plocka upp kvinnor

Hon bjuder in mig till sin plats: hur ska jag bete mig för det här första dejten?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

När du är med den här tjejen går allt bra. Ni pratar med varandra dagligen, ni diskuterar många ämnen. Hon verkar tycka om dig, och det är ömsesidigt. Men när hon erbjuder dig ett mer intimt datum kanske du inte vet hur du ska reagera! Hon bjuder in mig till sitt hus, hur ska jag bete mig?

Vi ger dig våra råd så att kvällen går så bra som möjligt och att du gör honom till bästa intryck.

Hon bjuder in mig till sin plats: vad det kan betyda

Innan du går till den tjejen du gillar bör du tänka på vad det här kan betyda för henne. Det är inte alltid vad du föreställer dig!

Om en tjej bjuder in dig till sitt hus kan det vara av följande skäl:

Hon gillar dig, hon vill upptäcka dig på en mer intim plats

Ni träffar varandra regelbundet och utbyter per meddelande varje dag. Om du inte vet hur du avkodar en kvinnas textmeddelanden bör denna inbjudan få dig att förstå att hon gillar dig och att hon vill upptäcka dig på en mer intim plats!

Det betyder inte nödvändigtvis att hon vill gå längre med dig. Helt enkelt kunde ni träffa varandra regelbundet, men alltid på offentliga platser eller i grupper. Kort sagt, du kan inte riktigt prata med varandra, och hon känner behovet av att se dig ensam, i en miljö där hon känner sig bekväm.

Den här tjejen har inte nödvändigtvis specifika förväntningar på denna kväll. Hon vill se vad som kan hända!

Hon bjuder in mig till sin plats: hur ska man reagera?

Hon vill testa din reaktion

När en kvinna snabbt bjuder in dig hem kan det också vara att testa din reaktion. Hon vill se om du hoppar på chansen genom att föreställa sig att hon öppnar dörren till sin säng åt dig, eller om du helt enkelt erbjuder att komma in under dagen, prata över kaffe. Det är ett mycket enkelt sätt att upptäcka förförare!

Förutom att låta henne testa din första reaktion kan hon också använda denna inbjudan för att testa ditt beteende när du är hemma hos henne. Var uppmärksam på henne? Är du för säker på dig själv, bara här för att avsluta natten med henne? Om du vill klara detta test bör du inte vara så säker på att avsluta den kvällen!

Hon bjuder in mig till sin plats: hon vill att ditt förhållande ska ta ett steg framåt

Kanske är hon fullt medveten om de känslor hon känner för dig. Hon gillar dig och hon tror att hon vet att du gillar dig också. Ditt förhållande går dock inte framåt, och ingen av er tar det första steget. Med denna inbjudan hoppas hon kunna väcka dig.

Hon vill att ditt förhållande ska ta ett steg framåt och att du ska komma ihop på ett mer intimt sätt. För att inte göra henne besviken måste du förstå vad hon förväntar sig och vara mottaglig för hennes önskningar! Det kan vara början på en fantastisk historia för er båda.

Det är ett sätt att låta dig upptäcka dess miljö

Om hon bjuder in dig till sitt hem kan det också vara helt enkelt för att hon vill att du ska upptäcka hennes omgivning. Det finns ingen implikation bakom denna inbjudan. Den här kvinnan försöker bara visa dig var hon bor, så att du kan förstå hennes livsstil eller vad hon gillar att göra.

I dessa fall måste du vara försiktig så att du inte är alltför företagande. Tvärtom, var nyfiken på att upptäcka hennes universum, och låt henne komma till dig om hon vill.

Hon bjuder in mig till middag.

Hon bjuder in mig till sin plats: tips för att ha en bra kväll

Nu när du tror att du vet orsaken till hans inbjudan är det dags att lägga alla chanser på din sida för att ha en bra kväll. Du bör vara särskilt uppmärksam på följande punkter:

Var inte övertygad om hur kvällen kommer att utvecklas

Även om hon bjuder in dig till sitt hus betyder det inte att allt är över och att du ska komma ut som segrare. Som vi sa till dig i föregående stycke kunde hon använda den här inbjudan för att testa dig. Så kom inte med din tandborste, som om du vet i förväg vad som kan hända!

Om hon kommer nära dig, och det är vad du också vill, släpp. Tvinga dock inte saker. Du bör göra vad du kan för att göra henne trevlig och ha en bra kväll tillsammans. Detta kan avgöra resten av ditt möte!

Hon bjuder in mig till sin plats: var uppmärksam på din klänning

Om hon bjuder in dig till sitt hus måste du också vara uppmärksam på din klänning. Du kan inte komma över som slarvig, det är verkligen inte vad hon förväntar sig när hon erbjuder dig ett datum som det här.

Utan att gå överbord, välj en outfit som lyfter fram dig. Det kan vara din favoritskjorta, eller jeansen du träffade till exempel!

Förutom din outfit kommer din hygien också att vara avgörande. Tvätta håret, sköta skägget om du har ett och glöm inte några droppar parfym. Detta är möjligheten att visa henne att du kan göra en ansträngning för henne och förbjuda att säga dig «Jag lockar inte tjejer»!

Kom inte tomhänt

Du visste förmodligen redan det, men när du kommer tomhänt till någon som bjuder in dig, så händer det inte! Om du inte har några idéer om vad som skulle göra henne lycklig kan du alltid gå efter blommor. De kommer verkligen att räcka för att få honom att le.

Om du har träffat en stund kanske du redan har idéer om vad hon gillar, och du kanske vill välja en bok om ett ämne som ligger hennes hjärta nära.

Kom inte tomhänt, men överdriv det inte!

Hon bjuder in mig till sin plats: erbjuda att ta hand om måltiden

Det är en väldigt original idé som kanske inte har tappat dig. Och ändå, om du är en bra kock och det kan göra dig lycklig, tveka inte att erbjuda honom att ta hand om måltiden. Hon kan bli positivt överraskad! Be honom köpa nödvändiga ingredienser, ta hand om vinet och förbereda middagen.

Tack vare denna idé kommer du att kunna komma hem till henne tidigare och njuta av hennes närvaro längre. Dessutom kommer du säkert att ha en fantastisk tid bakom spisen, och det gör att du kan komma närmare utan att sätta press på dig.

Hon inbjuder mig att upptäcka hos henne.

Låt henne komma till dig

Kvällen går bra, du pratar utan att stanna och du verkar närmare och närmare. Även om allt verkar gå bra, ska du inte rusa saker när som helst och påskynda saker och ting. Du är hemma och du bör låta henne komma till dig.

När hon känner sig redo kommer hon säkert att veta hur man gör det klart för dig, och hon kommer naturligt mot dig. Men det kanske inte händer. Hon kanske inte är redo för detta, och du måste respektera det utan att visa din besvikelse.

Hon bjuder in mig till sig: var medveten om de signaler hon skickar till dig

Även om det är viktigt att inte skynda henne, bör hon inte missa det om hon skickar signaler! Även om hon kanske mycket vill ha den här anslutningen, vågar hon kanske inte komma till dig.

Hur beter hon sig? Hon kan antyda dig, komma närmare dig utan att våga gå längre. Vid den här tiden kanske hon vill att du ska ta det första steget. Om du inte svarar på hennes signaler kan hon bli besviken eller till och med ifrågasätta dina känslor för henne!

Om allt går bra bör du snart inse vad hon förväntar sig av dig.

Gå inte ut dagen före ditt möte

Har dina vänner erbjudit sig att gå ut på en bar eller klubb dagen före ditt träff med den tjejen du gillar? Även om det här är en natt som får dig att vilja åka ska du inte ta det. Det är viktigt att du är i god form för ikväll och att du inte ska gäspa till hennes hus.

Utöver det, om du pratar hela tiden och inte är runt kvällen före din date, kanske hon tror att du inte är seriös med henne. Det här är inte bilden du ska ge den.

Hon bjuder in mig att sova hem.

Hon bjuder in mig till sin plats: gör konversation

När du kommer hem till henne är det viktigt att du gör allt du kan för att kvällen ska gå smidigt. Således måste du prata och ställa frågor till honom som gör att du kan utbyta.

Vänta inte på att det kommer från henne! Hon borde känna att du är inblandad i detta möte och att du också vill ha en bra kväll. Fråga henne om hur det gick med dagen, fråga henne hur det går och gratulera henne till maten. Hon kommer verkligen att uppskatta dessa uppmärksamheter från dig!

Återanslut med henne efter denna kväll

Gick kvällen bra? Även om allt inte gick som du trodde, betyder det inte att du inte ska prata med honom igen. Hon kan känna sig särskilt upprörd över detta beteende från din sida.

Oavsett vad som hände, ska du alltid skicka ett meddelande till henne för att tacka henne för hennes inbjudan och för att umgås med henne.

Om kvällen gick som du hoppats, ge henne ett nytt datum, varför inte hos dig den här gången! Hon borde antagligen acceptera din inbjudan, och detta kommer att bli ytterligare en möjlighet att fortsätta din anslutning.

Upptäck den här artikeln: Varför en flicka vägrar ett datum: ska du försöka allt för att förföra henne?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply