dejting över 50

Catchphrase Ourtime: hur man skriver ett effektivt första meddelande?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Ourtime är en av de bästa dejtingsajterna för seniorer. På grund av sitt mycket goda rykte fortsätter dess närvaro att öka. Således kan det vara svårt att sticka ut från andra singlar. För att sticka ut från mängden och flirta med Ourtime blir det viktigt att veta hur man gör ett slagord Låt oss säga original imorgon som kommer att locka uppmärksamheten hos dina friare eller friare. Här förklarar vi cmåste göra ett effektivt första meddelande för att väcka nyfikenheten hos andra singlar.

Catchphrase Ourtime: det första meddelandet är avgörande

På Ourtime kämpar många ensamstående människor, särskilt män, för att träffa människor och träffa datum. Förklaringen kommer ofta från deras sätt att flirta, vilket är föråldrat och inte lämpligt för dejtingsajter.

För att hitta kärlek på en seriös dejtingsida, du måste ta hand om din profil genom att lägga till foton som visar dig samt en iögonfallande annons. I alla fall, Det är inte tillräckligt. Vissa medlemmar har fullständigt slutfört sin profil, betalat för en fotografering med en professionell fotograf och tagit hand om att följa våra råd för att göra en attraktiv Ourtime-annons.

Ändå passar resultaten fortfarande inte. Det kommer mycket ofta från deras sätt att närma sig kvinnor. Faktum är att det första meddelandet är avgörande på dejtingsidor.

Du måste förstå, på Ourtime är kvinnor i en liten minoritet jämfört med män. Dessutom, majoriteten av medlemmarna på plattformen uppskattar de traditionella flirtkoderna där det är upp till människan att ta det första steget. Således kommer få kvinnor att skicka ett första meddelande men de kommer att få många dagliga meddelanden. I genomsnitt kan en kvinna få mellan 10 och 100 meddelanden per dag. Det räcker med att säga att det blir komplicerat att svara på alla friarna.

slagord säga imorgon

Dessutom är de flesta fångstfraser som liknar varandra. Mellan «Cc sava?», «Hej, kan vi prata?», «Hej, glad Sylvain och du?», dessa meddelanden blir tråkiga på lång sikt och singlar tenderar att inte längre svara på fångstfraser som är för enkla att fokusera på ungkarlen som kommer att skilja sig från flocken.

Så, även om du har den mest attraktiva profilen i världen, och om du inte kan sticka ut på detta slagord, kommer väldigt få kvinnor att se din profil. Således kommer du att ha svårt att träffa rätt person och bygga ett varaktigt förhållande. Här är våra tips för att lyckas med ditt slagord, säg imorgon, och förbättra din svarsfrekvens!

Vad man absolut ska undvika

Innan du ger dig våra ovärderliga råd för en lyckad Sayons Demain-slagord, här är vad du absolut bör undvika.

Gör en lång tirad

Meddelanden som är för långa bör absolut undvikas! Skriv faktiskt inte om livet tillsammans och din uppfattning om kärlek. Din älskling kan bli uttråkad alldeles för snabbt. Du måste arbeta med din stil för att skapa ett slagord som säger i morgon varken för långt eller för kort för att kunna utmana din ensamstående och få honom att vilja svara dig och titta på din profil.

Att vara vulgär

Ourtime är en seriös dejtingsajt. Så, grovhet och vulgaritet är inte lämpliga. Faktum är att majoriteten av medlemmarna försöker hitta sin själsfrände och inte en enkel plan-cul. Så var inte vulgär och gör inte olämpliga kommentarer.

Gör stavfel

Ta hand om ditt första meddelande på Ourtime för att skriva på rätt franska utan grammatiska och stavfel. Den här typen av fel kan verkligen skada dig och dina potentiella partners tenderar att fokusera på friare som uttrycker sig korrekt.

första meddelandet säg imorgon

Håll dig grundläggande eller för kliché

Som förklarats tidigare, undvik alltför grundläggande ord. Faktum är att ditt meddelande kommer att drunkna bland de dussin andra slagord. Undvik också alltför klichécitat. I själva verket, redan sagt och upprepat, kommer du inte att sticka ut med denna typ av kommentarer och du kommer snabbt att glömmas bort.

Meddelanden med pessimistiska konnotationer

Majoriteten av medlemmarna på Let's Ourtime är här för att ha det bra och träffa hjärtligt och mer om affiniteter. Genom att vara alltför pessimistisk, kommer du inte att få singlar att vilja svara dig. Så undvik att prata om dina gamla relationer från det första meddelandet. På samma sätt försämra dig inte i denna fångstfras som till exempel «Du kommer antagligen inte svara mig för jag är inte så snygg eller väldigt intressant men jag skulle mycket vilja träffa dig». Naturligtvis borde du inte vara för arrogant och veta hur du hittar rätt balans.

De olika stilarna av fångstfraser låt oss säga imorgon

Nu vet du vad du ska undvika i ett första inlägg på en dejtingsajt. Här är våra tips för att skapa ett attraktivt Ourtime-slagord. Här ger vi dig flera stilar för att göra ditt första inlägg. Du måste välja den metod eller de metoder som passar dig bäst och särskilt den personliga för var och en av dina utmanare.

Använd foton för att skriva ett första meddelande

Det bästa och även det enklaste metod för att skriva ett slagord är att använda bilderna från dina friare. I själva verket kommer du att visa de eftertraktade att du är intresserad av dem och att meddelandet är personligt och inte bara en kopia som har klistrats in och skickats till så många andra.

Du kan till exempel fokusera på en detalj i fotot som outfit eller accessoarer som kvinnan bär, djur, landskapet …

För att illustrera vår poäng, låt oss till exempel ta en bild där en kvinna poserar framför en grönsaks trädgård.

”Hej Madeleine, jag ser att du har en magnifik trädgård! Det verkar som om du har en grön tumme. Jag brinner också för kultur, det gör att jag kan äta hälsosamt och fly en stund. Jag kommer gärna diskutera denna gemensamma passion med dig längre, mycket för dig, Marcel. «

Ta en detalj av beskrivningen

På samma sätt som med den första metoden kan du hjälper dig från beskrivningen av din ungkarl att inspirera dig och skriva ett personligt meddelande. Du kan till exempel skriva till ett gemensamt intresse, ett karaktärsdrag, en hobby eller ett geografiskt område.

Med denna metod vDu kommer att visa den andra personen att du tog dig tid att läsa deras beskrivning. Dessutom kan du starta konversationen om ett ämne som tilltalar din friare. Detta kommer att göra diskussionen enklare och resten flyter naturligt.

Till exempel, om kvinnans annons nämner hennes kärlek till djur och naturen, kan du prova en stilstrategi:

”Hej Martine, du brinner därför för djur och naturen. För min del är jag en ivrig vandrare och en stor kattälskare. Vi kan ha andra vanliga passioner, jag skulle gärna veta mer om dig! Hoppas att jag läser dig snart, Michel. «

Var originell

För att hoppas få svar måste du sticka ut. För det, det är viktigt att vara original. Så försök så mycket som möjligt för att undvika tillvägagångssätt som är för grundläggande eller förväntade. Titulera din älskades intresse genom att vara original med, om möjligt, en touch av galenskap.

Om du behärskar humor och absurditet kommer du också att kunna använda dessa metoder för att få din samtalspartner att le.

Om du inte känner dig bekväm med den här typen av övning kommer det att vara möjligt för dig att vara romantisk om det blir bättre för dig. Huvudsaken är naturligtvis att vara original och sticka ut från mängden.

«Hej, jag är CIA-agent och mitt uppdrag är att hitta en kvinna som är så vacker som kultiverad, det verkar som om du är en perfekt matchning för denna sökning, skulle du gå med på att diskutera vidare för att berätta om detaljerna i uppdraget ? Vi ses, agent Robert. »

 

Spela vågat

För att sticka ut från andra tävlande kommer du också att kunna spela på din vågiga sida. Detta tillvägagångssätt är riskabelt, faktiskt inte alla är känsliga för denna typ av möte. Men när du får svar är konversationen som följer ofta mycket mer spännande.

”Hej Michèle, jag tillåter mig att kontakta dig som så många andra, men jag vill inte slösa bort din tid. Din profil rörde mig mycket och jag skulle vilja veta mer om dig. Jag skulle gärna diskutera vidare med er för att lära känna varandra. Om ditt hjärta säger till dig, svara mig, lycka till, Alain. »

Sammanfattningsvis hoppas vi att dessa tips har hjälpt dig att skapa en personlig och original Ourtime fångstfras. Glöm inte att ta hand om ditt första meddelande, det här låter dig göra fler möten och kanske hitta kärlek …

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply