plocka upp kvinnor

Avkodning av en kvinnas textmeddelanden: hur förstår man vad hon säger?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Pratar du med en tjej du gillar via sms och vill vara säker på att du kan avkoda det hon säger? Det är inte alltid lätt att kunna avkoda en kvinnas textmeddelanden! Och ändå kunde hon sakna mycket information i sina meddelanden.

För att hjälpa dig att förstå vad hon kan tänka dig genom dessa meddelanden, kommer vi att ge dig våra tekniker för att avkoda dem på bästa sätt. Du kommer att se att det inte är så komplicerat som det verkar!

Avkodning av en kvinnas textmeddelanden: vad tycker hon om dig?

För det mesta, när vi vill avkoda en kvinnas textmeddelanden, är det att lära sig vad hon kan tänka på oss. Om du har pratat med varandra i flera veckor och ditt förhållande inte verkar gå framåt kan du få viktig information från dessa meddelanden!

I dessa sms kommer du att kunna se vad en kvinna tycker om dig. För detta måste du dock vara uppmärksam på detaljer i dina konversationer. Hur han interagerar med dig, den tid det tar att svara på dig, bör all denna information tas med i beräkningen.

Hur avkoda en kvinnas sms?

Faktum är att även om hon inte öppet säger att hon gillar dig, kan hon mycket väl få dig att förstå det på kodat språk. Om du kan uppfatta dessa tecken kan du svara på honom på samma sätt för att påskynda ditt förhållande!

Tvärtom kan du också se i dessa meddelanden att hon inte har mycket intresse för dig. I dessa fall kan du gärna gå vidare eller försöka implementera andra tekniker för att fånga hennes intresse. Tekniken för radiotystnad för kvinnor kan till exempel vara en intressant möjlighet.

Avkoda en kvinnas sms: lär dig att läsa mellan raderna

För att avkoda en kvinnas textmeddelanden, som du förstår, måste du lära dig att förstå de signaler hon skickar dig. Det är inte alltid lätt! Speciellt eftersom vi alla har en egen analys av vad vi handlar med, och det kan spela trick på oss. Denna analys kallas kognitiv bias.

Men även om varje kvinna är olika kan dessa tecken vara till stor hjälp för att avkoda hennes meddelanden. Det är upp till dig att vara uppmärksam på hur hon svarar dig!

Avkoda en kvinnas textmeddelanden: hon svarar dig snabbt

Kan den här kvinnan snabbt komma tillbaka till dig? Detta borde ge dig en bra indikation på vad hon tycker om dig. Om dina meddelanden intresserar henne lite och dina samtal inte tilltalar henne mer än så kan hon ta lång tid att svara på dina meddelanden. Detta kommer säkert att innebära att hon inte är intresserad av dig, att hon svarar dig när hon har tid, utan mycket övertygelse.

Tvärtom, om de gillar dig, kan vissa kvinnor bokstavligen hoppa på sina mobiltelefoner för att svara dig! Således kommer dina utbyten att vara snabba och rytmiska. Inte tidigare har du svarat än att du får ett SMS från honom.

Du kan vara säker på att du är intresserad av dig och att hon uppskattar dina diskussioner. Det är enkelt, hon stoppar allt för att skriva ett meddelande till dig!

Hon ser till att starta om konversationen

Du pratar om allt, men det kommer en punkt när konversationen stannar. Det är dags att prata om något annat. Kommer hon att fatta beslutet att starta om konversationen på egen hand? Eller föredrar hon att vänta på att du gör det?

Om du alltid är den som startar konversationen betyder det verkligen att du har lite intresse för det. Hon vill inte fortsätta dina diskussioner till varje pris.

Tvärtom, om hon är den som ser till att alltid starta om konversationer, är det verkligen att du intresserar henne, och att hon vill kunna fortsätta chatta med dig! Således gör hon sitt yttersta för att se till att dina utbyten kan fortsätta för att hålla kontakten med dig.

Avkoda hans meddelanden.

Hon ber dig alltid om fler förklaringar

När du pratar om ett ämne, oavsett vad, ber hon dig om en förklaring. Hon vill fortfarande veta mer, gå in i detaljer och höra din åsikt om saken. Vad du tycker intresserar henne, och hon vill visa dig att hon bryr sig om dig, vad du gör och vad du älskar.

Om hon fortfarande försöker ta reda på mer och fördjupa konversationen kan du säga att hon är en öppen och nyfiken kvinna. Det kan också betyda att hon gillar dig.

Avkoda en kvinnas textmeddelanden: hon gillar att veta vad du gör

Du pratar regelbundet med varandra och då och då skickar hon dig «vad gör du?» «. Det här enkla meddelandet kan säga mycket om henne. Det visar att hon tycker om att veta vad du gör och till och med var du är eller vem du kan vara med.

Hon gillar att veta vad du gör för att komma in i någon form av närhet med dig. Detta gör att han kan föreställa sig själv vid din sida, eller till och med föreställa sig dig i din miljö. Hon känner sig bekväm att veta vad du gör.

Om hon ställer dig den här frågan upprepade gånger kan hennes känslor gentemot dig gå djupare än hon föreställer sig. Det är ett riktigt enkelt sätt att ta reda på vad hon tycker om dig!

Hon litar på dig

Är dina meddelanden om vädret? Eller vad gör du kort, utan att ge mer information än så, och utan att gå i detalj? Eller tvärtom: har ni rika konversationer och ni litar på varandra?

Om hon litar på dig och du pratar om olika ämnen dagligen är det ett tecken på att hon kanske gillar dig. Åtminstone visar det att hon tycker om att interagera med dig. Hon litar på dig och hon känner sig bekväm i ditt företag tillräckligt för att kunna förtroende. Känner du dig så bekväm runt henne?

Avkoda hans sms.

Avkoda en kvinnas textmeddelanden: hon är inte längre lika närvarande som tidigare

Ni pratade med varandra varje dag, om allt och ingenting, och plötsligt verkar hon ta längre tid att svara på dina meddelanden? Detta betyder inte nödvändigtvis att du inte är intresserad av det, tvärtom!

I vissa fall kunde hon helt enkelt distansera sig med våld för att få dig att reagera! Hon kanske vill chockera dig. Målet är att få dig att känna brist, så att du kommer tillbaka till den. Hon vet verkligen inte vilka känslor du känner för henne, och hon vill provocera dig att se hur din historia kan gå.

Hon lämnar tips

När du chattar med ett meddelande, se upp för alla insinueringar hon kan göra. Om du fastnar i ditt dagliga liv kanske du inte inser det. Det är därför du måste noggrant läsa de meddelanden hon skickar dig!

Hon kunde prata med dig på ett sätt som får dig att föreställa dig situationer där du skulle vara tillsammans … Hon kunde ta tonen av förförelse eller till och med ställa frågor om vad du tycker om henne. Detta kommer säkert att visa att du är intresserad.

Avkoda en kvinnas textmeddelanden: hon ger dig känslomässiga smeknamn

Vad kallar hon dig när hon pratar med dig? När önskar hon dig en bra dag? Den här kvinnan kan använda känslomässiga smeknamn i dina konversationer. Även om det är möjligt att hon är van att ge smeknamn till människor runt omkring sig, kommer det säkert att innebära att hon känner sig nära dig.

Hon tar hand om dig, hon älskar att höra från dig och hon vill se till att du är okej. Den här kvinnan visar dig ett visst intresse! Om du gillar henne, vad väntar du på att berätta för henne?

Avkodning av en kvinnas textmeddelanden: hur man väcker hennes uppmärksamhet?

Du vet nu hur du avkodar textmeddelandena till den här kvinnan som du gillar. Vill du få hans uppmärksamhet? För detta kan olika tekniker fungera. Här är vad du kan göra för att få deras uppmärksamhet.

Avkoda en kvinnas textmeddelanden.

Ta ansvar för konversationen

Om hon verkar ointresserad av din diskussion kan hon vänta. bara att du tar ansvar för konversationen. Kom tillbaka till henne med ett ämne som hon kanske är intresserad av och se till att du är intresserad av vad hon kan berätta för dig.

Du kan ställa honom frågor om hans liv eller om hans dagliga liv. Nyckeln är att lyckas få tillbaka sitt intresse, samtidigt som hon visar henne att du gillar henne, och att du vill känna henne mer genom att fortsätta din diskussion.

Sluta svara

Du kan också använda denna teknik för att väcka hans intresse! Om du pratar med varandra dagligen, sluta svara på henne i några dagar. Vad är hans reaktion? Om hon gillar dig kommer hon säkert tillbaka till dig.

Hon kanske är trevligare med dig och vill veta orsaken till din frånvaro! Detta är verkligen ett tecken på att hon gillar dig och att hon vill fortsätta sin historia med dig.

I det här fallet, vad väntar du på att berätta hur du känner för henne i sin tur?

Kolla in den här artikeln: ”Vad gör du för att försörja dig? »Hur man svarar på denna fråga på en dejtingsajt

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply