plocka upp kvinnor

Badoo kostar det? Hur mycket kostar det ?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Du kanske letar efter den perfekta webbplatsen som gör att du kan träffa nya människor. Jag kommer inte att dölja för dig att detta är en svår uppgift sedandet finns mer än 2000 dejtingsajter i Sverige. Men för att underlätta din forskning är en av strategierna att litar på de mest populära sajterna. I den här artikeln tar vi en titt på en av tungviktarna i den virtuella dejtingsbranschen: Badoo. Ja, Badoo föddes 2006 och fick omedelbar framgång med singlar runt om i världen. Idag har webbplatsen mer än 400 000 000 registrerade medlemmar. Som många andra, Badoo är avgiftsbelagd, du kanske redan har hört talas om » poäng «Badoo liksom» Superkrafter«Oroa dig inte, vi förklarar allt för dig!
Betald badoo

Badoo: betald eller gratis webbplats?

Liksom många dejtingsajter fungerar Badoo efter modellen av Freemium. Det vill säga att Badoo är både gratis och samtidigt betalt. I de allra flesta fall, endast registrering är gratis och du måste ta ut plånboken för att diskutera med de andra medlemmarna. Detta är till exempel fallet med match-prenumerationer eller de priser som eDarling tar ut. Som du kommer se skiljer Badoo sig dock från andra dejtingsajter. Faktum är att dess gratisversion ger tillgång till flera funktioner, till både män och kvinnor.

Skapa en profil och chatta med andra medlemmar

Som jag sa er registrering på Badoo gratis. Du kommer att kunna skapa din profil : välj en pseudonym och en profilbild, skriv din beskrivning och ange vilken typ av förhållande du letar efter. Denna profil kommer att verifieras av Badoo, vilket certifierar din identitet för att så mycket som möjligt undvika att det finns falska profiler på webbplatsen. Du kommer att kunna använda det söksystem som heter » I hörnet »Som gör att du kan hitta medlemmar enligt din stad.
De flesta gratisversioner av dejtingsajter stängs av de. Om du vill chatta med en annan medlem måste du teckna ett abonnemang. Men på Badoo denna tjänst är inte avgiftsbelagd. Du kan faktiskt chatta med 10 nya medlemmar dagligen.

Spela spelet «Möten»

Den här funktionen påminner om Tinder, men på Badoo är den inte avgiftsbelagd! Detta är ett originellt sätt att lära känna singlar som du delar en affinitet med. Principen är enkel : du konfigurerar dina sökkriterier och flera valda profiler visas. Frågan är: vill du träffa den här personen? Du kan svara med Ja eller genom Nej. Med det här alternativet kan du upptäcka listan över dina beundrare och vet vem du gillar. Detta spel handlar främst om att mäta din popularitetsbetyg snarare än att förverkliga faktiska möten.
Var dock medveten om att om du får ett «ja» från någon som du också har svarat positivt på, kommer du att kunna börja chatta. Öva för att starta diskussionen väl: du vet redan att den ligger i fickan!
Badoo hur mycket är krediter

Betald Badoo: Premiumprenumeration

Badoos abonnemangssystem är annorlunda från andra dejtingsajter. I de flesta fall finns det faktiskt en enda prenumeration som ger åtkomst till alla funktioner. Priset beror i detta fall helt enkelt på förlängningen. På Badoo, saker görs annorlunda. Det finns två sätt att utöka antalet tillgängliga funktioner: via köp av krediter eller genom ett abonnemang vilket ger dig tillgång till «supermakter».

Badoo betalda tjänster: krediter

Krediter fungerar somvirtuella pengar på plats. Med dem kan du betala för tillgång till vissa alternativ. Huvudsyftet med funktionerna som du kan köpa via Credits är attförbättra synligheten för din profil. Faktum är att tack vare dessa betalda alternativ kommer du att kunna locka andra medlemmars uppmärksamhet och därmed öka dina chanser att träffa människor.
Badoo-tjänsterna som du kan betala med dessa berömda krediter är följande:

 • Stig upp : din profil visas högst upp på listan i spelet «Dating», så du kommer att få fler röster och din popularitet kommer att öka.
 • Lägg bilden framåt : du kan visa ditt foto i ett inlägg som tillhandahålls för detta ändamål. På detta sätt är din profilbild synlig för alla medlemmar som bor «I området».
 • Gör presenter : Du kan skicka en gåva för att locka uppmärksamheten hos en viss medlem.
 • Köp klistermärken : att uttrycka dina känslor lättare genom att köpa ett paket.

badoo allvarlig dejtingsajt

Hur köper jag krediter?

Som du kan se är de funktioner du kan betala med krediterna många. De hjälper dig mycket i din strävan att träffa nya människor. För att dra nytta av det måste du först köpa krediter. För att göra detta är det väldigt enkelt, betalning sker online via ett bankkort eller ett Paypal-konto. Priset på krediter är inte särskilt högt och fungerar enligt en glidande skala:

 • 100 poäng: 2 Kr
 • 550 poäng: 9,99 Kr
 • 1250 poäng: 19,99 Kr
 • 2750 poäng: 39,99 Kr

Priset på kredittjänster är variabel och det är svårt att komma åt dessa värden. Var dock medveten om att vissa tjänster är tillgängliga Disponibel och att du måste upprepa köpet varje gång du vill använda det här alternativet. Det är också därför det finns gott om tips för att få poäng gratis. Men förutom ett erbjudande från Badoomåste du betala dina krediter. De «tips» som erbjuds på dessa webbplatser är faktiskt bedrägerier, så var försiktig.

Aktivera ännu fler funktioner: superkrafter

Som jag sa har du två alternativ för att aktivera fler betalda funktioner på Badoo. Du kan prenumerera på en månadsprenumeration och därmed aktivera Superkrafter. Således, genom att betala för en Badoo-prenumeration, har du tillgång till följande funktioner:

 • Prioriterade meddelanden : dina meddelanden visas först i inkorgen för den medlem du väljer.
 • Aktivera osynligt läge : bläddra igenom webbplatsen diskret.
 • Vem är din hemliga beundrare? Ta reda på vem som röstade «Ja» i avsnittet «Möten»: Detta ger dig tillgång till listan över medlemmar du gillar.
 • Ta bort den senaste negativa recensionen i insatsen «Möten»
 • vara den första för att diskutera med nya registrerade medlemmar
 • Gå till lista över medlemmar som har sparat dig i favoriter

Som du kan se hjälper supermakter dig att skicka ett första meddelande till andra medlemmar. Mer specifikt låter de dig starta en prioriterad konversation med fler medlemmar och särskilt de du redan gillar. Ganska praktiskt för att träffa nya människor!
Badoo superkraftspris

Badoo Betald: Hur mycket kostar supermakter?

Premium-prenumerationen fungerar också med en glidande skala. Du kan alltså välja din prenumeration beroende på hur länge förlovningen är.

 • För prenumeration påen månad, räkna 8,49 Kr
 • Om du går med på det 3 månader, då betalar du 6,66 Kr / månad
 • Med prenumeration på 6 månader du betalar 5 Kr / månad
 • Slutligen, för ett abonnemang påett år, månaden är din 4,17 Kr

Som du kan se är dessa priser del den lägsta på marknaden, även med hänsyn till köp av andra funktioner via krediter.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply