Dating Apps

Hugavenue-recension: Allvarliga och mer meningslösa möten i en månad

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Även om göra ett seriöst möte är ditt primära mål, det är ibland kontraproduktivt att begränsa dig själv och stänga dörrarna för potentiella lättare möten. Hugavenue har förstått detta väl och erbjuder sina medlemmar att göra seriösa möten men också för de som vill hitta mer stygga partners. Låt oss faktiskt se vad det ger denna välkända dejtingsajt.

Vår åsikt om Hugavenue i korthet

Medlemmar & gemenskap

Gränssnitt & funktioner

Priser

Bra

Positiv recension för denna seriösa dejtingsajt. Gränssnittet är inte särskilt dynamiskt men du kan enkelt träffa nya människor och ha ett varierat urval av profiler.


Recensioner:
3.25
( 2 röster)Jag testade webbplatsen i en hel månad och jag ger dig mina resultat och min åsikt om Hugavenue i följande rader.

Hugavenue, 5 års mångsidiga möten

För fem år sedan, när dejtingsajten Hugavenue lanserades på marknaden, åtföljdes lanseringen av en ganska imponerande reklamkampanj som gjorde det möjligt att skapa ett namn i denna konkurrensutsatta sektor.

Men om vissa plattformars mycket kortvariga framgång bevisar att deras kvalitet inte var där, är Hugavenue fortfarande där och har en gemenskap med över 3 miljoner medlemmar i fransktalande länder. Är detta dock ett tecken på kvalitet?

Du kan träffa människor i Sverige, Schweiz, Luxemburg eller Belgien genom att komma i kontakt med singlar som främst söker kärlek. Men som jag nämnde ovan har Hugavenue diversifierat sitt erbjudande genom att låta medlemmar som bara vill ha korta relationer att besöka webbplatsen.

Är det ett trevligt missnöje av profiler som är svåra att fastställa eller möter vi rätt personer på den här plattformen? Jag kommer att förklara det för dig i resten av denna recension på Hugavenue.

hugavenue recension

Hugavenue recension, val på en komplett webbplats

För att starta min upplevelse på Hugavenue valde jag gratis registrering via e-post. Det är snabbt och enkelt, men vet det du kan registrera dig med ett klick via din Facebook-profil.

Naturligtvis kommer Hugavenue inte att publicera någonting utan ditt samtycke utan kommer att använda din information för att identifiera dig så bra som möjligt. För min del föredrar jag att använda en e-postadress tillägnad dejtingsajter.

Sedan tog jag hand om att fylla i min profil med precision eftersom det är mycket viktigt på Hugavenue. Du kommer snabbt att se att 99% av profilerna är mycket tydliga och innehåller så mycket information som möjligt: ​​du kommer att kunna förstå förväntningarna hos varje enskild person, deras livsstil, deras bakgrund och till och med veta om profilen tilltalar andra, med antalet besök och naturligtvis mottagna skott.

Det är därför viktigt att ta sig tid att slutföra det med precision. Det är också här du kommer att definiera dina önskningar: Varaktig relation? Flört? Inte definierad ? Det är upp till dig, det finns ingen begränsning.

När din profil är klar är det dags att ta en titt på gränssnittet. Lite för upptagen för min smak, du måste anpassa dig och förstå lite den mängd information som visas. Men när vi väl är vana vid det vi ser att Hugavenue-webbplatsen är komplett.

En rullgardinsbanner visar de tillgängliga profilerna, du kan se din profils attraktivitet och visa din besöksstatistik. Högst upp på sidan visas de olika tillgängliga sektionerna: hem, kontakt, sök, online-medlemmar och blogg.

Låt oss ta reda på, i resten av denna recension på Hugavenue, hur sambandet med andra singlar går.
hugavenue-profil

Hugavenue recension: kärlek och romantik med några få klick

Dejtingsajten Hugavenue är en ganska klassisk plattform, där du kan kontakta medlemmar via ett meddelande, genom att chatta med dem om de är online och genom att klicka på Jag knakar, som skickar ett meddelande som anger ditt intresse.

Du kan också söka efter medlemmar enligt olika kriterier, fysiska, moraliska eller enligt förväntningarna för varje ögonblicks ögonblick. Det är praktiskt och jag börjar ofta där för att konsultera de profiler som ligger närmast mig.

Hastighetskram-funktion :

Speed ​​Hug-funktionen är ganska trevlig. Det är, precis som på tinder, bläddra igenom profiler varje dag och välj om de intresserar dig eller inte. Detta möjliggör snabb sortering och om en enda person du väljer väljer dig i gengäld kommer du att kunna starta en konversation snabbare.

Det finns också möjlighet att önska födelsedag till medlemmar födda denna dag. En enkel men intressant idé som låter dig ha en ursäkt för att prata med en medlem! Bra för dem som saknar inspiration när de skickar det första meddelandet.

Baserat på profilfoton och beskrivningen förstår vi snabbt vem som vill vad. De allra flesta singlar är här för seriös dejting men det finns några kvinnor som inte är emot lättare möten. Jag gillar denna valprincip, som tillåter, om ditt hjärta säger till dig, att ha det bra medan du väntar på den stora kärleken.

Låt oss se webbplatsens priser innan jag ger dig min åsikt om Hugavenue och mina resultat.

Hugavenue recension: Priser och prenumerationer

Hugavenue har en bra idé att erbjuda ett varierat utbud av prenumerationer! I synnerhet erbjuder den prenumerationer för korta perioder, vilket är mycket sällsynt och ändå väldigt praktiskt. Tänk dig att du vill träffas snabbt, på semester eller i en period när du har mer ledig tid? Det räcker att prenumerera i några dagar.

Det är också möjligt att testa webbplatsen i 10 minuter. Det är väldigt kort, men det låter dig få en uppfattning om medlemmarna som är intresserade av dig i ett visst område.. Det kostar bara 1 Kr. Var försiktig eftersom testperioden en gång över kommer att byta dig till en 2-månaders prenumeration på 34,5 Kr / månad om du inte stoppar den.

De tillgängliga prenumerationerna är:

 • En 2-veckors prenumeration för 34 Kr.
 • 1 enstaka månad till 49 Kr
 • En 1-månaders prenumeration (med ett obligatoriskt 4-månaders åtagande) till 156 Kr (dvs. 39 Kr / månad)
 • En 3-månaders prenumeration på Kr 99 (dvs. 33 Kr per månad)
 • 1 år till priset av 239 Kr, vilket ger 19. 90 Kr / månad (55% sänkning av grundräntan)

Att veta : Relativt attraktiva priser därför, men som kan vara ännu mer. Verkligen, Hugavenue erbjuder ibland attraktiva kampanjerbjudanden. Just nu kan du till exempel dra nytta av 33% rabatt på 2-veckors erbjudandet!
hugavenue-kampanjen

Fördelar och nackdelar med Hugavenue

Här är en lista över styrkor och svagheter som fastställdes under min testperiod på Hugavenue.

+ Poäng

 • Den dubbla möjligheten att träffas: allvarligt / kortvarigt
 • Funktionen Speed ​​Hug
 • Genomtänkta prenumerationer
 • Många och varierade medlemmar
Poäng –

 • Ganska klassiskt i sitt gränssnitt
 • Huvudsidan lite för laddad med information

Min åsikt om Hugavenue: bedömning av en månadsprovning!

Efter en månads användning är min åsikt om Hugavenue ganska positiv. Jag gillar valet det erbjuder när det gäller dejting och de profiler som vi möter där är relativt intressanta.

En liten nackdel att notera: Jag korsade två falska profiler, eliminerades snabbt, under mina 30 dagar. De kan lätt hittas på bilder som är för lockande eller skriftliga franska på allvar lämnar något att önska.

Bortsett från detta lilla missöde, möten är enkla. Jag hade tre seriösa kontakter under denna period med intressanta men ganska olika kvinnor. En av dem var en absolut dejting nybörjare och vi har inte träffat varandra än för att hon vill ta sig tid. (vilket är ganska legitimt).

För de andra två kvällar på ganska trevliga restauranger, och även om ingen av dessa två kvinnor kommer att vara min följeslagare för livet, delade vi goda tider. Det är uppenbart att du inte kan hitta kärlek med ett klick, men Hugavenue har förtjänsten att hjälpa dig närma dig rätt person.

Slutligen, vet att vi får några förfrågningar som ibland är ganska vågiga på plats. Så bli inte förvånad över några ganska grova meddelanden, för även om de är sällsynta kommer du säkert att hitta några i dina meddelanden;

Granskning av Hugavenue, en klassisk webbplats med en mängd olika möjligheter

För att göra en övergripande bedömning av Hugavenue tycker jag att den här webbplatsen är perfekt för dem som vill sätta alla chanser på deras sida att hitta en romantiker partner.

Genom att inte begränsa mötet till det enda seriösa mötet erbjuder webbplatsen en ganska varierad panel av möjligheter som gör det möjligt för singlar att surfa på webbplatsen och kontakta medlemmar med andra förväntningar. Det kan hända att ett möte som i början inte tillkännagavs som kortvarigt förvandlas till ett varaktigt förhållande … precis som det är möjligt att en medlem som inte ville engagera sig hamnar i rörelse och går med på att inleda ett förhållande lite allvarligare än väntat.

Detta är själva principen för det romantiska mötetoch Hugavenue spelar mycket bra på det. Om webbplatsen förtjänar lite mer originalitet och tydlighet i gränssnittet, liksom lite mer kontroll över registranter, är det fortfarande en intressant plattform för att snabbt träffa människor.

Med dessa korta prenumerationer och ett 10-minutersprövningserbjudande rekommenderar jag dig att prova på Hugavenue. Vem vet, kanske är kärleken mycket närmare än den ser ut?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply