flirta på nätet

12 catchy datingannonsexempel

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Du registrerade dig på alla dejtingsidor du kunde hitta. Du har skapat annonser i spader. Varje gång du nämnde alla dina kvaliteter. Varje gång laddade du upp dina bästa foton, ja ja de du tog på Ibiza förra sommaren, med solbränna linjer och utbuktande mage.

Det var säkert, du skulle inte vara singel så länge. Vare sig det är på Tinder, Bumble eller match, tjejerna på dejtingsidor kunde inte motstå dig.

Och ändå kommer ingen för att prata med dig. Ingen verkar vara intresserad av din annons. Du är inte den typ av kille som genererar intresse för dejtingsajter. Det är ganska tråkigt att erkänna. Men du kommer inte att bli avskräckt nu. Tänk bara på att ditt första försök är ett misslyckande och det från och med nu kommer du att arbeta lite mer för att beskriva dig själv bättre på en dejtingsajt.

Om du spenderade mindre än 30 minuter på att skriva din annons (ladda upp bilderna, fylla i beskrivningen korrekt, ställa in dina sökkriterier enligt dina preferenser) är det 90% chans att din annons blir slarvig. . Är det fallet? Vi har inte ljugit för dig.

Faktum är att killarna som har de bästa annonserna på dejtingsajter är de som har tillbringat flera timmar där.. Det är också mycket troligt att deras första annons var lika dålig som din (ja ja). Förutom att de inte stannade där. De började om, provade olika versioner … och lyssnade nog på alla våra råd.

Vill du vara en del av denna privilegierade klan med perfekt skrivna meddelanden som väcker kvinnors intresse? Vi inbjuder dig att läsa resten av artikeln.

effektiv dejtingsajtannons

Exempel på en dejtingsajtannons: killar som inte skriver något

På dejtingsajter finns det denna kategori av killar som tror att om de inte skriver något i sin annons kommer de att stöta på som mystiska killar.

Vi berättar omedelbart, dessa killar skruvar helt. De passerar inte alls för mystiska killar som inte ville avslöja något om sig själva. De verkar ganska lat, eller till och med killar som saknar inspiration. Dessa killar hade inte ens en aning av kreativitet för att kunna skriva några rader. En besvikelse.

Om du inte är den ultimata hunken eller har några galna bilder (men du skulle inte läsa den här artikeln om du var, eller hur?), du har inte råd att inte skriva något i din annons. Vi är ledsna.

Föredrar du att vara en del av klan av fet lat eller klan av killar som har fängslande annonser? Jag tror att vi redan vet svaret.

Om du skriver något i din annons kan det bara ta två minuter. Men den minimala ansträngningen gör att du kan placera dig själv framför alla de lata killarna … som inte ens har gjort det.

Så du kommer att göra en liten ansträngning och följa våra råd … för att få ett meddelande som ger dig datum.

Exempel på en framgångsrik annons för dejtingsajter: subtila skämt

Vi lär dig ingenting: humor fungerar med tjejer. Det fungerar till och med ganska bra när det är gjort bra. Som man säger «kvinna som halva skrattar i din säng». Även om du kanske har andra ambitioner uppmuntras du att använda humor.

Var dock försiktig, det är mycket troligt att inte alla dina skämt är roliga. Det finns register som ska undvikas, till exempel skämt som du ger dina vänner på kvällen. Allt som är macho, rasistiskt och sexuellt bör undvikas utan diskussion. Du har inte tillräckligt nära relation med personen för att ha råd med den typen av gap.

Så humor är ett tveeggat svärd. Det är upp till dig att veta hur du använder det korrekt för att ha en originalprofil. Vi avråder helt från att kopiera / klistra in skämt och bjuder in dig att skriva något personligt.

Fel och tips:

Här är vad du inte ska göra:

– “Jag pruttar i sängen men jag är trevlig lol”
– «Om du kunde se vad som är gömt under mina byxor skulle du se mig på ett annat sätt»
– ”Vad är skillnaden mellan en pingvin och en präst? Bonus om du hittar “
– «Varför skalliga människor inte har tänder lol?»
– «Hej, fröken, var inte rädd för att prata med det snygga barnet som jag är lol»

Undvik denna typ av nonsens och föredra istället saker som:

– “Jag jobbar bara med kaffe”
– «Jag är säker på att du är smart, så låt oss inte prata om regn och solsken»
– “Lång, snäll, uppriktig, muskulös, stilig och framför allt mycket blygsam”
– ““ Jag önskar att han var min kroppsbyggarcoach ”- Hulk”
– «» När det gäller förförelse lärde han mig allt «- Léonardo Di Caprio»

Exempel på en dejtingsajtannons som inte fungerar: utökade annonser

Vad är värre än killen som skrev hela sin biografi i sin annons? Ärligt talat bryr sig ingen om att du studerade konsthistoria vid Diderot University i Rouen. Ingen bryr sig om att du nu är kontoansvarig i ett CAC 40-företag. Ingen bryr sig om att du föddes den 6 april 1984 (även om din ålder är ganska viktig).

Lämna detaljer som inte särskilt markerar dig i garderoben. Sortera och välj bara de föremål som mest sannolikt kommer att intressera kvinnor. Detta gör att du kan ha en originalbeskrivning. Som Olympique de Marseille skulle säga, kom direkt till saken, var kort men till punkten. Ta på dig något iögonfallande (som en uppskrift på Muhammad Ali) snarare än en lång stycke (som en Molière-tirad) som får henne att somna.

Här är några exempel

– «Jag är mer än 2 m, så du har inga problem att hitta mig i mängden»
– «Jag har karisma och jag lovar att du aldrig kommer att bli uttråkad vid bordet med mig»
– «Jag gjorde en avhandling i sociologi och så vet jag redan allt om dig»
– «Jag är ett obestridligt fan av impressionism och därför föredrar jag tjejer som vet hur man ska hantera borsten»
– ”Jag gjorde Polyteknik men jag kan inte lösa enkla problem som“ vad ska jag äta ikväll? ””
– «Jag jobbar varje dag på La Défense och letar därför efter någon som kan ge lite kul i mitt liv haha»

annonsbeskrivning dejtingsajt

Det fungerar: ”beten” som gör att du sticker ut

Du vet redan, din annons används för att visa upp dig. Kvinnor gillar dock inte killar som är alltför arroganta och övertygade. Så det är svårt att skriva saker som «Jag är den stiligaste mannen i världen» eller «Titta på en som om jag är muskulös» i beskrivningen av hans profil för dejtingsajter.

Så hur går det att visa människor som tittar på din profil att du är den vackraste i världen eller att du är extremt muskulös? Tja, du kommer att använda vad som kallas beten: tips som tar fram dina kvaliteter men på ett subtilt sätt.

I stället för att säga att du är extremt muskulös kan du till exempel lägga en bild av dig själv vid ett CrossFit-träningspass. (du vet, den bilden där du är i full trängsel och din biceps är dubbelt så stor som sin normala storlek)

Till exempel istället för att säga att du är någon som älskar att resa (vilket får dig att må bra eftersom alla älskar människor som älskar att resa), pIstället nämner du din senaste exotiska resa i din beskrivning. Ett foto i den afrikanska savannen är också välkommen

Exempel på webbplatsannonsmöte som inte fungerar: sexuella anspelningar

Killar som gör sexuella hänvisningar på dejtingsajter faller in i kategorin stora feta stora fettförlorare. Bara för att du har överskott av testosteron betyder inte att du måste visa det för alla.

Okej, du har rätt att vara på en dejtingsajt bara för att ha sex, och du uppmuntras att vara ärlig om det. Se dock till att personen framför är på samma våglängd innan du gör något som får dem att känna sig mycket obekväma.

Därför, killar som letar efter sex på dejtingsajter, det finns massor och massor. Chansen är stor, flickan du är intresserad av har pratat med den här typen av kille tidigare och den typen av kille har gjort obekväma framsteg till henne tidigare. Så undvik det där i dina annonser, det fungerar inte.

Det fungerar: självspott väl uppväxt

Killar som vet hur man ska vara självförnekande faller i kategorin oskammade hunkar. Om du är lite överviktig kan du spela ett skämt som «överviktiga människor är svårare att kidnappa … så jag fortsätter att äta».

Det är trevligt, det är roligt, det lindrar alla. Var dock försiktig så att du inte lockar dig. Till exempel skulle det vara olämpligt att göra ett skämt som: ”ingen vill ha mig men det är okej jag lever det bra lol”. Vem vill vara med någon som ingen vill ha? Förmodligen inte den ganska blonda du försöker chatta med.

Så, ja, du kan använda självhån, men du måste göra det på ett försiktigt sätt. Hur vet du om du lyckas? Prova ett skämt i din annons och be om åsikter kring dig. Om du får veta nej, försök sedan annan.

originalannons

Exempel på dejtingsajtannons: Negativitet fungerar inte

Negativitet i din annons kommer aldrig att fungera.

Vem vill vara med någon som spenderar sin tid på att tikas eller klaga på allt och allt? Ingen.

Flickor som håller på att dejta letar efter killar som kan ta dem framåt, som kan förbättra sina liv, som kan ta dem till nästa nivå. Så de vill ha positiva och fängslande killar, inte killar som drar sina fötter.

Så undvik annonser som:

– “Alla tjejer ser dumma ut här”
– ”Jag vet inte ens vad jag gör här”
– «Ingen vill ha mig, de har alla dålig smak»
– ”Jag hatar människor som kör dåligt”
– «Varför svarar du aldrig mina meddelanden flickor?»

Och föredrar annonser som:

– «Vem vill komma och klättra toppar med mig?» «
– «Varje gång jag faller står jag upp. Och du?»
– «Jag gillar utmaningarna och utmaningarna, nästa kommer att få dig att knäcka»
– «Osäkerheten skrämmer mig inte, men jag har ingen aning om var den här webbplatsen tar mig»
– «Om du är beslutsam och har förtroende för dig själv, kommer vi att komma överens»

Det fungerar: anekdoter som träffar märket

I humorens sammanhang finns det anekdoter som fungerar bra. Om du letar efter lite i din barndom eller tonår är chansen att du har några roliga historier att berätta. Detta hjälper till att skapa en fångstfras för din konversation.

Uppenbarligen, skriv inte berättelser som håller i flera stycken, ingen kommer att läsa dem. Men om du har roliga historier som är korta kan du skriva dem i din annons. Det är en stor hjälp att starta konversationen. Dessutom är det lätt och subtilt, så det tilltalar dig.

Här är några exempel
– «1998 somnade jag före slutet av andra halvåret under Sverige-Brasilien»
– «Jag är den avlägsna kusinen till François Fillon men jag har aldrig sett honom personligen.»
– «Jag får veta att jag ser ut som Gérard Depardieu … när han är nykter.» «
– ”En gång stötte jag på Neymar på biblioteket i mitt grannskap. «
– «Dagen i början av det sjätte året kom jag förklädd till Napoleon, jag vet fortfarande inte varför jag gjorde det.»
– ”En gång, i Kambodja, vann jag tävlingen med risätare: Jag slukade mer än 10 kilo ris på mindre än två timmar. Jag vann en påse ris. «
– ”Jag har redan jagats av en python i Indonesien. «
– ”En gång arresterades jag med mjöl i fickan och gendarmarna trodde att det var kokain. Som ett resultat tillbringade jag 48 timmar i förvar för mjöl. «

dejtingsajt profil

Exempel på en dejtingsajtannons som kan skrämma människor: erbjuda en drink i din annons

Killarna som erbjuder drycker och datum i annonsen är av värsta slag. Flickor hatar det. Men varför ska du berätta för mig? När allt kommer omkring är det trevligt att erbjuda en drink, eller hur?

Eftersom det visar att du erbjuder en drink till någon och att du absolut inte gör något val. Detta strider mot flickornas önskan att känna sig unik är privilegierat. Det sista de vill är att vara med en kille, en kille som erbjuder drycker och datum till alla. När du närmar dig en tjej på internet måste du vänta lite innan du föreslår det här.

Slutligen är en fängslande annons lite humoristisk, lite subtil och lite personlig. Allt du behöver göra är att inte göra de klassiska misstagen, det vill säga: att inte skriva något i din biografi, göra sexuella allusioner eller stavfel, kopiera och klistra in eller skriva en utökad annons.
Ta några minuter på att tänka på något som kommer att träffa spiken på huvudet.

Håll det kort och koncist … och framför allt, glöm inte att be om åsikter från omgivningen.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply