plocka upp kvinnor

Hon ignorerar mig för att testa mig: vad ska jag göra?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Du trodde att du lyckades förföra henne och plötsligt inget svar? Du säger till dig själv, hon ignorerar mig för att testa mig, tycker hon att locka män uppmärksamhet på detta sätt! Men hur ska man då reagera? Du måste först ställa dig rätt frågor och sedan reagera sparsamt! Så vad gör jag när hon ignorerar mig för att testa mig?

Ignorerar hon dig verkligen?

hon ignorerar mig för att testa mig

Detta är uppenbarligen den första frågan att ställa dig själv! Du tänker förmodligen omedelbart, «hon ignorerar mig för att testa mig», det här är hennes teknik för att förföra en man, hon försöker bara locka mänens ögon och leker därför med mig. Men gör du filmer för dig själv? När du flörtar med en tjej, oavsett om det är på dejtingsajter eller inte, hoppa inte till slutsatser för snabbt. Tror den här tjejen verkligen att det är så du kan locka en man? Var och en har naturligtvis sin egen teknik för att flörta med en man. Men är det verkligen en teknik att erövra dig?

Så okej, hon slutade tillfälligt svara på dig. Men är det en avsiktlig handling från hans sida ? Är det tekniken hos en kvinna som gillar att förföra? Om hon inte har gett dig något att svara på, vet du verkligen inte! Om du tror att hon använder den här tekniken för att charma en man kan du inte vara säker! Så anta inte det värsta! Ha mer litar på dig, i henne och i din förmåga att behaga kvinnor !

Om du chattade regelbundet och meddelandena slutade, det kan finnas många förklaringar. Kanske testar hon dig, det är sant. kanske är det här hans teknik för att locka män. Kanske är hon upptagen också! Arbete, personliga problem etc. Du gör inte en kvinna kär och beroende av dig själv i några få utbyten! Även om du har klarat det första datumet och tror att du gillar honom fysiskt, kanske du inte är centrum för alla hans tankar. Att förföra människor tar tid.

Så det första du ska göra: bli inte upprörd för snabbt! Men så, vilken inställning att anta? Hur lyckas du prata med en tjej som ignorerar dig? Försöker du förföra igen eller gå vidare?

När ska du insistera?

Det finns några fall där uthållighet kan löna sig. Faktum är att vissa tjejer gillar att jagas efter dem. Men du måste för det upptäcka signalerna som uppmuntrar dig att fortsätta. Om det är total radiotystnad, slösa inte bort din tid!

Å andra sidan, om då och då öppnar hon konversationen igenär att hon vill stanna i dina tankar. Hon försöker diskret få dig att ge efter, hon vill förföra! Tveka inte att bli mer involverad, det här kunde förföra den här kvinnan. Hitta hans förföriska innuendos, och du vet om du ska fortsätta att servera honom din favoritflirtiga fras eller inte! Lär dig att flörta med tjejer kan vara ett riktigt detektivjobb!

Om du känner en verklig koppling till den här tjejen, ta risken att bli mer involverad. Vi säger inte att det nödvändigtvis kommer att löna sig, men ibland tar det lite tid att förföra en person. För att förföra en tjej måste du ibland veta ta några risker !

Om hon uppmuntrar dig att förföra henne med meningar som » Jag vet inte om du verkligen är intresserad«, Visa honom sedan att det är det!» Det är utan tvekan dethon vill få sig själv att vilja lite. Så fortsätt att pröva lyckan, så kan du kanske få henne att ge efter ! Gå in i spelet, du kanske bara hittar kärlek!

När ska du släppa affären?

par test

Bokstavligen i alla andra fall! Och ja, det är lite svårt att höra, men det finns inget mindre sexigt för en tjej änen man som inte vet hur man accepterar ett avslag ! Idag, genom att insistera, kommer du inte att passera för en stor romantiker, nej, du kommer att passera för den stora tunga tjänsten, den som inte vet hur man flörtar med en tjej!

Och för tjejer som är vana att nås är det förlamande ! Och även om du är helt kär, så är det aldrig en bra anledning att insistera när du tydligt har uttryckt ett vägran är det aldrig något som gör att du kan förföra!

Det är inte alltid självklart, men om du vill bli en stor förförare, närma dig en kvinna lätt, snälla tjejer och vet hur man förför som ingen annan, du måste förstå det mycket snabbt nej är nej. Och ja när du förstår detta, du sluta slösa bort din tid och du kommer att kunna multiplicera erövringarna genom att lära sig läsa kvinnors kropp eller implicita språk. Att lära sig förföra är också att lära sig att inte insistera för tungt.

Så vad gör jag?

Är du inte säker på att du verkligen kan identifiera situationen? Så du har inte mycket val. Du kan välj att ignorera det i din tur. Men om detta verkligen var ett test, tänker hon förmodligen för sig själv att du bara inte var intresserad, och hon kommer att plocka upp någon annanstans och träffa en annan man! Eller annars hon återupptar konversationen. Denna teknik kan i vissa fall tilltala flickor. Men vet att det är en riskabelt vad !

Så vi rekommenderar att du först och främst återuppliva. Försök få henne att skratta genom att skicka sms. Låt några dagar gå utan att skicka några nyheter och om du fortfarande inte får något svar har du råd att göra ett sista försöket. Gör ett datum, fråga henne om allt är okej, och sedan, om hon fortfarande inte svarar, då gå vidare. Ditt försök att släppa det i ditt nät har officiellt misslyckats! Och ja, även om du vet hur man flörtar med sms eller flörtar på facebook som ingen annan, så är det inte alltid tillräckligt för att förföra kvinnor !

För om hon inte längre svarar dig, även om du inte vill förstå meddelandet, är det ändå klart: hon vill inte prata med dig längre. Du behöver inte trakassera henne, det är aldrig attraktivt. Om utbytet sker på en dejtingsajt av Tinder-typ, och det är en kvinna som tydligt vet hur man förför män, du blev helt klart fördubblad ! Att förföra kvinnor på dejting är ofta ett spel av fart, speciellt om du vill locka tjejer som vet hur man kan behaga män.

Kort sagt beror allt på måttet: ignorera det inte heltför det kanske aldrig kommer tillbaka till dig igen, men inte insistera för mycket hellerför att hon känner sig kvävd.

Hur vet jag om hon ignorerar mig för att testa mig?

par radio tystnad

Du kan inte avkoda hans SMS och du undrar hur man vet om hon ignorerar mig för att testa mig ? Tappar du tålamod och vill tackla problemet snabbt? I verkligheten kan du inte riktigt berätta vad som händer i hans huvud. Eller, du kommer att veta det efteråt ! Så, oavsett hans skäl för att sluta svara på dina meddelanden, har du inte riktigt utrymme.

Hur som helst, det värsta du kan göra är insistera för mycket. Om hon verkligen ignorerar dig för att testa dig, genom att skicka massor av meddelanden efter varandra kommer du att skicka ett behövande man, och du kommer inte att kunna attrahera en sådan tjej! Denna typ av attityder kan inte tilltala någon!

Värre, om det inte är ett test, kommer du att klara för en av dessa tunga killar som tjejer undviker till varje pris, som de berömda street dragspecialisterna! Och ja, att veta hur man förför en kvinna är också att visa återhållsamhet ibland! Att närma sig någon som tydligt har uttryckt sin vägran mot dig är aldrig en bra idé!

Tänker på dig

Om denna situation upprepas regelbundet, var medveten om det du behöver inte spela hans spel Varje gång ! Du har också rätt att ställa in dina gränser. Det är vanligt att en kvinna frågar om en man verkligen försöker förföra henne eller om han inte bryr sig om henne. Att ignorera det kan därför bli ett verktyg för att kontrollera din attraktion. Men om hon ofta bråkar med dina nerver, kanske det är dags att Tänk vad du vill verkligen!

Du kan också spela med koder för förförelse. Om du närmar dig en tjej systematiskt förvandlas till en hinderbana kan du subtilt förmedla för henne att detta inte är en attityd som du kanske tycker är attraktiv. Att veta hur man flirtar med en tjej är inte synonymt med att böja dig efter ditt infall ! Om du ofta tänker för dig själv, «ignorerar hon mig för att testa mig, «kanske är det dags att gå vidare!

Vill du verkligen spela det här spelet? Vill du verkligen testas om och om igen? Var inte rädd för att sätta dina gränser tydligt. Du kommer att bli mogen, och det är något som verkar förföra det största antalet. Och ja, chatta med en tjej betyder inte att vara helt passiv. Så för att kunna förföra en kvinna kan du behöva vara mer självklar.

Slutsats

Kort sagt, när en kvinna ignorerar dig, säger du automatiskt till dig själv «hon ignorerar mig för att testa mig»! Men, ställa dig rätt frågor först. Det kan finnas skäl för hans tystnad. Det första du ska göra är att vara lite tålmodig. När du vet hur du förför, har du aldrig bråttom!

Men att vara en bra förförarelär sig också att acceptera avslag ! Om du lockas av en framgångsrik kvinna som är van vid att bli accosted, acceptera att du inte nödvändigtvis är hennes första val!

När du förstår detta kommer du att kunna sätt din förförelsekraft till tjänst för singlar som kommer att vara mer mottagliga för din charm och närma sig kvinnor som du kommer att knäcka, utan att hålla fast vid hopplösa situationer! Eftersom du kommer att kunna alla flörttekniker, men i verkligheten, ingen är ofelbar ! Det finns tekniker för att veta hur man flörtar med en kvinna, men ingen av dem fungerar alltid!

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply