Dating Apps

Är Badoo gratis? Kan vi träffa tjejer utan att betala?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Om du vill träffas online, då har du verkligen hört talas om Badoo, plattformen med flest singlar i världen! Hur lyckas de övertyga så mycket? Genom att erbjuda en gratis erbjudande ! I själva verket erbjuder Badoo också betalda medlemskap. Men då, Är Badoo verkligen gratis ? Vad används de betalda alternativen för? Låt oss avskilja det sanna från det falska!

Läs också: Vi testade Badoo: vår recension och detaljerade yttrande

Badoo, hur fungerar det?

Gratis badoo

Låt oss först börja med en liten sammanfattning! Badoo är en webbplats som presenterar sig som ett socialt nätverk. Målet är främst att göra romantiska möten, men inte bara ! Du kan också träffa vänner där, träffas i verkligheten eller bara för att chatta.

Hur möter jag människor på Badoo? Flera lösningar är tillgängliga för dig. Först och främst alternativet » nära dig «. Denna funktion låter dig geolokalisera personer registrerade på Badoo som är nära dig.

Men du kan också använda alternativet » sök efter affiniteter«. Allt du behöver göra är att fylla i dina önskade kriterier, och sajten kommer att ge dig ett urval av profiler som uppfyller dina förväntningar och delar dina intressen.

Att komma ihåg :
Du har därför möjlighet att träffa människor efter affinitet eller sektor.

Är Badoo gratis?

Låt oss gå vidare till frågan som intresserar oss här: är Badoo gratis? Svaret är inte så enkelt, för i verkligheten det är ja och nej !

Liksom många online dejtingsajter är Badoo en webbplats som körs på Freemium-modell. Kort sagt, du kan använd webbplatsen gratis, men för att använda alla dess funktioner måste du gå igenom en betald prenumeration. Så det finns en gratis Badoo och en betald Badoo, vilket ger dig fler alternativ.

Vad erbjuder Badoo i en gratis version?

Även om vissa funktioner kan laddas på Badoo har du dock många möjligheter att träffa människor med en enkel gratis prenumeration.

Registrering är helt gratis på Badoo. Du kan därför registrera dig via din e-postadress eller ditt Facebook-konto. Då behöver du fyll i din profil. Ta dig tid att fylla i det korrekt, för det är det viktigt för att träffa människor, särskilt om du är en nykomling.

Faktum är att Badoo fungerar på en popularitetssystem. Ju mer populär du är på plattformen, desto lättare blir det för dig att träffa människor. Till exempel, med en gratis prenumeration och en lägre popularitet, kommer du inte att kunna chatta med de mest populära tjejerna på plattformen.

Därför, ta sig tiden att ge en beskrivning som träffar märket och välja foton som markerar dig.

Sedan, Det är upp till dig ! Du kan söka efter bransch eller affinitet och börja chatta med de medlemmar du gillar direkt!

Att komma ihåg :
Badoo är därför tillgängligt gratis, och det är därför ganska goda nyheter, eftersom webbplatsens huvudfunktioner, som är anslutningen och diskussionen med medlemmarna, är fullt tillgängliga med den kostnadsfria versionen av Badoo.

Så varför betala?

Läs också: Hur man flirtar på Badoo?

Varför betala för en Badoo-prenumeration?

Badoo utan att betala

För på Badoo är konkurrensen tuff!

Det största problemet med den kostnadsfria versionen av Badoo är att med ett så imponerande antal användare (av vilka många har valt betalda planer) kan din profil hamna väldigt snabbt. drunknade bland massan av registranter. Detta är ännu mer fallet om du bor i en stad där ett stort antal personer är registrerade på Badoo.

Om du emellertid inte vill lägga din hand i fickan och fortsätta använda gratis Badoo, kommer du i teorin att kunna träffa människor. Men då tar det verkligen spendera tid på att polera din profil för att göra det riktigt attraktivt.

Att komma ihåg :
Om du vill maximera dina chanser att träffa människor, då måste du köpa krediter, eller Super Powers, eller till och med bli VIP-medlem.

Vad betalas på Badoo?

Badoo-poäng

Den största fördelen med Badoo-krediter är att de gör det möjligt för dig markera din profil under någon gång. Om du är ny kan tjejer kanske sakna dig eftersom din profil inte visas högst upp i deras sökningar.

Kredit kommer också att göra det möjligt för dig markera meddelandena du skickar. När du skickar ett meddelande till en tjej antar du faktiskt att du inte är den enda! Det är därför mycket möjligt att det kommer att falla helt och hållet vid vägkanten! Men med krediter visas ditt meddelande i första hand, vilket säkerställer att det läses.

Här är priserna på Badoo-krediter:

  • 100 poäng: 2 euro
  • 550 poäng: 9,99 euro
  • 1250 poäng: 19,99 euro
  • 2750 poäng: 39,99 euro

Super Powers, eller Premium-medlemskapet

Supermakter är lite som krediter, bara bättre! Det här är en prenumerationsformel Premie vilket gör att du kan låsa upp alla funktioner på webbplatsen.

I synnerhet kommer du att kunna låsa upp alla alternativ som krediterna tillåter, men inte bara. Men det är inte allt. Med en premiumformel kan du också känna alla som har sett din profil, där du har läggs till sina favoriter. En annan intressant fördel, du kommer att kunna konsultera andra medlemmars profil utan att de ser dig tack vare inkognitoläget!

Slutligen kan du ändra rösten du har tilldelat en profil. Och ja, även här vill du att andra medlemmars profiler ska komma i kontakt eller inte.

Meddelandena du skickar kommer automatiskt placeras i ledningen, kommer du att kunna interagera med mest populära medlemmar, såväl som nykomlingar. Dessutom kommer du inte längre se annonser på plattformen!

Om du väljer Premium-prenumerationen måste du betala:

  • 8,49 euro för en månads prenumeration
  • 6,66 euro / månad för en 3-månaders prenumeration
  • 5 euro / månad för 6 månaders prenumeration
  • 4,17 euro / månad för ett års prenumeration

Hur får jag krediter eller en Premium-prenumeration gratis?

Badoo gratis

Det första du ska komma ihåg är att vid registrering, de kommer att tillhandahållas dig fri. Räkna naturligtvis inte med att Badoo erbjuder dig dem under en lång tid! Det är helt enkelt en välkomsterbjudande så att du kan upptäcka alla dessa alternativ.

Om du sedan vill fortsätta använda dessa alternativ måste du naturligtvis lägg handen i fickan.

Kom dock ihåg det Badoo erbjuder regelbundet kampanjerbjudanden så att du kan fylla på krediter eller ta ut ett Super Powers-abonnemang till ett lägre pris. Så håll utkik efter bra erbjudanden på webbplatsen, det kan du lagra på kredit eller hitta riktigt rabatterade prenumerationer.

Bra att veta :
Men se upp för bedrägerier: alltför frestande erbjudanden är ofta bedrägerier. Att vilja se för hårt efter rätt affär kan sluta bli lurad. Var nöjd med Badoos flashförsäljning och ge aldrig ditt kreditkortsnummer i utbyte mot gratis krediter!

Se också upp för några falska Badoo-profiler som kan försöka pressa pengar från dig också.

Läs också: Hur tar jag bort ditt Badoo-konto?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply