dejting över 50

Flirta på Ourtime: våra tips för att förföra

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Att förföra på seriösa dejtingsajter är en helt annan övning än traditionell dejting. För att hjälpa dig att sätta alla dina chanser på din sida, vi ger dig koder för att flörta på Ourtime, en av de bästa äldre dejtingsajterna. Hitta också vår åsikt om Ourtime för att få veta vår detaljerade åsikt om denna dejtingsajt.

Varför behöver du veta hur man flörtar med Ourtime?

seniorförförelse

Ourtime är en seriös dejtingsajt för personer över 50 år. Denna plattform är ett av matchs dotterbolag och, som sin föregångare, har Ourtime ett mycket stort samhälle. Även om det finns en hel del kvinnor på webbplatsen förblir de i minoritet.

Så för att sticka ut och hitta rätt person behöver du vet hur man flirtar effektivt på Ourtime. Koderna och reglerna för förförelse skiljer sig mycket från traditionell amorös erövring. Här bestämde vi oss för att ge dig några tips för att flirta på Ourtime. Observera att dessa tips kan gälla andra seriösa dejtingsajter som Parship, eDarling eller Elite Senior Dating.

Flörta på Ourtime: vikten av smeknamnet

När du registrerar dig gratis måste du välja ditt smeknamn. Detta är namnet som kommer att tilldelas dig och som andra singlar kommer att se.

Detta steg kan verka löjligt men ändå hon är avgörande. När du tittar på singelprofilerna, precis efter att ha tittat på bilderna samtidigt, kommer du att vara uppmärksam på personens smeknamn. Därför är det viktigt att göra ett gott intryck med ditt smeknamn och varför inte locka dina hovmän uppmärksamhet. För detta är det viktigt att undvika:

 • Vulgaritet: du är här för att hitta en själsfrände och bygga ett varaktigt förhållande. Så undvik vulgära nicks som kan tjäna dig som till exempel: Lilla gris, Sex, Rascal56 …
 • Banalitet: det kan vara frestande att välja hans förnamn som profil. Du kommer dock inte att kunna sticka ut med denna typ av smeknamn som: Michel48, Jean-Paul56, Marie42 ... På det här sättet kan din profil snabbt komma att drunkna i massan.
 • Arrogans: att vara övermodig kan göra dig illa. Faktum är att du kanske verkar för pretentiös. Så undvik smeknamn som: Lmer vacker, kultiverad och vacker …

Visa alltså originalitet samtidigt som du är respektfull. Vi rekommenderar att du väljer ditt smeknamn genom att:

 • Använda dina passioner: På det här sättet kommer du att ge dina friare värdefulla ledtrådar om dina hobbyer och det kan hjälpa dem att inleda en konversation eller lära känna varandra bättre. Till exempel : Lemarin-deaudouce, La-marmitonne, Pro-du-potager …
 • Använda humor: Om du är en boutentrain och inte tar dig själv på allvar, kan det vara ett bra alternativ att använda humor och självförsvagning. Var noga med att dosera dem väl, för mycket, detta kan nackdelar dig. Du kan använda ett smeknamn som: Bouledebillard, Bald-who-can, jag kan inte höra …
 • Vara ärlig: På Ourtime är uppriktighet en av de mest eftertraktade egenskaperna. Så om du inte vill satsa på dina passioner eller humor kan du välja ett smeknamn som förklarar din personlighet eller som förklarar dina önskningar. Till exempel : Evigt-romantisk, ömhjärtad …

Glöm aldrig, nyckelordet är: ORIGINALITET. Ju mer du sticker ut från mängden, desto större chans har du att utmana dina friare.

Att ta hand om din profil är viktigt för att flörta med Ourtime

När ditt smeknamn har valts måste du skapa din profil. Detta steg är viktigt. Faktum är att din profil på Ourtime är ditt identitetskort för att förföra. Således måste du ta hand om din presentation och se till att slutföra den så mycket som möjligt. Så, fyll i dina intressen, dina hobbyer, dina karaktärsdrag.

På så sätt kan andra singlar få en bra uppfattning om din personlighet och så bara friare som har saker gemensamt med dig kontaktar dig. Om du till exempel vill flytta, resa och inte kan hålla stilla, sätt på den. Faktum är att detta kommer att förhindra att medlemmar har ett mycket stillasittande liv och älskar sin dagliga rutin, kontakta dig. Plattformen erbjuder också ett personlighetstest för att hjälpa dig att hitta en själsfrände efter affinitet.

När du skapar en profil är två element viktiga och måste verkligen tas om hand. Dessa är : bilderna och annonsen. Vi berättar lite mer om dessa parametrar.

Hur väljer jag rätt foton att förföra på Ourtime?

På alla dejtingsajter är profilbilden nyckeln till framgångsrikt förförelse. Faktum är att singlar först och främst kommer att lockas av ditt utseende innan du är intresserad av profilen. Det är därför nödvändigt att vara extremt försiktig när du väljer foto. Ett dåligt skott kan helt klart göra dig en missnöje även om du tog hand om att läka och komplettera din profil. Omvänt kan ett bra foto helt förändra spelet.

Därför är det viktigt att undvika:

 • Fotoet till flera: dina friare vet inte vem de pratar med.
 • Att inte vara med på bilden: bilderna av djur eller landskap glömmer vi! Denna typ av fotografi kan få det att se ut som om du vill dölja din identitet eller att du inte är riktig.
 • Bilder av dålig kvalitet: ett suddigt, dåligt inramat foto eller ett med bakgrundsljud kommer inte att förbättra din profil. Faktum är att du kommer att kunna ge ett försummat intryck.
 • Selfies: denna typ av foto förbättras inte. Så undvik webbkameror eller bilder med låg vinkel på din telefon.
 • Filter: du kommer inte att tas på allvar.

möte med låt oss säga imorgon

Om du verkligen vill ha ett romantiskt möte och bygga ett solidt och seriöst förhållande, rekommenderar vi dig att sätta medlen på denna profilbild. Detta kan göras genom att gå till en professionell fotograf eller be dina nära och kära att ta en bild av dig under en fotografering. Här är tipsen för ett framgångsrikt skott:

 • Sätt dig själv på din 31: På detta sätt kommer du att markeras.
 • Leende: Ju mer glädje och gott humör du andas, desto mer intresserar du singlar.
 • Håll dig naturlig: Det är viktigt att ta fram din personlighet och inte ljuga om dina foton. Så om du inte är van vid att bära höga klackar, ta inte på dem. Målet är att få möten. Men om du inte ser ut som dina stereotyper kan dina partners bli besvikna.

Förutom profilbilden kan du lägga till ytterligare foton i ditt fotoalbum. Vi rekommenderar att du släpper 3 till 5 till. Varje foto ska vara annorlunda och visa olika sidor av din personlighet. Tveka inte att sätta ett foto på det när du reser om du gillar att resa världen, en ögonblicksbild om sport om du är dynamisk eller till och med ett foto med dina husdjur.

Skriv rätt beskrivning? Våra råd

Efter användarnamnet och fotot är din Ourtime-annons det tredje du tittar på i en profil. Faktum är att beskrivningen gör det möjligt att få dina framtida friare att vilja kontakta dig eller inte. Därför är det viktigt att ta väl hand om henne. Faktum är att genom att skriva en bra annons får du två till tre gånger fler meddelandeförfrågningar, vilket inte är något litet!

För att skriva en bra beskrivning uppmuntrar vi dig att läsa vår artikel mittemot vilken är extremt omfattande. Framför allt, kom ihåg fyra nyckelbegrepp:

 • Originalitet: skriv inte samma beskrivning som de andra.
 • Mysterium: avslöja dig inte helt och låt ett litet mysterium sväva.
 • Uppriktighet: var ärlig och ljög inte.
 • Stavning: Skriv korrekt utan grammatiska eller stavfel.

Flörta på Ourtime: öva med det första meddelandet!

När din profil har skapats måste du börja flirta på Sayons Demain. Det första meddelandet du skickar till singlarna du bryr dig om är avgörande. Faktum är att detta kommer att avgöra utvecklingen av ditt samtal. Det är med detta slagord som du kan få ett romantiskt möte eller inte. Slagfrasen på Ourtime är inte densamma som för andra «lättare» dejtingsajter. Här är vi bland respektabla människor.

flörta med senior

Alltför många singlar håller sig på grundsidan genom att skicka samma meddelande till alla kvinnor de bryr sig om. Det är inte så du kommer att lyckas charma Ourtime. Du måste faktiskt vara original genom att skriva personliga fångstfraser.

Du kan välja det tillvägagångssätt som passar dig bäst, till exempel humor, romantik, det knäppa, ärliga eller vågiga sida. Det viktiga är framför allt att göra ett gott intryck genom att vara respektfull och artig och framför allt genom att undvika stavfel!

Fel att undvika när du flörtar på Ourtime

För att förföra ordentligt på Say Demain bör vissa misstag undvikas för att få ett bra intryck:

 • vulgaritet och oförskämdhet
 • lögner
 • Stavningsfel
 • pessimism
 • Var pretentiös
 • Rusa dina friare.

Genom att undvika dessa fel kommer du att ha en större chans att förföra på Sayons Demain och vem vet … kanske hittar du stor kärlek där!

Mötet på Ourtime går genom förförelse

hur man flörtar med seniorer

Ourtime är därför en seriös dejtingsajt gjord för seniorer. Om du vill hitta en partner som du kan dela ditt liv med, måste du chatta med många singlar för att hitta den ovanliga pärlan. Naturligtvis innebär förförelse att hitta kärlek. Du måste använda dina charmar för att lyckas erövra hjärtat hos den lyckliga. Men till skillnad från traditionell dejting innebär online-datering olika koder. Således måste du förbli uppmärksam på dessa nya processer för att hoppas att flirta med Sayons Demain och hitta mannen eller kvinnan i ditt liv.

Avslutningsvis hoppas vi att den här artikeln har hjälpt dig att förstå hur du kan flirta på Ourtime. Nu är det upp till dig att spela och hitta den perfekta formeln för att förföra din framtida partner.

För att gå längre, uppmanar jag dig att läsa vår fil om priserna för Ourtime samt vår artikel: Scam Ourtime som sammanställer kritiken från vissa medlemmar på denna dejtingsajt.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply