flirta på nätet

Hur flörtar jag med en tjej på Snapchat?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Flörta med en tjej är alltid svårt. Du måste veta hur man analyserar dina reaktioner, förstå dina avsikter, sätta rätt ord vid rätt tidpunkt och allt detta samtidigt som du visar lätthet och subtilitet. Men dating online är mycket svårare. Medan vissa sociala nätverk som Tinder hjälper dig att förbereda marken är andra mycket svårare. Vi tänker till exempel på Facebook, Instagram eller Snapchat. Hur flirtar jag på Snapchat? Frågan är svår i den mån Snapchat bara tillåter oss att skicka meddelanden, foton, videor som försvinner efter några sekunder. Som du kan se finns det på Snapchat ingen beskrivning, bio, profil, preferens eller till och med andra element som finns på klassiska dejtingsajter.

Att flirta på Snapchat kan faktiskt verka lite konstigt: det är inte det sociala nätverkets primära funktion. Således är det nödvändigt att veta hur man visar kroppen fler tips och reflektion. Det finns också fler fällor där. Det är dock fortfarande lättare än att flirta på Facebook.

Snapchat är konsten i det nuvarande ögonblicket, det är konsten att flyktigt fotografera, det är konsten att vara lätt. Alla dessa element ska beaktas när man vill flörta på internet.

Här «sveper» vi inte. Här har vi bara några sekunder att övertyga. Här vet flickan du ska prata med inte nödvändigtvis att du vill flirta med henne (till skillnad från traditionella dejtingsajter).

Men bli inte avskräckt. Snapchat är ett socialt nätverk som erbjuder många möjligheter om du vet hur du ska hantera det korrekt. De ”flirtiga” är mycket mindre många där än på de andra sociala nätverken: du har alltså chansen att göra din plats och att erövra hjärtat hos den som du längtar efter så länge. För detta ger vi dig alla våra tips i resten av artikeln.

Efter vår guide till att flirta på Instagram, här är vår kompletta guide till att flirta bra på Snapchat.
snapchat flörta med tjej

Först och främst, för att veta hur man flörtar ordentligt på Snapchat måste du ta den perfekta selfien.

Om det finns ett socialt nätverk som ger selfie stolthet, är det Snapchat. Glöm de utdragbara texterna och rosevattendikterna, de har inget att göra på Snapchat.

På detta sociala nätverk slösar vi inte mycket tid på att skriva långa meddelanden. För att säga sanningen använder vi inte tangentbordet mycket eftersom Snapchat bara är tillgängligt på mobiltelefoner.

Fördelen med foton är att de låter dig kommunicera mycket fler känslor än enkla meddelanden och det är därför det sociala nätverket med den gula ikonen är så framgångsrikt.

Du har möjlighet att sätta en selfie på din profil, så missa inte ditt skott.

Välj något nykter men som ändå sätter dig i värde. Ta inte en selfie av dig själv topless eller i en situation som alla inte skulle tycka om (du behöver inte ta en bild av dig själv bredvid en sportbil eller med magnums med champagne på burk).

De första metoderna: skicka lätta men politiskt korrekta foton

Med risk för att upprepa oss: Snapchat är det sociala nätverket av lätthet och subtilitet.

På Snapchat presenterar du dig inte genom att skriva hela ditt CV eller skicka meddelanden för att starta en seriös konversation (glöm politiska, religiösa eller för tråkiga ämnen).
När du precis har lagt till din drömflicka i dina kontakter måste du börja skicka ljusfoton till henne.

Här är den typ av foton du behöver skicka för att starta rätt saker:

  • ett foto av en plats ni båda går till (gymnasiet, gymmet, en restaurang i din stad osv.) med en liten bildtext som «så, är du inte i närheten?»
  • Bilden av en gemensam vän som du tillbringar tid med, alla tillsammans med en bildtext som «vi förväntar oss mer än du»
  • Fotoet av något roligt som du skulle upptäcka på gatan medan du gick (om skämtet är uppenbart, behöver du inte lägga till en bildtext)
  • En ganska rolig selfie där du välkomnar honom till dina Snapchat-kontakter

Här är den typ av foton du absolut inte ska skicka för att starta en konversation:

  • Ett ganska seriöst foto av dig utan bildtext (hon undrar «varför skickar han det här till mig?»)
  • Ett obegripligt foto som får dig att låta som en konstig kille
  • Fotoet av en person som hon absolut inte känner till
  • Ett helt vanligt foto med en helt tråkig bildtext som «vad gör du idag?»
  • Ett ganska «aggressivt» foto, av den tröjalösa typen i tyngdrummet.

Glöm inte att skicka ett foto som kräver ett omedelbart svar.

Du är personen som startar konversationen och du måste lämna hennes stolpar så att hon lätt kan svara på dig.

En bra idé att skicka ett foto med en fråga eller skicka ett foto som nickar till ett skämt som du har gemensamt.

Du kan också utmana henne «lätt» och be henne att skicka ett foto av samma slag (nej, du kommer att arresteras direkt, du kommer inte att skicka henne ett foto av dig i klädsel och be henne att skicka tillbaka samma en.: lämna det till förlorarna).

dating online dating

För att flörta ordentligt, bomba henne inte med snaps

Inget värre än killen som skickar över 20 snaps per minut.

Om du gör den typen av saker kommer du snabbt att kväva henne och hon blir trött på dig.

Du måste alltid hålla avstånd: det är en gyllene regel.

Naturligtvis kommer du att vara den person som skickar det första meddelandet.

Men om hon öppnar din snap men inte svarar på dig, då är det värdelöst att skicka tillbaka något: det är mycket troligt att hon inte vill prata med dig (det här är saker som händer).

Om hon svarar på din första snap, grattis. Vänta dock några timmar innan du öppnar hans snap och några timmar till innan du svarar.

Således visar du henne att du är någon som har många yrken och som inte nödvändigtvis är 100% tillgänglig för henne.

Glöm aldrig att tjejer gillar killar som är lite ”oåtkomliga”.

Om du skickar honom för många meddelanden eller snaps samtidigt, kommer det att visa honom att du redan är «köpt».

Det här är det bästa sättet för henne att tappa intresset för dig. Så slappna av lite och ta dig tid att erövra det.

Humor och förmodligen det mest effektiva vapnet för att veta hur man flirtar på Snapchat.

Glöm aldrig att tjejer älskar killar som har gott humör. dessa killar är vanligtvis väldigt självsäkra och fängslande. Livet är mycket bättre med dem och det är därför flickor kämpar för att få den här typen av följeslagare.

flörta på snap

Så du har det, tveka inte att använda humor när du dejtar på Snapchat. Att skicka roliga bilder och skriva bildtexter som blinkar blinkar till humor är alltid en bra idé för hur man flörtar på Snapchat.

Humor är dock ett tveeggat svärd. Om du inte vet hur du ska vara rolig, kommer du att ha motsatt effekt hos flickan i fråga. Du låter som en tung kille och hon kommer att fly.

När det gäller humor är inget bättre än andra graden och lätthet.

Börja med ganska raffinerade och subtila humoristiska linjer. Se sedan om hon blir fast i spelet. Om hon inte fick ditt skämt behöver du inte göra om ett annat.

Men om hon svarar på ditt skämt eller humor med ett annat skämt, då vi måste fortsätta detta retande lilla spel som sakta löser sig mellan er två.

Vi inbjuder dig att skämta med saker du har gemensamt: vare sig det är aktiviteter, konstnärliga preferenser eller gemensamma vänner.

Använd ironi och vågar dig aldrig med rasistiska, kvinnohatande eller sexistiska skämt. Dessa skämt får bara dina klasskamrater att skratta, och chansen är att du stöter på en tungvikt om du använder dem med henne på Snapchat. Detta är definitivt inte ett tips för hur man flörtar på Snapchat.

Hur man flirtar på Snapchat: visa henne att du är en kille med ett spännande liv.

Snapchat är det sociala nätverket för foton. Du kan skicka honom bilder av ditt dagliga liv och det blir helt normalt. Uppenbarligen kommer du bara att visa en del av ditt dagliga liv. Du kommer att visa de mest intressanta delarna och utelämna de tråkigaste ögonblicken. Det intresserar ingen.

Varje gång du gör något riktigt coolt, ta gärna en bild av det och skicka det till henne.

Har du en drink med vänner i en cool bar? Knäppa!

Klättrar du ett berg i Sydafrika? Knäppa!

Är du på semester i en trendig badort? Knäppa!

Blir du uttråkad med dina farföräldrar? Inte Snap!

Naturligtvis kommer du att «förfalska» saken lite.

Du väljer bara de knäckigaste bitarna i ditt dagliga liv. Idén är att hon säger i huvudet ”Wow! Men den här killen har ett riktigt coolt liv! ”

Framför allt, skicka henne aldrig ett foto där du visar att du är uttråkad, att du inte har några vänner eller fantasi att göra något intressant. Ingen vill vara med den typen av person.

Du kan också visa att du är någon som är mycket begåvad: tveka inte att skicka honom bilderna av dina kulinariska förberedelser. Målar du en vacker bild? Skicka honom ett ögonblick!

Det är väldigt enkelt att visa den bästa sidan av dig själv bara med foton. Och som ordspråket säger är en bild värd mer än 1000 ord.

snapchat flört

Vill du provocera ett svar? Var inte för tydlig

De flesta bilder talar för sig själva och behöver inte en bildtext. Till exempel skulle det vara helt onödigt att lägga till texten «Hej, jag är vid havet!» på ett foto av dig på stranden.

Håll dig lite mysterium och ge inte upp alla saker samtidigt. För att använda exemplet ovan, om du bara skickar ett foto av dig själv på stranden, ger du honom möjlighet att svara på dig och fråga dig var du är.

Du kan också använda programmets filter för att ange din plats eller något lite mer anekdotiskt, t.ex. aktuell tid eller temperatur.

Historierna? Ett vapen som ska användas med försiktighet

Om du inte vill vara för direkt med den tjej du vill, du kan välja att använda Berättelser för att visa honom bilder istället för att skicka dem direkt.

För dem som inte känner till Snapchat är berättelser foton som du gör tillgängliga för alla som är i dina kontakter.

Dessutom är dessa foton tillgängliga i 24 timmar och kan ses flera gånger.

Alltid i samma råd, vi uppmuntrar dig att publicera berättelser som visar dig: när du gör en cool aktivitet, när du är på semester utomlands, när du har det bra med ett gäng vänner, när du förbättrar dina målar- eller matlagningskunskaper etc.

Det stora rookiefelet som 80% av pojkarna gör är att skicka en berättelse när du är full, på en klubb eller på en fest med vänner.

Eftersom du är alkoholist är du vanligtvis övertygad om att du har det verkligen för bra och att du bör dela det med alla människor som är i dina kontakter.

I 90% av fallen är dessa berättelser mycket suddiga, bullriga och visar bara en sak för dina kontakter: att du inte vet hur du ska bete dig när du är full.

Undvik detta till varje pris.

Slutligen, även om Snapchat inte är en dejtingsajt, erbjuder det många möjligheter. Nätverket byggdes för att ge foton och omedelbarhet vikt. Det är upp till dig att dra nytta av dessa element för att flörta med dina drömmars tjej.

Det finns också färre falska profiler och därför bedrägerier på Snapchat.

Visa flickan du vill att du har ett gott sinne för humor och att du har ett spännande liv. Kom ihåg att hålla lite mysterium i dina snaps och inte slå ut honom med för många bilder samtidigt. Slutligen, använd Stories klokt för att ta reda på hur man flirtar på Snapchat.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply