Dating Apps

Hater: vår åsikt om den nya appen som gör att grievers matchar

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Tror du att alla dejtingsappar och webbplatser på nätet trots allt är desamma? Tänk igen! De ny dejtingsapp Påskynda gick nyligen in på den franska marknaden för de bästa dejtingsapparna, och du kan lika gärna säga att det sticker ut! Låt oss ta en titt på Hater-appen: vår åsikt, hur den fungerar, dess fördelar och nackdelar.

Vår åsikt om Hater i korthet

Medlemmar & gemenskap

Gränssnitt och funktioner

Priser

Väl

Kort sagt, det finns fortfarande ett sätt att gå för Hater att verkligen vinna popularitet i Sverige. Men det riktigt roliga konceptet får oss att tro att denna dejtingsplattform snabbt kommer att kunna samla många användare.


Recensioner:
3.35
( 1 röster)Begreppet Hater

Hattartest och utskrift

Att ha liknande intressen, även vanliga passioner, du kan inte förneka det, det skapar obligationer. Men har du någonsin märkt det dela dina ogillar med dem omkring dig kunde bindning ännu starkare? Det här är allt begreppet dating app Hater !

Så om du är en professionell moaner, och du letar efter en kvinna som du kan bråka mot vad du hatar, du kommer säkert att hitta det du letar efter i den här ursprungliga dejtingsappen!

Hater gör det möjligt att göra människor gemensamma, inte på grundval av deras gemensamma släktskap, men väl baserat på vad de hatar. Så om du hatar Bermuda-shorts, går till gymmet eller till och med fidget spinners, kommer du att komma i kontakt med kvinnor som delar samma ogillar som du.

Och vi måste erkänna det, vi träffas ofta starkare om ämnen som irriterar oss än om de saker vi gillar!

Hater, hur fungerar det?

När du är registrerad kommer du att kunna ge din åsikt om mer än 3000 ämnen, till exempel människor som går långsamt på gatan, maneter eller Lady Gaga! I vart och ett av dessa ämnen kan du ange att du hatar eller älskar, eller är mer måttlig och anger att du gillar eller ogillar. När du har fyllt i denna information blir du det sätta kontakt med alla hatare nära dig!

Du kommer att kunna se dina potentiella matchningar längst ner på skärmen. Beroende på vad du gillar eller inte, a procent av kompatibilitet kommer att tilldelas dig. Genom att klicka på personens foto kan du se listan över vad personen gillar eller ogillar. Naturligtvis kan du också visa foton av personen.

Anslutningen av två personer är klar på samma sätt som på Tinder. Om du gillar personen, skjuter du deras profil till höger, om känslan är ömsesidig, kommer du att ha en » match «, Och kan börja chatta.

Du kan dock också kontakta personer som du inte har matchat med, men det här alternativet är begränsat: du kan bara göra deten gång var 12: e timme.

Verktyg som hjälper dig att bryta isen

När ditt samtal har börjat erbjuder Hater dig några verktyg vilket gör att du kananimera konversationen lättare. Så du kan till exempel föreslå ett nytt ämne för att se om personen gillar det eller hatar det. Så det kan vara en bra sätt att bryta isen, om du någonsin inte är särskilt inspirerad av ett originalt första meddelande!

Det är möjligt att lämna in till nya ämnen att erbjuda medlemmarna. Vem som helst kan därför skicka in sitt ämne som andra kommer att yttra sig om. Självklart, ämnet kommer att modereras innan de erbjuds andra medlemmar.

Bra att veta :
Du bör veta att den här webbplatsen inte på något sätt tolererar hatligt eller stötande tal. Om man lätt kan föreställa sig att den här webbplatsen kommer att vara en privilegierad mark för troll och andra hatfulla varelser på nätet, vet dock att moderering säkerställer att din upplevelse med denna applikation förblir bra barn.

För- och nackdelar

opinion dating app

Fördelen är att det är riktigt original och att det tar oss lite ovanligt med dejtingsajter som alla liknar mer eller mindre. Om du har mycket andra graden, och du letar efter en person med samma humor som du, eller om du är en riktig vresig professionell och du letar efter en person med vilken dela dina rants, då kommer du utan tvekan att älska Hater.

Angående negativa aspekterbör du veta att denna applikation fortfarande är relativt ny, särskilt i Sverige. Du kan därför stöta på problemet med lågt antal användare i Sverige.

En annan negativ aspekt är att webbplatsen är ännu inte översatt till franska. Dessutom är de ämnen som du måste ge din åsikt om väldigt amerikansk ! Så ibland förstår du kanske inte riktigt vad du gillar eller hatar!

Till slut, relativt lite information tillgänglig om profiler. Förutom ålder, geografiskt område och gillar och ogillar, har du nästan ingen annan information: jobb, studier etc. Det är upp till dig att se om du ser detta som en fördel eller en nackdel!

Hater, är det gratis?

Ja! Du kan för tillfället använd den här applikationen helt gratis. A priori planerar inte plattformens skapare för tillfället att betala ansökan. Å andra sidan planerar de att sätta igång snabbt vissa betalda tjänster så att verksamheten kan generera inkomster. Dessa kommer att vara ytterligare tjänster som till exempel med Tinder. Vilket innebär att ingenting kommer att hindra dig frånanvänd plattformen gratis.

För tillfället kan du utnyttja hela applikationen utan att behöva betala en krona !

Hur du registrerar dig på Hater

Att registrera sig på Hater är väldigt enkelt. Du kan, som de flesta dejtingsajter, registrera dig via ditt Facebook-konto. Dina foton laddas därför automatiskt upp till webbplatsen, tillsammans med information som ditt namn och ålder. Å andra sidan, denna information kan sedan ändras på plats.

Du kan också registrera dig hos din telefonnummer. En verifieringskod skickas sedan till dig via SMS för att fortsätta med registreringen.

Då tar det granska teman som kommer att erbjudas dig. Detta gör att du kan älska eller hata, vilket gör att du kan ansluta till människor som hatar samma saker som du!

Användarrecensioner om Hater

Hater har igen relativt få användare i Sverige, men lägga märke till är globalt positiv. Om medlemmarna i början av ansökan tog upp en antal buggar på applikationen verkar dessa problem vara mindre och mindre frekventa. För Sverige, huvudsakligt problem det är fortfarande bristen på användare, men med ett så originellt koncept satsar vi på att det kommer att förändras!

På Google Play har appen betyg 3/5, medan på iOS vann hon anteckningen om 4.2 / 5.

Konceptet med appen är fantastisk är original, men det finns fortfarande några buggar som måste åtgärdas, men totalt sett gillade jag verkligen Hater! Yuri
Intressant applikation men tyvärr inte översatt. Cyril
Ett mycket trevligt koncept, människor är mer uppriktiga, direkta och vänliga än någon annanstans. Dessutom är avkastningen ganska bra, tack! Mild
Mycket roligt att använda! Det kan fortfarande saknas några saker (att kunna ändra ordningen på bilderna, skapa en «Jag bryr mig inte» -knappen för att ge mer information om människors smak) men totalt sett bra app! Marc

Vi kan därför se att ansökan har några fler justeringar att göra, vilket är helt normalt för en så ung ansökan. När det gäller särskilt den franska marknaden hoppas vi på en fransk översättning inom en snar framtid för att övertyga en bredare publik.

Det är dock uppenbart att konceptet redan verkar behaga. Enligt vår åsikt kommer Hater att följas av många!

Påskynda

Vår åsikt om Hater

Enligt vår åsikt är Hater en riktigt lovande applikation. Konceptet är riktigt originellt och roligt, och om tik är en av dina skyldiga nöjen kommer du verkligen att älska Hater!

Å andra sidan finns det kvar vissa problem som måste lösas tillräckligt snabbt för att appen ska bli riktigt framgångsrik i Sverige. För det första är appen inte endast tillgänglig på engelska. Om du inte talar Shakespeares språk kan du inte använda appen. Men språket är inte det enda problemet, det diskuterade ämnen kan verka lite obskyr för den franska allmänheten.

Om plattformen är avsedd för tillfället främst i USA, hindrar ingenting dig från att testa det ursprungliga konceptet Haters.

Vår åsikt om Hater i korthet:
Till slut övertygade denna ansökan oss. Det är långt ifrån lika framgångsrikt som dejtingsapplikationer som Tinder, som du hittar vår analys i artikeln: Tinder review. Men om du vill träffa människor genom ett originellt och uppfriskande koncept, varför inte försöka Hater? Det verkliga plus? Det är helt gratis, så ingenting hindrar dig från att testa appen utan förpliktelse!

Läs också: vår åsikt om Bumble: vi testade och här är vad vi tycker

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply