flirta på nätet

Hur flörtar jag på Facebook? Den ultimata guiden

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Facebook är förmodligen det mest använda sociala nätverket i världen. Det betyder också att, matematiskt, det här är nätverket där det finns de vackraste ensamstående tjejerna. Ja, det är inte Facebooks främsta öde att vara en dejtingsajt. Det betyder dock inte att du inte ska lära dig att flörta med en tjej på Facebook (eller till och med Instagram). Det finns massor av möjligheter i detta nätverk och det måste sägas att förförarna är mycket mindre än på dejtingsajter som Tinder, AdopteUnMec eller match.

Flörta på Facebook är dock mycket knepigare än att flirta på internet i allmänhet. Först och främst måste du säga till dig själv att flickan du ska prata med inte nödvändigtvis förväntar dig att du försöker slå på henne (till skillnad från dejtingsajter där flickan har registrerat sig för att göra … dejting).

Facebook kanske inte har alla funktioner på en dejtingsajt, men Marks nätverk har sina egna unika vapen. och som gör att du kan göra skillnad.

Först och främst måste det sägas att det är ett ganska «vanligt» nätverk och att ingen kommer att skylla på dig för att du är på Facebook (till skillnad från en dejtingsajt kommer flickan att fråga dig varför du är på den här webbplatsen och vad du letar efter. för. ).

Till skillnad från dejtingsajter är dina vänner också på Facebook. Så du kan använda den kunskap du har gemensamt för att träffa nya tjejer och du kan också visa upp ditt nätverk.

På Facebook finns det också mycket mindre falska profiler än på dejtingsajter. Det är därför vi hittar mycket mindre bedrägerier online.

Faktum är att alla Facebook-verktyg kan göras tillgängliga för dig öka din förföriska aura : väggen, profilbilden, statuserna, liknande funktion, kommentarerna, grupperna som du bestämmer dig för att gå med och till och med de politiska idéer som du väljer att publicera (eller inte).

Men alla dessa verktyg kan också slå tillbaka på dig och det är väldigt lätt att ser ut som en enorm förlorare på Facebook, utan att du ens insett det. Detta är till exempel fallet om du bestämmer dig för att följa porrskådespelerskans sidor.

Du är vilse ? Vi är här för att hjälpa dig. Följ guiden så har du inga problem att träffa din själsfrände på Mark Zuckerbergs nätverk.

hur man flörtar med en tjej på facebook?

En topp profilbild kommer att låta dig veta hur man flirtar på Facebook

Profilbilden är förmodligen den viktigaste delen av det flirtiga på Facebook. Om du vet hur man flirtar på Snapchat, är chansen att du har behärskat konsten att fotografera.

Profilbilden är din avatar, din introduktion, din utställning, detta är föremålet som hon kommer att lägga ögonen på för att avgöra om du är i hennes potentiella lista över framtida följeslagare. Så missa inte din profilbild.

När det gäller profilfoton finns det riktlinjer att följa. Dessa riktlinjer liknar de som finns för andra dejtingsajter och sociala nätverk.

Först, här är de saker som inte ska göras:

 • Ingen bild av dig bar överkropp i ditt badrum
 • Ingen luddig selfie
 • Inget foto framför din dator med tvätten i bakgrunden
 • Inget foto där vi inte kan se ditt ansikte
 • Ingen «dubbel haka» selfie
 • Inget vulgärt eller sexistiskt foto
 • Inget foto där vi gör ansikten
 • Ingen bild där du är med andra tjejer (såvida de inte är vänner)
 • Inga boxade foton med magnum av vodka och andra beaufs tillbehör

Och här är de grundläggande riktlinjerna att följa:

 • Välj ett foto med en nykter bakgrund och utseende
 • Välj det foto som tjejerna omkring dig gillar bäst (fråga din syster, din mamma, dina vänner)
 • Välj ett foto där du är klädd i nykter färgade kläder, välskuren.
 • Le lite
 • Håret ska utformas

Steg för steg: vi börjar med vänförfrågan

Har du upptäckt en tjej du vill träffa? Innan du kan prata med honom måste du lägga till honom till dina vänner (om du inte redan har gjort det).

Varför är detta viktigt? För om hon inte finns i dina vänner kommer hon inte att få dina meddelanden i sin primära inkorg. Istället kommer den att ta emot dina meddelanden i den sekundära inkorgen, som kallas «Andra». Och kanske kommer hon aldrig att läsa dem.

Lägg inte till en flicka slumpmässigt.

Om du inte har vänner gemensamt är det mycket liten chans att hon accepterar dig. vi är inte på Tinder här.

Du måste ha en anledning att lägga till det: gemensamma vänner, ett möte på kvällen eller vid ett visst evenemang. Detta är den sorgliga sanningen. Du måste vara åtminstone bekant med den här personen, i vilket fall du låter som en läskig kille från ingenstans.

Du behöver några vänner! (och några goda vänner)

Flickor älskar populära pojkar. Så om du har mindre än 100 vänner på Facebook. Du är förmodligen inte populär och hon kommer att märka det. Var inte i panik, välj helt enkelt det alternativ som låter dig dölja din vänlista.

Lägg inte till alla bikini-tjejer du stöter på på Facebook. Detta kommer att hamna i din vänlista och andra kommer att se att du är den typ av helt doggy kille på Facebook (= läskig).

Men om du har över 800 Facebook-vänner och de bara är vanliga människor, uppmanar vi dig att göra din vänlista offentlig … så att den här tjejen kommer att inse att du är en sällskaplig person (och att du för övrigt inte bara är på Facebook för att flörta)

Gillar och kommentarer? Använd sparsamt

jag gillar facebook

Accepterade hon dig på hennes vänlista? Grattis, spelen kan börja. Det är dock nödvändigt att inte attackera för snabbt.

När hon väl accepterat dig, vänta några dagar innan du börjar konversationen.. Sanningen ges, det ger dig också tid att se om hon vill starta konversationen med dig själv eller inte.

Du behöver inte heller starta konversationen. Facebook ger dig andra vapen som kallas «som» -funktionen och kommentarfunktionen.

Om du är blyg eller patienttyp kan du bestämma dig för att «gilla» några av hennes foton innan du börjar fientligheter.

Det finns dock vissa regler att följa. Det är till exempel strängt förbjudet att gilla mer än tre av dessa bilder om hon inte gillat något på hennes sida.. Undvik också att kommentera bara på foton där hon antar en “sexig” pose (eller i en bikini): detta visar tydligt att du bara är intresserad av hennes utseende (och inte hennes otroliga personlighet). Föredrar mer nykter och diskreta bilder.

Kommentarer beror på din närhet. Om du gillar hans foto är det helt värdelöst att skriva en kommentar som «wow, så söt». Överdriv inte det.

Undvik att kommentera deras foton om du inte känner varandra så bra. Kommentarerna är offentliga och det kan göra henne obekväm (för hennes vänner att se vad du skriver).

Generellt sett, var inte för «offentlig» med den här personen förrän du officiellt kan kalla dem din flickvän (så inte direkt).

Intresseområden som får dig att må bra

På din profil är det inte bara fotot att arbeta med. Det finns gott om andra element som kan göra att du (eller inte) sticker ut.

Facebook ger dig mycket frihet när det gäller vilken information du vill visa eller inte. Det är upp till dig att se om du vill nämna din ålder, ditt astrologiska tecken eller din födelsestad.

Känn inte att du måste nämna hela ditt CV på din Facebook-profil.

Fyll dock i de saker som får dig att må bra. Visa att du är en intellektuell och besluta att gilla de sidor i filmerna och böcker som tilltalar dig mest.

Så långt som möjligt, undvik att gilla sidor med ett sexuellt, politiskt, religiöst eller sexistiskt ljud : Dessa sidor är splittrande och kommer troligen inte att hjälpa dig att träffa någon. Förvara det för familjen måltider eller för kvällar med vänner.

muddret på fb förklarade

Exempel på slagord för att komma igång

Du lade till henne som en vän, gillade du flera av hennes foton och hon gillade några av dem i gengäld? Vi gratulerar dig till dina framsteg. Kanske är det dags att komma igång och börja samtalet.

Det första meddelandet är extremt viktigt och kommer att sätta takten för konversationen.

Undvik helt monotona slagord som «hur mår du?», «Hej», «vad händer?», «Kikoo hur mår du?».

Undvik också alltför allvarliga fångstfraser där du presenterar hela ditt CV (hon behöver inte veta att du i genomsnitt hade 14 i studenterutbildningen).

Att starta en konversation genom att prata om politik eller religion är förmodligen en mycket dålig idé. Håll dig lätt och subtil.

Det är alltid en bra idé att använda något lite personligt och med lite humor (se till att inte vara tung men) som en introduktionsguide.

Här är några fångstfraser som hjälper dig:

 • Så som att du är ett Linkin Park-fan?
 • Jag såg att du deltog i betongens sista kväll! Jag ska vara där också!
 • Det är roligt, hur känner du Jean-Michel Poulnaud? Jag var i klass med honom!
 • Jag erkänner att jag förföljde, men du hade ett för roligt ansikte när du var liten
 • Fortsätter vi vårt slagsmål eller börjar vi prata med varandra?
 • Över 2000 Facebook-vänner! Du är en riktig stjärna!
 • Jag hittade äntligen ett annat fan av Facebook-sidan “Pimprenelle et Nicolas”

Ledtrådar som gör det möjligt att kedja samtal

Tveka inte att ofta lägga upp foton på din Facebook-vägg eller kommentera saker som får dig att må bra.

Facebook-algoritmen är ganska bra gjort och det finns stora chanser att du hamnar i «tidslinjen» (= hemsidan) för flickan som får dig att falla för den.

Det skulle uppenbarligen vara en mycket dålig idé om hon såg dina kommentarer på sex-sidorna där du taggar dina vänner på riktigt dåliga skämt.

Å andra sidan kan du använda detta vapen till din fördel och du kan välja att kommentera nyhetssidor, intellektuella sidor eller något annat som skulle visa att du är någon med lite djup.

Hur som helst, glöm aldrig att ingenting är privat på Facebook och att varje drag kan hamna på tidslinjen för den tjejen du längtar efter.

Så var inte dig själv på Facebook och visa bara den vackraste sidan av din personlighet.

Om du är aktiv på Facebook, lägger in många foton eller kommenterar nyheterna (argumentera inte med trollen i kommentarfältet), kan detta ge bra samtalsidéer för flickan du är med. tala: det kommer att kunna studsa av element och diskutera dem med dig.

Tråkiga konversationer? Inte för killar som vet hur man flörtar med en tjej på Facebook

förföra en tjej på facebook

Försök att undvika att hamna i helt tråkiga samtal. Om du gör det kommer hon förmodligen att plocka upp och du vet inte hur man flirtar på Facebook.

För att göra detta rekommenderar vi att du inte svarar för snabbt och lämnar tiden mellan meddelanden (flera timmar).

Detta kommer också att visa honom att du har ett liv bredvid Facebook och att du inte är en socialnörd.

Om du känner att konversationen hamnar, stäng av Facebook, ta en promenad och tänk på en original “comeback”.

Stavningsfel ? För dem som inte vet hur man flirtar på Facebook

Slutligen, undvik stavfel till varje pris. antingen visar att du inte gick i skolan länge eller att du är en stor lat person, i alla fall kommer han inte att tycka om det.

Stavningsfel är den stora synden i sociala medier. Om du gör mycket kommer det att placera dig i topp 10% av killarna som aldrig får träffa tjejer. Så använd dig själv och ta dig tid att läsa det igen.

Slutligen är att veta hur man flirtar på Facebook framför allt att veta hur man använder alla dina verktyg.

Facebook är förmodligen det mest kompletta sociala nätverket som vi kan hitta.

Det finns massor av verktyg som kan göras tillgängliga för dig, till exempel profilbild, intressen, som funktion, kommentarfunktion eller till och med begäran om att lägga till vänner. .

Det är ditt ansvar att bygga den bästa Facebook-profilen som är möjlig … för att lägga oddsen till din fördel. Facebook ger dig möjlighet att dölja objekt som inte får dig att se bra ut, så dra nytta av det (du måste fortfarande vara medveten om det).

Slutligen, kom ihåg att ingenting är privat på Facebook och att allt du gör på detta sociala nätverk kan vara tillgängligt för den person du vill ha.. Ger dig en bra anledning att visa upp ditt bästa, eller hur?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply