flirta på nätet

Första dejtingsajtens meddelande: Exempel som fungerar och misstag att inte göra

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Du går en promenad på Tinder, du spenderar lite tid på Bumble, du surfar tyst på match och loggar in på ditt AdopteUnMec-konto. Det måste sägas att när det gäller förförelse på nätet har du lagt in medlen: du är på alla plattformar, och vi gratulerar dig. Bara, voila, när det räcker att tala, är det poängen med döden. När det gäller att hitta ett första dejtingsajtsmeddelande finns det ingen kvar. Du är inte bra på intressanta samtal i verkliga livet och det verkar samma sak gäller på online dejtingsajter.

Du har provat olika tillvägagångssätt, men du har kedjat bristen på svar och konversationerna som begravdes efter några bollutbyten. Det är helt normalt, vem vill prata om regnet och det goda vädret? På Tinder samlar du matchningar men din chattskärm är tom. Så, hur löser du detta vita lakens syndrom?

Om du letar efter några bra sätt att starta en konversation utan att tänka för mycket på det, här ger vi dig vår bästa dejtingsajt första inlägg taktik och exempel du kan prova.

Läs rådet noggrant och använd bara det som kan gälla för din situation.

Var inte förlorare: DU skickar det första meddelandet om dejtingsajt

Om du blinkar på någon, var beredd att skicka ett meddelande till dem först. Det finns inget mer omoget än två personer som väntar på att den andra ska svara. Du vet aldrig varför folk avvisar dig i en dejtingsapp (om du inte är helt oförskämd) tills du försöker inleda en konversation.

Du är en kille, hon är en tjej, du känner till principerna för tapperhet, du skickar det första meddelandet. Kanske i verkligheten är du för blyg för att gå och närma dig en tjej på gatan, men här är du bakom en skärm och ingen kommer att äta dig. Så, låt oss flytta, annars får du meddelanden så här:

blyg-första-meddelande

Ingen kedjekopia / klistra in. Var inte en robot: var varm och personlig

copy-paste-hook

Tyvärr försöker många killar (de värsta av oss) att skicka meddelanden till en massa tjejer snarare än bara den bästa matchen.

De är lata. De tar sig inte tid att skriva bra meddelanden som träffar varumärket. De föredrar att skriva många meddelanden – och nöja sig med de svar de kan få, oavsett om flickan passar dem eller inte. Dessa människor gör dåliga beräkningar: de vill inte slösa bort 10 minuter av sin tid på att tänka på ett bra budskap som kan få dem att hitta kärleken i sitt liv.

Framför allt, lägg inte fingret i ögat. Flickorna har fartkameror som känner igen meddelandena som du har kopierat överallt.

Och vet du vad de gör när de ser ett sådant meddelande? De ignorerar dem helt enkelt.

Om du spenderar lite mer tid på att tänka på tidiga meddelanden baserat på profilen för personen du pratar med kommer du troligtvis att det kommer att bli mycket mer produktivt.

Leta efter tjejer med liknande intressen, övertygelser och mål. Dessa tjejer svarar mycket mer på dig, eftersom du kommer att ha några intressanta saker att säga.

Vad är poängen med ett personligt meddelande? Tja, tjejen kommer att förstå att du tog dig tid att läsa hennes profil, skriva ner dina gemensamma drag och fråga henne om dessa saker och skapa ett starkt band, vilket är bra för att starta en konversation.

match hemsida

Undvik klassikern «hur mår du?» «, » Vad har du gjort idag ? «

Det kan tyckas uppenbart för dig (förhoppningsvis) men många killar kan fortfarande inte räkna ut att inte skicka sådana meddelanden.

Ja de är oskyldiga, ja de äter inte bröd, ja det är lätt att svara, ja vi hör dessa frågor varje dag. Men i princip är du här för att prata om regn och sol? Nej. När det gäller det första dejtingsajten kan du göra mycket bättre.

Låt det sägas, dessa meddelanden är de värsta. «Hur mår du? Är det en fråga som aldrig har utlöst några intressanta konversationer, vare sig på Tinder, Bumble eller någon annan dejtingsajt. Du kommer att få ett «bra och du?» och du kommer tillbaka till första, bra gjort. Du blev tillsagd att inte göra det här.

Om du läser en flickas profil och inte hittar en intressant fråga att ställa henne baserat på informationen som den innehåller, skicka inte ett meddelande till henne, det är det. Det finns dock alltid, alltid något att säga. Även om profilen i fråga bara innehåller ett klassiskt foto (säg ett klassfoto) och ingen beskrivning, kan du fortfarande spela ett skämt om den aspekten. Det är också därför vi inbjuder dig att arbeta med din egen profil på en dejtingsajt.

Om du inte har inspiration att säga något specifikt kan det bero på att blyghet blockerar dig. Om så är fallet måste du öva. Ta en rundtur i dina olika profiler och prata med tjejerna som intresserar dig minst. Ja, de du ignorerade i första hand. Prata med dem, prova metoder, gör tester. Rädslan för avslag kommer att bli mycket mindre och du kan se dem som dina sparringpartners.

Ett bra första meddelande går från irrelevanta frågor till specifika frågor. De bästa frågorna du kan ställa kräver längre tänkande, vändningar, sidofrågor, frågor som värdesätter den andra personen. Det är därför det är välkommen att använda frågor för att ta itu med saker som du har gemensamt.

När du tar upp ett ämne som ni båda älskar, har ni mycket att säga, vilket sätter scenen för en längre … och mer intressant konversation.

Låt oss till exempel säga att du och flickan du pratar med är båda surfare. Du kan enkelt ställa honom följande fråga: ”Så, surfar det mer på sidan av Lacanau eller Saint Malo? «. Efter att ha svarat på den här frågan vill du antagligen också veta hur länge hon har surft, om hon har varit på Bali, om hon vill göra en liten surf session med dig i sommar på Filippinerna etc. Ser du var kommer vi ifrån?

Gör inte misstaget att vara oförskämd

Tja, den här verkar också uppenbar men det är ofta bra att komma ihåg det. Detta är råd som gäller i alla fall.

Det är inte för att du befinner dig i ett utrymme för förförelse, där den ridderliga och kyrliga andan ibland gynnas, att du ska bete dig som en jävel. Kvinnor gillar inte det, särskilt inte när de är främlingar. Det finns tillräckligt med oförskämda killar som umgås på dejtingsajter som inte tar sig tid att komma ihåg viktiga artiga fraser.

första meddelande-dejtingsajt

Glöm sexuella referenser helt, flickor hatar det. Männen som är där för att bara ha fysiskt samlag är redan överflöd av denna typ av App och det är mycket troligt att flickan du pratar med redan har fått ett dussin förslag … att hon antagligen avböjde.

Vad du måste komma ihåg:
Var över resten, agera inte beauf. Börja inte konversationen med några konstiga sexuella insatser. Låt konversationen flöda naturligt om detta ska hända. Och om du inte är säker, undvik det helt. Att förebygga är bättre än att bota.

Komplimanger? Ja, men med skicklighet

Innehåller din match ett foto av en solnedgång, en vandring, ett vackert landskap, en fest, en Halloween-kostym, ett roligt ansikte eller något anmärkningsvärt? ? Bra, det gör det enkelt att starta en konversation. Säg bara att bilden är cool eller kommentera ämnet och ställ sedan en relevant fråga.

Exempel på första meddelande:

  • Trevligt bilden nedanför Kilimanjaro, såg du apor på vägen?
  • Så hur var Bali, såg du Ubud?
  • Din vän ser dålig ut, du ser redan bättre ut
  • Jag älskar citatet från din bio – Marcel Proust, eller hur?
  • Någon som älskar Romain Gary är nödvändigtvis någon enorm 😉
  • Vad heter den här lilla hunden?
  • Wow du spelar framför en jublande publik, hur många människor?

bumble dating app

GIF? En allierad som vill ha dig väl

Få kvinnor är immuna mot charmen hos en bedårande flirtig liten valp och du kan använda den till din fördel på Tinder eller någon dejtingsajt. Koppla bara ihop GIF för en kikvalp i en supermannadräkt och det finns en fantastisk konversation som startar.

Tinder har en GIF-bild som passar nästan alla tillfällen (dessa killar är coola och kan hjälpa dig när du behöver det). Så det är inte svårt att hitta en som matchar ditt samtalsämne. Och det är värt det, för att inkludera en GIF ökar chansen att hon reagerar med 30%.

GIF är också ett utmärkt sätt att starta en trasig konversation eller skicka en rolig uppföljning om den inte svarade på ditt första Tinder-meddelande (så att du aldrig kommer att skicka samma första Tinder-meddelande igen. Möte, håller vi med ?).

Vissa GIF förmedlar omedelbart din mening, inget meddelande krävs. Meddelanden som får henne att le är fantastiska i dessa situationer, eftersom humor är en av de bästa sätten att binda. Kvinnor lockas naturligtvis till killar som de tycker är roliga, så att få henne att skratta är en fördel till din fördel.

Om hon inte svarar på ditt andra meddelande är det vanligtvis bäst att släppa det. Om du tror att hon verkligen är den utvalda, skicka en tredje – men inte mer än så och du befinner dig i desperat territorium. Bättre att gå graciöst än att tvinga henne att blockera dig.

en gif som en teaser för att förföra

Första dejtingsajten meddelande: inte flagga själv!

Ditt första inlägg bör vara en enkel introduktion, uttrycka ditt intresse för deras profil, ställa en fråga eller två (intressanta frågor) om saker du delar gemensamt och låt det sedan värmas upp. Hon kommer förmodligen att läsa din profil innan hon svarar dig. Så arbeta med din beskrivning.

Aldrig mer än ett stycke, än mindre utökade CV, annars gör det verkligen killen som inte litar på honom.

Varför är det bra? Eftersom det ger honom tid att upptäcka dig. Med ditt första inlägg är ditt mål att få honom att vilja fortsätta prata med dig. När hon ser att du är den typ av kille som gör ett försök i ett första inlägg, men vet hur man inte går för långt, kommer hon att bli imponerad och vill veta lite mer om dig. Hon kommer sannolikt att läsa din beskrivning på dejtingsidan.

Dessa första inläggsexempel är en bra start – men för bästa möjliga resultat måste du bestämma vilken som är rätt för dig.

Vanligtvis är killar som skriver dåliga första meddelanden de som letar efter snabba formler, kopiera / klistra in, saker som träffar spiken på huvudet varje gång.

Men så är tyvärr inte fallet. Många faktorer spelar in – dina foton och beskrivning har stor inverkan, men du måste också ta hänsyn till åldern på dina matcher. Ett inlägg som fungerar för college-tjejer i början av tjugoårsåldern kommer inte alls att tilltala en tjej med lite mer erfarenhet.

Du kan noggrant spåra varje meddelande du skickar och om det fungerade och justera din strategi därefter. Du är där för att försöka närma dig en tjej på internet. Om du är på flera dejtingsajter har du förmodligen många människor att prata med. Ta de tjejer som intresserar dig minst och gör några tester: prova olika tillvägagångssätt, personliga, med humor. Efter ett tag hittar du formeln som fungerar och du kommer att vara väl rustad för att möta de tjejer du verkligen gillar.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply