Dating Apps

Charm på Happn: vad är det här alternativet att charma på ett ögonblick?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Hur möter du någon under en hektisk dag? Ibland är det långt ifrån lätt, och tiden kan verka lång när du är ensam. Vill du bryta monotonin och träffas snabbt med singlar som har samma förväntningar som du? Lyckligtvis är många människor som du! Du hittar därför singlar redo att träffas på applikationer som Happn. Men vad är en charm, en förälskelse eller något annat alternativ som finns på Happn? Vi inbjuder dig att upptäcka fördelarna som användningen av dejtingsapplikationen kan ge dig.

Happn är en applikation tillgänglig på mobiltelefonen. Den som vill kan ladda ner den för att njuta av den hela dagen. Så snart du har fem minuter framför dig, ta chansen att snabbt ta en titt på de singlar som vill kontakta dig. Du får se, det är beroendeframkallande! Syftet med denna ansökan var att konkurrera med dejtingsajter på internet och andra applikationer för att hitta kärlek. Även om Happn är mindre känt än några av sina konkurrenter är det fortfarande ett sätt att träffa människor som är mycket populära bland singlar! Synpunkterna på Happn är därför generellt positiva. Är det upp till dig att göra din egen?

Happn, registrering med bara några få klick

Låt oss först börja med registrering. Om du vill använda Happn är detta ett viktigt steg som du inte kan undvika. Hitta först appen så att du kan ladda ner den till din mobiltelefon. Den här nedladdningen är mycket snabb. När du är klar kommer du att kunna komma åt applikationen, som erbjuder dig att autentisera dig själv eller skapa ett nytt konto. För att skapa ett konto måste du ange ditt e-postadress eller telefonnummer. Du får sedan en bekräftelselänk som gör att du kan validera skapandet av din profil.

Skicka en Happn-charm.

Du kan nu beskriva dig själv mer detaljerat och lägga till den viktigaste informationen om dig själv. För det måste du nämna din ålder, ditt kön samt din typ av forskning. Lägg till ett profilfoto och andra bilder för att illustrera vad du gillar. Du kan också lägga till dina favoritaktiviteter, musiken du lyssnar på, om du letar efter en långvarig person … All denna information gör att du kan förföra en viss profilstil. Detta filtrerar bort personer som kanske inte matchar dig för att undvika att slösa bort tid.

Nu när du har registrerat dig hos Happn kan du börja använda appen!

Happn, charm, krossa eller hej, hur fungerar appen?

Redo att utforska andra singlar? För att göra detta måste du veta hur Happn fungerar. Det är relativt enkelt, eftersom dess princip är densamma som andra applikationer i samma kategori. Om du har använt appar som den här tidigare ska du inte känna dig vilse!

På Happn kommer du att kunna se olika typer av profiler som rullar, vilket motsvarar mer eller mindre den typ av person du letar efter. Om du gillar en profil kan du gilla den. När personen har möjlighet att gilla din profil i gengäld har du möjlighet att starta en diskussion, om de också gillar din profil. Så här börjar möten. Låt oss ta en titt på de termer som används av Happn, så att du enkelt kan navigera dig en gång i appen:

  • Krossen. Crush handlar om att gilla en profil. När någon gillar din profil skickar de dig en förälskelse som du kan svara positivt på om du är intresserad av den personen i gengäld.
  • En lyckoamulett. Charmen fungerar som en blinkning som skickas till den person vars profil du gillar. Hon kommer att underrättas om den uppmärksamhet du hittar henne.
  • Hej. Du har bara ett minskat antal hej att använda. Hej används för att skicka ett meddelande direkt till de profiler du gillar mest. Dessa människor kan sedan kontakta dig direkt om de vill träffa dig. Var dock försiktig, du får väldigt lite hej! De kommer därför att reserveras för dina riktiga favoriter. Om du väljer att använda betald Happn kommer du att kunna använda fler hej.
  • Krosstiden. Crush time är ett spel skapat av Happn. Under detta spel erbjuds 4 profiler till användarna. Principen är att gissa vilken användare som är intresserad av din egen profil. Om du lyckas hitta den kommer du att vara ansluten!

Använd en Happn-charm.

Kan vi hitta någon med Happn?

Nu när du känner till ordförrådet för dejtingsappen Happn är du redo att börja använda den! Viss information kan fortfarande intressera dig för att kunna träffa så många människor som möjligt. Förutom kross-, charm- eller hejsystemet samlar Happn andra alternativ som gör att du kan skapa utbyten. Vilka är dessa alternativ?

  • Korsar singlar på gatan. Happn erbjuder dig en karta som visar resorna för de olika singlarna som använder applikationen. Du kommer därför att kunna veta vart användarna flyttar i realtid! Om du träffar någon på gatan får du också ett meddelande och kan försöka hitta dem. Det låter dig också veta vilka platser som är mest frekventa av singlar som tilltalar dig.
  • Starta nedräkningen. Vill du gå ut, ta en drink eller ta en promenad? Och varför inte erbjuda det till andra användare? Singlar som är intresserade av ditt förslag kan svara på dig inom 6 timmar. Du får det sista ordet, att välja den person som ska följa med dig. Det är ett verktyg som låter dig gå mycket snabbt från dejtingsapplikationen till verkligheten.
  • Byt till osynligt läge. Vill du inte att andra användare ska kunna följa dig vart du än går? Var inte panik, genom att välja en premiumprenumeration kan du dölja din profil när du vill. På detta sätt kommer ingen att kunna följa dig på kartan, det kommer också att vara omöjligt att skicka en charm på Happn. Du kommer också att kunna dölja viss information om dig på dejtingsidan, till exempel din ålder.

Kolla in den här artikeln: Använda Happn: Hur man krossar andra singlar?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply