flirta på nätet

Att komma ut från vänzonen: steg och råd att följa

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!
Avsluta vänzonen

Gör det du att skratta, du går från mycket bra stunder tillsammans och din medbrottslighet ingen flyr … Kort sagt, för dig är det ingen tvekan, hon är galen på dig och det är bra, du också.

Förutom att en dag, här är skönheten som pratar med dig blond med vilken hon tillbringade natten. Här är den kalla duschen och det råder ingen tvekan: du är i hans vänzon. Oroa dig inte, du är varken den första eller den sista som går vilse i vänskapsgränserna när du hade en helt annan idé. bakom huvudet… Och som ni kommer se är det fullt möjligt att komma ut från vänzonen.

Vad är vänzonen?

Vänzonen eller » vänner område Är ett slags förhållande lite hybrid som är halvvägs mellan förförelse och vänskap.

För henne är förhållandet faktiskt inte hybrid, det är till och med ganska enkelt: det är du hans vän. Hon älskar dig och säger inte att du är » hans förtroende «eller» broren hon inte hade » eller värre » som en vän men med en castling röst«Tyvärr får alla dessa kärleksfulla uttryck dig bara att le halv … Du ser henne mer som en potential flickvän (för att läsa även: hur man hittar en flickvän?). Och tecknet » Uppmärksamhet, överhängande vänzon »Tja, vi såg verkligen inte det komma!

När detta händer är det frågande och vanligtvis tar vårt ego en hit. Men innan du förvärrar alla dina komplex och tappar förtroendet för dig själv, inventera om situationen. Om du befinner dig i en vänzon finns det två möjligheter:

  1. Antingen har du det för förväntat att vidta åtgärder. Och framför din brist på initiativ drog hon slutsatsen att du föredrog att vara hennes vän. Om hon inte är typen som tar det första steget, lämnade hon det där.
  2. Hur som helst har hon aldrig sett dig annat än som en vän, för du är det inte hans typ eller för att hon inte letar efter den typen av förhållande.

Oavsett ditt fall går inget förlorat. Du måste dock erkänna att om du inte är hans typ så finns det inget du kan göra åt det, du måste bara gå vidare till något annat. Vem vet, kanske kommer hon en dag att presentera dig för en vän som visar sig vara kvinnan i ditt liv! Och den här gången, inget sätt att falla i fällan så läs vidare och lär av dina misstag!

Hur vet du om du har dina chanser?

Som jag sa dig kanske hon inte är intresserad och innan du gör något bör du ta dig tid att utvärdera dina chanser.

friendzone: är det möjligt att komma ur det?

Alla tjejer är olika och ditt speciella fall bör beaktas, men det finns minst två tecken som inte är fel:

  • Hon är alltid upp för det att träffa dig. Och när du är i en grupp är hon limmad på dig.
  • Hon svarar alltid på dina meddelanden eller tar initiativet att höra från dig regelbundet. Tvärtom, om hon inte alltid svarar dig eller att du ofta är den första som skriver till henne, beror det på att det finns en obalans på nivån av ditt intresse.

Men om du verkligen har problem med att veta om hon är potentiellt intresserad kan du använda en metod som vanligtvis används av kvinnor: hash-testet. Så skit testet, konkret, det innebär att testa avsikter av en person utan att hon inser det.

Till exempel: ge honom en komplimang ofarlig av stil: » hej, jag gillar din t-shirt, det passar dig riktigt bra. »Om hon ler och om du dessutom ser att hon bär den här berömda t-skjortan oftare än vanligt betyder det att din åsikt intresserar honom och att hon gillar att veta att du gillar henne. Om hon tvärtom inte reagerar särskilt på komplimangen och du inte ser henne igen med denna t-shirt … Det betyder att hon inte bryr sig. dina kläder smakar. Ett annat skit test som fungerar, prata med honom från en annan tjejoch titta på hans reaktion. Visar hon några tecken på svartsjuka ? Eller verkar hon som att hon knappt är intresserad av vad du säger? Var försiktig, vissa tjejer är riktiga bemästra inom konsten att dölja sin svartsjuka, var mycket försiktig!

Hur kommer man ut från vänzonen?

Nu när du har bestämt om du har dina chanser eller inte, är det dags att vidta åtgärder och gå ut ur den här jävla vänzonen. I slutändan är det för att du har varit där du är för långsam att ta ett initiativ! Så låt oss inte slösa bort tid. Här, utan vidare, 5 tips för att komma ur vänzonen.

# 1: för att komma ur vänzonen, gå ut ur ditt synfält.

Du kommer att förstå, när jag säger att du måste vidta åtgärder, menar jag inte att du måste hoppa på henne och kyssa henne som om du vore henne. prins Charmig. Glöm inte att prinsen har kommit långt innan han kysser prinsessan … Hur som helst.

Historien om att sätta noll räknare och särskilt så att hon inser att hon saknar dig: gå bort. Gå inte runt världen, det fungerar inte. Jag kan berätta för dig av erfarenhet, hon kommer inte att vänta på dig. Men gör det ditt liv på din sida ett tag. Ta chansen att göra nya möten, besök dina farföräldrar i Beaujolais djup, klättra … Kort sagt, eftersom du ska lämna vänzonen, ta chansen att också komma ut ur din komfortzon, det kommer att göra dig störst nytta! Och om du är ett fan av sociala nätverk, tveka inte att missbruka det och se till att det är det medveten av dina nya aktiviteter. Det är ju vad de är för!

# 2 Bjud in henne från vänzonen.

gå ut ur vänzonen och förföra en vän

Nej, gå inte berätta för honom » Säg, tror du inte att vi lämnar vänzonen? Vi är uttråkade här! «Oavsett, om hon har humör och om du tror att du kan studsa tillbaka på något svar … Men det är fortfarande väldigt bra risk !

Ibland startar också vänzonen eftersom du själv ser dig själv hela tiden grupp. Och atmosfären » vi tar en drink med vänner Är inte nödvändigtvis det mest lämpliga för att flirta. Speciellt om dina vänner är medvetna om din manöver! Jag känner inte din, men min, de kommer säkert att känna sig skyldiga att göra det delta i. Så, för att avhjälpa det och även för henne att se dig i ett annat sammanhang, bjud in henne och ta några utflykter. bara båda.

Var försiktig, gå inte på din höga häst. Det handlar inte om att bjuda in henne till en romantisk middag som den ur det blå. Skjut inte dig själv i tassarna genom att erbjuda dig att testa en ny. TV-spel. Försök hitta en kompromiss. Om du saknar idéer föreslår du helt enkelt att de går en promenad. Känslan är inte redan mellan dig så du kommer att hitta mycket att göra!

# 3: Gör det (lite) svartsjuk.

Om hon ser dig som en kompis, ordna så att hon inser att detta inte är fallet med alla dina vänner !

gör henne svartsjuk för att komma ut från vänzonen

Jag vet att det kanske låter för dig motverkandeMen jag försäkrar er att den här metoden fungerar! Gå och ta reda på om kvinnor har andan av konkurrens eller om svartsjuka gör dem medvetna om sina känslor. Hur som helst bör du känna en förändring i hans beteende. Hon kommer säkert att försöka vara mer närvarande, hon kommer utan tvekan att göra få din uppmärksamhet etc.

Hur som helst ser hon dig annorlunda för att hon ser dig flirta! Hon kommer därför att inse att i slutändan är du inte bara ett förtroende öra, det är du också a förförare.

Om du verkligen gillar den här tjejen kommer du säkert att ha svårt att nå ut till andra. Men ingenting tvingar dig att sluta med dem! Bara flörta, spela lite förförare, det här är mer än tillräckligt. Och samtidigt tar du lite litar på dig. Om detta ämne, tveka inte att konsultera vår guide för att bli ett snyggt barn och sätt oddsen till din fördel.

# 4 För att komma ur vänzonen, låt det simma!

Mellan mitt råd att göra henne svartsjuk och mitt råd att simma henne, kommer du att tro att det här är mer som hämnd bara en plan för att komma ur vänzonen!

Trots framträdanden försäkrar jag dig, det här är tips som hjälper dig att komma ut ur vänzonen! Tänk på det här: » vi vill bara ha det vi inte har. Jag kommer inte ihåg vem som sa det, men det är väldigt rättvist, särskilt när det gäller förförelse ! Och sen är det ju hon som placerar dig i sin vänzon, hon kan mycket väl vänta på dig!

I alla fall, behålla hans uppmärksamhet ! Det handlar om att hitta rätt balans mellan att få uppmärksamhet och att simma den. Tanken är att så tvivel i henne. Ta dig tid att svara på hennes meddelanden, men bjud in henne. Berätta för henne om de andra tjejerna, men glöm aldrig att glida lite komplimang. Kort sagt kommer du långsamt att lämna vänzonen mot förförelsesspel.

# 5 Förför henne och vidta åtgärder!

Om du är ute efter att leka gömma med henne: Grattis, du har precis lämnat vänzonen!

förföra en vän

Var dock försiktig, du är inte immun mot Retirera i fällan. Så ett råd, somna inte på dina lagrar och förverkligas Så snart som möjligt. Multiplicera dina datum, försök att rikta dem till något som är mer gynnsamt att samla till exempel en filmutflykt. Om du har matlagningsförmåga, varför inte bjuda in dem direkt att smaka på ditt lasagnerecept?

Oavsett vad du gör, glöm inte din möjlighet, om du känner att det är dags att prova något, gör det. Berätta för honom några meningar som får flickorna att knäcka. Om hon avvisar dig, ta tillfället i akt att rensa upp saker. Du kan till exempel säga » Är du säker på att du vill vara min kompis? »Och om ditt hjärta säger till dig, gör lite humör » Så mycket som jag är en bra älskare, men homie jag är inte säker på att jag klarar det«.

Om du inte lyckas «avsluta» spelar det ingen roll, det är det inte den enda flickan på jorden ! Du kommer så småningom att hitta en flickvän och den här gången gör du inte samma misstag!

Hur går man inte in i vänzonen?

Och ja, det bästa sättet att inte behöva lämna vänzonen är fortfarande sätt aldrig foten där ! Jag vet, ibland får du reda på det för sent. Det finns till exempel de som blir kär i sin bästa vän, ibland efter flera år tillbringade läppning i vänzonen. I det här fallet finns det inga andra lösningar: ta ut årorna och använd tålamod och uthållighet planen att komma ut ur vänzonen!

För alla andra, här är några enkla tips att använda så att du aldrig behöver lämna vänzonen:

  • Sexualisera utbyten så tidigt som möjligt. Ju längre du väntar, desto svårare blir det! Det är faktiskt mycket lättare att börja med flirten och sedan avvika mot något mer neutralt än tvärtom. Var försiktig, var inte heller tung, men gör några subtila tips så mycket du kan.
  • Rör den! Lägg handen på axeln eller höften när du ger honom en kyss. Rör vid hennes arm eller rygg när du pratar med henne. Rör vid det när du passerar bredvid henne … Du skapar därmed ett klimat av självförtroende, för att se en viss sexuell spänning om atmosfären lämpar sig för det.
  • Till sist, användning och missbruk plan tips komma ut från vänzonen! Bjud in henne, gör henne lite avundsjuk, gör att du vill …

Mina herrar, du är nu redo: gå ut ur vänzonen och gå inte längre in i den!

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply