Dating Apps

Betalar Happn? Varför välja premiumversionen av dejtingsappen?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Fler och fler applikationer dyker upp på internet. Dessa applikationer erbjuder dig alla typer av tjänster, deras mål är att förenkla ditt dagliga liv och olika procedurer. Det finns till exempel många appar som har utvecklats för att hitta kärlek. Deras princip är att ansluta olika singlar, redo att träffas, så att hitta kärlek blir lättare för dig. Bland dessa applikationer hittar vi Happn. Liksom en dejtingsajt låter Happn dig träffa olika profiler. Applikationen har olika alternativ, som beror på den tariff som användaren väljer. Varför ska du välja ett betalt Happn-konto?

Att gå ut och träffa människor kan vara svårare än det verkar. De flesta singlar har idag en hektisk vardag som är präglad av arbete och personliga aktiviteter, såsom sport eller andra passionerade passioner. Dessutom har du förmodligen redan din egen vänkrets, och det är därför svårt att träffa nya människor och hitta singlar som letar efter en kärleksaffär, som du. Av dessa skäl kan du använda Happn förenkla ditt liv så att du kan smaka på kärlekens glädje. Vet du inte hur den här appen fungerar? Vi förklarar alla dessa detaljer för dig att följa.

Happn betalar.

En applikation för att hitta kärlek

Mycket ofta, när vi tänker på dejtingsajter, föreställer vi oss särskilt att singlarna som är där letar mer efter en nattstativ än en riktig kärlekshistoria. Och det kan vara sant, på andra dejtingsajter. Om det här är vad du letar efter, är det ingen skada, men Happn kanske inte är appen för dig. Faktum är att på Happn letar de flesta singlarna som är närvarande efter ett seriöst förhållande. De är främst unga människor som är ganska dynamiska, som inte har tid att slösa bort med historier som går fel.

Ansökan är mindre känd än vissa dejtingsjättar, så det koncentrerar ett mindre antal abonnenter. Detta blir dock en kraft när du letar efter kärlek, eftersom det på detta sätt är möjligt att fokusera längre på en profil. Du är fri att diskutera, lära känna dig själv innan du går vidare till nästa profil om den tidigare inte passar dig. På det här sättet prioriterar du kvalitet framför kvantitet, vilket gör att du kan träffa vackra människor när kärleken presenterar sig.

Olika verktyg för att hitta en enda person du gillar

Även om Happn är mycket enkelt, liksom för andra applikationer av detta slag, innehåller det ändå några verktyg som gör att du kan multiplicera mötena. Grundprincipen för Happn är att presentera dig för singlar som är registrerade på webbplatsen. Om du gillar en profil kan du gilla den och skicka en förälskelse till personen i fråga. Men om du inte är intresserad av profilen kan du avvisa den och gå direkt till nästa profil. Om personen du har krossat också gillar din profil kommer du att komma i kontakt och kan börja chatta privat.

Förutom att skicka en förälskelse kan du skicka en hej när du verkligen gillar en profil. Genom att välja Free Happn kan du bara ha tre gratis hej. Men genom att välja Betald Happn kommer du att ha fler val och ett större antal av dessa hej till ditt förfogande. Låt oss upptäcka de andra funktionerna som erbjuds av Happn:

Använd betald Happn.

  • Spelet Crush Time. Vid olika tider på dagen kan du spela Crush Time. Mycket kul, det här spelet erbjuder dig fyra olika singelprofiler. Du kommer att ha några sekunder på dig att studera dessa olika profiler för att välja den profil som du tror kommer att ha gillat din. Om du hittar rätt person har du vunnit! Du kan sedan träffas privat för att dela din forskning.
  • Exakt geolokalisering. Som med i huvudsak alla dejtingsapplikationer som ansluter singlar, erbjuder Happn dig att rikta in dig på användarprofiler baserat på deras plats. Men när det gäller Happn är detta spårningsverktyg särskilt exakt. Det låter dig faktiskt rikta in dig på profiler inom en radie av 5 kilometer runt ditt hem. Denna anledning förklarar också varför Happn huvudsakligen används av stadsbor. Tack vare denna exakta geolokalisering blir möten enklare och snabbare. Du kommer att kunna ta en drink och hitta dig själv lättare i verkligheten. Detta gör det möjligt att gå mycket snabbt från det virtuella mötet till det verkliga mötet.
  • Spåra dina mål på en plan. Förutom att låta dig rikta dig på singlar som bor nära dig, kommer du bokstavligen att kunna spåra deras rörelser på en karta. Detta gör att du kan veta vilka platser de besöker mest, vad som ska framhäva deras smak och hitta vanliga affiniteter. Dessutom, när du går runt, kommer du att meddelas omedelbart om du träffar en enda person som är närvarande i appen. Återigen är det ett sätt att träffa människor snabbt utan krångel.
  • Föreslå ett möte. Slutligen är en annan idé med Happn att låta dig erbjuda datum till andra singlar. För att göra detta kan du välja från en lista med olika aktiviteter, som en promenad i skogen, en middag, ett möte på bio och erbjuda den valda aktiviteten till Happn-medlemmar. Dessa medlemmar har totalt sex timmar på dig att svara, och du kan sedan göra den här aktiviteten med den person du väljer.

Vilka är fördelarna med Paid Happn?

Som vi sa ovan är det möjligt att skapa en profil gratis på Happn. Vår åsikt om Happn är dock så positiv att vi råder dig att välja en betald plan som gör att du kan komma åt olika funktioner. Här är vad du kan göra:

  • Säg adjö till reklamfilmer. Ett betalt Happn-konto gör att du kan eliminera de annonser som cirkulerar i applikationen.
  • Tjäna 10 hej. Du kommer att kunna meddela ett större antal profiler för att öka chanserna för ett bra möte.
  • Byt din profil till osynligt läge. Vill du inte att singlar ska kunna följa dig vart du än går? Du kan göra din profil osynlig när du vill. Det kommer också att hindra singlar från att kontakta dig till exempel när du är på jobbet. Utöver det kommer du att kunna dölja vilken information du vill ha i din profil.
  • Se vem som gillar din profil. På detta sätt kommer du att kunna kontakta dessa människor med vetskap om att de redan är förförda av din profil!

Happn betalar, logotyp.

Hur mycket kostar ett betalt Happn-konto?

Är du redo att välja ett betalt Happn-konto? Observera att priset på applikationen fortfarande är mycket överkomligt, inom dina resurser. Dessutom kan du välja längden på din prenumeration. För en månad kommer priset att vara 10,99 €. Om du vill njuta av Happn längre kan månadspriset minska. För 3 månader kommer priset att vara 27 €, och du kan välja 6-månadersalternativet för endast 39,96 €. Tillräckligt för att få ut det mesta av de dejtingsmöjligheter som programmet erbjuder! Om du letar efter kärlek hittar du den definitivt på Happn.

Upptäck den här artikeln: Upptäck Happn: vad är principen om en charm i dejtingsappen?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply