flirta på nätet

Falsk dejtingsajt profil: våra tips för att känna igen dem varje gång

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Dejtingsajter är otroliga verktyg för att göra nya bekanta och flirta på internet. Tusentals singlar över hela världen har hittat en själsfrände via dessa plattformar. Faktum är att tack vare internetverktygets kraft kan du träffa människor som du aldrig skulle ha haft chansen att träffa i verkligheten. Tyvärr stöter vi också på många falska profiler på dejtingsajter.

Om det har gått flera veckor sedan du registrerade dig på en dejtingsajt, är chansen stor att du redan har haft några superintressanta samtal.

Men är du ganska säker på äktheten hos personen du pratar med? Är du säker på det Stéphanie är verkligen en 27-årig blond tjej som bor i Reims och vill träffa en enda person från sin region. ? Vad sägs om Patricia som ständigt ber om att träffa dig men aldrig sätter på sin webbkamera när du frågar? Och Svetlana i allt detta, varför fortsätter hon att berätta om sin alkoholiserade man, varför vill hon att du ska hjälpa henne?

Falska profiler på dejtingsajter är fler än du kanske tror.

Vi tror alltid att det är andra människor som luras och att vi är alldeles för smarta för att luras. Men dejtingsajter har funnits i årtionden nu och det måste sägas att människorna bakom de falska profilerna uppfinner nya verktyg varje dag för att lura dig.

Det är nu mycket svårare att se skillnaden mellan en falsk och en riktig profil på en dejtingsajt. Medan du aldrig kan vara helt säker på en profils äkthet, Det finns dock signaler som inte bedrar. I resten av den här artikeln ger han dig alla våra råd och tips för att upptäcka en falsk profil på en dejtingsajt och ta reda på om Stéphanie verkligen är den person du tror. Följ guiden.

falsk profil plats

En fantastisk tjej som är ett fan av dig? Tyvärr, men det är förmodligen en falsk profil

Okej, kanske är du en fantastisk hunk och alla tjejerna i match är vid dina fötter. I det här fallet, om en tjej till charmar dig, är det inte riktigt klart om det här är en falsk profil eller inte.

Men om du är mer av den genomsnittliga typen av kille som bara intresserar väldigt genomsnittliga tjejer och plötsligt fortsätter en platinablondin från södra Sverige med ett enormt bröst att prata med dig? och är väldigt väldigt väldigt väldigt intresserad … Så du måste vara lite försiktig.

Naturligtvis uppmanas du inte att blockera den här missilen som pratar med dig. Kanske är hon den framtida kvinnan i ditt liv och kanske är hon verkligen en riktig person, bakom skärmen, som verkligen blinkade på dig. Sanningen att säga, vi önskar dig det.

Vi vill bara notera här att detta förmodligen är ett ganska extraordinärt faktum och att vi därför måste vara extra försiktiga.

Detta kriterium är i sig inte tillräckligt för att utesluta denna person. Men om den här profilen markerar rutorna som finns i resten av den här artikeln, finns det en stor chans att det är en falsk profil. Vi är ledsna för det.

Misstänkta förfrågningar? Anta alltid en försiktig attityd

Varför skapas falska profiler? Mycket ofta är det att pressa ut pengar eller erotiska bilder från en person för att utpressa honom (och därför få pengar).

Du bör därför vara försiktig med profiler som gör dig något misstänkta förfrågningar. Vi påminner dig om försiktighetsreglerna som är mycket vanliga.

  • Skicka aldrig pengar till någon du inte har sett i verkligheten.
  • Ge aldrig dina kreditkortskoder till någon du inte känner.
  • Använd inte en betalningsmetod som du inte känner till.
  • Registrera dig inte på en misstänkt webbplats utan att kolla in den

Falska profiler gör alltid misstänkta förfrågningar.

Ett misstänkt foto? Sök på Google Bilder

Vanligtvis använder falska profiler bilder på tjejer som finns i verkliga livet.

99% av dessa tjejer har fantastisk kroppsform och är mycket troliga att de tilltalar män.

Har flickan du pratar med tre foton som ser ut att de kommer från 3 olika personer? Nu, tack vare Google Bilder, kan du söka efter fotoets ursprung genom att ladda upp det till sökmotorn.

Om det är en falsk profil kommer du snabbt att upptäcka att andra har lagt upp det här fotot på forum eftersom de hade tvivel.

Också, tveka inte att skriva personens smeknamn i Googles sökfält för att se om andra Internetanvändare har rapporterat det innan du.

Vill hon träffa dig nu, här, just nu? Varning

facebook dejting falska profiler

Vanligtvis vill falska profiler påskynda konversationen och inte slösa tid. Vi får inte glömma att de är där för att tjäna så mycket pengar som möjligt på ett minimum av tid.

Så de är inte intresserade av att lära känna dig. Det tar inte lång tid att lära känna dig.

Istället för det, de kommer att skära hörn och be att träffa dig så snart som möjligt.

Var super misstänksam, särskilt om du är underårig.

Be om bevis som fler foton eller en konversation med webbkameran på.

Gå aldrig ansikte mot ansikte om du inte är 100% säker på vem du pratar med är.

För att upptäcka en falsk profil på en dejtingsajt: analysera dess vänlista

På vissa dejtingsajter kan du se vem personen är kopplad till. Om du ser att personen har mindre än tio vänner i sin kontaktlista, då är chansen att det är en falsk profil.

Samma sak om dess lista över anslutningar endast fylls med personer med misstänkta profiler (och förmodligen är andra falska profiler som läggs till varandra för att ge sig själva legitimitet på dejtingsidor).

Om du verkligen inte är säker och absolut vill veta om personen du pratar med är riktig kan du alltid försöka lägg till en av hans vänner och ställ honom frågan : känner hon den här personen? Har hon något bevis på att den här personen är verklig? eller tvivlar hon också på den personens äkthet?

Inkonsekventa element i profilen?

Vanligtvis skapar människor som skapar falska profiler dussintals och dussintals av dem. Så de spenderar inte mycket tid på att justera profilerna. Du hittar inkonsekventa element där.

Om du till exempel ser att personen säger att de bor i Paris men är geografiskt belägna från ett främmande land, är det inkonsekvent.

Om du ser att personen påstår sig ha en hög position i ett företag men gör obehagliga stavfel i sin beskrivning, är det inkonsekvent.

Om du ser att personen i fråga inte har några kommentarer på sina foton och inte verkar relatera till andra människor på dejtingsidan, är det inkonsekvent.

falsk profil dating

Meningar som luktar av «google translate»

Lyckligtvis för oss är de falska profilerna mycket fler i den engelsktalande världen än i den fransktalande världen. Endast språkbarriären stoppar inte skurkarna.

De senare tvekar inte att översätta sina meningar till engelska direkt från Google Translate för att kunna fånga mål i den fransktalande världen.

Så om personen påstår sig vara helt fransk (eller från en fransktalande region som Belgien eller Quebec) men gör grammatikfel som är ganska överraskande (och upprepas), var försiktig.

Hon har mycket olycka i sitt liv och behöver någon som skyddar henne? hmmm

I allmänhet gillar de som gömmer sig bakom de falska profilerna på dejtingsidorna att spela «calimeros». Dessa människor vill väcka synd och få din sympati.

Den här falska personen kommer sannolikt att insistera på att de har ett eländigt liv och behöver en tjänande riddare för att komma och rädda dem. Gissa vem som kommer att spela rollen som den här tjänande riddaren? Du såklart.

Dessa människor kommer inte heller att tveka att få dig att känna skuld om du vägrar deras begäran. I själva verket skulle man verkligen behöva vara en hjärtlös person för att inte hjälpa en själ med ont. Bli inte fast i det.

flicka falsk profil

Otrolig skrivhastighet? Förmodligen en falsk profil

Som vi sa tidigare i artikeln skapar personer som skapar falska profiler mer än en per dag.

Faktum är att de har utvecklat ett mycket snabbt och mycket automatiserat system för att fånga det största antalet byten på kortast möjliga tid.

Således alla deras fångstfraser, alla konversationselement, alla meningar som är avsedda att få dig att knäcka... förbereds i förväg och är bara en enkel kopia och klistra in.

Dessa människor går till och med så långt att de använder skript som skickar meddelandena åt dem. Så om personen svarar dig väldigt snabbt med meningar som inte är personliga, då är troligt att det är en falsk profil.

I allmänhet är samtal som inte låter «naturliga» ofta de som hålls med falska profiler. Tänk på konversationerna du har med ChatBots på Messenger. Om det låter detsamma, var försiktig.

Ingen trovärdig profil på sociala nätverk som Facebook eller Instagram

Sociala nätverk som Facebook eller Instagram har blivit experter på att jaga falska profiler. Det är därför det är bra att lära sig att flörta på Instagram, flirta på Facebook eller hur man förför på Snapchat.

Vissa dejtingsajter tillåter användare att ansluta sin Instagram- eller Facebook-profil direkt till webbplatsen. Detta gör det i synnerhet att du kan ge lite mer äkthet och att kunna dela fler foton med de personer som du ansluter till.

Om personen du pratar med inte har loggat in på sin Instagram eller Facebook betyder det inte nödvändigtvis att det är en falsk profil.

Men om du är osäker kan du ställa frågor och be dem att dela sin Instagram-profil, Snapchat eller Facebook-profil med dig.

I en värld där de flesta äger antingen Facebook eller Snapchat eller Instagram, skulle det vara lite förvånande om personen inte hade ett konto på någon av dessa plattformar (särskilt om de är registrerade på en dejtingsajt: de är därför mer eller mer mindre bekant med sociala nätverk).

Konstiga länkar? Stora chanser att det är ett virus

Vi behöver nog inte förklara detta för dig. De som ber dig att klicka på länkar är förmodligen människor som vill infiltrera ett virus i din dator.

Naturligtvis, klicka aldrig på en länk som lovar dig att tjäna miljoner på några sekunder eller på en länk som innehåller massor av foton av sexiga tjejer helt nakna. Var lite smartare än så.

Be moderatorerna om hjälp: de är experterna

falsk profil på instagram

Slutligen, om du verkligen tvivlar, du kan be moderatorerna på dejtingsidan om hjälp. Var försiktig, du ombeds inte att rapportera personen du pratar med.

Du kan helt enkelt välja att kontakta en moderator och uttrycka dina tvivel om äktheten hos personens profil.

Tveka inte att ge alla detaljer som kittlar dina öron och fråga moderator om han har några verktyg eller verifieringsprocesser som gör att du kan bestämma.

Det här är människor som känner dejtingsidan bättre än du och som har hanterat falska profiler ganska ofta tidigare. De hjälper dig förmodligen att se saker tydligare.

Slutligen, om det inte finns någon ostoppbar metod för att berätta om en person är verklig eller inte, det finns några riktiga signaler som visar att du är på väg mot en dejting bluff.

Ingen av dessa signaler i sig tillåter oss att dra några slutsatser. En uppbyggnad av dessa signaler är förmodligen ett mycket dåligt tecken. Om du pratar med en fantastisk tjej som ber dig om pengar och ber dig att klicka på konstiga länkar, så finns det en god chans att detta är en falsk profil.

Men det finns massor av fantastiska tjejer där ute som kommer att be dig om inga pengar och som är väldigt verkliga. Var så säker.

Hur som helst, lita på tarmen och gå aldrig ut och träffa någon så att du inte är säker. Om du verkligen har en bra känsla med den här personen och du absolut vill träffa dem, be dina vänner om råd och gör alla kontrollpunkter som nämns ovan. Vi håller fingrarna korsade och vi hoppas, precis som du, att det här är en riktig person och inte en falsk profil.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply