flirta på nätet

Bli ett stiligt barn: var mer attraktiv och locka fler tjejer.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Många av er tror att konsten att flirta bara är reserverad för attraktiva män. Oavsett om det är att hitta en flickvän eller kvinnan i ditt liv, vi tenderar att förnedra oss själva. Säg du till dig själv att » det är lätt att närma sig en tjej när du är ett stiligt barn!«. Och jag hör ofta folk säga» jag också, om jag hade den kroppen, skulle jag förföra vilken flicka som helst. »Och när jag retar några och jag frågar dem » varför försöker du inte bli ett snyggt barn, eftersom det är nyckeln till förförelse? »Jag får som svar en hel massa ursäkter : Jag har inte rätt gener, jag har inte råd att köpa fashionabla kläder, jag har inte hakahår, jag har inte om jag inte har det … Jag känner till och med några män som är övertygade att de aldrig kommer att få en flickvän. Plötsligt bestämde jag mig för att skriva en artikel som passar dig hjälp att inse det alla kan bli ett vackert barn.

Hur man blir ett vackert barn

Att bli ett snyggt barn är inte (enbart) en fråga om fysik!

Nej, jag ska inte prata med dig på inre skönhet ett helt stycke. Men om du vill bli ett snyggt barn måste du börja med att ha rätt attityd !

Så ja, vissa håller sig till stereotyper manlig skönhet och det hjälper självklart. Men inte alla attraktiva män är 1,85 m och storlek M. Å andra sidan har alla attraktiva män något som kallas karisma. Och goda nyheter, om du inte föddes med Apollos gener, karisma förvärvat, kan bearbetas och förfinas! Absolut vem som helst kan vara karismatisk och därför … charmig och attraktiv. Naturligtvis tar det ett visst mental. Eftersom sinnet, ja det visar! Till exempel tenderar en man som inte litar på sig själv att vara allt kurva. Plötsligt verkar han liten, gammal, tillbakadragen i sig själv. Detta är motsatsen av en stilig attityd.

att vara stilig och ha karisma

Så jag tänker inte säga att du ska spendera 1 timme framför din spegel och upprepa som ett mantra » Jag litar på mig själv, jag litar på mig själv …«. Men bara börja med dig räta ut. Och sedan andas tyst. Du kommer redan att ge mer lugn. Titta sedan på folket i ögonen, med självförtroende och medverkan. En attityd lugn och ett snyggt utseende är allt du behöver för att vara ett snyggt barn. Detta är basen karisma. I detta avseende, se vår artikel om de tio fraserna som får flickor att knäcka! Karisma + vackra ord är ett recept som fortfarande fungerar!

För att bli ett vackert barn, ta hand om dig själv!

Att bli ett stiligt barn skulle vara alldeles för enkelt om det räckte med rak rygg! För att anta en attityd av fast förförare kommer det faktiskt att behöva förändras flera vanor som hjälper dig att öka ditt självförtroende.

Spela sport.

Om du inte spelar någon sport, gör en plats i din kalender, för det gör du komma igång ! För att de allra flesta män ska bli ett snyggt barn måste du ha en kropp. arbete. Och jag vet att oavsett hur mycket jag pratar med dig om karisma, så kan du inte låta bli att tänka » med starka mage är det fortfarande lättare«. Okej, anmäl dig till ett viktrum! Tveka inte ! Om du tror att du med en muskulös kropp blir mer attraktiv, gör det. För en gångs skull är det verkligen att bli muskulös inom allas räckhåll. Du måste bara vara beslutsam och bestå för att det inte kommer att ske om en månad. Fatta beslutet en gång för alla och träna som Rocky Balboa.

Spela sport för att bli ett vackert barn

Och om du inte är helt övertygad om kroppens betydelse, gör fortfarande en plats i din dagbok, för du kommer fortfarande att ta upp sporten. Utöver den fysiska omvandlingen har sport också effekter på din mental. Regelbunden fysisk aktivitet har visat sig öka nivåerna av serotonin. Serotonin är hormonet av lycka. Det är hon som ger dig en känsla av att allt är bra i det bästa av alla möjliga världar. Det är hon som ökar din litar på dig och det är vad du ofta saknar för att bli ett snyggt barn.

Äta hälsosamt.

För att bli ett snyggt barn måste du också ägna lite uppmärksamhet åt vad du äter. Om din vikt sätter en broms ditt självförtroende, så fortsätt och vidta nödvändiga åtgärder. Svälta dig inte heller, speciellt om du planerar att ta mitt råd för att bli aktiv. Om du väljer viktrummet kan du prata med tränare, kommer han att kunna vägleda dig mot anpassade övningar, men han kommer att kunna råda dig särskilt när det gäller näringsprogram.

Och om din vikt inte är ett problem, för att du antar det eller för att du är tunn, är det ingen anledning att undvika 5 frukter och grönsaker per dag ! Utöver fördelarna med hälsa, kommer du också att ge din kropp vad den behöver för att ha vacker hud, vackert hår etc. För att bli ett snyggt barn måste du sätta alla chanser på din sida !

Att bli ett stiligt barn: utseende, pricken över i.

Om du följer alla råd jag just gav dig, är du på rätt väg att bli ett vackert barn. Du står rakt, du utstrålar lugn, självförtroende, du tar hand om din kropp … Du börjar på allvar se ut som ett stiligt barn. Men några sista detaljer saknas, de berör utseendet.

Ta hand om ditt utseende

Vikten av frisyren.

Hår klär ansiktet och en bra frisyr kan verkligen ändra allting ! Majoriteten av män är ganska styva när det gäller håret.

Men eftersom du har bestämt dig för att bli ett vackert barn kan det vara värt ett förändring av utseendet, Nej ? Var försiktig, jag menar inte att du måste gå för ett trendigt snitt. Rätt klippning är den som lyfter fram ditt ansikte! Om du kan, gå till a stylist, den här typen av frisör är specialist, han kommer att kunna ge dig råd efter ditt ansikte och din hårtyp. Om du är en av dem som inte litar på frisörer, ta dig tid att undersöka på internet, det finns mycket Webbplats (er) full av råd.

Skägget i alla dess former.

Ett skägg är ett naturligt tecken på virilitet och det skulle vara synd att beröva dig själv hans makt ! Jag menar inte att du absolut måste ha ett skägg av skogsarbetare. Det finns så många sätt att bära skägg! Dessutom kan du testa och ändra som du vill. Skägget växer på några dagar. Var dock noga med att välja ett skägg som matchar ditt din hårighet : mustasch, getskägg, sideburns, tre dagar skägg … Kort sagt, allt är tillåtet, men se upp, om du inte är ett ess på rakhyveln, tveka inte att gå till barberare.

Klädkoden.

Vi har inte alla medel att investera i designerkläder. Det här är bra, för att bli ett vackert barn kommer det inte att vara nödvändig. Alla har sin egen stil och jag kommer inte att öppna debatten om att ha på sig smal. Det viktiga är att du – mår bra i dina kläder, bra i dina pumpar. Här är dock några regler att följa om du enkelt vill bli ett snyggt barn:

  • Välj dina kläder i rätt storlek. Speciellt om du köper skjortor! Det finns inget värre än en dåligt anpassad skjorta.
  • Se till att de alltid är rena. En uppgift, ja det är en uppgift.
  • Undvik åldrade, perforerade, slitna kläder … Håll din gymnasiet lyckliga t-shirt för dina träningspass.
  • Investera i underkläder och strumpor! Det här är detaljer, men i det avgörande ögonblicket kommer du att se att du kommer att vara glad att inte plötsligt bryta bilden av killen som tar hand om honom …

Du är nu redo att förföra, jag hoppas att den här artikeln har varit till nytta för dig! Och om du vill testa dina nya förförelsefärdigheter utomlands eller någon annanstans, kontakta vår internationella förförandeguide!

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply