plocka upp kvinnor

Cruising platser Paris: vart ska man flirta med tjejer i Paris?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Paris är känt över hela världen som Kärleksstaden. Det är ganska uppmuntrande för den flirtiga du är, eller hur? Men för att kunna träffa rätt personer, och öka dess framgång, är det fortfarande nödvändigt att känna till kryssningsplatser i Paris. Här är ett urval av platser där det är bra att flirta i huvudstaden. Definiera ditt mål och välj din jaktmark därefter!

Fördelarna med att kryssa i Paris

kryssningsplatser Paris

Den stora fördelen med att flirta i Paris är naturligtvis det Du blir bortskämd för valet ! Inte bara är antalet invånare (och särskilt kvinnor!) Högt där, utan det är också stad med den högsta celibatet i Sverige ! Och ja, det är därför i Paris du kommer att ha den största koncentrationen av singlar! Så du får i Paris en stor lekplats ! Gör denna stad till ditt förförelselaboratorium!

Dessutom är det en ganska festlig stad, där det kommer att finnas många möjligheter att närma sig kvinnor. Så om du landar i Paris, var du bara är där för semestern, var inte rädd för det legendariska snobberiet från parisiska kvinnor, ha förtroende för dig själv och ta steget ! Vem vet, du kan till och med hitta kärlek!

Men flörta med tjejer i Paris det betyder inte att bara flörta med parisarna. Paris är också destination nummer 1 för turism! Så om du inte kommer någonstans med lokalbefolkningen kan du alltid vända dig till de (väldigt) många turisterna som drömmer om en Fransk kärlekshistoria ! Ja, Paris är i den kollektiva fantasin » Kärleksstaden«, Så spela spelet!

Oavsett vad din smak hos kvinnor är, kommer alla att kunna hitta den perfekta passformen i Paris! Använd alla romantisk potential i Paris, det kommer att vara en ytterligare tillgång att förföra en kvinna!

Nackdelarna med att kryssa i Paris

Nackdelarna med att kryssa i Paris liknar dess fördelar. Ja, Paris är en stad full av singlar, det är sant. Men det betyder också att du kommer att ha konkurrens ! Och ja, den här aspekten av saker är ett tveeggat svärd! Du kommer definitivt att ha bortskämd för val. Problemet? De är också bortskämda för val!

Det kan betyda att det kommer att ta arbeta ännu hårdare för att uppnå dina mål och förför de kvinnor du är intresserad av. Tänk på att kvinnor som fångar upp män kan bli anklagade hela tiden. Så det måste vara lite smartare än de flesta killar ! Flörta med en kvinna i Paris kommer därför att kräva lite mer arbete!

Faktum är att deras första instinkt kanske kan vara att spring ifrån dig så fort som möjligt ! Om du vill närma dig en tjej på gatan, har du bättre förberett ditt tillvägagångssätt lite om du inte vill låta som den stora tik!

Hur väljer jag din kryssningsplats i Paris?

För att välja rätt kryssningsplats i Paris måste du tänka på det vem du vill behaga. Föredrar du att flörta med studenter? Turisterna ? Affärskvinna? Beroende på vilken teknik du vill testa för dockning av en kvinna måste du göra det välj din kryssningsplats rätt. Du kommer inte att kunna använda samma tekniker för att närma dig en tjej i en trädgård eller på en fest.

Naturligtvis har du inte nödvändigtvis ett extremt exakt mål i åtanke. Isåfall, vi testar ! I resten av den här artikeln kommer vi att ge dig några alternativ för att flirta i Paris, så att du kan testa olika förföringsställen efter varandra och därför testa dina olika flirttekniker. Du kommer att veta vilka du kommer att lyckas charma och vilka som är helt likgiltiga för dina tillvägagångssätt. Att veta hur man förför tar också vissa risker, så vi testar och vi utvärderar våra egna resultat !

Eiffeltornet och andra ultra turistiska platser

var man ska flirta i paris

Här förstår du att vi letar efter turister som letar efter en lokal spänning. Vi pratar om Eiffeltornet, men det fungerar också med Champs Elysées, Sacré Coeur, Louvren etc. Kort sagt, alla ultraturistiska platser i huvudstaden kan vara bra kryssningsplatser i Paris. Och Paris är fullt av dem! Här kommer du att försöka förföra tjejer som inte är i Paris länge.

Parisier tenderar att undvik dessa extremt trånga platser turister, så du kan ha en liten fördel! Detta gör att du kan förföra med lite mindre konkurrens.

Hur flörtar jag med en tjej på en turistplats? Du kan närma dig turister på gatan och erbjuda dem ett besök i » riktigt paris» , med en äkta parisisk som guide ! Om de letar efter ett parisiskt äventyr har du alla dina chanser!

Fördelen är att du inte riskerar mycket, de här tjejerna passerar bara! Men de kanske inte är särskilt mottagliga för dina framsteg om de gör det fokuserade på deras besök. Trots allt försöker det! Din extra sak? Om de inte talar franska, du kommer att knäcka dem med din accent » så fransk «! Detta är en obestridlig tillgång, om du vill lära dig att förföra, ta hänsyn till dessa saker!

Om du föredrar att flörta med parisier är det uppenbarligen inte på den här typen av plats som du kommer att hitta din lycka! Parisier tenderar att lämna denna typ av plats, klart överskridet av turister året runt!

Parker och trädgårdar

Du kan också försök att förföra i stadens parker och trädgårdar, som är bra kryssningsplatser i Paris. Luxemburgsträdgården eller toaletterna, Montsouris eller Monceau-parken, om du vill flörta i en park, är Paris bortskämd för valet. Fördelen? De är platser för avkoppling, flickorna tenderar att bli nedlagda, avslappnade och så. i en bättre disposition att närma sig ! Det är därför en perfekt ställe att flörta med en tjej. Tveka inte längre, ta det första steget! Du har möjlighet att förföra en tjej som redan är i gott humör!

Nackdel? De kommer att vara ofta i grupper ! Du hittar dock kvinnor ensamma, som har kommit för att dra nytta av parken för att läsa en bok eller helt enkelt för att gå i grönskan.

Hur man fortsätter ? Prova bibehålla parkens goda atmosfär och försök öppna konversationen med ett litet skämt. Får du henne att skratta? Spelet är väl på gång! För att behaga tjejer slår ingenting humör ! Ser hon ner på dig? Vi säkerhetskopierar snabbt hålla ett leende! En man som vet hur man förför vet också när man ska släppa taget. Och ja, kvinnor som är vana att locka män uppmärksammas för ofta för att vara i gott skick permanent!

Om du är en riktig spelare, närma sig tjejgrupper helt och hållet, kommer du att kunna se när konversationen fortskrider vilken av dem som verkar vara mest mottagliga för dina framsteg! Gör inte ditt val för tidigt! Du kommer att lyckas attrahera en tjej från gruppen i dina nät!

förföra parisierna

Studentkvarter

Sorbonne, Saint Michel-distriktet, Luxmbourg-parken, … är bra kryssningsplatser i Paris. I stadsdelar som studenter ofta besöker kommer du att hitta … studenter som vill ha kul ! Du kan välja ditt område beroende på vilken typ av student du är inriktad på: management college eller letter college? Juridik eller sociologi? Du kommer då att veta hur man förför enligt ditt måloch få henne att ge efter för dina charm!

Om du vill prova lyckan med en student, det är därför mot dessa distrikt som du kommer att hitta din lycka. Paris är en mycket studentstad, så du bör hitta ett område som matchar det du letar efter.

Men glöm inte utländska studenter ! Om de är ditt önskade mål, måste du tänka på ta en rundtur i Erasmus-fester ! Du kan väl tillåta att en vacker historia kommer till liv för en utlänning på jakt efter en fransk romantik! Denna typ av tillvägagångssätt spelar på temat » fransk älskare“, Och det kan vara lockande!

Parisiska kvällar

Det säger sig självt, kvällar är en privilegierade platser för kryssning i Paris. Paris är en mycket festlig stad, det händer alltid något där. Så, om du vill vara en enastående förförare, måste du lägga din hemma åt sidan och gå utforska staden » på natten«. I denna typ av sammanhang är det lättare att prata med en tjej, miljön lämpar sig för det. Det är naturligtvis klassiskt, men vissa män föredrar denna typ av mer traditionell strategi.

Beroende på kvällarna du väljer kommer du att erövra kvinnor som delar din smak : är du mer rockkonsert eller smakar du bra viner? Är du mer en nattklubb eller en poesikväll? A temafest, det låter dig redan ha något gemensamt när du flörtar med en tjej. Du har alltså alla tillgångar för att locka flest.

Om du flörtar på kvällen eller på natten, var försiktig, du närmar dig aldrig en kvinna som går ensam på gatan ! Du kommer nog att skrämma honom väldigt mycket! Så om det är mörkt är vi nöjda med fester, barer eller klubbar, men vi drar en linje på gatan. Du kommer aldrig att få det resultat du hoppas på och framför allt kvinnor vill aldrig kontaktas på natten. det är bara läskigt, det är inte sexigt.

Bra ställen att handla

De kommersiella platser är bra kryssningsplatser i Paris. Hitta mycket kommersiella artärer, eller ens köpcentrum. Där hittar du massor av kvinnor som handlar. Att närma sig en kvinna i en butik är inte nödvändigtvis lätt. Vet inte hur man ska behaga kvinnor i den här miljön? Be dem om deras åsikt på ditt val av kläder! Dessa taktiker kan vara tilltalande.

Du behöver inte begränsa dig till kunder, prova lyckan och flörta med butiksförsäljare!

Dejting sidor

förförelse paris

Naturligtvis är det lite där enkel väg ut, men det är fortfarande effektivt. Välj en dejtingsajt som Tinder till exempel och matcha tjejer från ditt område. Var försiktig, Paris, som vi har sett, är full av ungkarlar! För att kunna locka flickors uppmärksamhet är det därför nödvändigt släpp ditt mest detaljerade spel ! Du kommer aldrig förföra en tjej som du tuggade på i en dejtingsapp med en » Hej hur mår du ? «! Så vi rackar hjärnan och vi förbereder väl hans fångstfrasoch resten av konversationen.

Utan det riskerar du att komma någonstans med kvinnor! Så vi gör det lite ansträngning att verkligen sticka ut.

Vill du träffa tjejer, men du är inte särskilt intresserad av dejtingsajter? Så du kan testa webbplatser som » OVS »Som gör att du kan att gå ut med människor du inte känner. Om du är ny i Paris kan detta göra det möjligt för dig träffa alla slags människoroch också att göra dig upptäck häftiga platser i Paris, om du inte riktigt känner för att åka ensam.

Hur man flörtar i Paris?

I Paris flörtar vi med tjejer som någon annanstans! Men kvinnor i Paris har brukade bli accosted mycket regelbundet. Så vi gör allt för att inte komma över som en tungvikt.

Men det viktigaste är att aldrig insistera. Flickan du träffar är uppenbarligen inte mottaglig? Så omvänd omedelbart samtidigt som du håller ett leende. Tvinga aldrig din närvaro mot någon som inte vill prata med dig. Parisier kan verka kalla eller till och med snobbiga, men för att förstå dem måste du sätta dig själv på deras plats. Om du viskades och närmade dig tio gånger om dagen av män, skulle du också bli frestad att skicka den första som närmar dig att beta !

Därför vi är så charmiga som möjligt, och naturligtvis accepterar vi avslaget med humor!

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply