seriös flirt

Elit Singlar recension: vi testade och här är vad vi tycker

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Har du någonsin fått höra att du inte träffar en själsfrände för att du är för krävande? För oss betyder det också att vara ambitiös i livet vara ambitiös i kärlek ! Så istället för att sänka dina standarder, varför inte testa en seriös online dejtingsajt speciellt tillägnad krävande människor ? här är vår Elite Dating recensioner, en dejtingsajt som inte riktigt liknar de andra, som endast är avsedd för kvalitetssinglar!

Vår åsikt om Elite Dating i korthet

Medlemmar & gemenskap

Gränssnitt & funktioner

Priser

Excellent

Elit Singlar är en av de seriösa dejtingsajterna i toppklass och som erbjuder mycket attraktiva priser jämfört med webbplatsens service med ett uppdrag att prioritera kvalitet framför kvantitet.


Recensioner:
4.3
( 2 röster)➜ Registrera dig på Elit Singlar och ta personlighetstestet!

Elit Singlar, dejtingsajten för ambitiösa älskare

Hela konceptet med Elit Singlar är att sortera registranterna på slutaren att bara föreslå personer som matchar dina kriterier. Här, alla kräver i kärlek, och ingen ber om ursäkt för det! Du kommer därför endast att erbjudas singlar som verkligen uppfyller dina förväntningar.

Hur det fungerar ? När du registrerar dig måste du fylla i en Personlighetstest. Detta gör att du kan rita ditt porträtt som en enda person, bestämma din sociala situation och exakt definiera dina förväntningar. Att veta att varje ny registrant går igenom detta test är det mycket möjligt att bestämma procentandelen kompatibilitet för profilerna som finns på plattformen.

Dating dejting recensioner

Visst kommer du att träffa få människor som kommer ut ur din sociala miljö via detta förval, men detta är målet med manövern! Det handlar främst om leta efter en person som skulle ha en social status, utbildningsnivå och ekonomiska medel som liknar din. På denna plattform kommer de allra flesta medlemmarna från en hög socio-professionell kategori.

Tror du att alla dessa krav minskar möjligheten för dig att träffa en kvinna du är intresserad av? Du borde veta att Elite möts, det här är 155 000 nya registranter varje månad !

Grädden på moset, förhållandet mellan man och kvinna är mycket balanserat på den här sidan. Som ni vet, på de flesta dejtingsplattformar, de allra flesta medlemmarna är män, vilket skapar en enorm obalans och kräver stora ansträngningar för att sticka ut. Ultra-uppmanade kvinnor är helt översvämmad med förfrågningaroch att träffa människor kan snabbt visa sig vara en riktig hinderbana!

Här är 58% av medlemmarna kvinnor!

Detta är ganska exceptionellt för en webbplats av denna typ. Kvaliteten på tjänsten tilltalar tydligt kvinnor som letar efter seriösa singlar.

Vill du testa Elit Singlar?

För närvarande är registreringen för närvarande GRATIS på Elit Singlar. Och det ger dig redan ett antal fördelar! Börjar med att kunna komma åt andra medlemmars profiler. Men framför allt kommer du att kunna komma åt det berömda personlighetstestet som gjorde Elite Dating framgång !

Med detta ultra-komplett test, känd för sin precision, kommer du att kunna analysera profilen för singlar som dyker upp. Förutom att vara intressant låter det dig veta vilken typ av singlar du har chansen att träffa, med högsta tillhörighet.

➜ Registrera dig på Elit Singlar och gör personlighetstestet!

Hur det fungerar ?

Utöver principerna återstår att se hur webbplatsen faktiskt fungerar. Hålls löften om att hitta den person som kommer att matcha dig på alla sätt?

Elit Singlar matchmaking

Principen för Elite Dating är som vi har sett, baserat på ett personlighetstest. Den senare är baserad på modellen för Stora fem personlighetsdrag, som låter dig identifiera fem centrala aspekter av din personlighet. Detta test kommer därför att mäta hur utgående du är, hur snäll du är eller hur mycket din emotionella stabilitet är etc.

Men detta test går ännu längre. eftersom du också måste svara på en serie frågor för att avgöra din sociodemografisk profil (din ålder, din studienivå, ditt yrke, ditt geografiska område etc.), liksom din partner preferenser (vill du till exempel ha barn).

Take Jag tar Elit Singlar personlighetstest GRATIS!

Då är det en algoritm som kommer att ansvara för att sammanställa dina resultat. Att veta att varje ny registrant har slutfört samma mycket fullständiga personlighetstest är det mycket möjligt att bestämma kompatibiliteten för två personer.

Så om du är kompatibel psykologiskt, socialt och enligt dina önskemål, då kommer du att komma i kontakt, för ditt möte har goda chanser att leda till ett tillfredsställande förhållande!

Så varje dag kommer du att erbjudas ett antal profiler. Dessa är medlemmarna på plattformen som bäst uppfyller dina förväntningar!

För att få mer precision kan du ändra dina sökkriterier genom att ange vad du lägger vikt vid: social status, geografiskt område, önskan om barn etc.

Kan vi åsidosätta?

Ja, det bör noteras att du har möjlighet att åsidosätta matchmaking-systemet. Faktum är att vissa profiler föreslås för dig eftersom de verkar motsvara dig särskilt.

Men förutom de profiler som du har valt för dig finns det avsnittet » Det är din tur «. Där kommer du att kunna se andra profiler tack vare ett system som inte liknar Tinder. Faktum är att profilerna rullar, och du gillar det eller inte!

Detta gör att du kan se profiler för personer som ligger utanför dina kriterier, om du någonsin vill utöka dina möjligheter. Detta är emellertid inte riktigt målet för denna webbplats, som är avsedd att få dig att möta den person som håller sig på alla sätt till dina krav ! Som sagt, tar en titt kostar ingenting!

Till slut är det naturligtvis ingen garanti att du kommer att hitta en själsfrände, men det minsta vi kan säga är att medel utvecklade att hjälpa dig att uppnå detta är helt enkelt enorm ! Då är det din tur att spela!

Vem hittar du på Elit Singlar?

elitmöte

Den typiska profilen för Elite Dating-användaren är en person frånminst 30 år gammal, med en bekväm levnadsstandard. Användarna är letar efter seriösa historier, principen för denna plattform innebär att vi är här för att skapa varaktiga möten, inte för att hitta ett övernattningsställe.

Även om bara slutföra personlighetstestet (nästan 300 frågor!) innebär ett visst åtagande av personen. Ja, detta process som kan vara lite lång kommer att verka avskräckande för vissa singlar. Här, för att hitta kärleken, måste du fortfarande vara motiverad!

På Elit Singlar, din sociala status är mycket viktig, det är därför som åldersintervallet är något högre, eftersom ungdomar mindre ofta har nått den levnadsstandard som singlar söker på Elite Meet.

Här, kvalitet har företräde framför kvantitet. Så om du vill samla upp dejting är det inte dejtingsajten för dig. Här registrerar vi oss för att träffa en kvalitetsperson som kommer att svara mot oss. Om du vill träffa människor men inte är redo att verkligen bli ett par, föredrar du applikationer av Tinder-typ, vilket bättre uppfyller dina förväntningar.

➜ Registrera dig på Elit Singlar och börja dejta!

Elite Senior Dating

Vet att om du är 50 år eller äldrekommer du automatiskt att omdirigeras till Elite Senior Dating. Och ja, fler och fler personer över 50 vänder sig till dejtingsajter. Och bara för att du är över 50 betyder inte att du måste vara mindre krävande !

Du hittar på den här plattformen många singlar i din ålder som också försöker träffa kvalitetsfolk.

Vi kommer inte att expandera vidare Elite Senior Dating, därför att tjänsterna är identiska hur som helst ! Om du är intresserad, missa inte vår artikel tillägnad Elite Senior Dating.

Vilka är fördelarna med Elite Dating?

Elit Singlar sticker ut på många punkter. Det är uppenbarligen är Personlighetstest verkligen drivit vem som gör mest stor skillnad.

Bra att veta :
På Elit Singlar, 100% av profilerna kontrolleras manuellt av webbplatsens team. Därför listar inte webbplatsen ingen falsk profil, och det är en enorm fördel! Dessutom har profiler inaktiva i minst två månader raderas omedelbart. Du kommer därför inte att stöta på någon falsk profil och ingen inaktiv profil. Och det är en stor fördel! Som ni säkert vet lider dejtingsajter mycket av detta problem med falska profiler. Här behöver du inte akta dig, det finns det bara riktiga profiler !

Ett annat vanligt problem med dejtingsajter är att du ibland har intrycket att bara vara mellan män på dessa plattformar ! Här är det tvärtom, det finns en majoriteten av de registrerade kvinnorna ! I alla fall, förhållandet förblir ganska balanserat. Fördelen är att du inte behöver gå ut för att sticka ut och få kvinnor att märka dig, det kan du helt enkelt var dig själv.

En annan fördel med denna balans är att kvinnor är det inte överväldigad av uppmaningar, så kommer de att vara inte längre tillgänglig för att svara dig och framför allt mer artig, för mindre misstänksam. Du är väl medveten om att kvinnor måste vara extra försiktiga på vissa dejtingsajter online för att undvika tunga laster av alla slag! Här stöter de inte på detta problem och kan därför öppna upp för nya möten mycket lättare.

Det är det som gör, enligt vår åsikt, den sista stora fördelen med denna plattform: artighet ! Här är svarsfrekvensen runt 100%, och även om en kvinna inte gillar dig, kommer hon att meddela dig, vad mer med vänlighet!

Vilka är nackdelarna?

träffa krävande singlar

Självklart finns det enligt vår åsikt några nackdelar när det gäller Elite Dating. Först och främst, priser som debiteras av denna webbplats är något högre än dess direkta konkurrenter. Men med tanke på webbplatsens princip är detta inte riktigt förvånande. Denna plattform riktar sig särskilt till personer med en privilegierad social status. Att bibehålla relativt höga tariffer (som ändå förblir rimliga) gör det möjligt gör ett första val bland medlemmarna.

På samma sätt tillåter tariffen att garantera att singlarna som finns på plattformen är riktigt motiverad för att hitta kärlek, och registrerade sig inte på Elite Dating av en slump.

Den andra nackdelen som vi hittade på den här webbplatsen är mellan sig själv. Det är uppenbarligen en mycket elitistisk plattform (därav namnet!), Och om du inte matchar vad medlemmarna letar efter kanske du inte träffar mycket.

Bra att veta :
I alla fall, denna nackdel ses som en fördel på Elit Singlar. Om inter-self verkar lite diskriminerande för dig, vet att det är vad medlemmarna letar efter. Så det är upp till dig att se om du tycker att det är fördelaktigt eller inte! I vilket fall som helst kan vi inte skylla Elit Singlar för att inte anta denna elitism!

Elite Dating i korthet

Här är fördelarna och nackdelarna med Elite Dating en överblick:

+ Poäng

  • Ingen falsk profil eller inaktiv profil på plattformen
  • Majoriteten av kvinnor bland de registrerade
  • Med tillstånd av medlemmar
  • Motivation av registranter
Poäng –

  • Priset något högre än konkurrenterna
  • Det blir svårt att hitta någon utanför din sociala status

Elit Singlar, betalar det?

Nu till praktiska saker, hur mycket kostar Elite Dating ? Först och främst, vet att din registrering (och därför ditt personlighetstest) är helt gratis.

Dating gratis dating

Det är helt möjligt att använda Elite Dating gratis. Naturligtvis är många funktioner på webbplatsen inte tillgängliga om du inte köper en betald prenumeration.

Genom att nöja dig med den kostnadsfria registreringen får du resultat av ditt personlighetstestoch kommer att kunna lägga till foton i din profil.

Du kommer också att få en urval av kompatibla profiler, som du kan rådfråga.

Med en enkel gratis registrering får du därför tillgång till alla medlemmars profiler. Å andra sidan, du kommer inte att ha tillgång till deras foton. Du kommer faktiskt att kunna konsultera all information om profilen du besöker, men bilderna förblir suddiga.

Enligt vår åsikt, detta är inte nödvändigtvis en nackdel på Elit Singlar. Mötena görs faktiskt av släktskap och av personlighetens kompatibilitet. Låt dig inte påverkas av det fysiska kan därför vara bra, åtminstone initialt.

Med gratis registrering, du kommer inte att kunna skicka ett meddelande till andra medlemmar, vilket är en viktig begränsning. Du kommer bara att kunna skicka » ler «Och» jag gillar »Att låta personen veta att du har förförts av deras profil.

Kort sagt kommer det att vara svårt att verkligen träffa människor genom att nöja sig med den fria versionen av plattformen. Men detta gör att du kan förstå hur webbplatsen fungerar och se vilken typ av singlar du kan träffa där.

Det är därför en bra lösning för upptäcka utan att begå. Om du gillar konceptet kan du fortfarande köpa en prenumeration.

Prenumerationerna

Genom att teckna ett abonnemang du låser upp alla funktioner på webbplatsen. Det betyder att du kommer att ha tillgång till detaljerade resultat av ditt personlighetstest, och att du kan se bilderna andra abonnemangsmedlemmar.

Du kommer också att ha möjligheten aktivera meddelanden och kommer därför att kunna skicka och ta emot meddelanden från kvinnor som intresserar dig, i en obegränsat. Dessutom kommer webbplatsen att skicka en mycket större urval profiler som är kompatibla med dina.

Du kan också kommentera dem Bilder kvinnor du gillar.

Vad kostar prenumerationen?

När det gäller priserna erbjuder Elit Singlar 3 formler :

  • 3 månader : 39 Kr per månad, dvs. totalt 117 Kr
  • 6 månader : 29 Kr per månad, dvs. 174 Kr totalt
  • 12 månader : 16 Kr per månad, dvs. totalt 192 Kr

Naturligtvis, som med de flesta dejtingsajter, ju längre ditt abonnemang, desto attraktivare är månadspriset. Det är faktiskt den kortaste formeln som i slutändan kommer tillbaka till dig till det dyraste.

Att komma ihåg :
Du kommer att ha möjlighet att betala detta belopp med kort eller via Paypal. Vet att summan är debiteras på en gång, inte månadsvis. Observera också att om du inte säger upp din prenumeration själv kommer det att vara det automatiskt förnyas. På samma sätt är det under inga omständigheter möjligt att säga upp en prenumeration som används.

Du måste veta det dessa priser kan komma att ändras när som helst. På samma sätt kan Elit Singlar punktligt erbjuda dig minskningar på prenumerationspriset. Å andra sidan, se upp för falska kampanjkoder som inte erbjuds av Elit Singlar.

Elit Singlar är dock fortfarande en något dyrare plattform än sina konkurrenter. Men det är priset att betala för sådan kvalitetsservice.

Om du är osäker, uppmuntrar vi dig att göra det skapa en gratis profil. Naturligtvis har du inte tillgång till alla funktioner på webbplatsen, men du kan utvärdera själv hur effektiv matchningen är och den profiltyp som du kan stöta på i ditt område. Om du är nöjd, då kommer att vara värt att köpa en betald prenumeration.

Vad anser Elite Dating-användare?

Elite användarrecensioner

Att göra en bra recension på Elite Dating, inget bättre än att fråga användare! Det måste sägas, de flesta av de åsikter som samlats in om Elite Dating är verkligt positivt. Det som framträder oftast är interaktionens kvalitet mellan medlemmarna. Faktiskt, utan en falsk profil är alla mer avslappnade och artigare!

De flesta negativa recensioner handlar om priser som anses överdrivna. Du måste verkligen komma ihåg att tjänsten är av hög kvalitet. Om priset stänger av dig finns det massor av gratis dejtingsajter där ute, men för att ha en bra upplevelse på denna typ av plattform behöver du en mycket större tidsinvesteringar för att få din profil att sticka ut.

Vissa människor klagar också över att inte inte får tillräckligt med svar. Vet att hur du närmar dig en kvinna kan vara avgörande. Om du inte kan få kvinnor intresserade, försök granska dina slagord.

Här är en liten sammanställning av de åsikter som samlats in av användarna av Elit Singlar:

Människor är ansvariga och respektabla. Jag hade bara bra möten. I två månader har jag varit med en man jag träffade på din webbplats, vi börjar projicera oss in i framtiden. Tack för att du såg oss få träffas. Brigitte
Tack till Elit Singlar, två dagar efter min registrering i slutet av juli fick jag ett charmigt meddelande från Pat, och sedan dess har vi delat och levt stunder fulla av medverkan och kärlek. Vi har planer för framtiden och har hittat lycka igen. Ernest.
Mycket lättanvänd webbplats och väldigt få falska profiler jämfört med andra dejtingsappar. Xavier
Denna applikation är intuitiv och möjliggör ett bra utbyte mellan människor. Efteråt är det medlemmarna som gör resten! Christophe.
En cool app, anständiga priser, och det verkar inte finnas några falska profiler. Presentationerna är ofta kompletta. Vi kan emellertid ångra passiviteten hos vissa medlemmar, men det är ett nuvarande utbrett fenomen. Sammantaget är detta förmodligen en av de bästa dejtingsapparna där ute idag om du inte vill behöva undvika förfalskningar. Jerome.

Vår åsikt om Elit Singlar

Kort sagt, Elite möter, kvalitet har företräde framför kvantitet ! Faktum är att allt intresse för denna dejtingsajt kan sammanfattas enligt följande.

Elit Singlar är en gemenskap av krävande singlaroch Toppen av linan. Så om du känner att du är en av dem verkar Elit Singlar för dig! Till skillnad från vissa dejtingsajter som kan visa sig vara riktiga mänskliga kataloger, där du bläddrar igenom profiler som bedömer människor på några sekunder, här är allt annorlunda.

Det är här kvaliteten på mötet som har företräde. Således kommer du bara att erbjudas profiler av singlar som verkligen matchar dig. Och det obligatoriska inträdesprovet kan bara bevisa för dig att matchningen är riktigt grundlig!

Kort sagt, om du letar efter ett seriöst möte, med en person som verkligen matchar dig, då kommer du att älska Elite Dating. Om du inte riktigt vet vad du vill, eller om du föredrar att samla möten utan en framtid, kommer den här plattformen troligen att göra dig mycket besviken!

Enligt vår åsikt erbjuder Elit Singlar en av de bästa valuta för pengarna för närvarande på marknaden! Principen för plattformen vädjade verkligen till oss, liksom den superenkla användningen av webbplatsen. Matchmaking är verkligen effektivt, även om mötena inte alltid lyckas.

➜ Registrera dig på Elit Singlar och ta personlighetstestet!

Och du, vad är din åsikt om Elit Singlar?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply