plocka upp kvinnor

Hur flörtar jag med en kvinna som redan tagits? Det är inte bra men så här

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

En natt i juli var du på en klubb med alla dina vänner och du var inte ens full. Du har träffat den här underbara tjejen. Du erbjöd henne en drink, pratade bra (medan du vanligtvis är en blyg flirt), skämtade och hade en fantastisk tid tillsammans. Du ville gå lite längre och det var då hon visade dig ringen hon hade runt fingret. Det förstörde dig fullständigt. Du blev förvånad för … du har ingen aning om hur man flörtar med en kvinna som redan har tagits.

Du tror till och med att det är något som inte görs alls. Om hon tas är det för att hon redan tänker på en annan man och att hon inte behöver en annan.

Chansen är, du har rätt. Det finns dock några kvinnor som redan har tagits … men som inte är glada i sitt förhållande. Du kanske har tur med dessa kvinnor.

Vi kommer inte att dölja det för dig. Det är en mycket känslig del. Det är mycket svårare än att slå på din kassör, ​​flirta med en säljare eller till och med slå på en vän. Chansen är att hon är mycket mindre mottaglig för din flirt än en ensam kvinna. Det blir därför nödvändigt att vara mindre aggressiv och vara väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt tålmodig.

Om du någonsin har tränat att flirta med din kollega, kanske du redan har en imponerande arsenal av tekniker till ditt förfogande.

Sanningen att säga, det finns en hel massa tips där ute för hur man flörtar med en kvinna som redan har tagits. Det är inte alls detsamma som att flirta med en kvinna som har hjärtat att ta. Det finns också mycket fler fällor. Så mycket att säga det direkt, den här typen av flörta är reserverad för de bästa av oss. Känner du dig kapabel?

Vi ger dig i resten av den här artikeln alla våra råd, alla våra tips och alla fällor för att undvika att veta hur man flirtar med en kvinna som redan tagits.

icke-ensamstående kvinna

Först och främst, se till att du inte kommer att bryta upp ett par som fungerar underbart.

Kanske är du någon som inte har mycket ånger i allmänhet och verkligen inte bryr dig om att bryta upp ett förhållande som skulle fungera. Vi vill dock inte att du ska göra det här.

Först och främst eftersom det är liten chans att du kommer att lyckas. När allt kommer omkring, om den här kvinnan är nöjd med personen som följer med henne, är det liten chans att hon vill förändras. För det andra är det inte särskilt härligt att göra den här typen av saker. Om du inte bor djupt i en grotta finns det nog många andra kvinnor runt dig som du kan välja mellan, så ge upp nu och prova lyckan med någon annan. Det är förstått?

Men om du är säker på att hans par är i trubbel kan det finnas ett kort att spela.

Det finns tusentals anledningar till varför ett par inte tränar.

Dina flirtstrategier måste anpassas till anledningen till att deras förhållande inte fungerar (vi berättar mer i resten av artikeln).

Hur flörtar jag med en kvinna som redan tagits? Håll dig borta från deras relationsproblem

Om den här kvinnan redan har tagits men inte är lycklig i sitt förhållande, finns det en stor chans att hon har berättat om det eller har berättat för någon du känner. När allt kommer omkring, om du är medveten om att hennes förhållande inte fungerar, har hon låtit dem runt omkring henne veta det.

Om hon verkligen berättar om det, bör du naturligtvis lyssna på henne och anta en omtänksam attityd.

Du bör dock inte förakta hennes man eller pojkvän. Det är inte din roll, du får inte blanda dig. Dessutom skulle det tydligt visa att du är intresserad av att ta hans plats.

Du känner inte hennes relation tillräckligt bra för att kunna döma henne. Så du måste bara lyssna på vad hon har att säga och nicka om du gillar det eller inte.

Du kan ge några råd men alltid hålla det lätt och undvikande..

Uppför dig som att den här killen inte finns. När allt kommer omkring, om hon har förhållandeproblem, han är inte längre din rival.

hur flirtar kvinnor

Var där för att lyssna på det, men var försiktig så att du inte hamnar i vänzonen

Om du kommer nära henne av vilken anledning som helst, så är det stor chans att hon pratar med dig om hennes relationer. Som vi rekommenderade dig ovan är du skyldig dig själv att lyssna på det.

Var dock försiktig så att du inte hamnar i vänzonen och blir hans förtroende.

Ja, du är där för att hjälpa honom. Nej, du är inte hennes bästa vän som kommer att behöva ge henne råd om hennes kärleksaffärer.

Det är väldigt enkelt att komma in i vänzonen (och stanna där) så håll alltid ett öga.

Det är ganska knepigt i den mån du kan inte be honom att sluta prata om det, det skulle vara alldeles för aggressivt eller till och med våldsamt. Dessutom skulle du låta som en arrogant kille.

Så hur gör du det? Håll tyst när hon pratar med dig om sina relationer. Tala lite, visa (vänligt) att du inte bryr dig riktigt … Men att du alltid är där för att hjälpa honom.

Så snart du ser en möjlighet, försök att ändra ämnet för konversationen. Prata om något mer uppfriskande. Du kan bli personen hon har en bra tid med, inte hennes krympning.

Hur flörtar jag med en kvinna som redan tagits? Försök att ha alla de egenskaper som hans nuvarande följeslagare inte har

Bara för att du inte behöver vara hennes förtroende betyder det inte att du inte ska lyssna på henne när hon klagar på sitt förhållande.

Det kommer förmodligen att ge dig mycket värdefull information. Hon kommer att förklara för dig varför hennes förhållande inte fungerar. Här finns kryphål att utnyttja, säger vi dig.

Hon kanske inte är tydlig om varför hennes förhållande inte längre trivs henne eller varför hon inte längre har känslor för den som är på den plats du vill ta. Men med lite tanke kan du göra antaganden.

När du väl har upptäckt bristerna i hans kompis kan du förvandla dig själv till den perfekta kompisen.

Hon klagar över att han aldrig uppmärksammar henne? Överflödar med små detaljer för henne. Köp blommor, önska henne födelsedag, fråga henne vad hon behöver, kom ihåg de saker hon älskar och bjud in henne till de platser hon föredrar. Behandla henne där som en kvinna och visa henne att hennes man bara är en förlorare som inte vet hur lycklig han är.

Hon klagar på att han spenderar sin tid på att spela videospel? Visa honom att du är en seriös kille som vill bygga sin framtid. När hon frågar dig vad du gör, berätta för henne att du arbetar. Gå till gymmet. Organisera helger borta. Visa honom att du älskar att resa. Visa att du vet hur du hanterar ekonomi. Berätta för henne att du hatar videospel och vill starta en familj. Berätta för henne att du inte gillar att slösa bort din tid på att ha kul. Visa honom att du har breda axlar.

Hon klagar på att han är alldeles för negativ? Andas in positivitet och välbefinnande. Häls alltid med ett stort leende, bara prata om positiva saker. Låt honom upptäcka nya saker, nya smaker, nya platser. Klag aldrig, inte ens i de svåraste tiderna.

Hon klagar över att han är för mjuk? Bli en säker alfahane. Visa henne att du går till gymmet varje dag. Visa honom att du bryr dig om din kost att du bara äter hälsosam mat. Visa honom att du älskar att resa och att du flyger ofta. Presentera henne för alla dina vänner och visa henne att du är en extremt social person som tycker om att gå ut. Visa henne att livet vid din sida är mycket roligare än bredvid förloraren som fungerar som sin man.

Hon klagar över att han fuskar på henne? Visa att du är en seriös och pålitlig person, att du sätter lojalitet framför allt annat i ett förhållande.

hur flörtar man

Att läsa också: hur man närmar sig en tjej framgångsrikt?

Hur flörtar jag med en kvinna som redan tagits? Försök se vilken typ av förhållande hon vill ha

Kanske har hon redan tagit men vill prova något annat med någon annan.

Vanligtvis vill kvinnor som avslutar ett förhållande inte vara i ett seriöst förhållande direkt. Detta är fallet för 80% av kvinnorna … så det finns fortfarande 20% av kvinnorna som vill ha andra saker.

Det kommer absolut vara nödvändigt att veta vad hon vill innan hon erbjuder henne något. Kanske vill hon bara ha en älskare för tillfället (bara hålla fast vid den rollen och kanske senare kommer du att ta plats som make).

Eller tvärtom, kanske hennes nuvarande kompis inte är seriös nog och hon letar efter något mycket mer stabilt

Eller kanske vill hon lämna sin följeslagare som hon är helt olycklig med men hon behöver en garanti från din sida: du måste vara där vid hennes sida, redo att bygga något på lång sikt. .

Visa henne att du är helt tillgänglig och att du inte har några andra kvinnor på din radar

Kom ihåg att det här är en kvinna som redan har tagits. Hon är redan i ett förhållande så det är osannolikt att hon kommer att vara intresserad av att vara med någon annan just nu. Hon har inget problem med det (ännu inte).

Den röda mattan måste dock vikas ut (vid en festival). Du måste visa att du är tillgänglig för henne (kanske till skillnad från hennes följeslagare).

Visa honom att du är en bra kille, men att du, som turen skulle ha det, inte har någon annan kvinna i ditt liv just nu. Visa henne att detta är en möjlighet för henne och att hon ska hoppa på den.

Skynda aldrig på saker och håll välvilliga

För att veta hur man flirtar med en fångad kvinna måste man veta hur man tålamod. Flörta tar alltid tid, även med ensamstående tjejer.

I det här fallet är varaktigheterna dubbla. Den mentala resan för henne att lossa sig från personen som följer henne i hennes liv och börja knyta sig till dig är extremt lång och äger rum i successiva stadier.

Du ska inte skynda henne under några omständigheter. Om hon pratar med dig om att lämna sin man och börja något med dig, måste du ge henne tid. Det är verkligen inte lätt för henne och du behöver inte skynda på saker. Det kan göra henne orolig och det kan slå tillbaka på dig. Utsätta medan du kan.

I slutändan är det inte så svårt att flirta med en kvinna som redan har tagits. Naturligtvis är det mycket längre och svårare än att träffa en ensam tjej, men det är inte omöjligt.

Det finns ingen allmän metod eftersom det finns tusentals och tusentals situationer. Det kan finnas denna situation där flickan i fråga är helt nöjd med sin pojkvän. I det här fallet har du liten chans att knäcka det. Det finns en situation där hon inte är lycklig i sitt förhållande men de inser det inte än: du kan göra det men det tar tid. Det finns en situation där hon är olycklig och hon vill avsluta det men hon behöver hitta någon annan: det här är den perfekta situationen och du måste göra dig tillgänglig.

Hur som helst måste du vara förståelse och tålamod med den här personen. Hon är förmodligen i ett ömtåligt psykologiskt tillstånd och hon vet nog inte riktigt vad hon vill än. Det är upp till dig att läsa mellan raderna och försöka se vad hon vill.

När hon klagar över sin nuvarande följeslagare, försök att lista de fel han har och anta en personlighet motsatsen till den. Titta också på vad hon inte gillar med sitt förhållande och kom med något nytt.

Det är riktigt bra att veta vad som är fel med ditt förhållande. Du får dock inte bli en förtroende, annars kommer du att stanna kvar i vänzonen och den här kvinnan blir din vän, inget mer.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply