flirta på nätet

Hur flörtar jag på internet? 10 viktiga tips för att skapa en låda

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Du har alltid varit en mycket blyg person. Du blev kär i massor av tjejer under gymnasiet eller till och med i skolan. Du har dock aldrig vågat närma dig en enda. Du har nått vuxen ålder och det måste sägas att dina erövringar kan räknas på fingrarna på en hand. Då anlände Internetens guldålder. Du har upptäckt webbplatser som match, AdopteUnMec och ännu mer nyligen Tinder. Du glädde dig sedan: din blyghet skulle inte längre vara ett problem. Du var nu skyddad av en skärm och du kunde prova alla möjliga saker att flörta med. Det måste dock sägas att du inte vet hur man flirtar på internet.

Först trodde du att du skulle anpassa erövringarna.

Du var naiv och du trodde att du lätt skulle bli King of Tinder, King of match och Emperor of Badoo.

Trots allt kunde tjejerna inte motstå dig. du hade en topp profilbild. Ja, den du tog på din sista semester i Thailand, med en tiger och din tatuering på axeln. Till och med din beskrivning var fantastisk: du lade alla dina favoritlinjer från besökarna. Ingen kunde motstå en kille så stilig och med så förödande humor.

Men du uppfyllde inte den förväntade framgången. Du skickade massor av meddelanden. De blev nästan obesvarade. Det är uppenbart att tjejerna ignorerar dig. Du har ingen bättre lycka på dejtingsajter än du gjorde på gymnasiet.

Du försökte ändra. Din bästa kompis, som aldrig är snål med goda råd, har sagt till dig att vara mer aggressiv och inte tveka att göra tunga skämt. Situationen blev värre.

Vi får dock inte ge upp. Det är sant att flirta på Internet är mycket lättare än att flirta i verkligheten. Men detta spelplan möter också sina egna svårigheter.

Det finns några uppenbara misstag för att undvika att 90% av killarna gör det.

Det finns några grundläggande regler (som du förmodligen inte känner till) som du måste tillämpa för att sticka ut. Det finns också några tankeväckande tips som måste sättas in på lång sikt för att bli kungen av Tinder.. Vi förklarar allt detta i resten av artikeln. Följ guiden.

hur man flörtar på internet?

Hur flörtar jag på Internet? Anpassa din teknik enligt plattformen som används

Först och främst är inte alla sociala nätverk och dejtingsajter desamma. De har var och en sin egen särdrag och de måste användas klokt.

Om du till exempel vill veta hur man flörtar på Snapchat måste du behärska konsten att selfie, subtilitet och lätthet. Det är ett socialt nätverk som vill vara roligt och avslappnat. Således har aggressiva och alltför allvarliga flirttekniker ingen plats i denna applikation.

Om du vill veta hur man flörtar på Facebook, då det kommer att bli nödvändigt att behärska alla verktyg som erbjuds av Mark Zuckerbergs plattform. Till exempel bör du använda funktionen «som» klokt. Du måste gilla några väl valda foton utan att missbruka den här funktionen. På Facebook tar profilbilden också en mycket viktigare plats än på Snapchat.

För att flörta på Instagram måste du arbeta om och om igen alla dina foton. Det kommer att bli nödvändigt att behärska filtrets konst, inramningen och ljusstyrkan. Du måste visa att du är någon som kan ta vackra bilder och uppskatta vackra saker. Du måste också lära dig att behärska ”Story” -verktyget för att visa tjejerna du vill att du har ett hektiskt liv.

Du förstår det, även om sociala nätverk och dejtingsajter verkar väldigt lika, konsten att flirta och de tekniker som används är olika.

Ta dig tid att ha en topprofil för att veta hur man flirtar på internet

På internet har du turen att inte vara ansikte mot ansikte. Så du kan flirta med en tjej medan du kammas illa, inte duscha och sitta i underkläder på stolen i ditt vardagsrum. Om du inte har din webbkamera på, märker hon ingenting.

Endast din virtuella bild är viktig i dessa fall. Det måste dock arbetas några timmar. Din profil måste vara så attraktiv som möjligt med de verktyg som varje socialt nätverk ger dig.

Om du till exempel är på Tinder måste du inte bara arbeta med dina foton utan också beskrivningen av din profil.

Om du är på Facebook kommer det också att vara nödvändigt att arbeta med kvaliteten på din lista över anslutningar.

flörta på tinder

Några misstag att inte göra när det gäller din profilbild

Profilbilden är förmodligen det viktigaste elementet på 90% av dejtingsajter eller sociala nätverk. Så var försiktig.

Problemet är att för många killar inte tar sig tid att ta en ordentlig profilbild.

Vi tänker till exempel på dessa killar som tar bilder selfie i badrummet. Vi tänker också på alla killar som tar tröjalösa bilder i gymmet omklädningsrummet (nej, dina överbelastade muskler kommer inte att imponera på mig på internet). Sätt tillbaka din t-shirt direkt.

Undvik också profilbilder som är alldeles för «aggressiva». Det är till exempel ingen mening att ta en bild av dig själv bredvid en Ferrari som inte tillhör dig. Detta placerar dig omedelbart i kategorin big beaufs. Du vill inte ha det, eller hur?

Samma sak för detta boxade foto där du håller en Jeroboam champagne och där du har neonsolglasögon på näsan. Du kanske hade en riktigt bra utekväll på Ibiza, men att publicera detta foto på en dejtingsajt är helt kontraproduktivt. Du kommer att passera för stranden keke, säger vi dig direkt.

Din beskrivning bör sätta dig över andra

För att veta hur man flirtar på internet måste du behärska beskrivningskonsten och ha en originalprofil.

Beskrivning är några få meningar som anger vem du är. Det här är ditt mini-CV.

Vi döljer det inte längre för dig, att beskriva sig själv korrekt och med några ord på Internet är något mycket svårt.

Det finns några grundläggande principer att följa för att veta hur man beskriver sig själv:

 • Var kort men skarp
 • Använd en touch av humor
 • Ingen beskrivning kopiera / klistra in
 • Var lätt och subtil, visa att du har intelligens
 • Inget utökat CV i beskrivningen

Hur flörtar jag på internet? Arbeta med ditt första inlägg

dating på internet hur fungerar det?

Efter profilbilden och beskrivningen kommer det första meddelandet eller fångstfrasen. Vi får inte missa detta ögonblick, annars kommer du att sjunka ner i en helt monoton konversation och du kommer aldrig att träffa flickan i verkliga livet (och igen, det är i händelse av att hon planerar att svara dig).

Det finns också några grundläggande principer att följa för slagordet. Det är till exempel ingen mening att skicka en mening som du har hittat på internet och som du ska kopiera / klistra in till alla.

Här tar det lite mer tid och skicka en personlig fångstfras till var och en av tjejerna du ska försöka närma dig. Du måste ta några minuter på att analysera deras profil och identifiera element som kan användas för en fångstfras.

Om hon till exempel har många bilder där hon rider på en häst kan du börja samtalet genom att prata om ridning. Det är ännu bättre om ni kan hitta gemensamma grunder mellan er. av dem.

Mellan bilderna och beskrivningen ger en internetprofil mycket mer information än du kanske tror.

Använd gärna en lätt touch av humor. Du kan vara lite retas men aldrig vara tung, sexistisk eller macho. Använd alltid humor lätt. Bry dig inte om att gå överbord om hon inte reagerar på din humor.

Naturligtvis bör du undvika det traditionella och monotona: «hej», «hur mår du?», «Vad händer?».

Dessa fraser används av killar som inte har fantasi och som går vilse hela tiden i helt tråkiga samtal. Du är inte här för att prata om regn och sol.

Slutligen en gyllene regel som för många killar inte respekterar. Du ska aldrig någonsin göra sexuella anspelningar i dina första dejtingsidor. Alltför många killar svälter på sociala nätverk och skickar dussintals sexuella förslag varje dag.

Flickorna orkar inte längre. De hatar den här typen av kille.

Sätt dig själv över resten och gör aldrig sexuella allusioner. Det enda undantaget är när flickan bestämmer sig för att gå in på lekplatsen. Då kan du följa henne.

Hur flörtar jag på internet? Visa att du har ett spännande liv

Okej, du är på internet och du är skyddad av skärmen på din dator eller din mobiltelefon. Men om du är mycket varm just nu är flickan du pratar med också intresserad av killen bakom datorn.

Hon kommer att försöka hitta ledtrådar i din profil om du har ett intressant liv eller inte. Flickor vill inte gå ut med killar som stannar hela dagen och spelar videospel i underkläderna.

Flickor vill ha alfahänder som luktar testosteron, som tar resor, som har spännande liv, som har många vänner, som har karisma, som värderas i sitt samhälle.

Du måste göra allt du kan för att komma nära den här typen av kille och för att visa att du är på sociala medier. Var dock noga med att inte falla i kategorin macho beauf.

Ta fram dina semesterbilder, ta fram dina foton med dina vänner och lägg upp dem på din profil på dejtingsajter. Detta ger ledtrådar till flickan du pratar med: ja, hon pratar verkligen med en kille som är … på toppen.

De som vet hur man flirter på internet känner till tålamodens dygder

För att veta hur man flörtar på internet måste du ha tålamod.

Vanligtvis kommer killar som är otåliga aldrig genom online dating.

Så, be aldrig om en drink efter bara några meddelanden. Vi pratar inte ens om att bjuda in henne till dig eller göra sexuella förslag till henne. Detta bör inte ske före flera möten (det finns naturligtvis undantag).

Varför är det ett problem att göra killen otålig? Eftersom det visar att du har plattan. Det bevisar att du svälter och att du bara är där för att tillfredsställa din libido. Flickor hatar den typen av attityd.

Flickor vill inte vara med en hungrig kille som letar efter en bit kött på dejtingsajter. Flickor vill vara med en kille som är säker på sig själv, som lätt kan ha tjejer, men som ändå väljer att ta sig tid och upptäcka personligheten hos personen han chattar med innan de går vidare till nästa steg. En elegant och framstående kille.

Kom ihåg att tjejer är mycket mer cerebrala än vi och att de värdesätter en kille som har en bra diskussion och som vet hur man ska vara tålamod och uppmärksam på den han önskar.

förföra på internet

Slutligen slösa inte bort tid med falska profiler

Slutligen, se upp för falska profiler på dejtingsajter. När du försöker ta reda på hur du flörtar på internet, du kommer förmodligen att spendera mycket tid på att chatta med många människor.

Det finns ungefär 99% chans att du snubblar på en falsk profil eller dejting bluff minst en gång. Det finns några enkla tips för att upptäcka en falsk profil. Följ dem till punkt och pricka och slösa inte bort din tid (eller pengar) med den här typen av människor.

Slutligen är det framför allt att veta hur man flirtar på internet:

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!
 • Gör inte de dumma misstagen 80% av killarna kommer att göra
 • Tillämpa grundregler som kommer att sätta dig över resten
 • Anpassa din flirtteknik till olika plattformar och olika dejtingsajter
 • Behärska fotografiets konst och profilbeskrivning
 • Placera ledtrådar i din profil för att visa att du har ett spännande liv från skärmarna
 • Använd tankeväckande och personliga fångstfraser
 • Använd humor men vet också hur man hanterar det med försiktighet
 • Ta dig tid och var inte otålig framför den tjej du vill ha
 • Se upp för falska profiler och slösa inte bort tid med dem

Leave a Reply