Dating Apps

Happn recension: vad är den här dejtingsappen värd?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Hur hittar man kärlek på internet utan att gå igenom en dejtingsajt? Idag kan det verka väldigt komplicerat för dig. I själva verket är det numera allt sällsynta att hitta kärlek i verkliga livet, när man går på gatan eller tar en kaffe i en bar. Vi är alla mycket upptagna, vi spenderar våra dagar och när jobbet inte är alla våra dagar spenderar vi resten av vår tid på våra mobiltelefoner.

I denna miljö verkar verkliga möten vara nästan omöjliga. Hur är det då möjligt att hitta kärlek eller träffa människor på seriösa webbplatser? För att hjälpa dig föreslår vi att du upptäcker vår åsikt på Happn dejtingsajt.

 

Att gå igenom en dejtingsajt kan göra ditt liv enklare om du letar efter någon att dela dina nätter eller dagar. Vi presenterar dig för de viktigaste funktionerna som medföljer applikationen så att du enkelt kan använda den. Du kommer att se att dess gränssnitt är väldigt enkelt, och att det utan tvekan kommer att tillåta dig att träffa singlar nära dig! För mer information om denna dejtingsapp, stanna hos oss till slutet av artikeln!

Vad är principen för Happn?

Happn är ett program som kan laddas ner till din mobiltelefon. Denna app sätter dig in förhållande med singlar, som finns i samma geografiska område som du. På denna plattform kan du träffa människor som du vill. Oavsett om du känner för att ta en drink, hitta någon för en utekväll eller kärleken till livet. Du kan utforska de olika möjligheterna efter dina önskemål. Ett stort antal singlar väntar på dig och är redo att inleda en konversation med dig.

Denna applikation erbjuder tjänster av hög kvalitet. Dess utveckling är ursprunget till franska, som försökte jämföra se överträffa jätten Tinder, en av de största konkurrenterna till dejtingsapplikationen.

Att överträffa Tinder är inte lätt, men vi kan säga att Happn inte gör alltför dåligt enligt vår åsikt. På Happn kommer du att kunna njuta av snabba möten med många singlar. Det är enkelt att dejta det som tilltalar användarna mest.

Det senare, mycket enkelt att installera, kan laddas ner direkt till din mobiltelefon, oavsett telefonens märke. Du kan därför få meddelanden från applikationen och ansluta när som helst med några få klick för att upptäcka nya profiler.

Du kanske gillar den här artikeln: Happn eller Tinder: Vilken app ska du välja för att träffa singlar?

Happn recension: hur appen fungerar

Happn-applikationen är därför mycket populär bland användare av denna typ av metod för att söka kärlek. Om detta är ditt fall borde du inte göra det utan det. Designen av Happn tillåter en snabbt och väldigt enkelt att använda, även om du inte är en internet- eller applikationsvisare. Du kommer att vägledas under din första anslutning, för att lugna dig och hjälpa dig i dina rörelser i mobilapplikationen.

Alla människor som är på Happn har valt att välja denna dejtingsajt för att hitta kärlek. Du kommer därför bara att stöta på motiverade användare som letar efter samma sak som du. Principen för applikationen är enkel, genom att gå till olika användares profil kan du välja att skicka dem en «förälskelse» eller inte.

Denna Happn-förälskelse betyder att du gillar deras profil. Om de skickar en förälskelse i gengäld kan du starta chatten privat. Denna mycket enkla operation kommer utan tvekan att låta dig träffa människor!

Låt oss upptäcka Happns huvudfunktioner utan ytterligare dröjsmål.

Vad kan vi göra på Happn?

Happn samlar några funktioner som är unika för appen. Du kan använda dem som du vill. Men hur fungerar Happn? Låt oss ta reda på !

 • Tvärprofiler i verkligheten. Det här är det som skiljer Happn från andra dejtingsappar. Faktum är att den senare erbjuder en unik användning av placeringen av profiler. Du kommer att kunna välja vissa profiler och följa dem i verkligheten. Du kommer då att veta vilka som är deras favoritplatser, och du kan till och med korsa dem på dessa platser om du vill! Dessutom får du ett meddelande när du träffar en annan Happn-användare när du går runt i din stad. Detta kan göra det möjligt för dig att träffa människor som besöker samma platser som du och som därför verkligen delar din smak! En karta kommer att göras tillgänglig för dig, där du kan följa andra användares rörelser.
 • Geolokalisering av singlar. Det geolokaliseringsverktyg som erbjuds av Happn är mycket exakt. Det låter dig rikta in dig på människor som är nära dig, inom en radie av 5 kilometer. Det är därför människor som du redan har kunnat träffa, eller som du kommer att kunna träffa igen. Således underlättar det direkta möten. Om du letar efter någon som snabbt kan tillbringa kvällen kommer du att veta att det är möjligt tack vare närheten till andra singlar!
 • Erbjudandet räknar ner. Den här funktionen är mycket kul. Dess princip är enkel, du måste välja en aktivitet som du kommer att föreslå för Happn-samhället. Erbjudandet kan vara så gratis du vill: ta en drink, ta en promenad i en park, gå till middag eller bara ta en kaffe … Allt är möjligt, du bestämmer dig! Användarna av applikationen har sedan totalt sex timmar på sig att svara positivt på ditt förslag. När nedräkningen är över kan du välja den profil du gillar mest och gå på ett datum med den. Det gör mötena mycket roligare!
 • The Crush Time. Detta är återigen ett slags spel som gör att du kan träffa människor. Under Crush Time kommer 4 olika användarprofiler att erbjudas dig. Bland dessa olika singelprofiler måste du välja den enda person som enligt dig gillade din egen profil. Om du väljer rätt person blir du ansluten! Kommer du att pröva lyckan?

Happn-meddelande: hur kan jag registrera mig i appen?

De funktioner som vi just presenterat kan ha gjort att du vill prova Happn-appen. Det är sant att principen för denna dejtingsajt förändras lite från andra metoder för att hitta singlar. Mer kul, du kommer också att träffa singlar som bor nära dig!

Stegen för att skapa ditt konto:

 1. Laddar ner applikationen på din mobiltelefon.
 2. Skapa ditt konto: Via Facebook (spara tid genom att hålla samma information) eller utan Facebook.
 3. Lägga till en identifierare, kön, e-postadress, födelsedatum, typ av person du vill hitta i ansökan. Det här är den grundläggande informationen som Happn behöver för att skapa ditt konto.
 4. Lägga till andra detaljer i din profil (smak, passioner, allt som verkar relevant för dig för att lära känna dig själv bättre).
 5. Kom ihåg attlägg till bilder av dig på din profil.

Vad kostar ansökan?

Om du vill testa Happn gratis kan du registrera dig gratis och använda appen utan att behöva välja en prenumeration. Denna användning kommer dock att vara begränsande och inte alla alternativ är möjliga för dig.

När du byter till en betald profil kommer du att kunna eliminera annonserna för applikationen. Du kommer också att kunna se vem som gillade din profil och mycket mer information.

Även genom att välja en betald profil kan du se att priserna förblir ganska överkomliga.

För en månad med att använda Happn premium måste du räkna 10,99 Kr, vilket är mycket korrekt för en sådan applikation. Ju mer du ökar prenumerationstiden, desto mer kommer du att kunna dra nytta av intressanta erbjudanden. Således blir en registrering för 3 månader Kr 27 och 6 månader kostar dig Kr 39,96 på betald Happn. Denna formel kan bero på dina behov och du kan ändra den när som helst.

Vilka typer av profiler kan du träffa?

Happn är en applikation med en sofistikerad design, ganska ung. Du kommer därför inte bli förvånad över att träffa unga människor på dejtingsidan.

Singlar som anmäler sig till Happn är vanligtvis mellan 25 och 30 år gamla. Om detta inte är den typ av profil du letar efter, gå din väg! Du kommer att se att det finns många andra applikationer som gör att du kan träffa människor från en annan ålder. Dessa användare är unga, de är ganska aktiva på applikationen. Vanligtvis arbetar de, har en hektisk dag och försöker hitta någon utan besväret.

happn in sweeden

På Happn hittar du lika många kvinnliga profiler som det finns manliga profiler. Även om applikationen fortfarande är mindre känd idag än Tinder, dess huvudkonkurrent, lockar den fortfarande fler och fler singlar. Med den här applikationen kommer du att kunna träffa människor i din stad, och du kommer att fokusera mer på kvaliteten på profilerna än på antalet abonnenter. Detta kan tillåta dig att göra fantastiska möten! Skulle du vara villig att ge Happn ett försök att bestämma dig för användargemenskapen?

Vår åsikt om Happn: fördelar och nackdelar med dess användning

Innan vi låter dig bestämma dig om Happn har vi sammanställt de största fördelarna och nackdelarna med att använda den här appen för dig. Detta gör att du kan sammanfatta dess funktioner och få en kortfattad uppfattning om dess intresse för dig. Låt oss först fokusera på fördelarna med Happn-appen:

 • Attraktiva priser. Vi har redan pratat om Happns priser och du kan se att de är väldigt attraktiva. Dessutom är möjligheten att använda applikationen gratis mycket sällsynt på sådana dejtingsajter! Så du kan ha kul och träffa andra singlar utan att bryta banken.
 • Många alternativ för dejting. Happns funktioner gör att du kan ha kul medan du letar efter kärlek. Dessa funktioner är unika för appen. Detta möjliggör ett roligt tillvägagångssätt för internetdating – vilket motsvarar den relativt unga befolkningen som är registrerad på webbplatsen.
 • Hitta personer som matchar dig. Du kommer att kunna möta profiler i verkligheten, där du är van vid att flytta. Således blir det större chans att dessa profiler matchar dig, om du gillar och besöker samma platser. Detta kommer redan att göra dig något gemensamt och underlätta möten!

Vilka är nackdelarna med Happn?

 • Geolokalisering ibland för exakt. Om du bor på landsbygden eller i ett avlägset område kan den exakta geolokaliseringen av Happn inte fungera till din fördel enligt vår åsikt. Tvärtom kan du ha problem med att hitta människor som bor nära dig, vilket drastiskt kan minska antalet profiler som kommer att erbjudas dig. Således rekommenderas användning av Happn främst för stadsbor, som kommer att få möjlighet att träffa människor som bor i samma stad som dem. Om detta inte är ditt fall kan andra applikationer vara lämpliga för dig.
 • «Pinsamma» möten. Detta geolokaliseringsverktyg kan också orsaka ganska pinsamma möten! Kommer du över din granns profil och han avvisar dig? Att korsa honom i korridorerna kan vara mindre trevlig än tidigare. Dessutom kan det faktum att andra profiler kan följa dig på dina resor sätta dig i pinsamma situationer. Genom att välja det betalda erbjudandet på Happn-webbplatsen kan du välja att dölja dina resor när du vill.

Upptäck den här artikeln: Upptäck Happn: vad är principen om en charm i dejtingsappen?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply