seriös flirt

Elit Singlar: prenumerationspriser och priser

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Du vet verkligen det, allvarliga dejtingsajter är i allmänhet avgiftsbelagda. Detta är verkligen ett tecken på att registrerade singlar verkligen investerar i deras sökning efter en partner. Det finns dock flera dejtingsajter och vissa är mer ekonomiska än andra. Som ni kan föreställa er, med avseende på Elit Singlar-webbplatsen, tariffen och priserna på prenumerationerna inte bland de mest ekonomiska på marknaden. Faktum är att plattformen hävdar kvaliteten på sina singlar: de är krävande och de flesta kommer från hög social status. Men du kommer att se att du inte ska luras av utseenden, priset på Elit Singlar är verkligen rimligt och du kan lätt dra nytta av rabatter och rabatter.

Dra nytta av den kostnadsfria registreringen, som låter dig dra nytta av Elit Singlar och testa den:

Registrera dig GRATIS på Elit Singlar!

Elit Singlar: gratis registrering

De flesta betalda dejtingsajter fungerar på modellen av Freemium. Detta innebär att registrering är gratis och tillgång till obegränsade funktioner är avgiftsbelagd. Elite Dating är inget undantag och så kan du registrera dig helt gratis och njut av gratisversionen av Elit Singlar.
Du kommer att se, du behöver bara en giltig e-postadress för att registrera dig. Under denna process kommer Elit Singlar att be dig svara några grundläggande frågor angående dina personuppgifter och preferenser. Därefter hänvisas du direkt till Elit Singlar personlighetstest. Om du har läst vår fullständiga Elite Dating-recension vet du att du behöver åtminstone 20 minuter för att fylla det korrekt.

Faktum är att detta test som utvecklats av ett team av psykologer är mycket detaljerat, den innehåller 280 frågor. Dessa frågor sträcker sig från allmänt: din religion, din lön eller din utbildningsnivå. Och blir tydligare när och när: hjälper du inom en grupp människor? brukar du gräva? är du ofta kvällens själ? Kort sagt, du kommer att förstå, detta test syftar till skapa din profil med precision. Ta dig tid att svara på dem eftersom matchningens kvalitet beror på resultatet som erhållits i detta test.

Elit Singlar: betalar kvinnor ett abonnemang?

Om du är kvinna kan du vara van vid gratisbiljetter till nattklubbar och undra om Elite Dating också är gratis för kvinnor. Ja, som jag sa till dig, det finns en gratis version av webbplatsen. Men det är inte uteslutande reserverat för kvinnor. Faktum är att plattformen räknas med 57% av kvinnorna och öva därför inte denna typ av teknik för att locka kvinnor. Slutligen är det som betyder att alla kan dra nytta av gratisversionen för att kunna testa plattformen! När du är säker på att du vill prova upplevelsen med Elit Singlar är allt du behöver göra välj ett abonnemang.

Registrera dig GRATIS på Elit Singlar!

Innan du betalar för ett abonnemang: prova Elite Dating gratis!

Som jag förklarade för er är den gratis versionen av Elit Singlar faktiskt en version begränsad. För att göra mötena till verklighet måste du teckna ett abonnemang. Du kan dock ta chansen att prova Elite Dating gratis. För att veta om denna plattform är rätt för dig, vilket bättre sätt än att testa själv? Du kommer att kunna bekräfta Internetanvändarnas åsikter om Elit Singlar.
Som jag sa dig kommer du inte att kunna träffas eftersom gratisversionen inte tillåter dig att se medlemmarnas foton eller utbyta meddelanden. I alla fall, du kan :

 • Kontrollera att matchningen är effektiv : du får tillgång till den detaljerade profilen för singlar som väljs ut enligt dina kriterier. Dessutom kommer du att känna till din bokföringsprocent beräknad enligt resultatet av personlighetstestet.
 • Se till att din profil är attraktiv : du kommer att kunna fylla i din profil, lägga till foton och detaljer till den information som är synlig för andra singlar. Om du får besökare och ler är det redan ett bra tecken!
 • Skapa en favoritlista : tack vare funktionen Det är ditt att spela. Med det här alternativet kan du skicka och granska leenden, ungefär som på Tinder.

Sammanfattningsvis, även om du snabbt blir frustrerad över att inte kunna interagera med andra medlemmar, kan du fortfarande få en uppfattning om servicekvaliteten. Vilket är en mycket bra punkt innan du byter till ett abonnemang.

Elit Singlar: vad är priset på prenumerationer?

Låt oss nu gå in på det huvudproblemet : priset och priset på Elit Singlar. Som jag sa till dig i början av artikeln är Elit Singlar baserad på en Freemium-modell, det vill säga att du måste uppgradera till den betalda Elit Singlar-versionen för att få tillgång till alla funktioner. Vi har redan sett att den gratis versionen av Elit Singlar låter dig testa webbplatsen. Låt oss nu se alternativen som gör att du kan ha ett trevligt möte. Med ett abonnemang kan du:

 • Självklart ta emot och skicka obegränsat antal meddelanden. Du kommer också att få ett läskvitto.
 • Visualisera alla foton och till och med lämna kommentarer om du vill.
 • Du får ännu fler föreslagna kompatibla profiler.
 • Din profil kommer att markeras Verifierad profil och det kommer att presenteras i prioritet för de andra medlemmarna.
 • Funktionalitet Det är din tur kommer att bete sig 20 fler profiler.

FYI, det här är samma funktioner för de över 50 som använder Elite Dating för seniorer. Dessutom är priset och priset på Elit Singlar exakt samma. Du har tre alternativ vars enda skillnad är engagemangets varaktighet:

 1. Du får en 3 månaders prenumeration på 50 Kr / månad.
 2. Om du förbinder dig till 6 månader betalar du 35 Kr / månad
 3. Slutligen, om du väljer ettårsprenumerationen, kommer månaden tillbaka till dig kl 25 Kr / månad.

Pris och pris Elit Singlar: är det verkligen dyrare än på en annan webbplats?

Elite Dating hur mycket kostar ett medlemskap

Det är svårt att få en idé av priset eller priset på Elit Singlar utan jämförelsepunkt. Du tvivlar faktiskt på att detta inte är den billigaste dejtingsajten. I alla fall, är detta så mycket som det är dyrare ? Vi kommer att försöka göra en liten jämförelse.

Den billigaste allvarliga dejtingsidan är utan tvekan match. Faktum är att webbplatsen erbjuder oslagbara priser med match-prenumerationer på mindre än 15 Kr / månad. Men du vet att det skulle vara orättvis för att jämföra priset och priset på Elit Singlar med match. Det är faktiskt helt enkelt inte detsamma mål. Elit Singlar definieras som en dejtingsajt för krävande singlar.

Så låt oss ta en titt på avancerade dejtingsajter. Låt oss ta exemplet med eDarling som – förresten – tillhör samma grupp. eDarling är en webbplats som också erbjuder ett matchmaking-system baserat på samma personlighetstest, så båda plattformarna erbjuder tjänster av samma kvalitet. Var medveten om att priset och priset på Elit Singlar är mer ekonomiskt än priserna för eDarling. Faktum är att 3-månaders prenumerationen kostar 60 Kr mot 50 Kr på Elit Singlar. Kort sagt, som du kan se, genom att jämföra tjänster av samma kvalitet förblir priset och priset på Elite Dating det billigaste.

Är det möjligt att få prissänkningar från Elite Dating?

Som vi just har sett kvarstår priset och taxan för Elit Singlar rimlig i jämförelse med andra dejtingsajter. Vi är dock överens: en Elit Singlar-kampanjkod skulle inte vägras! Tyvärr finns det för närvarande ingen kampanjkod tillgänglig. Men oroa dig inte, det finns flera sätt att spara på priset och priset på Elite Dating.

 1. För det första, välj ditt abonnemang noggrant. Den som anställer dig över 3 månader drar faktiskt ingen rabatt. Å andra sidan låter den ettåriga spara upp till -50%.
 2. Om du passera först genom gratis registrering, Elit Singlar kommer att erbjuda dig en systematisk minskning med minst -20% när du uppgraderar till Premium-versionen.
 3. Varje gång du förnya din prenumeration, priset och priset på Elit Singlar genomgår en minskning på upp till -40%
 4. Glöm inte att markera rutan » Jag vill få kampanjerbjudanden »När du registrerar dig. Elite Dating är känt för att vara generöst med dessa singlar och skickar regelbundet erbjudanden.

Som du kan se finns det många sätt att dra nytta av Elit Singlars pris och sänkning! Och om tanken på att registrera dig under en längre tid stänger av dig, kom ihåg att du kan ta bort ditt konto och säga upp ditt kontrakt när som helst.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!
Registrera dig GRATIS på Elit Singlar!

Leave a Reply