plocka upp kvinnor

Få en tjej att skratta med sms: hur får hon henne att le med ett meddelande?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

När vi gillar någon är det vanligt att spendera timmar på att utbyta meddelanden, prata om allt och ingenting, bara för att hålla anslutningen igång. Känner du till det här? Vill du veta hur man får en tjej att skratta av sms?

Du kommer att se att humor ofta kan fungera till din fördel när du vill förföra någon du gillar!

Få en tjej att skratta av sms: humor via telefon

Att få en tjej att skratta genom att skicka sms är inte alltid så lätt som du kan tänka dig. Det kommer faktiskt att vara nödvändigt att välja rätt ögonblick för att ditt skämt ska fungera, och du måste också se till att det förstår innebörden av ditt skämt. Inte alla har samma humor!

För att säkerställa att ditt skämt fungerar, var uppmärksam på följande:

Använd uttryckssymboler

För att se till att flickan du chattar med förstår att det här är ett skämt kan det hjälpa att använda uttryckssymboler. På det sättet kommer du att vara säker på att det inte finns något missförstånd och att hon inte tar ditt skämt dåligt.

Ibland är det inte alltid lätt att förmedla din humor! Och om du inte känner varandra väl kan några smileys förklara innebörden bakom dina ord. Vi har alla vårt eget sätt att förstå och tolka textmeddelanden. Humor genom budskap kan därför vara svårare att förmedla än i verkligheten. Du måste se upp för denna punkt!

Få henne att skratta av text.

Missbruk inte dina skämt

Även om du tycker att du är väldigt rolig ska du inte överdriva dina skämt. För att göra detta är det viktigt att se hur hon reagerar när du försöker få henne att skratta. Först kanske hon tycker att du är rolig, medan hon efter några skämt bara kan svara dig med ett enkelt «haha», en smiley eller till och med inte alls svara dig … Det är ett sätt att avkoda en kvinnas sms. Det här är inte vad du letar efter!

Så om du pratar dagligen, undvik att glida ett skämt i vart och ett av dina meddelanden. Var subtil, för att överraska henne med humor.

Välj rätt tid

Vissa gånger är mer tillrådligt än andra när det gäller skämt. Det är viktigt att du inser detta. Du kan inte skratta åt allt, hela tiden.

Om ditt samtal är ganska seriöst och du vill lindra humöret kan ett skämt vara välkommet. Men om flickan du chattar med litar på dig och du förstår att detta är ett känsligt ämne, bör du undvika att ta det som ett skämt.

För att vara effektivt måste ditt skämt vänta på rätt tid. Du måste lära dig att avgöra när hon är för upptagen för att skratta, när ett skämt kan göra henne bra.

Om hon inte är en rolig tjej, slå ner dina skämt

Hur är den här tjejen du gillar att chatta med? Inte alla tjejer kommer att få din humor, och det behöver inte betyda att de är alltför seriösa tjejer. Men om så är fallet är det bäst att hålla dina skämt för dig själv.

Om den här tjejen inte är en stor komiker och inte alltid förstår innebörden av dina skämt, bör du ge upp. Du kanske inte känner dig själv tillräckligt bra för att förstå vad som får henne att skratta och vad du hellre bör undvika. Med tiden kommer hon att släppa taget, och din humor kommer att komma naturligt!

Få en tjej att skratta.

Få en tjej att skratta genom att sms: vad kan få henne att skratta kontra vad du bör undvika

Förutom vikten av rätt tid att göra dina skämt, måste du också se till att du väljer rätt ämne för att få henne att skratta. Naturligtvis är detta väldigt personligt, och varje kvinna är annorlunda.

Vi har dock listat några ämnen åt dig som du bör undvika, mot andra som kan få henne att skratta lätt.

Politiska skämt

Politiska skämt är inte en bra idé att få den flickan du gillar att skratta om hon inte är lika passionerad för politik som du. Vanligtvis följer flickor inte politik lika mycket som män. Du kanske bara stöter på en vägg om du prankar en politisk figur som hon inte känner.

Dessutom är det inte det roligaste ämnet där ute. Hon kanske tycker att du är tråkig mycket snabbt om du pratar om politik regelbundet. För att vara ärlig, i dessa ögon är det verkligen ett skämt som hans far kunde ha gjort! Det är inget som tilltalar om du vill förföra den flickan du gillar så mycket.

Du kanske gillar den här artikeln: Hur berättar du om du gillar en tjej genom meddelande: de dolda tecknen på vad hon säger till dig

Få en tjej att skratta av sms: skämt om dina kollegor / vänner

Den här tjejen du gillar känner inte till dina kollegor eller dina vänner? Du bör undvika skämt om dessa. I de flesta fall kan det här vara «privata skämt» som hon kanske inte förstår. Det här är skämt om människor hon inte känner, så hon kunde inte ta nyansen ur det.

Dessutom, om hon en dag kommer att upptäcka dessa människor, är det bättre att undvika att känna fördomar angående dem. Du bör låta henne bestämma sig om dina nära och kära och inte göra narr av dem i dina meddelanden med henne. Det här är inte det mest rekommenderade ämnet för att få henne att skratta!

Förnedrande skämt

För att få den flickan du pratar med varje dag att skratta, bör du undvika nedsättande skämt till varje pris. Naturligtvis kan du skratta sött över hennes misstag eller slarv, men aldrig så att du skadar henne. Och ibland kan gränsen mellan skratt och hån vara bra!

Dina skämt bör tillåta dig att förföra henne, inte skrämma henne bort. Inse att ingen kommer att vilja hålla ett band med någon som förnedrar dem, även om det görs med humor. Om du inte känner dig väl bör du föredra skämt om din omgivning snarare än den här personen.

Om du vill skratta åt någon, ska du skämta om dig själv!

Få en tjej att skratta lätt med sms.

Chauvinistiska skämt

I likhet med förnedrande skämt är macho-skämt förbjudet för att förföra flickan du gillar. Numera kan denna typ av skämt tolkas väldigt fel. Allmänskliga mäns era har gått, vi kan inte längre skratta så lätt för fördomar mot kvinnor!

Tvärtom, för att få hans sympati kan du vända dessa skämt för att göra narr av män. Denna typ av humor kommer mycket mer sannolikt att få henne att skratta.

Om hon vill skratta åt sig själv måste du vänta tills det kommer från henne. Och framför allt bör du ge honom intrycket av att vara en modern man, som respekterar kvinnor och som inte tror på de fördomar som omger dem.

Få en tjej att skratta av sms: svart humor

Vi tänker inte alltid på det, men i motsats till de tidigare skämtarna kan svart humor mycket väl låta dig få den här flickan att skratta av text. Denna humor är mycket skarpare, svidande, och den visar viss intelligens och insikt från den som ger skämtet.

Om du använder svart humor måste du igen välja ämnen och lämplig tidpunkt. Om den typen av humor inte får henne att skratta, byt ämne och överdriv inte det. Tvärtom kommer du att se att många kvinnor kan vara känsliga för det. De kan följa dig i det här spelet!

Få en tjej att skratta genom att sms: en rolig anekdot

Förutom att prata via meddelande, spenderar du tid tillsammans? Du går ut regelbundet, går en promenad eller shoppar … Så du har verkligen roliga anekdoter om dina möten i ditt minne.

Ett roligt ögonblick som kunde ha hänt mellan dig, en konstig person som fick dig att skratta, ett missförstånd med en servitör … Alla dessa stunder kommer sannolikt att få henne att skratta!

Du kanske påminner henne om att få henne att le, liksom att visa henne att du har en fantastisk tid med henne. Du gillar hans företag och du kommer ihåg alla dessa detaljer i dina möten!

Hur får jag en tjej att skratta med sms?

Få en tjej att skratta med sms: ta inte dig själv på allvar

Ett annat sätt att få en tjej att skratta över text kan vara att visa henne att du inte tar dig själv på allvar. Du kan skratta åt dig själv, har inget emot att göra narr av dig själv, och hon kan gärna göra skämt om dig. Du rör dig inte och med dig, hon behöver inte vara uppmärksam på något hon kan säga för att inte skada dig.

Det här är definitivt hur hon kommer att känna om du visar henne att du kan skämta med dig själv. Det är ett karaktärsdrag som högt uppskattas av kvinnor.

Kom tillbaka till henne med humor

Kommer ditt samtal att ta slut och du vet inte hur du ska studsa tillbaka om ett nytt ämne? Du har inte pratat på några dagar och vill komma tillbaka till henne och få henne att reagera? Återigen kan humor hjälpa dig!

Använd ett skämt eller en rolig historia för att inleda en konversation med henne. Ha kul med hans frånvaro eller din … Din humor kan också tillåta dig att skicka meddelanden till honom som du inte vågar skicka honom på ett seriöst sätt. Som hur du saknar henne, till exempel.

Upptäck den här artikeln: Hon bjuder in mig till sitt hem: hur man beter sig för det här första dejten?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply