Dating Apps

Bästa dejtingsappen: vår topp 15!

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

 

Nu kan du hitta kärlek via din smartphone så länge du väljer den bästa dejtingsappen. Men hur gör man rätt val? Det finns dussintals dejtingsappar som erbjuder att träffa allvarliga, stygga eller båda, och den här topp 15 gör att du kan se tydligare. Förbered dig på att ha val … och kvalitet!

Ranking de bästa dejtingsapparna

1. match

bästa dejtingsapp

Alltid lika effektiv är match fortfarande dejtingsajt mest populära i Sverige, som vi förklarade för dig i vår recension om match.

Den mobila applikationen som är dedikerad till den är beroende av flera praktiska funktioner som matchar PC-plattformen och vi kan dra nytta av dess innovationer för att påskynda möten. Vi tänker på geolokaliseringssystem, exakt, vilket gör det möjligt för appen att föreslå singlar i ditt område och Tinder Swipe-systemet för de som bråttom.

➜ Klicka här för att registrera dig på match!

För resten hittar vi allt som har gjort Meetets styrka hittills: tusentals profiler välfyllda, seriösa och engagerade medlemmar, en livlig chatt och de berömda händelserna som erbjuder användarna att träffas i verkligheten, över en drink eller en aktivitet.

match är bra den bästa dejtingsappen att hitta kärlek!

2. Tinder

tinder dating app

Ett riktigt socialt fenomen, Tinder-dejtingsappen har förändrat sättet människor möts på nätet genom att förenkla valet till ett minimum. Du måste bara definiera om du gillar bilden av en profil som du ser (och för övrigt dess beskrivning) och om personen gillade uppskattar dig också när du presenteras för honom, du är ansluten.

Snabbt, intuitivt och mycket beroendeframkallande, som vi visade dig i vår recension på Tinder, låter den här appen dig snabbt hitta en partner, ofta för att ha det bra, men fantastiska historier finns också i spelet på Tinder.

Klicka här för att registrera dig på Tinder!

Om du vill passa ihop, och har ett stort urval av profiler, Tinder är definitivt den bästa dejtingsappen!

3. uns

uns bästa dejtingsapp

Once är en dejtingsapp som tar motsatt syn på andra appar genom att välja kvalitet snarare än kvantitet. Så här får du en enda profil, enligt din smak och förväntningar, som du kan samtala med.

Ett unikt och mycket intressant koncept, som låter dig ta dig tid att upptäcka dig själv, att gå steg för steg, snarare än att omedelbart byta till en annan profil som på Tinder.

Klicka här för att registrera dig på Once!

Som du kan läsa i vår recension på Once hittar vi främst 20-30-åringar, letar efter en seriös historia och trött på meningslösheten på många andra webbplatser. En riktig framgång, vilket gör den till den bästa dejtingsappen för de mest romantikerna!

4. Bumble

topp 15 dating app

Denna applikations historia är intressant, som vi nämner i vår recension om Bumble, eftersom den kommer från tankarna … från grundaren av Tinder!

Trött på behandlingen av kvinnor i appen bestämde hon sig för att skapa ett system som bara tillåter kvinnor att ta det första steget efter en match. En bra idé som ibland får oss att prata om Feministisk Tinder genom att framkalla Bumble.

Om vi ​​fortfarande är långt ifrån antalet singlar som vi hittar i tävlingen växer den här dejtingsappen dag för dag och dess goda idéer – vänliga möten och affärsmöten, färgkoder, anti olämpligt beteende algoritm – gör det till en säker satsning för dem som vill träffa människor i fred.

Klicka här för att registrera dig på Bumble!

Mestadels gratis är Bumble-appen ett bra val för att hitta kärlek, få vänner och träffa affärsmän.

5. Happn

dating mobilapplikation

Happn är en fransk dejtingsapp som erbjuder sina användare ett geolokaliseringssystem med kompletta profiler, vilket gör att du kan träffa vackra människor i ditt dagliga liv.

Du kommer att kunna träffa eller träffa människor igen, upptäcka vilka användare som besöker samma platser som du, skapa utmaningar (ta en drink, ta en kaffe, etc.) som kan tas upp motiverade medlemmar, och en tillgänglig interaktiv karta gör att du kan upptäcka singlarna i området.

Klicka här för att registrera dig på Happn!

Mycket intuitivt i sin användning, som detaljerat i vår åsikt om Happn, är det en ganska populär app på trettiotalet, vilket gör att du kan träffa seriösa människor. Om du letar efter ett sätt att enkelt ansluta till användare som tar samma resor som du eller går till samma barer eller kaféer, är detta ett bra alternativ.

6. Badoo

träffas på badoo

Badoo är en mycket populär applikation bland de yngsta som kommer hit för att träffa alla slags människor: allvarliga, stygga, vänliga, enkla virtuella diskussioner… En blandning av genrer som kan förlora neofyterna i online dating, men som har fördelen att erbjuda ett stort urval.

I vår recension på Badoo presenterar vi dig de många möjligheter som erbjuds av denna gratis plattform, som låter dig kommunicera med hela världen. Dess enorma gemenskap är både en stark punkt, för du kommer aldrig att ha så mycket val och en svag punkt eftersom konkurrensen är hård.

Klicka här för att registrera dig på Badoo!

Om du vill träffa nya människor, i Sverige eller någon annanstansHur som helst förblir Badoo en effektiv lösning.

7. Lovoo

lovoo bästa dejtingsappar

Lovoo-dejtingsappen har funnits i nästan 20 år och dess kunskap ska inte visas, som vi nämnde i vår recension på Lovoo. Halvvägs mellan Tinder och Happn är det en plattform som låter dig variera typ av möte.

Vi träffas faktiskt här Allvarliga singlar angelägna om att hitta en själsfrände, men också användare som bara vill ha en nattdating eller en vanlig stygg spelpartner.

Klicka här för att registrera dig på Lovoo!

Om vad variera nöjen, särskilt eftersom Lovoo har nästan 70 000 000 användare runt om i världen. Oavsett om du är på affärsresa eller på semester, har du mycket att ta hand om. För älskare av exotism och val är Lovoo en av de bästa dejtingsapparna som finns idag.

8. Anta en kille

anta en kille topp 15

Verklig shoppingapp för kvinnor, som kan välja deras idealiska man (läs vår recension om Adopt a guy to understand the princip), denna plattform har varit en fenomenal framgång sedan den släpptes och den är förtjänad.

Kvinnliga singlar kan vandra i båsarna i den här appen, där män betalar för att registrera sig och sälja. Ett roligt koncept, vilket gör att det rättvisare könet kan mötas styggt eller allvarligt, i sin egen takt, utan risk för att bli störd.

Klicka här för att registrera dig på Adopt a Guy!

Detta är kanske den bästa dejtingsappen för kvinnor som gillar att gräva efter den sällsynta pärlan!

9. Fruitz

fruitz sweeden

Hur bra det är att ha lite nytt blod bland dejtingsappar online! Tänk om originalitet belönade bästa dejtingsapp, då skulle Fruitz komma undan med det. Det är beroende av ett system med fruktikoner … för att underlätta dina kontakter!

Konceptet är enkelt, som du kommer att upptäcka enligt vår åsikt om Fruitz, eftersom varje fruktig symbol motsvarar en önskan: körsbäret för seriösa förhållanden, vattenmelon för sex, anledningen till att ta en drink och persikan för slag av en kväll.

Klicka här för att registrera dig på Fruitz!

Tydligt och exakt, det fungerar fantastiskt och om samhället fortfarande är litet, Millennials älskar Fruitz och väcka applikationen till liv. Ett bra alternativ att diversifiera mötena.

10. Hater

app för kärlekshatare

Trött på att leta efter partners som gillar samma sak som du? Så varför inte gå till Hater, som sätter dig i kontakt med singlar som hatar samma saker som du gör : filmer, musik, skådespelare, spenat … Att hitta dig själv mellan Haters kan föra dig närmare!

Som nämnts i vår recension om Hater är tanken på att komma närmare via vanliga ogillningar bara bra och resultaten kommer snabbt. Du kommer kunna ge din åsikt om ämnen, få kompatibilitetspoäng och därmed snabbt komma i kontakt med medlemmar som inte gillar samma saker som du.

Kul och godmodig, Hater är en dejtingsapp som fortsätter växa och den bör hitta sin publik lätt, motsätter sig klassisk honungsdating.

11. Isbrytare

isbrytare topp 15 app

Det är inte lätt att ta det första steget på vissa dejtingsappar, utan appen Isbrytare gör ditt liv enklare.

Genom att be dig svara på flera inledande frågor, valda av en enda person, hjälper appen dig att starta en konversation. Beroende på dina svar kommer du att kontaktas av en enda person och du kommer själv att kunna läsa svaren på dina frågesporter från andra medlemmar.

En bra idé som hjälper den mest blyg att göra trevliga möten, för möten främst inriktade på allvar och långa relationer. Även om frågorna tenderar att upprepas och antalet registranter fortfarande är låg, går Ice Breaker bra.

12. Rulla mig

träffas på mobil

Trött på att bläddra igenom profilbilder för att hitta den sällsynta pärlan? Vad sägs om titta på videos på plats ? Detta är konceptet för Reel Me, som erbjuder sina användare att skapa en videoprofil för möten mer verklig.

Dessa korta presentationer av 10 sekunder låt din kreativitet tala för sig själv och erbjuder Rulla mig ett verkligt mervärde. Sedan sker allt i form av en Match, som om de är ömsesidiga tillåter dig att kommunicera på mer klassiska sätt med en enda person.

Klicka här för att registrera dig på Reel Me!

Om appen inte är så upptagen som vi skulle vilja ha den fördelen stå ut och just för det förtjänar det sin plats i denna topp 15 av de bästa dejtingsapparna!

13. Melloplot

musik och kärlek via en app

Inledningsvis är Melloplot inte nödvändigtvis en dejtingsapp. Det tillåter musiker och musikälskare att komma i kontakt via distribution av låtar i applikationen. Genom att gilla en titel eller en artist kommer du att skicka en signal till den här som kommer att kunna gilla dig i gengäld för dina musikaliska talanger … eller andra.

Ett trevligt sätt att kombinera konst och romantiska möten, för passioner för samman människor! Om du gillar vackra kompositioner som du vill upptäcka nya artister nära dig och vill träffa en musiker, då är Melloplot den bästa dejtingsappen för dig!

14. Louise

topp 15 kärleksapp

Liksom den tidigare ansökan tillåter Louise till musikälskare att träffas i Sverige, men också över hela världen, genom deras musiksmak.

Dess skapare ville erbjuda en app som låter dig inte längre behöva lyssna på dina favoritljud ensam hemma och Louise föddes. Du kommer att kunna lyssna på och dela dina favoritlåtar, chatta med musikälskare du gillar och eventuellt göra mer romantiska möten än du kanske tror.

Mellan kärlek och att dela vackra låtar erbjuder Louise-appen flera intressanta möjligheter och låter dig flirta till ljudet från dina favoritartister.

15. PlayMe

spel och dejting

För att förstå principen för PlayMe, föreställ dig bara en Tinder där du bara kan komma åt användarprofiler efter att ha besvarade frågesporter på olika kategorier: musik, serier, film, sport, litteratur, gastronomi, etc.

Ju mer populär en profil, desto mer behöver du få poäng att vara den som kan prata med honom eller henne! Det är ett mycket lekfullt koncept som kräver att du är motiverad att ansluta till de människor du gillar, och det blir snabbt beroendeframkallande.

Vi älskar konceptet, humor och sortering som görs genom dessa frågesporter och PlayMe är den bästa dejtingsappen för singlar som ser kärlek som ett spel för det första.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Jämförelse av dejtingsappar

App + Poäng
match – Stort samhälle
– Geolokaliseringssystem
– Svep lånat från Tinder
Se appen
tinder – Enorm popularitet
– Mycket bra resultat
– Mestadels gratis
Se appen
Uns – Unikt och innovativt koncept
– Omfattande samtal
– Vill du få dagens profil
Se appen
Humla – Feministisk Tinder
– Respektfull muddring
– Fri
Se appen
Happn – Interaktiv profilkarta
– Ange vem som kan se dig
– Bra filter för sökningar
Se appen
Badoo – Viktig gemenskap
– Dess internationella aspekt
– Det är gratis
Se appen
Lovoo – Stort samhälle
– Olika typer av möten
– Få falska profiler
Se appen

Leave a Reply