Dating Apps

Edarling yttrande – En fantastisk plats för att träffa seriösa människor

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Den seriösa dejtingsidan Edarling vinner över fler och fler användare och presenterar sig som nummer 1 i affinitet dejting i Frankrike. Under denna titel har vi här en webbplats som fokuserar på dejting efter affiniteter för att låta medlemmarna träffas. Är det lika enkelt som väntat att träffa fantastiska människor där?
Som jag förklarade för dig i denna recension på Edarling, efter en månads erfarenhet på webbplatsen, har denna plattform verkligen några fördelar som hjälper dig att hitta din själsfrände.

 

Edarling, mötet som passar dig

Det var 2009 som Edarling dejtingsajt lanserades. Dess antagna mål var att låta kräsna singlar träffas online, enkelt och snabbt. Hans slogan, Kärlek, helt enkelt, lämnar inget utrymme för tvivel.

Nästan tio år senare finns plattformen för affinitetsdating nu tillgänglig i 20 länder, i Frankrike, Schweiz och Belgien för fransktalande länder, och det är inte mindre än 14 miljoner medlemmar som är registrerade på Edarling.

För att underlätta möten, sajten fokuserar på dejting efter affiniteter : det handlar om ett anslutningssystem baserat på dina önskemål på dina förväntningar och på de potentiella kontakter som du kan ha med en person. Målet med detta datingsystem är enkelt, eftersom det är att spara tid för medlemmar genom att erbjuda dem singlar som de har goda chanser att komma överens med.
Fungerar det verkligen? Jag kommer att förklara det för dig i resten av denna åsikt om Edarling.

 

Åsikter om Edarling, ett matchmaking-system utvecklat

För att börja använda Edarling, det finns två enkla steg att slutföra : en gratis registrering via din e-post och personlighetstestet att slutföra.
Detta personlighetstest består av 280 frågor och han är känd för sin allvar. Den producerades med stöd av läkare och forskare, som isolerade faktorerna för en persons karaktär som påverkar romantiska relationer.

Så vi har ett mycket mindre tråkigt personlighetstest än du kanske tror! Vi svarar uppriktigt, vi fastnar i spelet, och jag måste erkänna att när resultaten väl hade uppnåtts blev jag ganska förvånad över skildringen av ungkarlen jag var. Otroligt exakt, Jag hade en sammanfattning av vad som borde vara kärlek och den perfekta partnern för mig.

Från dessa resultat, Matchmaking-systemet gör resten. Baserat på testet skickar webbplatsen profiler till dig som har närmast möjliga kompatibilitetsgrad med din. Och varje dag får vi nya förslag.

Från början är de profiler som erbjuds ganska intressanta, för det mesta. Det finns en hel del hicka, med medlemmar som inte har något gemensamt med oss, men det är sällsynt. De allra flesta profiler som jag har skickat in har glatt mig.

Av denna anledning det Det är viktigt att du tar dig tid att slutföra din profil på ett så exakt sätt som möjligt. Du kommer att kunna kontrollera antalet mottagna besök och ju mer fullständig din profil, desto fler finns det!
I resten av denna Edarling-recension, låt oss se vilka typer av medlemmar du hittar här och hur du kontaktar dem.

Recensioner om Edarling: quadra och mer på jakt efter kärlek

Edarling-användare är fyrtiotalet, professionellt aktiva och med en bra situation för det mesta, liksom seniorer. Det är svårt att hitta profiler på trettiotalet enkelt även om vissa besöker den här webbplatsen.

Plötsligt är diskussioner enkla, utan tabu, eftersom medlemmarna har passerat åldern att slå runt busken. Detta möjliggör stor effektivitet för plattformen och snabba kontakter.

Dessutom, för att chatta med andra singlar finns det flera möjligheter: klassisk meddelande, som låter dig utbyta fina meddelanden. En blinkningsfunktion för att snabbt visa ditt intresse och naturligtvis sökfältet som låter dig definiera olika kriterier för att välja profiler.

På hemsidan, väldigt enkelt, har vi det väsentliga. Profiler som är kompatibla med dina, samt en funktion Det är din tur vilket gör att du snabbt kan bläddra igenom profilerna. En smiley gör att du kan ange om du gillar dem, ett kors för att eliminera dem. Jag gillar den här funktionen, som låter dig sortera ganska snabbt.

För mig ligger Edarlings styrka i kvaliteten på profilerna, alla mycket detaljerade och som gör att du snabbt kan ta reda på vad personen vill ha; de olika sektionerna som komponerar den är mycket tydliga och ger en exakt syn på en medlem.
Låt oss se webbplatsens priser innan jag levererar min recension och min åsikt om Edarling.

Edarling recension: priser och prenumerationer

Med en ganska avancerad kundkrets är det inte förvånande att hitta ganska höga priser på Edarling. Men för att kunna använda webbplatsen i sin helhet, läs dina meddelanden och använd funktionen Det är din tur till exempel måste du teckna ett abonnemang. Tillgängliga erbjudanden är följande:

 • 1 månads prenumeration till 100 Kr. Ett mycket högt pris
 • Jag råder dig att välja minst 3 månader, eftersom priset stiger till 60 Kr / månad
 • 6-månaders erbjudandet är intressant, med en månadsavgift på 45 Kr / månad
 • Slutligen betalar du 32 Kr / månad för ett års abonnemang.

Edarling riktar sig till en välbärgad publik som letar efter snabba resultat och hög effektivitet utan att kompromissa med kvaliteten. Det är vad du hittar här, och det motiverar delvis Edarlings prissättning.
Du bör veta att Edarling erbjuder kampanjerbjudanden flera gånger om året för sina nya prenumeranter. Tveka inte att titta på prenumerationssidan för att dra nytta av den!

Fördelar och nackdelar med Edarling

Edarling är en kvalitetswebbplats som har många fördelar men också några små nackdelar, som jag listar dig här.

+ Poäng

 • Kvaliteten på profilerna
 • Det mycket effektiva matchmaking-systemet
 • Snabba och högkvalitativa resultat
 • Dess funktion Det är upp till dig
 • Det finns ett avsnitt Kärleksråd som hjälper de mindre självsäkra singlarna

Poäng –

 • Relativt höga priser
 • Få profiler under 35 år

Min åsikt om Edarling: bedömning efter 1 månad på webbplatsen

Efter en månad med att använda denna affinitetsdatingplattform måste jag säga att min åsikt om Edarling är mycket positiv. Jag tycker att han förtjänar sin plats 1 av mötet av affiniteter i Frankrike.
Jag hade möjlighet att träffa 2 mycket trevliga kvinnor under den tiden, och båda hade skickats till mig av webbplatsen, baserat på vår kompatibilitetsgrad. Och verkligen, affiniteterna var verkligen närvarande med dessa två singlar som jag träffade under middagen.

Om andra faktorer spelar in när vi faktiskt träffas, särskilt det fysiska (en av dem lockade mig inte så mycket …) eller avståndet (mitt andra möte bor ganska långt borta, vilket för tillfället saktar ner vår vanlig glöd lite.), Jag måste säga att sajten uppfyller sin del av kontraktet perfekt.

Jag spenderade inte timmar på att räkna ut vilka singlar som passade bäst för mig: de introducerades för mig helt enkelt baserat på mitt personlighetstest. Detta är en enorm fördel, vilket tydligt sparar tid.

För min del är affinitetsmötet som föreslås av Edarling ett mycket sofistikerat system, och jag var mycket glad över att se att medlemmarna som vi möter här är uppriktigt motiverade att träffas. Diskussioner är roliga och singlar har något att prata om. Vad som inte ska uttråkas på webbplatsen!

Ta personlighetstestet gratis för att få ett porträtt av den enda person du är, det är kul och du lär dig saker om dig själv!

Yttrande om Edarling, tidsbesparing och kvalitet vid mötet

För att avsluta denna recension om Edarling verkar det viktigt att komma ihåg att den här webbplatsen endast är för dem som verkligen vill börja med en fantastisk historia och bygga något hållbart.

Alla medlemmar som du kommer att träffa på Edarling har en bakgrund, ett förflutet och vill inte slösa bort tid i meningslösa diskussioner. Som ett resultat kommer du att hitta extremt komplett profiler som återspeglar allas förväntningar och önskningar. Webbplatsen kan också skryta med att manuellt kontrollera alla dess registranter vilket är en mycket viktig punkt.

Detta är därför kvalitet och tidsbesparing som du hittar här. Med sitt sober och mycket läsbara gränssnitt är webbplatsen det perfekta landmärket för aktiva singlar eller seniorer som vill träffa någon med liknande förväntningar, med en livsstil enligt din.
Lämna det till Matchmaking-systemet som erbjuder dig de mest lämpliga singlarna för dig och slösa inte bort tid. Rätt person för dig kan vara på Edarling.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply