flirta på nätet

Hur flörtar jag på Instagram? Den kompletta guiden

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Du hade alltid vägrat att prenumerera på Instagram. När allt kommer omkring är du inte bra på foton, och Facebook är mer än tillräckligt för dig. För dig var Instagram bara ett stort socialt nätverk där tjejer utbytte bilder av blommor och deras brunch med avokadotoast. Du har ingen konstnärlig själ och därför inget att göra på Instagram. Det är här du går fel, Instagram är en enorm pool full av vackra tjejer och rovdjur är fortfarande få i antal.. Vi går ännu längre: rovdjur som vet hur man flirtar på Instagram kan räknas på fingrarna på en hand. Med detta sociala nätverk är det lätt att flirta på internet.

Till skillnad från Tinder där varje flicka kontaktas flera dussin gånger om dagen, Instagram är fortfarande en fristad som ofta ser bilder på kattungar snarare än förföriska samtal. Således har du mindre konkurrens och därför har du fler chanser att hitta din plats. Det finns också många tjejer, så det är lättare än att flirta på Snapchat eller flirta på Facebook.

Endast med sin konfiguration förblir Instagram en ganska speciell jaktmark. Här kan du glömma bort «swipes» och «Super Likes»: det här är inte det sociala nätverkets primära funktion. Här fokuserar vi på den visuella skönheten i landskap, semester eller djurfoton.. Här behärskar vi konsten i den relevanta bildtexten och hashtags som ökar antalet likes. Här är tjejerna drottningar och pojkarna gör sitt bästa.

Ny lekplats, nya koder, nya tips, nya fel. I resten av den här artikeln ger vi dig våra bästa tips för att se till att du har alla kort i dina händer och hittar din själsfrände i det trendiga nya nätverket. Bra läsning.

ragga på instagram

Hur flörtar jag på Instagram? Arbeta med dina foton

Som du kan se ger Instagram stolthet åt foton. När du hamnar på någons Instagram-profil är det första du ser dessa foton. Ju vackrare och mer polerade de är, desto mer sannolikt är den personen att lyckas på Instagram (läs: följare och likes).

Är du för dålig på foton? Det kommer att kräva arbete. Köp dig en enhet som är värd namnet (men de senaste Samsung, iPhone och Huawei gör jobbet perfekt), titta på några Youtube-videor för att lära dig att rama in och spela med ljus, installera en redigeringsapp som är värt det (SnapSeed är mycket bra ) och börja arbeta.

Att veta hur man flirtar på Instagram börjar med att ha en bra innehållsstrategi. Optimera ditt galleri för att väcka kvinnors intresse.

Vad du måste komma ihåg:
Foton är hjärtat av Instagram, de speglar din personlighet, dina aktiviteter, dina vanor, din livsstil. Om du har foton av låg kvalitet hamnar du bakom alla killar som har spenderat tid på att arbeta med sin visuella bild. Ta några fotolektioner och retuschera för att maximera dina chanser.

Skriv inte din bio på 5 minuter

Om du spenderar en minut på att skriva din bio är du en del av det lata förlorargänget. Din bio är det andra som tjejer kommer att se efter att de vagt skymtar ditt fotogalleri.

Din bio är din utställning, din fasad, din introduktion: ta hand om den

Vanligtvis väljer vi att följa någon (eller inte) direkt efter att ha läst deras bio. Du förstår det, om din bio är dålig kommer tjejerna inte att följa dig. Att veta hur man flirtar på Instagram är också att veta hur man arbetar med din bio.

Så vad ska jag lägga i hans bio? Du behöver inte flagga hela ditt CV eller skriva tråkiga saker om dig själv. Ge lite information, var lätt och rolig. Här är några exempel som hjälper dig:

 • Enkelhet är nyckeln till lycka
 • Om jag var författare skulle jag ha en bättre Instagram-bio
 • Du kan inte bli den bästa utan att först vara den värsta
 • Livet är vad som händer runt dig medan du är på Instagram
 • En klassisk dag: äta avokadotoast, posta Instagram-videor, läs Instagram-kommentarer
 • Följ inte dina drömmar, följ mig istället på Instagram
 • Jag lever som jag hör det
 • Jag bryr mig inte om vad folk tycker om mig
 • Jag skulle hellre hatas för vem jag är än älskad för vad jag inte är
 • Äventyrare. Globetrotter. Drömmare
 • Jag kanske inte är där jag vill vara men jag kommer närmare varje dag
 • Följ mig om du vill upptäcka mitt imperium
 • Följ mig så följer jag dig
 • Du vet inte vad du ska göra? Du kan börja med att trycka på «Follow» -knappen.
 • Tryck på «Följ» -knappen för att resa med mig
 • Vill du veta min historia? Tryck på «Följ»

Sätt in en strategi så att den följer dig

Om du har få följare, dåliga foton eller en ganska skit bio, så är det ungefär 5% chans att hon följer dig på Instagram. När allt kommer omkring, vem förutom dina kompisar och din mamma vill följa en helt ointressant profil?

Det blir därför nödvändigt att arbeta för att göra din profil ”följbar”. Varför är detta viktigt? För om hon inte följer med och du skriver till henne, kommer ditt budskap troligen att hamna i «andra» … och därför är det mycket mindre chans att hon kommer att läsa det.

Du ska aldrig komma till rutan «annan». Varför ? För det är där all «skräppost» Instagram är: de helt irriterande marknadsföringsmeddelandena men också meddelandena från helt stumma killar som ber henne att skicka bilder av sig själv i underkläderna. Är du säker på att du vill befinna dig i detta område? Nej, arbeta sedan på din profil så att hon följer dig.

En bra profil räcker dock inte. Hon måste också lägga märke till dig. För att göra detta kan du välja att följa henne (hon får då ett meddelande) och gillar sedan några av dessa foton. Var dock försiktig så att du inte överdriver det tidigt. Vi berättar mer i resten av artikeln.

instagram flörta

Lätt att gilla: överdriv inte det från början

Gillar bör användas med måtta, annars låter du som killen som skjuter det för mycket.

För det första tillvägagångssättet överskrider vi inte 3 gillanden.

Ja, vi förstår. Du vill visa henne att du uppskattar dessa foton (och förmodligen hennes person). Några gillanden räcker dock. Är det verkligen nödvändigt att skicka 20 likes samtidigt? Nej aldrig. Även om den har ett fotogalleri som verkligen ligger över resten.

Du bör begränsa dig själv och skicka gillar sparsamt. Skicka inte gillanden varje timme, annars visar det att du skickar hans profil varje timme.

Välj också noga de foton du gillar. Gillar inte bara bilderna av henne i en baddräkt, annars lägger hon taggen «fett pervers» direkt på pannan. Gillar inte bara landskapsbilder, som ett enda foto av henne så mycket som möjligt. Som ett foto som speglar hans personlighet snarare än dess plasticitet. Kommentera inte «wow, super vackra», liknande betyder redan att du gillar det.

Hur man flörtar på Instagram: lägg upp foton som visar dig!

Tidigare i artikeln rekommenderade vi dig att arbeta med ditt fotogalleri och beskrivning på Instagram. Endast det stannar inte där: det är ett verkligt grundläggande arbete.

Du måste ständigt uppdatera din Instagram-profil och bilderna i den.

Varje nytt foto av dig ger dig möjlighet att visas i hennes nyhetsflöde (notera: bara om hon följer dig). Naturligtvis, och vi borde inte behöva säga det, lägg bara bilder som visar dig.

Nej, vi pratar inte om bilderna av dig bar överkropp framför spegeln i omklädningsrummet på gymmet. Nej, vi pratar inte om bilderna av dig med en magnum champagne under en skumfest på Ibiza. Och nej, vi pratar inte om dig med pin-ups i en cabriolet i Las Vegas. Om du gör det vet du inte hur man flirtar på Instagram.

Vi pratar om bilder av dig som verkligen visar upp dig. Bilder av dig i bergen, med din familj, på toppen av en vulkan etc. Bilder som visar att du är en balanserad person med ett hektiskt liv. Ser du vart vi ska med det här?

De första meddelandena: personalisering!

Det är allt ? Följer hon äntligen efter dig? Hon gillade till och med fotot av dig på toppen av Solutré-klippan? Vi gratulerar dig. Nu är det dags att komma igång och ta itu med det på rätt sätt.

skriva till någon på instagram

Innan du ställer frågan, ja, du måste vara personen som skickar det första meddelandet. Du behöver inte vänta. Bara för att du är riktigt blyg i verkligheten betyder det inte att du måste reproducera denna brist på Instagram.

Om hon följer dig och gillar några av dina foton är hon (förmodligen) intresserad. Nu är det dags att komma igång.

Här skulle det klassiska misstaget vara att skicka samma fångstfras till alla tjejer. Ja du vet den roliga fångstfrasen som du hittade på internet som du vill kopiera / klistra in.

Skicka inte samma fångstfras till alla tjejer – de kommer att märka det.

Uppriktigt sagt, gör inte det, du förstör allt. Spela inte lata och välj att skicka honom något personligt istället. Ta några minuter att spela detektiven och inspektera hans profil. Du kommer antagligen hitta några intressanta detaljer om hans liv och aktiviteter. Studsa tillbaka på det och skapa en trevlig konversation.

Ser du inte vart vi ska? Vi ger dig några exempel för att klara dig.

 • Så, hur var denna resa till Chile?
 • Är det din hund på ditt sista foto?
 • Jag ser att du också är Jean Dujardin, såg du det senaste OSS?
 • Från dina foton tror jag att jag var i samma bar som du för VM-finalen
 • Bor du i Thailand ?? Hur var det ? Jag åker dit nästa sommar
 • Är du halv australiensisk? Jag är hälften kanadensisk!
 • Jag ser att du ofta umgås nära Saint-Michel, studerar du på Sorbonne?
 • Du tillbringar många kvällar på Faust! Jag har aldrig sett dig där 🙂
 • Jag tror att jag var i samma klass som din flickvän på din sista bild

Hur flörtar jag på Instagram? Håll dig lätt och meningslös!

Vi är på Instagram, ett lätt och avslappnat socialt nätverk. Vi är inte i kommentarsektionen i Le Monde, så var artig, artig och lätt.

Prata inte om politik eller religion i dina första samtal. Du behöver inte säga att du letar efter en själsfrände och att du är på Instagram för att nab. Du behöver inte nämna det faktum att du har sett alla hennes foton.

Håll dig i skämtet, i humor och i medverkan. Ta små steg och skynda inte på saker.

Ingen «förföljelse»: passera inte för killen som följer hans varje drag

Var försiktig med den sista punkten, bara för att hon följer dig och gillat några av dina foton betyder inte att hon ger dig grönt ljus för att göra någonting.

Låter aldrig som en hungrig kille. Här är en liten lista över saker som inte ska göras, om du inte vill skrämma bort henne:

 • Gilla mer än fem bilder samtidigt
 • Gilla hennes foton direkt efter att hon lagt upp dem
 • Titta på alla hennes berättelser direkt efter att hon publicerat dem
 • Reagera på alla dina berättelser
 • Kommentera alla dina foton
 • Fråga henne varför hon gillade vissa foton
 • Följ alla hans flickvänner
 • Som foton av alla flickvänner
 • Följ hennes ex där killarna hon är på bilden med

Om du gillar alla dessa bilder inom två minuter efter att du publicerat det, märker hon snabbt att du spionerar på henne.

skriva till tjej på instagram

Hur man flörtar på Instagram: fokusera på ett mål i taget

Du kanske inte vet det, men det finns en funktion på Instagram som låter dig se vad människor i ditt nätverk (= personer du följer) gillar.

Det betyder att människor som följer dig också kan se vad du gillar. Du har poängen här: om du gillar massor av foton av tjejer på Instagram, är chansen att ditt mål kommer att märka.

Och det är ett problem. Ingen vill vara med en svältande kille som gillar alla bilder av tjejer han ser på sin skärm. Så gör inte det. Om du är på en tjej, gillar inte foton av andra tjejer. Vänta en minut. Om du ser att hon inte är intresserad kan du gå vidare.

Slutligen är flirta på Instagram inte detsamma som att flirta på andra sociala nätverk. Instagram är bildens rike. Så du måste börja där. Arbeta på ditt fotogalleri såväl som din bio. Lägg alla chanser på din sida så att när hon ser din profil vill hon trycka på «följ» -knappen..

Dessutom är Instagram kul eftersom det finns få falska profiler och därför färre bedrägerier.

Ta sedan steg för steg. Gilla några foton, lägg till en eller två kommentarer. Men håll dig måttlig. Vänta tills hon följer dig. Om hon inte har följt dig efter flera gillanden och kommentarer, släpp den. Om hon följer dig, skriv till henne. Håll det lätt och subtilt och visa inte att du spionerar på det.

Voila, nu vet du hur man flörtar på Instagram.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply