Dating Apps

Är Tinder gratis? Och vilka alternativ finns gratis?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Tiden när Tinder var helt gratis är nu över. Tinder erbjuder nu premiumversioner av sin applikation öka dina chanser för en match. Men är det verkligen nödvändigt att uppgradera till den betalda versionen för att träffa människor? Ingenting är mindre säkert. Låt oss se de olika alternativen som Tinder erbjuder för attbedöma om de betalda versionerna är värda det eller inte.

Tinder: nya betalda versioner

Den är inne 2015 att Tinder lanserade sin betalda version: Tinder Plus. Sedan dess har vi också bevittnat födelsen av Tinder Gold, applikationens ännu högre nivå. Det som är mest förvånande är faktiskt mer att applikationen har varit helt gratis så länge! Men vi kan inte säga att det var en dålig strategi, för det uppenbarligen hjälpte till att göra Tinder DEN riktmärke för online dating.

Men utseendet på dessa nya versioner betyder inte att den fria versionen av Tinder är borta. Tvärtom förblir det det bästa valet för de flesta användare av appen. Naturligtvis har du inte så många alternativ som om du prenumererar på den betalda versionen, men du kan fortfarande använda huvuddrag av ansökan.

En betald version kan ge dig en boost. Å andra sidan, om du inte satsar på din profil, kan det inte göra någon stor skillnad. Den bästa strategin att träffa tjejer via Tinder är faktiskt fortfarande ta hand om din profil !

Vad erbjuder de betalda versionerna?

tinder plus tinder gold

Naturligtvis är den stora frågan, vad är skillnaden mellan gratis och betald version av Tinder ? Detta är vad som gör att du kan bestämma vilken version du ska välja för att göra det maximala antalet matchningar. Så låt oss se vilka alternativ Tinder erbjuder dig i dessa betalda versioner.

Vad erbjuder Tinder Plus?

  • Obegränsat antal likes : för i den kostnadsfria versionen är du begränsad till 50 likes per dag. Tinder Plus-versionen låter dig därför gilla så mycket du vill, utan någon begränsning.
  • Alternativet backtrack : det låter dig komma ikapp med den berömda oavsiktliga svepningen!
  • 5 supergilla per dag : medan gratisversionen bara erbjuder dig en per dag, här kan du skicka 5 dagligen, vilket gör att du kan bli uppmärksam på de profiler som du verkligen gillade.
  • 1 boost per månad : boost ger dig möjlighet att öka din profils synlighet i 30 minuter i ditt geografiska område. Detta innebär att din profil har rätt att visas på användarnas skärmar i 30 minuter.
  • Svep runt världen : om du i allmänhet är begränsad av ditt geografiska område ger detta alternativ dig tillgång till profiler från hela världen genom att låta dig ändra din plats. Planera framåt för din nästa semester!

Vad erbjuder Tinder Gold?

se vem som gillar dig

Tinder Gold är på ett sätt toppnivå i Tinder Plus. För att få tillgång till det måste du faktiskt redan ha prenumererat på Tinder Plus. Det är eliten ungefär. Funktionellt är det exakt samma som Tinder Plus, med bara ett ytterligare alternativ, men inte minst: du har tillgång till de profiler som gillade dig. Du kan se som blinkade på din profil och undvik därmed att tappa matcher! Så du är ett steg före!

Det är också en ganska radikal förändring från Tinder som tidigare förespråkade anonymitet. Profilerna kunde bara upptäckas i händelse av en matchning. Där kan du i förväg ta reda på vem som gillade din profil. Så ja, det är väldigt smickrande att se vem som gillade dig, men i själva verket ändrar det inte antalet matchningar du sannolikt kommer att göra!

Tips och tricks :
Om du bestämmer dig för prenumerera på Tinder Gold, vet att detta påverkar inte antalet likes som din profil kommer att få. Du kan dock använda den här funktionen för att bedöma kvaliteten på din profil. Du kanske upptäcker att antalet likes ökar när du fyller i din beskrivning eller väljer foton som verkligen får dig att se bra ut. Detta kan vara ett bra verktyg för att se vad som fungerar och vad som fungerar mindre i din profil.

Tarifferna för de betalda optionerna

Priserna på Tinder Plus och Tinder Gold beror på flera saker, så du kommer inte alla att vara i samma båt. Så, priset beror på din ålder : om du är under 30 år kostar prenumerationen dig mindre. Vidare, priset beror också på din framgång i appen : ju fler matchningar du gör desto lägre pris. Således betalar du för ett abonnemang på Tinder Plus mellan 1,99 Kr och 19,99 Kr. Det finns 6 steg som bestämmer den skattesats som gäller för ditt fall.

tinderhastighet

Tinder Gold kostar dig mer och förblir beroende av din ålder och andra variabler som din framgång på applikationen. Om du är under 30 år kommer en månadsprenumeration att kosta dig 14,99 Kr (priset sjunker sedan om du väljer att prenumerera i 6 månader eller ett år), och om du är över 30, sjunker priset till 29,98 Kr, eller 14,16 Kr per månad om du prenumererar på ett år.

Priserna för Tinder Plus kan därför vara särskilt låg. Men igen, allt beror på din profil. Det kommer därför att vara nödvändigt att ta hänsyn till det pris som gäller för dig för att fatta ditt beslut om att prenumerera på den betalda versionen eller inte. När det gäller Tinder Gold verkar priserna lite för höga jämfört med den erbjudna tjänsten.

Måste du betala för att lyckas med dejten?

Tinder Plus och Tinder Gold kan ge dig bra alternativ. Därifrån till att säga att dessa nya funktioner kommer att göra en enorm skillnad jämfört med en gratis Tinder-användare, är en annan sak. Verkligen, funktionerna som erbjuds av de betalda versionerna av applikationen ger dig en boost, men kommer inte att förändra spelet radikalt. Detta är ytterligare hjälp, men kärnan i det som gör din framgång på applikationen är fortfarande din profil.

Beviljas, med den gratis versionen kan du bara skicka 50 gillanden per dag, men är 50 gilla inte redan enorma? På samma sätt erbjuder Tinder Gold dig att se vem som gillade din profil. Men kommer det att göra en verklig skillnad? Om du inte gillar personen som gillade dig, vad förändras det? Det är smickrande, det är säkert, men det betyder inte att den här personen plötsligt kommer att uppfylla dina förväntningar!

För oss är det absolut inte nödvändigt att prenumerera på det betalda alternativet om du vill göra fler matchningar. För att verkligen bli framgångsrik på Tinder, det viktigaste är att ta hand om din profil så att den sticker ut från mängden och sticker ut från andra användare. Detta är vad som gör dig mer framgångsrik i appen. Resten kan verkligen vara en bra boost, men du har andra alternativ för att öka din framgång innan du väljer att uppgradera till det betalda alternativet.

Är Free Tinder fortfarande värt det?

tinder gratis version

Svaret är ja utan tvekan. Den fria versionen låter dig fortfarande svepa mellan profiler, även om antalet likes nu är begränsat. Men om du bor i en liten eller medelstor stad kommer du snabbt att se att 50 likes per dag är mer än tillräckligt! Du kommer till och med att ha svårt att hitta 50 tjejer du gillar! Du kan också alltid handla med de profiler som du har matchat med. Tinder Free behåller därför de viktigaste funktionerna som är kärnan i applikationen.

Free Tinder har nu tappat några av sina styrkor till förmån för den betalda versionen. Men det betyder inte att den fria versionen inte är värt någonting längre. Vad som gör skillnad är din inställning till applikationen: en bra profil, vackra bilder, fantastiska första meddelanden etc. Detta är alla saker som kommer att göra skillnad, och inte faktumet att prenumerera på de betalda versionerna.

Vår slutsats om detta är att‘det är bättre att veta hur man går igenom den med den gratis versionen än att gå om det dåligt med den betalda versionen!

Naturligtvis beror allt också på den tariff som gäller för ditt fall! Men enligt vår åsikt, att prenumerera på en betald version garanterar inte på något sätt din framgång i applikationen. Det är du, din attityd, dina interaktioner med användare som kommer att göra din framgång med applikationen. Du kan öka din profil om beskrivningen är tom och dina foton inte förbättrar dig, det kommer dig inte någonstans !

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Vår rekommendation:
Börja med ta hand om din profil på gratis Tinder. Detta är det första obligatoriska steget för att göra din profil riktigt attraktiv för så många tjejer som möjligt. Om du då inte verkar skapa matchningar, kanske du måste tänka på att byta till en av de betalda versionerna av Tinder, men det är typ av sista utvägen.

Leave a Reply