Dating Apps

Använda Happn Crush: Hur man kan krossa andra singlar?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Vill du träffa människor från din mobiltelefon? Det är sant att detta är ett mycket enkelt sätt att träffa singlar från hela Frankrike utan att behöva lämna ditt hem och utan att ändra dina vanor. Har du några minuter framför dig under lunchpausen? Passa på att upptäcka nya profiler! Du vet inte vad du ska göra inom kollektivtrafiken? Chatta med de singlar du gillar! Så även när du tror att du inte har tid kan du fortfarande träffa människor och hitta din förälskelse på Happn.

Vilka funktioner finns tillgängliga för dig på Happn? Hur kan du använda appen för att hitta kärlek? Vi kommer att förklara hur Happn fungerar för att göra applikationen ännu enklare för dig att använda. Många singlar har redan vunnits av Happns enkla princip. Varför kunde du inte dra nytta av det själv? Att hitta kärlek är mer och mer komplicerat, och att närma sig någon på gatan är inte lätt för alla. Med Happn vågar du lättare nå ut till andra, vilket gör att du kan starta omvandlingar för att lära känna de andra profilerna i appen.

Hur kan du hitta kärlek med Happn?

Happn fungerar som de flesta appar så här. Först och främst är det en dejtingsajt som du kan hitta på din mobiltelefon genom att ladda ner applikationen som motsvarar din telefon direkt. När applikationen har installerats kan du skapa ditt konto. För registrering, använd Facebook för att lägga till all din personliga information, eller gör det manuellt genom att registrera dig från din e-postadress. När din registrering är klar kan du börja träffa människor utan ytterligare dröjsmål.

Happn krossa tid.

Det är möjligt att använda Happn gratis, men du kommer inte att kunna dra nytta av alla tillgängliga funktioner med en betald prenumeration. Du kommer snabbt att se att de viktigaste användarprofilerna som registrerats på Happn letar efter seriösa förhållanden i applikationen. Dessa människor är i allmänhet ganska unga, precis som du vill de hitta kärlek och helt enkelt träffa människor. Den mycket enkla principen i Happn gör att du kan hitta människor som bor nära dig, vilket ökar möjligheterna att träffa människor under dina vanliga resor. Du kan snabbt gå från dejtingsappen till dejting i verkliga livet!

Vad är principen för Crush on Happn?

Happn fungerar som andra dejtingsajter i sitt slag. När du loggar in i appen erbjuder programvaran dig slumpmässiga profiler, och du kan välja att gilla dem eller avvisa dem. När du gillar en profil sägs det på Happn att du skickar en förälskelse till den berörda personen. För att du ska kunna chatta med den här personen måste du också få en förälskelse från dem. Två krossar behövs för att du ska börja en konversation. Du kommer att se, det kommer väldigt snabbt! Om du gillar särskilt en profil och vill meddela dem kan du också skicka ett hej.

Hej är speciella meddelanden som visar den berörda personen att du är särskilt intresserad av deras profil och att du verkligen vill ha möjlighet att träffa dem eller ta reda på mer om dem. Om den här personen accepterar kan du skapa ett starkt band. Beroende på vilken prenumeration du väljer kan du dra nytta av ett större eller mindre antal hej tillgängliga. Om du använder Happn gratis får du 3 gratis hej. Med betald Happn kan detta antal hej fördubblas.

Vad är några andra sätt att träffa singlar på Happn?

Crush är inte det enda sättet att ansluta till singlar på Happn. Det är möjligt att använda andra verktyg för att maximera dina chanser med applikationens singlar.

  • Använd geolokalisering. Dra nytta av den plats som appen erbjuder för att rikta dig mot andra singlar, som är på de platser du besöker mest. Du kan hitta väldigt intressanta profiler som bor i samma byggnad som du! För att ta reda på det kan du också välja en specifik plats som ett av dina möteskriterier.
  • Spåra ett mål och dess rörelser. Det här verktyget är ganska unikt eftersom det låter dig spåra användare av appen så att du kan träffa dem i verkliga livet eller bara ta reda på var de spenderar mest tid. Vet att singlar också kommer att kunna följa dig! Du kommer också att meddelas om du passerar någon som använder Happn och kan säga hej om du är intresserad av deras profil. Det är väldigt enkelt att installera!

Krossen på Happn.

  • Föreslå möten. Vill du njuta av ett speciellt ögonblick i verkligheten med en av de personer som är registrerade i dejtingsappen? Förutom krossar låter Happn dig erbjuda möten till samhället. Detta nedräkningsverktyg är mycket populärt bland användare! För att ställa in det måste du helt enkelt välja en typ av möte. Du bestämmer dig, du kan välja vad du vill! Gör sedan ditt förslag och en 6 timmars nedräkning börjar. Vem ska du träffa med?
  • Spela Crush Time. Detta spel använder principen om crush på Happn. Det kommer att vara möjligt att spela det vid vissa tider på dygnet. För att delta måste du hitta en användare som skickade dig en bland de fyra profilerna som erbjuds. Om du hittar rätt person kan du matchas med användaren i fråga.

Så förutom den berömda förälskelsen kan du se att Happn ger dig många alternativ för att upptäcka andra profiler. Ta dig tid att chatta med andra singlar, ta reda på deras passioner, dina gemensamma punkter … Kanske nästa steg blir att boka tid? Så här börjar fantastiska historier!

Du kanske gillar den här artikeln: Happn-recensioner: Hitta kärlek på Internet via dejtingsajt

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply