plocka upp kvinnor

Duck syndrom: vilken attityd ska du ha i ditt förhållande?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

När du är i ett förhållande kan du lätt bli överväldigad av dina känslor, särskilt i början av ett förhållande. Det är lätt att glömma världen omkring oss, att bara tänka på den kvinnan du är galet kär i. Ibland kan detta leda till det som kallas «anka syndrom».

Är det nödvändigtvis dåligt för ditt förhållande? Hur ska du bete dig för att behålla den du gillar?

Duck syndrom: vad betyder det?

Anka syndrom är ett ”problem” som ofta talas om bland par. Vet du inte vad det är? Det kan överraska dig, men det är den term vi brukar använda när en man kommer för nära en kvinna i ett förhållande. Han är bokstavligen vid hennes fötter, han lever bara för henne och han glömmer sitt personliga liv att bli ett med den här personen.

Vanligtvis utpekas denna typ av beteende. Vi kan ofta höra att detta inte är sättet att uppträda när vi är i ett förhållande, att det är nödvändigt att inte glömma oss själva och behålla det som är specifikt för oss.

Det är sant att, även om du utvecklas i två nu, ska du var och en behålla din egen personlighet. Ingen bör lägga undan det de bryr sig om för någon annan, även om din relation är mycket nära. I ett nötskal ska du inte glömma dig själv.

Så anka syndrom är ofta en negativ term, även om det inte alltid används bra. Du behöver inte bli en alfahane för att behaga honom!

Kärlek.

Duck Syndrome: Är det nödvändigtvis dåligt?

Konstigt nog är det ofta män som pratar om detta berömda anka syndrom. Varför det ? Om du också är en man och får kommentarer som detta från vänner, fråga dem. Skulle de inte bara vara avundsjuka på den tid du spenderar med den här kvinnan? Du kanske är mindre tillgänglig än tidigare, och det är förståeligt.

Om dina vänner känner dig och de ser dig lycklig och uppfylld, borde de inte göra en sådan kommentar. Man kan till och med säga att det är ett ganska machouttryck. Varför pratar vi alltid om mäns beteende när vi pratar om detta anka syndrom? Ska inte kvinnor också glömmas bort för en man? Detta lämnar eftertanke.

Sammanfattningsvis är det enligt vår åsikt ett ganska omoget uttryck och snarare ur mode. En man, om han vill, kan spendera så mycket tid som han vill med den han älskar. Att vara vid hans fötter ifrågasätter inte hans virilitet. När allt kommer omkring, om han är kär, varför skulle han inte spendera mer tid med den här kvinnan?

Förälskad anka.

Tvärtom, i början av ett förhållande kan det vara nödvändigt att spendera tid «limmad» på din partner. Detta gör att du kan lära känna varandra och du kommer säkert att dela ett starkt band efteråt. Om det är personen du vill tillbringa resten av ditt liv med, är det okej att sätta dem på en piedestal.

Det kan vara bra att lägga detta berömda «anka-syndrom» åt sidan för att leva ditt förhållande som du vill, och att dra nytta av detta födelseband mellan er två.

Anka syndrom och råd för ett bestående par

För att få ditt förhållande att hålla så länge som möjligt kan du hitta dessa tips till hjälp. Tänk inte på den bild du kan få av en man som står vid kvinnans fötter, och lev ditt förhållande som du tycker passar, och som du känner det.

Även om det är viktigt att varje person i förhållandet har tillräckligt med andningsutrymme i detta förhållande, är det mycket viktigt att du spenderar tid tillsammans när du vill! Här är våra tips för ett bestående par:

Utveckla dig i din bubbla utan att låsa dig fast i den

För att få din berättelse att hålla så länge som möjligt bör du se till att du inte låses fast i din bubbla. Naturligtvis är detta band viktigt, och det är helt normalt att du vill uppleva stunder bara ni två. Men du måste också kunna komma ur det, att dela tid med andra människor som inte nödvändigtvis är en del av denna bubbla.

Bjud in dina vänner, gå ut som ett par men inte bara, och besök din familj! Se också till att du inte bara pratar om den tjejen du gillar när du är i närheten av andra människor. Kom ihåg att det finns många andra saker att prata om!

Tillbringa tid på egen hand

För att hitta varandra bättre kan det vara nödvändigt att spendera tid på egen hand. Du har verkligen aktiviteter som du gillar att träna, en sport, en passion. Dra nytta av dessa stunder för att tillbringa tid ensam eller med vänner.

Genom att spendera tid på egen hand kommer du att ha något att prata om när du träffas igen! Du kommer att kunna prata med varandra om din dag och vad som kunde ha varit kul under de separata stunderna. Dessa rika utbyten gör att du kan bevara din individualitet inom paret.

Läs också: Hon bjuder in mig till sin plats: hur man beter sig för det här första dejten?

Duck syndrom i kärlek.

Duck syndrom: låt inte andra berätta för dig hur du ska uppleva ditt förhållande

Funderar dina vänner på att spendera för mycket tid med den tjejen du gillar? Tar de en svag syn på din närmande? Det är inte alltid bra att lyssna på vad andra tycker om ditt förhållande. Dessa människor är inte alltid särskilt omtänksamma och de tänker ofta på sig själva innan de tänker på dig.

Om de inte kan se din lycka beror det på att de verkligen är avundsjuka. Kanske är det dags att få nya, mer mogna vänner som förstår ditt engagemang i din kärleksaffär?

Fall inte in i rutinen

Även om du gillar att spendera tid tillsammans och dela ditt dagliga liv, bör du ändå se till att du inte hamnar i en rutin när du är i ett förhållande. Du gör alltid samma sak, du har dina vanor, dina scheman … Det kan vara märkbart, upp till en punkt.

För att komma ur din rutin kan du till exempel börja på nya aktiviteter som ett par. Varför inte ändra dina vanor genom att gå på bio eller genom att bjuda in dina vänner till middag? Dessa stunder gör att du kan göra något annat medan du njuter av goda tider tillsammans.

Visa honom att du inte är förvärvad

Även om du kanske känner lust att vara nära den här kvinnan du gillar, borde hon dock inte tro att du är förvärvad. Allt är inte tillåtet. Hon borde inte sluta göra ansträngningar för ditt förhållande, förresten att du alltid kommer att vara där för henne. Denna kvinna måste också bevisa för dig att hon är värd din kärlek!

För det måste du visa honom att du har ditt oberoende och att du är fri att göra dina egna val. Om hon vill stanna hos dig måste hon slåss också. I ett förhållande bör ni båda anstränga er för den person ni älskar.

Anka syndrom.

Gör ditt bästa för att låta lågan brinna

För att ditt förhållande ska vara så länge som möjligt är det viktigt att behålla den lågan som förenar dig. Med tiden kan det tendera att avta. Det är helt normalt. Passionen avtar, och du kan bli uttråkad av varandra.

För att undvika att komma till denna punkt i ditt förhållande är det viktigt att göra ditt bästa för att hålla flamman mellan er två. Överraska henne när hon minst förväntar sig det! Erbjud henne utflykter som förändras, komma hem från jobbet med en bukett blommor eller ta en resa till ett land som båda lockar dig.

Det här är gester som kräver lite ansträngning från dig och som gör att du kan hålla din relation lycklig. Dessa små flyktstunder gör att du alltid kan lära dig att upptäcka dig själv, oavsett skeden i ditt förhållande.

Duck syndrom: involvera det i ditt liv

Bort från detta anka syndrom bör du se till att involvera den tjejen som lockar dig i ditt liv. Var inte rädd för att presentera henne för dina nära och kära, oavsett om det är familj eller vänner. Det är viktigt att de som är kära för dig upptäcker det, om det har en viktig plats för dig!

Glöm inte heller att prata med henne om hur du känner dig. Berätta för henne om dina dagar och håll det här utbytet så att hon känner sig aktiv i ditt dagliga liv, även om du inte har möjlighet att tillbringa dina veckor ensam.

För att göra detta kan det vara bra att hålla kontakten via sms och att regelbundet ringa den tjejen du gillar. Du kommer att vara säker på att hon inte glömmer dig på det här sättet!

Upptäck den här artikeln: Jag lockar inte tjejer: hur man lyckas flirta med den jag gillar?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply