Dating Apps

Den ultimata Tinder-profilen: vår kompletta guide för att samla matcher

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

När det gällde att fylla i din Tinder-profil var du upptagen. Du drog ut dina bästa foton från din semester i Ibiza för 3 år sedan, lade till några ljuseffekter för att få fram dina magmuskler, hade ett trendigt par rosafärgade glasögon och omringade dig med dina bästa vänner och jeroboam i VIP-hörnet av den bästa klubben på stranden.

Förutom det lade du till samma foto som du har på ditt ID-kort (din mamma sa att du var söt på det) samt ett foto i din Celio-kostym (för affärssidan) som du har bett din kusin att göra (det här är den enda tiden på året du bär en kostym) på dina farföräldrars diamantbröllop.

Du slutade inte där. När allt kommer omkring är du här för att vinna och du tänker samla matcherna (du har inga Tinder-matcher? Läs vår guide) och samtidigt ta din bästa kompis som skryter av att «prata med missiler hela tiden. dag». Du toppade den med en 300 karaktär lång bio, blandade dina referenser, ett mördare citat från Scarface och ditt favorit skämt.

Med en så genomtänkt profil kunde ingenting verkligen hända dig. De skulle alla knäcka, det skrevs. Efter några dagar ser det ut som att resultaten är något under förväntningarna. Knappt 5 spel inklusive 4 obesvarade samtal. Så vad hände? Flickor gillar inte Ibiza? Var Celio-dräkten för stor? Var inte det citatet från Scarface lämpligt? Eller skulle ditt bästa skämt faktiskt vara ett dåligt skämt?

Svaret ? Det är förmodligen en blandning av alla dessa element. Det måste sägas att du gjorde saker slumpmässigt. Du har inte riktigt tagit dig tid att tänka på det. Vi tar dig bort därifrån och ger dig 10 tips för att rensa ut.

Tinder-profilbilden: glöm selfies i badrumsspegeln

foto-naken-torso-tinder

Selfie i badrumsspegeln är verkligen det ultimata nybörjarm misstaget. Dessutom är det ännu värre om du är bar överkropp och kontraherar så hårt att du inte längre kan andas. Har du det här fotot på din Tinder-profil? Du beordras att sluta läsa den här artikeln och gå och ändra den direkt.

Vi hoppas också att du inte har lagt ett foto av dig själv bredvid en ferrari (som du inte äger). Är det verkligen nödvändigt att förklara för dig varför? Om du har en bild av dig som håller en boxad flaska kan du inte räddas längre. Ärligt talat, vem kommer det att imponera på? Du tar bort. Detsamma gäller foton med en cigarr, en James Bond-look (men lågkostnadsversion) eller en tiger i Thailand.

Undvik den här typen av foton, som inte ser bra ut alls. Tjejerna som kommer till din profil har förmodligen redan sett denna typ av foton 45 678 gånger och har redan en algoritm i huvudet som går direkt och placerar dig direkt i kategorin «fet kille som behöver erkännande».

Föredra enkla, rena, rena och coola foton som gör dig till en bra kille, som inte försöker imponera och som du kan ha intressanta samtal med på tinder (eller i verkliga livet). «Less is more» som angelsaxerna säger: inget överflödigt. Var subtil. Dödar du dig själv i gymmet varje dag och vill verkligen att dina biscotos ska ses? Lägg ett Tinder-foto av dig själv i en välskuren T-shirt (var försiktig, vi sa inte tight). Har du en bra sportbil och vill du visa upp den för dessa damer? Lägg ett foto där det bara visas i bakgrunden.

Som Miklos, välj att vara nykter och klassisk:

profil-tinder-foto-man

Minst 2 foton, högst 5 foton, helst 3

En evig fråga som alla ställer: hur många foton ska jag lägga? Svårt att svara, men låt oss ta alternativen en efter en. Om du lägger ett foto är det för lite. Det kanske skickar meddelandet att du en dag, genom den heliga andens funktion, tog en bild där du ser ut som en grekisk gud (medan du är hemsk, I verkligheten ) och att du satsar allt på det. Flickor som stöter på din profil kommer att vara i tvivel och vill ha en andra bild för att bekräfta att du ser mer ut som Apollo än Gargamel.

Två bilder? Varför inte, men de måste vara helt annorlunda och du måste ses tillräckligt tydligt på båda. Lägg inte till två bilder av dig som åker till exempel. Tre foton? Detta är det bästa (fyra är också ett mycket bra antal). Det första fotot måste vara så klassiskt som möjligt utan att falla in i Linkedin-fotot heller.

Lägg en bild av dig själv i en polotröja (eller en välskuren skjorta / t-shirt), naturlig, med färger och en ganska neutral bakgrund. Det första fotot ska ge effekten av en “snygg, omtyckt kandidat”. Sedan sveper hon på det andra fotot. Sätt på något mer «aggressivt». Det kan vara ett foto som är lite roligt (inga foton eller där vi ser dina skinkor, slutfoto av beauf), vilket får dig att le. Undvik bilden där du håller spetsen på Eiffeltornet i dina händer. Ett foto när du reser? Det är alltid en bra idé, om möjligt i ett exotiskt land. Slutligen, för det tredje fotot, sätt något som speglar din personlighet eller din passion: ett foto i golf, i en tennisturnering, läsning av en bok etc.

Tinder-profilens bio? Skriv alltid något!

Inte skriva något i din Tinder bio? Endast tjejer får göra detta. När allt kommer omkring är de Tinder-drottningarna och det är du som läser den här artikeln. Spela inte det för mystiskt (om du inte har råd med det), skriv ner något. Tinder-beskrivningen är superviktig.

Ah ja, när vi använder verbet «att skriva» menar vi «att skriva», inte «kopiera / klistra in». Tinder bios som «Jag vet inte varför jag är här» eller «Älskar fotografering, filmer och resor» finns i hundratals. Stå ut lite, jävla.

Slå dock inte för hårt och håll det klassiskt. Inget behov av att marginalisera dig själv från början, som nedan

profil-bio-tinder

Tinder-profil bio: älskar du South Park? ingen bryr sig, eller hur?

Så ja, vi måste prata om dig. Så ja, du måste presentera. Bara, du behöver inte säga allt. Målet här är fortfarande att sälja dig själv. Så du glömmer bort dina marginella sidor. Alla udda passioner och karaktärsdrag bör förflyttas till senare samtal.

Du måste verkligen vara i rätt mått här, du måste hitta rätt kompromiss mellan «Jag älskar film» (booooring) och «Jag umgås på parisiska kyrkogårdar sent på kvällen för att lugna min ångest» (läskigt).

Har du dina egna passioner? Så mycket bättre. Hur reagerar (verkliga) tjejer när du pratar med dem? Spring de iväg? Gäspar de? Prata inte om det. Men om hon tycker att det är sexigt och varmt, tveka inte att nämna det.

Stavningsfel = att skjuta sig i foten

När de når 25-30 år börjar kvinnor, omedvetet eller inte, leta efter den framtida fadern till sitt barn. Således tar social status och utbildning en allt viktigare plats i sin algoritm för val av alfahane. Så du förstår, nu är det inte dags att visa att du lämnade skolan kl. 16.

Du har rätt att ha svårigheter med det franska språket. Du kanske inte är född i Sverige, kanske är du ordblind eller kanske inte lägger stor vikt vid stavning och grammatik. I verkligheten har du rätt att göra mindre misstag och ingen kommer att skylla på dig. Men att göra misstag i din bio visar verkligen att du är lat, att du inte har tagit dig tid att läsa om och att du inte ens försöker visa upp.

Kom ihåg att stavning är en super viktig social indikator – knulla inte upp den.

Säg inte för mycket: du har ingen anställningsintervju

Killar som stoltserar med sina CV i sin bio är helt klart förlorare som inte litar på sig själva. Att skriva kullerstenar i din bio är som att säga «Jag är redo att göra allt för att behaga dig, men jag har ingen aning om vad jag ska göra».

Om din bio är mer än fem rader, läs den igen och ta bort allt som är överflödigt. Bor du i Asnières sur Seine? Gör det verkligen att du värdesätter det? Studerade du redovisning i Angers? Det är tråkigt.

Var påtaglig, lägg bara saker som är väsentliga och som får dig att må bra. Flickor behöver inte veta allt, de kommer att ställa frågor senare om de är intresserade (men ingen kommer att fråga dig hur grannlivet är i Asnières-sur-Seine).

Och framför allt, var inte negativ som nedan (om det inte är ironiskt).

tinder bio tips tjej

Ge diskussionspunkter

Om ingen pratar med dig kan det bero på att din bio är tom och att ditt enda foto är ganska klassiskt. Att hitta en Tinder-fångstfras är svår för alla, så gör jobbet för dessa damer lättare.

Det finns några bra klassiker som hjälper till att starta en Tinder-konversation, vi ger dig några i bulk:

  • Bilder av dig på semester på kända platser (hon kommer att prata med dig om hon också har varit där)
  • Bilder med alltför söta djur alla fulla (notera: strategi som nästan alla killar innan du har slipat, den flickor luras inte riktigt längre)
  • Bilder med kändisar («känner du Kanye West ???»)
  • En fråga i bio
  • En ovanlig anekdot om dig i bio
  • Ett yrke som sticker ut (ljuger inte)
  • Lite sarkastiskt vitt i ekologiskt

Annars kan du också läsa vår artikel för att ta reda på vilket första meddelande på Tinder du ska använda.

Emojis i Tinder-profilen? Inte särskilt manligt!

Vem förutom din mamma och moster lägger mer än 6 emojis i rad? Stoppa det här direkt. Emojis ska användas sparsamt. Inget mer att säga om det

Om du är hungrig kommer det att visas mycket snabbt

Ja, du är på Tinder för att träffa kvinnliga medlemmar. Ja, du är där för att du inte träffar tillräckligt många av dem i verkliga livet. Ja, du använder en förförelse-app. Det är dock ingen anledning att passera för svält ihjäl.

Inget värre att avvisa tjejer. Så be inte om ett datum efter tre meddelanden. Sexuella referenser? Du glömmer helt bort dem. Du gör inga, inga, inga sexuella anspelningar – de hatar det.

Var mer tolerant i dina kriterier

Slutligen, om du verkligen vill samla matchningar kan du välja att utöka dina kriterier. Detta är ännu mer fallet om du bor i provinserna. Tveka inte att gå lite över din åldersgräns och ta en geografisk radie lite mer ambitiös.

Slutligen har en Tinder-profil som kombinerar matchningar framför allt en genomtänkt och väl vägd Tinder-profil. Det första misstaget skulle vara att skriva ingenting och bara sätta ett foto. Det andra misstaget skulle vara att överdriva det.

Ur metodsynpunkt rekommenderar vi att du gör det så här: välj 10 foton som markerar dig och lista cirka tjugo poäng som också gör dig till en bättre person.

Gå sedan och prata med kvinnorna. Fråga din syster, dina kusiner, dina vänner, dina vänner och vänner. Fråga deras åsikt: föredrar de fotot av dig på Korsika med en dykmask eller en av din brorsons dop? Fråga minst tio tjejer, i ett åldersintervall nära var din framtida hälft kan vara. Lyssna på dem, fråga dem varför de föredrar vissa poäng framför andra.

Ta bara fyra foton och mindre än fyra poäng som markerar dig. Skapa en profil och be om deras åsikt igen. Om de validerar dig ska matchningar inte falla till stacken. Lycka till !

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply