Dating Apps

Badoo Premium-version: vår åsikt om betalda alternativ

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Badoo, du kommer att förstå, det är en tjänst som kan användas gratis det är bland de bästa dejtingsapparna. Å andra sidan, för att maximera dina chanser att träffa människor, måste du antagligen gå igenom betalda optioner : krediter eller Premium-prenumerationen. Låt oss se hur olika Premiumförmåner på Badoo, och vad de används för.

Om du vill ha en global vision om Badoo-applikationen, uppmanar jag dig att läsa vår detaljerade artikel: vår åsikt om Badoo.

Varför gå igenom Premium-förmåner?

Badoo premium

Du kanske inte vet det, men Badoo-plattformen har några 450 miljoner användare över hela världen! Och ja, det är en helvete av en figur! Det innebär att många kvinnor är närvarande på plattformen. Så du kommer att ha många alternativ, och du kommer inte att ta slut på medlemmar att kontakta!

Å andra sidan finns det också många män ! Det finns även fler män än kvinnor på plattformen. Som på de flesta dejtingsajter är förhållandet mellan män och kvinnor inte riktigt balanserat. Så det finns många kvinnor, men det finns det mest mycket konkurrens ! Faktum är att kvinnorna på plattformen kommer att vara mycket efterfrågade, och det kan därför vara lite svårt att göra det stå ut av alla män som försöker befordra samma människor!

Bra att veta :
Naturligtvis är det första att göra verkligen ta hand om din profil. Så vi fyller noggrant i beskrivningen, vi väljer foton som verkligen visar upp och vi lär oss att skicka rätt meddelanden. Om du inte riktigt vet hur du ska gå tillväga, tveka inte att kolla in vår artikel som lär dig hur man flirtar på Badoo.

Men om du bor i en stor stad, där användarna är många, kan du hitta det dina ansträngningar räcker inte. Detta är anledningen till att Badoo erbjuder dig en helhet Premium utbud av tjänster, vilket hjälper dig att sätta dig framåt för att maximera dina chanser att träffa människor.

Läs också: Är Badoo en betald webbplats?

Badoo-poäng

Först finns det poängen. Dessa badoo-krediter låter dig upptäcka några Premium-funktioner. Om du har mycket konkurrens i ditt område kan det vara bra att köpa krediter åt dig. sticker ut från alla dina konkurrenter och därmed lyckas göra fler möten.

Men frågan är, naturligtvis, vad är poängen för? Du har flera alternativ som alla syftar till att bli mer uppmärksamma på plattformen.

Så du kan sätt ditt foto framåt, eller öka frekvensen med vilken din profil visas i avsnittet «möten».

Kortfattat :
Så det är bara ett sätt att vara mer synlig på plattformen. Naturligtvis, om din profil är ofullständig eller du inte har valt rätt foton, är det troligtvis inte till stor hjälp! Men om din profil är bra men du fortfarande inte kan komma i kontakt med tjejer, är det kanske dags att lösa dig själv att köpa några krediter som hjälper dig att vara märkt av kvinnorna i Badoo.

Men det är inte det enda att göra. Om krediterna inte verkar vara tillräckliga för dig kan det vara nödvändigt flytta upp en växel, och byt till Premium-prenumerationen, som låter dig låsa upp alla webbplatsens funktioner.

Premiumprenumeration på Badoo

Med Premium-prenumerationen kan du därför dra nytta av alla alternativ på Badoo-plattformen.

Uppenbarligen ingår alla alternativ som tillåts vid köp av krediter i Premium-prenumerationen. Men du kommer att kunna låsa upp ännu fler funktioner. Således kommer du att kunna upptäcka alla människor som gillade din profil. Om du har gjort en negativ röst på en profil kan du gå tillbaka. Du kommer också att ha möjlighet att besök profil vem du vill i läget inkognito. Utan det, varje gång du besöker en profil, är personen det anmält.

Men det är inte allt, när du meddelar en tjej kommer det att bli placerad högst upp i inkorgen. Så om det här är en mycket eftertraktad kvinna som får massor av meddelanden varje dag, så se till att hon läser dina. Dessutom kan du också veta som har lagt till din profil till sina favoriter.

Som ni vet kör Badoo på en popularitetssystem. Det betyder att du inte alltid kan interagera med alla människor du vill ha. Om du inte är Premium-prenumerant! Oavsett om tjejerna du eftertraktar är nykomlingar eller populära medlemmar, nu kan du chatta med vem du vill !

Sista fördelen, och inte minst, genom att prenumerera på Badoo Premium-prenumerationen kommer du att kunna använda hela plattformen utan att se inga annonser !

Bra att veta :
Varning, förnyelsen av ditt abonnemang sker automatiskt. Det innebär att ditt konto debiteras varje månad utan att det krävs någon åtgärd från din sida. För att radera din prenumeration, gå till faktureringsinställningarna för ditt Badoo-konto.

De obestridliga fördelarna med Badoo Premium-läge

badoo betalt prenumeration

Att använda Badoo's Premium-tjänster garanterar att du kan träffas så mycket som möjligt. Använda dessa alternativ. du har en väldigt mycket framåt på alla klassiska Badoo-medlemmar. Din profil läggs verkligen fram och du kan därför vinna mark på dina konkurrenter!

Nyttan av Premium-alternativen beror på din upplevelse på plattformen. Om du gynnar branschsökningar och bor i ett område som har få Badoo-prenumeranter kan du kanske träffa människor utan att behöva lösa betala för privilegierna för Premium-alternativen.

Å andra sidan, om du känner att din profil är så bra som den kan bli och du fortfarande har svårt att komma i kontakt med kvinnorna på plattformen, kan det vara användbart att uppgradera till Premium-förmåner.

Om du inte är säker på varför inte börja med några poäng som gör att du kan se om du är mer framgångsrik eller inte? Du kommer att kunna testa Premium-alternativen utan att göra ett långsiktigt åtagande.

Vad ska jag välja mellan krediter och ett abonnemang?

En prenumeration öppnar dig alla Premium-tjänster av Badoo, medan krediter låter dig välja de tjänster du vill aktivera, på ad hoc-basis.

Naturligtvis är den största fördelen med krediter att det kan komma tillbaka till dig. mycket billigare ! Och ja, du kommer snabbt att kunna bedöma vilken funktionalitet du vill använda. Du kan använda dem ibland för att träffa människor och stanna där. Med en Premium-prenumeration behöver du inte längre välja vilken funktion du vill aktivera eller när du vill aktivera den.

Kort sagt, den Badoo betalda alternativ av vilka blev mer och mer populärt. Du har utan tvekan märkt det, det finns bara få gratis dejtingsajter som är verkligt effektiva. De som annonserar gratis entré har ofta sådan tävling att det är svårt att träffa människor. Det är därför de flesta av dem nu erbjuder betalda alternativ som gör att du kan snabbt köra tävlingen ofta hård på dessa dejtingsplattformar.

Läs också: Hur upptäcker du falska profiler på Badoo?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply