plocka upp kvinnor

eDarling-tariffer: vad är de bästa priserna för dejting?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Fler och fler av er är det letar efter kärlek på internet. Och du har helt rätt eftersom ett av fem par lärde känna varandra via en dejtingsajt. Virtuella Cupids gör ett bra jobb, men du måste fortfarande veta vilken av dem du kan vända dig till !
Du är verkligen medveten om att erbjudandet när det gäller dejtingsajt är extremt brett och heterogent: mellan eDarling och Tinder finns det verkligen något för alla! För att välja din dejtingsajt väl baserar du dig på flera kriterier, inklusive de pris. I den här artikeln kommer vi att informera dig om priset på eDarling-prenumerationer.
edarling: prenumerationspris

Om eDarling

eDarling är en av tungviktarna i internetdatingindustrin. Närvarande i cirka tjugo länder, eDarling har nästan 13 miljoner singlar registrerade i Europa. Dess formel? Erbjud en affinitetsdatingtjänst till singel 50-tal som letar efter deras andra hälft. Du förstår det, eDarling är för till singlar som letar efter ett seriöst och bestående förhållande.

Matchning efter affinitet

eDarling är känt för att vara riktmärket för affinitetsmatchning. Faktum är att när du registrerar dig kommer du att bli ombedd att fylla i ett frågeformulär på ungefär 300 frågor. Jag råder dig att ta dig tid eftersom det är på grundval av resultaten av detta test som algoritmen väljer de profiler som ska presenteras för dig.
Det personlighetstest som eDarling föreslår bygger på en metod som är välkänd inom modern psykologi som kallas » Stor femma«. Detta test utvecklades i samarbete med psykologer och beteendevetare för att bestämma din profil så exakt som möjligt. Frågeformuläret grupperar olika frågor som syftar till att bestämma dina fem huvudsakliga personlighetsdrag.
edarling personlighetstest

Kvalitetsmedlemmar

Den andra punkten som gör eDarlings rykte gäller kvaliteten på medlemmarna. Du vet verkligen det, falska profiler såväl som dåligt beteende finns i överflöd på vissa dejtingsajter. På eDarling är detta inte fallet. Även om majoriteten av dejtingsidor utför en systematisk profilkontroll, kan väldigt få hävda att de gör det. manuellt. eDarling är en av få dejtingsajter som har ett team av moderatorer som verifierar riktigheten för varje profil, en efter en.
Dessutom är priset på eDarling relativt högt, vilket tyder på att medlemmar som registrerar sig på den här webbplatsen ser sin prenumeration som en investering, a kompromiss. Det är därför som medlemmarna i eDarling i allmänhet är ansvarsfulla och seriösa människor. Väldigt få människor betalar ett abonnemang för att ta risken att deras profil tas bort för dåligt beteende. Eftersom förutom att utöva manuell kontroll med varje ny registrering är eDarling moderator team aktivt 24 timmar om dygnet, alla dagar i veckan, utom söndag.

Grundpris: den fria versionen av eDarling

Liksom många dejtingsajter fungerar eDarling som en Freemium. Ett Freemium är en webbplats som du kan få tillgång till på ett begränsat men gratis sätt eller på ett obegränsat sätt genom att prenumerera. I allmänhet erbjuder alla Freemiums gratis registrering och profilskapande. Användningen av meddelanden och andra alternativ är i allmänhet avgiftsbelagd.
Med eDarling i sin gratisversion kan du därför slutföra det berömda personlighetstestet. Du kommer att kunna skapa en profil, skriv en annons och ladda upp dina foton. eDarling erbjuder dig dagliga profiler av medlemmar som är speciellt utvalda för dig, enligt personlighetstestet och dina förväntningar. Men när du vill skicka ett meddelande till en av de valda medlemmarna, sajten kommer automatiskt att föreslå att du tecknar ett abonnemang.
Och ja, det är synd men det är så de flesta Freemiums fungerar: du serveras i ett silverfat profilen för din potentiella själsfrände och precis när du ska ta tillfället i akt att träffa henne tar vi brickan från dig. Den fria versionen av eDarling kommer inte att tjäna dig inte mycket. Det kostar dock ingenting att registrera sig och ta testet. Du kan få en känsla för tjänsten innan du bestämmer dig för om du ska betala för dess fullständiga version eller inte.

eDarling: Premium-prenumerationspris

Nu kommer vi till eDarling-tariffen. Du kommer att förstå, du måste gå igenom ett abonnemang att chatta med andra medlemmar och därför träffa kärlek. Priset på eDarling minskar beroende på åtagandet. Oavsett vilken du väljer har du tillgång till samma alternativ.

Ett glidande skalpris för män och kvinnor

Även om vissa dejtingsajter tar olika priser beroende på om du är man eller kvinna, eDarling erbjuder dig samma pris.

 • I en månad betalar du räntan på 100 €
 • Om du väljer 3-månaders prenumeration är priset mer intressant: 60 € / månad. Denna sats är dock giltig om du betalar de tre månaderna i en enda betalning på 180 €.
 • När det gäller prenumerationen i 6 månader kostar månaden 45 €
 • För ett års prenumeration betalar du 32 € / månad.

Som jag sa er är eDarling-taxan hög, det verkar bland de dyraste på marknaden. Priset på den årliga prenumerationen, eDarling, är dock placerad i genomsnittspriset för dejtingsajter. Enligt vår åsikt är det höga priset motiverat av kvaliteten på den erbjudna tjänsten. Matchningen är effektiv och medlemmarna är många och av mycket god kvalitet. Kundtjänst är alltid tillgänglig i händelse av tvivel. Om du är en seriös ungkarl och vet vad du vill, eDarling är ett bra alternativ. Om du vill ha mer information på denna dejtingsajt, läs också: eDarling, vår fullständiga recension.

Funktionerna i Premium-versionen

Funktionerna i Premium-prenumerationen är absolut nödvändigt om du vill träffa kärlek. De låter dig kommunicera med de andra medlemmarna som presenteras. Premium-prenumerationen erbjuder:

 • Meddelanden obegränsat
 • Tillgång till medlemsprofiler vald för dig
 • Visualisera listan över medlemmar som besökte din profil
 • Din profil presenteras i prioritet
 • Status för din profil är kontrollerade
 • Ladda ner resultaten grundlig av testet
 • Få fler valda profiler, upp till 20 Mer.

edarling prenumerationspriser

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply