plocka upp kvinnor

En kvinnas tecken på ointresse: när saker inte går som planerat

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Inte alla möten är desamma, och vissa kan börja på rätt väg och sluta snabbt på grund av brist på intresse från en av de inblandade. Det händer dock om du vill kunna studsa tillbaka så snabbt som möjligt, föreslår vi att du upptäcker vilket tecken på en kvinnas ointresse som kan sätta dig i örat att allt inte går som planerat.

Sedan är det upp till dig att fatta ditt beslut, att starta om konversationen med den tjejen du gillar, eller bara gå vidare!

Tecken på kvinnans ointresse: vad hon kanske säger eller inte

I vad en kvinna säger, och även i vad hon inte säger, kan du hitta tecken på hennes ointresse. Om det gör det, och hon inte gillar dig mer än så, borde du snart kunna berätta. Du kommer att se att vissa tecken inte bedrar!

Om du slutar med henne och tycker att allt går bra, se upp för följande punkter. Tyvärr kanske allt inte blir så bra som du föreställer dig, och kanske du bara inte vet hur man sms till en tjej!

Hon ställer dig inte en fråga

Hon ställer dig inte frågor, hon försöker inte ta reda på vad du gör för att försörja, vad dina passioner är, vad du tycker om ett sådant ämne … Det är enkelt, du intresserar henne inte. Hon är inte nyfiken på ditt liv, eftersom du inte fascinerar henne. Om du märker att hon aldrig ställer dig den minsta frågan under dina möten, bör du ompröva dina diskussioner.

Om du är den enda som pratar och börjar nya ämnen, kommer du definitivt att bry dig om ingenting. Det är ingen mening att fortsätta den här vägen, hon är uppenbarligen inte intresserad av vad du kan ge henne.

Hon verkar inte komma ihåg ditt förnamn

Du träffas på en fest, du gillar henne, du möter hennes blick, och det är det, för dig är det i fickan! Mycket säker på dig själv, du närmar dig henne och börjar en diskussion. Du pratar om allt och ingenting, hon verkar öppen och du chattar tills du inser att hon absolut inte har ihåg ditt förnamn. Ännu värre är att hon har fel med namnet på en annan man!

Det kan betyda att du har att göra med en kvinna som är mycket upprörd, eller som har problem med förnamn … Eller helt enkelt kommer du att kunna förstå att du inte är intresserad av dig. Så mycket att ditt förnamn inte förblir graverat i hans minne.

Hon är inte intresserad.

Hon ber dig inte om ditt nummer, och hon ger dig inte sitt

När du separerar väntar du på att hon ska ge dig sitt nummer, kanske hoppas vi ses igen i framtiden. Men hon verkar inte fast besluten att ge dig det! Om hon vägrar att ge dig sitt nummer och du inte har något annat sätt att kontakta henne, leta inte längre. Hon har någon annan i åtanke, eller åtminstone inte intresserad av dig.

I en nypa kan hon gå med på att ta ditt nummer om du erbjuder henne det … Men var medveten om att det inte kan betyda något! På det här sättet undviker hon att ge dig sitt eget nummer, men hon kommer aldrig att ge dig några nyheter.

Hon pratar med dig som om du är en vän

Du chattar regelbundet med sms, även varje dag. När du korsar vägar finns det ett bra flöde mellan dig och du kan prata om vad som helst. Men på vilket sätt är det riktat till dig? Om hon pratar med dig som om du är en vän kommer du inte att ha några frågor om hennes känslor.

Det kan vara ännu tydligare om hon börjar berätta om sina senaste kärlekar och om hon ber dig om din åsikt om hennes senaste möten! I dessa fall är det bättre att bestämma dig så snart som möjligt för att inte lida. Var inte panik, du kommer säkert att hitta en annan tjej som kommer att glädja dig lika mycket, om inte mer!

Tecken på kvinnans ointresse: hur hon beter sig

Hur den här kvinnan beter sig kan du också hitta tecken på hennes ointresse. Du behöver inte vara expert på området för att inse det! Du kommer säkert att känna det när du träffas. Om du inte vet vad dessa skyltar kan vara, erbjuder vi dig en liten översikt. En gång i situationen blir det väldigt enkelt för dig att upptäcka dem!

Hon kanske kan ha ett trevligt samtal med dig, som om allt är bra, men hennes fysiska uppförande kan inte gå fel med dig. Om han inte gillar dig dyker det upp på nolltid!

En kvinnas tecken på ointresse: du får henne inte att skratta

Du kan göra skämt och försöka boxa henne, det är enkelt, du får henne inte att skratta. Hon är fortfarande mycket seriös, i alla situationer. Förutom att inte skratta, ler hon inte särskilt åt dig, och du märker att hon inte är trevlig med dig. Den här kvinnan får dig inte att känna dig bekväm, och det kan betyda att hon kanske inte är hon själv.

Hon kan också vara blyg, och det tar tid för henne att koppla av och skratta med dig! Ge det en ny chans. När du går igenom dina möten bör du snabbt se om obehaget kvarstår.

Ett tecken på ointresse.

Hon gör allt för att inte hålla dig ansikte mot ansikte

En annan punkt som kan visa att hon uppenbarligen inte är intresserad av dig är det faktum att hon gör allt för att undvika att vara ensam med dig. Hon ser till att prata med dig när du är i en grupp, med många människor med dig. Om du måste träffa varandra ensamma, kommer hon att föreslå ett datum på en allmän plats med många människor.

Det är enkelt, hon är rädd för att vara ensam med dig eftersom hon inte vill att ditt förhållande ska gå längre. På det här sättet låter hon dig veta att hon inte är intresserad.

Tecken på en kvinnas ointresse: hon flyr från din blick

Den här kvinnan, du märker henne långt ifrån, det är säkert! Hennes hår, hennes ansikte, hur hon går och står … Allt fångar ditt öga och du kan inte ta ögonen från henne. Du försöker möta hennes blick, skicka henne ett tecken på att du gillar henne och att du vill veta mer om henne. Men hon ger dig aldrig det utseendet. Hon verkar till och med försöka undvika det.

Detta är ett tydligt tecken på att hon inte är bekväm! Hon är inte intresserad av dig och hon gör det klart för dig.

Hon spenderar sin tid på att titta på sin telefon

Ni två måste träffas igen och du kan inte vänta med att träffa henne igen. Hon är där framför dig, och du pratar, mer eller mindre levande. Du gillar det här tillfället i hennes företag, men du inser snabbt att hon letar efter sin telefon varannan minut.

Det kan betyda att hon bara väntar på ett viktigt meddelande eller telefonsamtal. Eller hon tycker att tiden är lång och letar efter en distraktion. Ett meddelande eller ett samtal som bara kan få henne ur denna tråkiga situation. Om hon är mer direkt kan du också uppleva en avbokning i sista minuten från henne.

Ett tecken på en kvinnas ointresse för dig.

Tecken på kvinnans ointresse: vad kan vara hennes skäl?

När en kvinna visar tecken på ointresse hos dig kan hon ha ett antal skäl. Automatiskt kan du säga till dig själv att det bara betyder att hon inte gillar dig. Hon är inte intresserad, och det är därför hon inte svarar på dig på ett positivt sätt.

Emellertid kan orsakerna vara många och mer komplexa än så! Ibland kan det till och med ta lite tid för henne att lära sig att gilla dig. Att ta reda på dessa orsaker kan göra att du vill pröva lyckan igen på ett annat sätt, eller vid en annan tidpunkt kanske.

Hon är inte redo att börja en ny historia

Vad vet du om hennes kärleksliv? Du kanske har träffats på jobbet eller till och med på gatan, du slog av och du tror att du känner henne. Om hon inte verkar vara mottaglig för dina försök att förena kan det bara bero på att hon inte är redo att inleda en kärleksaffär.

Kanske har hon precis kommit ur ett långt förhållande och måste komma över det innan hon kan gå vidare. Om hon släpper med dig, men inte är helt återställd, kan du förvandlas till ett klädförhållande, och det kanske inte är vad du ville ha.

Den här kvinnan kunde fortfarande tänka på sitt ex. Han lockar henne fortfarande, och hon verkar inte glömma honom. Om så är fallet, ge honom tid att lägga den här historien åt sidan. Mellan er två kanske det bara är att hitta rätt timing!

Tecken på en kvinnas ointresse: hon är mycket upptagen just nu

Känner du hans arbete, hans olika aktiviteter eller hans schema i detalj? Kanske är den här kvinnan mycket upptagen dagligen. Så hon har inte tid att svara på dina meddelanden så snabbt som hon skulle vilja, och när du befinner dig är hon borta. Hon funderar fortfarande på sin arbetsdag, eller vad hon ska göra nästa dag.

I sitt livliga dagliga liv har hon väldigt lite tid för sig själv. Så, kanske är det inte rätt tid för henne att hitta kärlek. Hon tänker inte på det, hon har inte tid för dig just nu. Kanske kan saker och ting förändras om hon intresserar dig genuint! I så fall kan hon göra sitt bästa för att ge dig några timmar i veckan.

En kvinnas ointresserade tecken.

Du vet inte hur du ska göra det, eller så gillar han dig inte

Slutligen, om du ser tecken på ointresse i hennes beteende, det kan också betyda att du inte vet hur du ska hantera henne. Du kanske gör misstaget! Dina skämt är inte så roliga och du lägger inte mer ansträngning än hon för att inleda konversationen. Du ställer inte heller frågor och du gör ingenting för att få din relation att gå.

Fråga dig själv! Och om hon, trots dina bästa ansträngningar, fortfarande inte verkar vara intresserad, gillar hon dig inte. Men kom inte i panik, kanske du hittar det du letar efter på dejtingsajten Sayons Demain, enligt vår åsikt.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply