Dating Apps

Fruitz recensioner och åsikter från användare av denna saftiga app

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Under många år hade Tinder monopol på de bästa dejtingsapparna. Idag finns det en mängd lika framgångsrika alternativ som gör att du kan närma dig det romantiska mötet på olika sätt. Fruitz är ett av de mest moderna alternativen idag och med goda skäl! Vi erbjuder dig en översikt över ansökan genom vår åsikt om Fruitz !

Vår åsikt om Fruitz i korthet

Medlemmar och gemenskap

Kvalitet / prisförhållande

Funktioner och gränssnitt

Väl

Fruitz är en dejtingsapp för ungdomar! Dess originalitet ligger i konceptet: ärlighet. Här kan du träffa singlar enligt dina nuvarande avsikter utan tabu eller fördomar.


Recensioner:
3,85
( 1 röster)

Vad är Fruitz?

Skapades 2017, Fruitz är en applikation som önskar sätta stopp för fördomar om sexliv och låta medlemmarna få relationer enligt deras önskningar utan missförstånd. För detta har plattformen inrättat ett system för att känna igen medlemmar med samma förväntningar som du i form av frukt. Vi kommer att berätta mer om detta i denna recension.

Således är operationen enkel: precis som på Tinder ser du medlemmarna nära dig rulla ner och kan swipper, till höger om du är intresserad eller till vänster om du inte gör det. Därefter, om din samtalspartner också lockas till dig, kommer du att göra det en match och kan chatta längre för att lära känna varandra.

Hittills, egentligen inget original som du skulle berätta för mig … Fruitzs särdrag det är att kunna berätta för andra medlemmar vad du letar efter inom plattformen. Så, säga adjö till fångstfraser som «vad letar du efter här?» »Du kommer att kunna träffa medlemmar med samma önskningar som dig utan tabu eller fördomar!

Vad vi gillade med Fruitz: vår åsikt

Idén är enkel men effektiv och gör slut på fördomar eller missförstånd genom att direkt berätta för andra medlemmar vad du letar efter. Vi berättar mer om vad vi verkligen gillade med den här dejtingsappen.

Definiera dina önskningar

Som sagt tidigare är det möjligt att tydligt visa vad du letar efter i denna dejtingsapp. Din avsikt kommer att symboliseras i form av en frukt som:

 • Körsbäret: Att hitta hans hälft
 • Druvan: För ett glas vin på terrassen utan att ta gänget
 • Vattenmelonen : För återkommande kramar utan problem
 • Persikan: För en önskan att fiska med dig

Fruitz recensioner

Således kommer du att kunna träffa singlar med samma önskningar som dig utan att vara rädd för att bli dömd eller ha ett missförstånd. Faktum är att dina avsikter kommer att vara tydliga och uttryckta i form av frukt!

Många funktioner

Förutom huvudidén att symbolisera dina önskningar i form av frukt, kommer du att kunna använda de olika funktionerna som erbjuds på webbplatsen och de är många!

 • Upptäckter: Denna funktion låter dig upptäcka frukten från dina friare och därmed känna till deras verkliga avsikter. Kvinnor kommer att kunna göra så många upptäckter som de vill medan män har rätt till tre upptäckter var 12: e timme om de tar gratisformeln.
 • Smoothie: Detta är namnet som Fruitz valde för att prata om matcherna.
 • Crushnote: Med den här funktionen kan du skriva ett meddelande direkt på profilen för den medlem du gillar även innan du har gjort en match. Detta meddelande är hemligt och kan bara läsas av friaren i fråga.
 • Pollen: Detta verktyg är inte gratis men låter dig markera din profil i ett specifikt geografiskt område. Således kommer friarna eller friarna som har samma frukt som dig att se dig mycket snabbt.
 • Saftig fråga: Efter varje match kommer du att kunna skicka en liten (ofta stygg) fråga till din framtida partner. Till exempel: Föredrar du ett år utan vin eller ett år utan sex?
 • Chattmeddelanden: När matchen är över kan du chatta med din potentiella partner via privatchatt för att flirta med honom eller henne och varför inte göra ditt möte verklighet med ett första datum.
 • Förpackning med Crushnotes: Krossnoterna ges i begränsade mängder. Faktum är att en gratis medlem, man eller kvinna, bara har en crushnote var 12: e timme. Du kommer dock att kunna köpa dem i form av ytterligare förpackningar i uppsättningar om 10, 30 och 120.

Ett roligt och intuitivt gränssnitt

Fruitzs gränssnitt är mycket ergonomiskt och du kan snabbt lära dig att använda det. Dessutom är plattformens design väldigt snygg med många färger som påminner om applikationens huvudtema: frukt! Således kommer du att kunna navigera väldigt enkelt i gränssnittet för en mycket intuitiv rendering och en mycket lätt och lekfull atmosfär. Dessutom finns applikationen tillgänglig på Android och IOS.

app för trekant

Ett system för att belöna aktiva medlemmar

För att hålla dig lojal mot ansökan har Fruitz startat ett belöningssystem där du varje dag får gåvor som extra snacks eller upptäckter. Utöver detta är det möjligt få märken varje gång du når ett mål som: matcha 10 personer.

En dynamisk gemenskap

Även om plattformen fortfarande är mycket ny för marknaden är dess community mycket lyhörd och dynamisk, vilket gör att du snabbt kan träffa medlemmar med samma avsikter som du.

Vad vi gillade mindre med Fruitz: vår åsikt

Även om idén är mycket bra, bör vissa nackdelar beaktas innan du väljer att registrera dig i dejtingsapplikationen. Här är de viktigaste dåliga punkterna som vi noterade.

Ett koncept avsett för årtusenden

Konceptet är delvis avsett för ungdomar med en majoritet av medlemmarna mellan 18 och 35 år. Naturligtvis kan du chatta med äldre singlar, men dessa är i minoritet på den allmänna dejtingsplattformen. Dessutom är det viktigt att notera det högsta ålder att använda Fruitz är 55 år. Ändå är majoriteten av dejtingsappar riktade till ungdomar som Lovoo till exempel. Vi har redan gjort en analys om det på artikeln: vår åsikt om Lovoo.

En befolkning fortfarande begränsad

Med en tid på knappt tre år är plattformen fortfarande en av nykomlingarna och hans samhälle är fortfarande litet. Så du kanske inte träffar många medlemmar om du bor i en liten stad eller på landsbygden. Ändå har stora städer många singlar närvarande i appen och deras kvantitet ökar varje månad.

Att känna medlemmarnas «frukt» lönar sig

Som förklarats tidigare bara kvinnorna kan upptäcka avsikterna för deras friare eller friare av obegränsat sätt. Killarna å andra sidan måste bara ha tålamod med 3 upptäckter var 12: e timme eller välj att ta ett abonnemang för att kunna använda alternativet gratis. Detta kan verka synd för vissa internetanvändare eftersom plattformens originalitet till stor del ligger i detta system av «frukter»!

Priser och prenumerationer

Såsom förklarats tidigare är applikationen gratis och du kommer att kunna använda många funktioner utan att prenumerera. Men om du vill ha innovativa verktyg som obegränsade crushnotes eller upptäckter måste du välja en prenumeration. Här är de olika priser som presenteras:

 • 110 SEK för 1 månad.
 • 330 SEK för 6 månader är 55 SEK per månad.
 • 480 SEK för 12 månader är 40 SEk per månad.

Om du vill dra nytta av ytterligare pollen kan du köpa dem till följande pris:

 • 1 för 40 SEK
 • 5 för 150 SEK
 • 10 för 222SEK.

Hur kontaktar jag kundtjänst?

Om du har en fråga angående dejtingplattformens funktion kommer du att kunna titta på Vanliga frågor erbjuds av Fruitz. Om din fråga är mer komplex och kräver personlig hjälp kan du kontakta dem på e-postadress nästa: contact@fruitz.io

Nya funktioner kommer snart?

Verkligen, en ny frukt är under utveckling! Detta skulle vara fruktsallad och hon kommer att tillåta par att leta efter en tredje person för en het trekant! Ingen information har dock givits om när uppdateringen kommer att genomföras. Fruktsalladen gör det därmed möjligt att locka en ny typ av medlem inom plattformen: libertina par eller swingers! Således kommer applikationen att bli ännu mer utbredd till glädje för sina framtida medlemmar!

Fruitz app

Fruitz användarrecensioner

För att bestämma dig om en seriös eller stygg dejtingsapp eller webbplats är det viktigt att veta vad användarna tycker. Hittills är åsikterna om Fruitz ganska positiva. I själva verket på Google play, Fruitz har i genomsnitt 3.3 / 5 med över 4580 användare har röstat. Internetanvändare är mer generösa Apple butik och appen har betyg 4.1 / 5 med över 15 800 röster.

Vi har valt ut några recensioner av singlar som har laddat ner och provat applikationen.

En app full av punch, trevligt koncept, inget behov av att betala för att komma igång – vilket i mina ögon är en intressant princip som användare! -, Dessutom kan du direkt kontakta communitychefer / utvecklare / anhängare av applikationen, via appen -> också ett plus.

Kyssar till dig, teamet och kyssar till användarna – låt oss inte glömma dem, vi är fortfarande här för att erbjuda lov!

Jag tycker att applikationen är intressant och ganska cool, jag tycker att eftersom uppdateringen tyvärr har jag flera buggar, till exempel har jag flera gånger bilden av samma man i flera konton … Jag föredrog den gamla designen men vi är vana vid det!

Allt började med en crushnote, jag gillade den, han gillade den. Vi träffades en god eftermiddag i sommarvädret. Och idag har vi varit glada i mer än två månader. Jag rekommenderar den här applikationen som är väldigt varm och som gjorde det möjligt för mig att träffa en själsfrände.

Bra crushnotage

Ansökan riktigt bra att tänka för dåligt att alla inte spelar fruktspel eftersom det kan vara riktigt inte dåligt men annars även utan att betala är applikationen tillgänglig genom att vara ofta ansluten tjänar vi bonusar Jag gillar verkligen den här appen

Granskning av fördelar och nackdelar

Vår åsikt om Fruitz är ganska positiv. Ändå vill vi komma tillbaka med dig om de goda och dåliga punkterna i ansökan innan vi förklarar vår åsikt.

+ Poäng

 • Avsikterna är tydliga
 • Många funktioner
 • Intuitivt och estetiskt gränssnitt
 • Dynamisk gemenskap
 • Belöningar baserat på din lojalitet i appen

Poäng –

 • Inte lämplig för över 40-talet
 • Gemenskapen är fortfarande begränsad
 • Huvudfunktionaliteten debiteras för män

Vår fullständiga åsikt om Fruitz

Vår åsikt om Fruitz är positiv! I själva verket har denna generalist dejtingsapplikation utformats så att alla kan träffa singlar enligt deras önskemål just nu. Så oavsett om du vill hitta kärlek, ett styggt förhållande, en vanlig sexplan eller bara ta en drink, kan du träffa medlemmar med samma önskningar som du utan några tabu!

Om idén är bra förblir operationen mycket lik den för den berömda Tinder även om vissa verktyg är innovativa. Dessutom är applikationens community fortfarande begränsad, särskilt i små städer, men de närvarande singlarna är mycket aktiva vilket gör att du kan träffa många människor trots allt!

Dessutom har den allmänna dejtingsajten fått sina medlemmars lojalitet genom att erbjuda många gåvor varje dag, till exempel ytterligare crushnoter, pollen eller till och med upptäckter för män. En av de andra fördelarna med applikationen är gränssnittet som är mycket ergonomiskt och har en nykter och lätt design som gör plattformen mycket roligare och roligare. Vi kan också notera de saftiga frågorna som erbjuds dig efter varje spel som hjälper dig att bryta isen med din friare. Detta är perfekt för mycket blygsamma eller personer som saknar inspiration!

Slutligen är ansökan särskilt gjord för ungdomar och väldigt få fyrtioåriga finns närvarande i den. Så, om du letar efter en mer mogen man eller kvinna, rekommenderar vi att du vänder dig till en annan dejtingsajt.

Vår slutliga slutsats

För att avsluta, vår åsikt om Fruitz är positiv och vi kan bara råda dig att testa ansökan själv för att få din egen åsikt om detta ämne! Framför allt, glöm inte att vara dig själv och för att vara ärlig på dina avsikter, det är applikationens intresse!

Hitta också vår recension av Badoo liksom vår recension av Bumble.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply