flirta på nätet

Flörta på engelska: en internationell förförarguide.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Som ni vet är engelska det andra mest talade språket i världen. Och oavsett om du bor i en turiststad eller ofta vandrarhem regelbundet, finns det en god chans att du måste flirta på språket Shakespeare. Även om vi alltid lyckas nöja oss mellan Frenglish och teckenspråk, flörta på engelska är inte en lätt uppgift! De flesta av oss har redan problem med att hitta en fransk flickvän, så en utlänning … Vi tänker inte ens på det! Det är dock ett misstag eftersom Fransk attityd förblir ett av de mest kraftfulla förförelsevapen som finns! Det skulle vara synd att klara sig utan det, eller hur?

Flörta på engelska

För att flörta på engelska, missbruk den franska attityden!

Kanske är vi skyldiga det Pepe le Pew, i Paris eller vår berömda franska kyss, i alla fall är en sak säker: för majoriteten av utlänningarna är fransmännen en man romantisk. Med all respekt för franska kvinnor som verkligen förnekar allt helt utomlands uppfattas vi som kultiverade, milda och passionerade varelser.

Och uppriktigt sagt finns det värre klichéer! Titta på italienarna, alla säger att de är rättvisa vackra högtalare. De är bättre uppmärksamma skitprovet! Spanjorerna är kända för sin livliga sida men de måste undvika ämnet till varje pris. tjurfäktning, om inte hej flörten som slutar i debatt, vilket är värre än vänzonen (och inte lämna den). När det gäller tyskarna talar de i allmänhet engelska mycket bra, men de är kända för att vara mycket rak och fyrkantig… Det är bättre som sex-överklagande. Resten av våra grannar gör det inte bättre: schweizarna är neutrala, belgarna har pommes frites (och återigen, på engelska säger vi Franska pommes frites), är de nordiska länderna frysta …

Fransk förförelse.

Kort sagt, du kommer att förstå, vi är snarare välbeställda ! Så det skulle vara riktigt synd att inte ta på oss vår franska herrdräkt för att flörta med en utlänning på engelska! Tveka inte att träna ögonbrynslyft Jean Dujardin sätt, adoptera 3-dagarsskägget av Romain Duris, öva under glödblicken Vincent Cassel … Kort sagt, var den franska förförarens kliché. Om du inte är mycket lugn, oroa dig inte, hur som helst har du det i dig och utlänningar kommer att kunna hitta romantikern bakom detta Fransk accent ! Dessutom försök inte att dölja det, det är precis det som gör din charm! Annars kan du också läsa min artikel: hur man blir ett snyggt barn?

Hur flörtar jag på engelska med humor?

För majoriteten av oss är humor en formidabelt vapen. Du känner till ordspråket: skrattande kvinna … halvvägs i din säng. Men om du inte talar engelska mycket bra, kommer du knappt att få henne att skratta framför en utlänning. dubbel mening och ironier. Oroa dig inte, det finns många andra sätt att få en kvinna att skratta.

Först och främst, ha leende, under alla omständigheter. Även om du inte talar ett ord engelska och inte förstår någonting, le. Det är alltid bättre än att sura. Och framför allt, öva självspott som önskat ! Kan du inte prata ett ord engelska? Anta det! Hon kommer inte att bli förvånad ändå, vi är kända för att vara det Nej på främmande språk … Om du verkligen suger på engelska, säg till honom: » Jag är fransk, vad förväntade du dig? »(= Jag är fransk, vad kan du förvänta dig av mig?). Ja, jag stal hans mening från Schwepps …

Om du känner för det kan du lägga till » Jag kan franska kyss men jag kan inte engelska »(= Jag känner franska kyss men inte engelska) Det är ett ordspel som kan ha sin lilla effekt. Och eftersom du säger att du inte talar ett ord engelska, fråga honom om hon talar franska ! » Talar du franska?«I 90% av fallen kommer hon att svara dig» Hej «eller» lite grann«. Och om du har tur så berättar hon för dig» Vill du sova med mig ikväll?“, Tack Lady Marmalade!

Favoritämne för samtal: klichéer!

När du bara träffar någon är det inte alltid lätt att hitta saker att prata om. Men i motsats till vad du kanske tror är det mycket lättare med en främling ! Du kan spendera timmar på att prata om klichéer, stereotyper och missuppfattningar. För att ha något att diskutera, här är några bilder som utlänningar har om fransmännen:

Franska klichéer
 1. Män är romantiska : det, jag har redan sagt dig. Du kan ta tillfället i akt för att ta reda på om den unga damen någonsin har känt en fransk » Är franska män romantiska med dig? »(= Är fransmännen romantiska med dig?).
 2. Vi älskar att bära ränder : det är den berömda randiga tröjan. Jag vet inte om vi är skyldiga Coco Channel eller Mime Marceau, men i alla fall tror alla att vi alla har en randig tröja i vår garderob. Be henne att kontrollera om du har din! » Naturligtvis har jag en marinière, jag är fransk! Jag kan visa dig om du vill!«.
 3. Vi är inte en häst på hygien. Hoppas att du inte har glömt din deodorant, annars kommer detta skott att få dig att svettas. Allt för att vi har de bästa parfymerna i världen … Alla avundsjuka. Dessutom kan du studsa tillbaka och fråga henne om hon använder en fransk parfym » Din parfym är fransk? »Ta chansen att komma närmare henne …
 4. Vi är gourmet och vi är också mycket bra kockar. Så där, vår kultur ger oss ett massförförelsevapen: tack Paul Bocuse, tack Joel Robuchon. Tycker du om du vet hur man lagar mat » Jag kan laga min specialitet åt dig om du vill «Eller om du ännu inte har behärskat din ugn» Jag känner till en mycket bra typisk fransk restaurang«.

Några användbara uttryck för att flirta på engelska.

Även om du var uppmärksam på engelska lektioner lärde du dig verkligen inte förförarens ordförråd ! Så vi kommer att se tillsammans några färdiga meningar som får utlänningar att knäcka och flirta på engelska. I detta avseende rekommenderar jag att du läser min artikel som sammanför de bästa fraserna som får flickor att knäcka. När allt kommer omkring tycker franska kvinnor också om att få höra fina ord …

att hämta en turist på engelska

Teaser fraser att förföra på engelska.

Lite som ett första meddelande på en dejtingsajt, fångstfrasen fångar hans uppmärksamhet. Här är några exempel för att flirta på engelska:

 • Om du är utomlands : » Är du här ifrån? Jag letar efter…. «= Är du härifrån? Jag letar efter … Anpassa dig efter situationen! På kvällen, tveka inte att be om en bar / en bar. Du kan ta chansen att bjuda in honom, berätta för honom att du just har anlände och att du fortfarande inte kan hitta din väg » Jag kom precis, jag kan inte hitta min väg … Skulle du följa med mig?»
 • Om du är i Sverige : » Du är inte härifrån! Jag kan säga för att du ler »= Du är inte härifrån! Det visar för att du ler! «. Sedan kan du fortsätta genom att fråga honom var är hon ifrån » Var kommer du ifrån?«. Och sedan fråga henne vad hon gjord i Sverige » Vad gör du här? «. Om hon sightseeing, berätta för henne om hon behöver något kanske du kan hjälpa henne» Om du behöver något skulle jag gärna hjälpa dig«. Berätta för honom att du också reser ofta och att du vet hur det är att vara i ett främmande land.» Jag reser också mycket och jag vet hur du mår när du är i ett främmande land … Om hon lägger på är konversationen lanserades !

10 fraser för att spela det romantiska kortet.

För dem som tänker utnyttja den franska attityden att flirta på engelska, här är några romantiska citat och fraser som, tillsammans med en fin fransk accent, kommer att ha sin effekt.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!
 • Gravitation är inte ansvarig för att människor blir kär. Gravitation är inte ansvarig för människor som blir kär. (Albert Einstein).
 • Jag kan leva utan pengar men jag kan inte leva utan kärlek! Jag kan leva utan pengar, men jag kan inte leva utan kärlek! (Judy Garlan)
 • Där det finns kärlek finns det liv. Där det finns kärlek finns det liv. (Gandhi Mahatma)
 • Kärlek ger dig vingar. Kärlek ger vingar.
 • Jag kunde titta på dig hela dagen. Jag kunde titta på dig hela dagen.
 • Du lyser upp min dag! Du lyser upp min dag!
 • Jag vill äta upp dig! Jag vill äta dig !
 • Du får mitt huvud att snurra. Du får mitt huvud att snurra.
 • Mitt hjärta slår vilt. Mitt hjärta slår vilt.
 • Du gör mig galen. Du gör mig galen.

Ordförråd av en förförare som flörtar på engelska.

Ordförråd för att flirta på engelska
 • En kyss = en kyss.
 • På datum = ett möte.
 • Att vara söt = att vara söt.
 • En plats = en plats. / min plats = hem / din plats = hem.
 • Vacker, underbar, varm, stilig = vacker, vacker, sexig, fantastisk.
 • Att vara romantisk = att vara romantisk.
 • Att vara på moln nio.
 • Att förföra = att förföra.
 • Att vara singel = att vara singel.
 • Mrs Right = den ideala kvinnan.

Leave a Reply