Dating Apps

Hur flörtar jag på Tinder? Komplett guide + exempel

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Det är det, du har äntligen läst vår artikel för att optimera din Tinder-profil och du har alla implementerat den: alla älskar det här fotot av dig i en amfiteater, beige polotröja och självsäkert ansikte, liksom dina två andra bilder högst upp på sidan. ‘Everest och med en giraff i Sydafrika. Din Tinder-beskrivning vägs väl: vi går rakt på sak, med några subtila element som ett vattenstämpel som ger dig det bästa ljuset. Resultaten är tydliga: du har ökat antalet Tinder-matcher med 5. Men du har fortfarande problem med att dejta Tinder.

Faktum är att matcherna finns där, flera dussin per dag. Och inte bara fula. Det måste sägas att eftersom du har omarbetat din Tinder-profil har du tydligt rört friare som inte ens skulle ha tittat på dig på gatan. Allt detta gav dig en ökad motivation och det är därför du bestämde dig för att attackera alla dina byten för att få datum. När allt kommer omkring, vad är poängen med att stapla matchningar om du stannar bakom din telefonskärm? Som du vet är Tinder till stor hjälp för att hitta kandidater. Men flirten, den verkliga, den görs på gatan.

Ändå dör alla dina Tinder-chatt efter varandra. Du erbjöd 10 datum, du tog tio krattor.

”Ledsen att jag har tagit bort Tinder”, ”Ledsen att jag är väldigt upptagen just nu”, “Ledsen, jag vill hellre lära känna varandra innan”, ”Tyvärr, jag har partials som kommer snart”.

När det gäller att avböja ett datum får flickor aldrig ursäkter. Men varför i helvete gör de det här? Om du har matchat är det bra att du trivs, eller hur? Vad kostar det dem att gå och ta en drink med det vackra barnet du är? Du har ingen aning.

Vi börjar med grunderna: bygg en profil som leder till bra samtal.

Så ja, du har redan spenderat timmar på din profil för att optimera ditt antal matcher och vi gratulerar dig. Men det handlar inte bara om matchningar – nu handlar det om att konvertera dem.

Det finns verkligen denna kategori av killar som kedjer matcher men som kämpar för att flörta på Tinder. Vanligtvis är de super stiliga killar (eller åtminstone med foton som gör dem super BG) men med en ostrons karisma.

Glöm aldrig: flickor är mer cerebrala än vi killar. De vill ha intressanta tinder (eller någon annanstans) samtal, de vill ha killar som har en bra chatt. Det börjar med din profil. Bidrar dina foton till intressanta samtal? Fokusera på bilder av dig själv utomlands, med exotiska djur eller kändisar. Detta leder alltid till frågor.

Vem av beskrivningen? Intriger, provocerar, charmar hon? Om inte, bearbeta det igen med vår guide till Tinder-beskrivningen.

Butterfly minute: ingen datumbegäran efter 5 minuter

Ett klassiskt misstag gjort av 95% av killarna som har spel: att ha bråttom. Vi slår vad om att du erbjöd en drink efter tre rader som du precis tog rakes, eller hur?

Detta är en mycket dålig taktik. Varför ? Eftersom det skickar en tydlig signal till dessa damer: «Jag har plattan». Det visar att du inte har ätit på flera månader och att du absolut vill vidta åtgärder. Flickor föredrar killar som har alternativ, som är tillräckligt självsäkra för att inte skynda saker för mycket.

Dessutom visar det att du är lat – du tar inte ens tid att ha en konversation som du redan vill ta nästa steg. Flickor hatar det; så gör inte det.

muddra-på-tinder-glas

Flirta på Tinder med sexuella referenser? Lämna det till förlorare i bråttom

Vet du vilken typ av kille som aldrig sover på Tinder? Killen som är på Tinder bara för att ha sex. Paradoxalt nog är det dessa killar som aldrig kommer att lyckas. Varför ? Eftersom tjejer hatar den här typen av rusade killar. Vanligtvis har dessa killar inga Tinder-matcher.

Flickor akta dig för sexuella referenser som pesten. Låt det sägas, det är inget fel med att prata om sex med någon du vill ha. Detta görs dock inte på Tinder eller under första dejten. Sex är väldigt intimt, särskilt för tjejer, och många av dem vill absolut inte prata om det med fullständiga främlingar.. För ja, det är inte för att du har matchat att du inte längre är främlingar.

Även om du är på Tinder för ett en-till-ett äventyr, hänvisa aldrig till sex. Det enda undantaget är när flickan börjar ta upp dessa ämnen på egen hand. I det här fallet, följ det men gör det på ett subtilt sätt. Spela inte bourin annars får du en tackling som:

flirta på tinder

Observera: vi flirtar inte med alla på samma sätt

Under dessa linjer kommer du att märka en allmän trend: killar som inte kan träffa Tinder är de som tycker att det finns ett universellt, snabbt och enkelt sätt att träffa ALLA tjejerna på Tinder.

Ja, det finns allmänna tips och vanliga trender som avsevärt ökar dina chanser att omvandla en match till ett datum. NEJ, det finns inga kopia / klistra in konversationer som alltid ger dig datum. Varje person är annorlunda och bör kontaktas på ett annat sätt.

Om du till exempel ser att flickan mittemot ser ut som en förbannad poet, prata inte med henne om triviala och obetydliga saker. Om flickan mittemot skriver i sin biografi att hon hatar sport, berätta inte för henne om din passion för OM. Om flickan framför dig säger att hon är en vegan som älskar naturresurser, berätta inte för henne om din kärlek till kött eller racing.

Vi karikerar medvetet så att du förstår trenden.

Ta alltid några minuter att titta på profilen för personen framför dig innan du börjar prata med dem. Ta reda på vad hon gillar, vilken typ av konversation hon vill ha och vilken typ av kille hon kanske gillar. Med två ord analyserar du “vibbarna” som kommer ur denna profil och spelar en melodi som passar dessa toner. Dessa två eller tre minuters reflektion kan spara för dina framtida konversationer. Då går du förbi alla killarna som inte har tagit sig tid att göra det.

Humor att flirta på Tinder: ett tveeggat svärd

«Skrattande kvinna, halv i din säng». Ja, förutom att du måste lyckas få henne att skratta.

Det finns massor av typ av humor. Naturligtvis finns det saker att undvika, till exempel:

muddra-humor-tinder-bla

Du har det, det behöver inte vara tungt. Humor ska alltid vara lätt, subtil och väl vägd. Du måste börja med ett lätt skämt och anpassas efter personens profil (så kopiera / klistra inte in din vän Sebs bästa skämt). Om skämtet tar tag, fortsätt med en lätt humor och se baserat på personens reaktioner. Om personen räcker ut och verkar vilja ha en mer allvarlig konversation, fortsätt inte med ett annat (tvivelaktigt) skämt.

Varning: mellan arrogans och sarkasm finns det bara ett steg

När det gäller humor är antagligen en av de finaste och mest effektiva sarkasm. Sarkasm är ironisk hån … men ofta otäck.

I grund och botten är sarkasm detta:

flirta-tinder-sarkasm

Flickor uppskattar sarkasm i den mån det anger någon form av intelligens hos den person som använder den. Att hantera sarkasm är att förstå ironi och alla dess nyanser: det är inte att ge till alla.

Man bör emellertid inte hamna i gratis menighet eller arrogans, som i exemplet nedan:

sarkasm-bla

Uppenbarligen kommer denna typ av skämt att skrämma bort kvinnor.

Född faller inte för boooooring-konversationen.

Litar du inte på din förmåga att använda humor? Har du inte ett bra skämt till hands? Så ta inte en knepig väg och håll dig till konventionell konversation.

Nej, inte alla bra samtal handlar om humor. Vissa killar som är övertygade kan landa dussintals datum utan att behöva göra ett enda skämt. Det finns dock en sak du inte bör falla för: den monotona konversationen.

Alla i världen som laddade ner Tinder har dessa konversationer i sitt arkiv som slutade kl:

  • «Jag mår bra och du?»
  • » Vad händer ? «
  • » Vad gör du i livet ? «
  • » Vad gjorde du idag ? «

Och andra banaliteter av detta slag med de första meddelandena, var och en tråkigare än nästa.

Ja, artighet är alltid välkommen på Tinder. Det är bara ingen som bryr sig om hur du är eller vad du gjorde idag. Om du pratar med någon du har matchat finns det 99% chans att du inte känner den personen alls. Så du bryr dig inte om de dagliga aktiviteterna – låtsas inte och ställ frågor.

Vad du måste komma ihåg:
Hoppa över det här steget. Släpp ett snabbt «Jag hoppas att du mår bra» och gå direkt till sakens kärna. Ställ inte frågor om det är möjligt, men använd meningarna «tillräckligt starka» för att få personen att studsa av dem. Till exempel, säg inte ”Var bor du? «Men säg snarare» Jag tror att jag känner igen den lilla sjöjungfrun i bakgrunden på bilden. Är du på utbyte i Köpenhamn? «.

Komplimentera henne? Gör det smart

Så ja, komplimanger är alltid välkomna. Men överdriv inte det. Att matcha med någon är att ge dem det tysta avtalet att ja, den här personen gläder oss eller kan behaga oss. Så du behöver inte lägga till «fina bilder» eller «trevliga bio».

Var mer personlig, vara mer incitiv. Gör en kommentar till en detalj av ett foto eller om ett element i bio. Var också subtil. Säg inte «Jag gillar ditt leende» utan använd humorn «Jag är förblindad av tändernas vithet» istället.

Fjäderfåglar flockar tillsammans: hitta vanliga punkter att flirta på Tinder

Det bästa sättet att flirta på Tinder är att inte hamna i det obekväma eller tråkiga samtalet. Och för det, vad bättre än att prata om gemensamma punkter?

Även om du inte känner personen framför dig, kan du hitta massor av detaljer om dem i deras foton och i deras beskrivning. (detta är ännu mer fallet om hon har länkat Instagram till sin profil). Observera och försök hitta något du har gemensamt för att ha bra Tinder-fångstfraser.

I slutändan är dejting på Tinder en process i flera steg. Först och främst måste du bygga en profil som leder till bra diskussioner (väl flirta är att ha en trevlig diskussion för den andra personen). För att göra detta, fokusera på bilder av dig som tilltalar dig och skriv en kvick beskrivning som får personen framför dig att studsa tillbaka.

Då måste du undvika alla fällor som de flesta killar gör: be om ett datum efter några rader av konversation (ha inte bråttom), använd samma slagfras med alla (inte alla tjejer pratar med varandra) inte på samma sätt), gör sexuella anspelningar eller missbruk av humor. Humor spelar ofta en viktig roll i konsten att dejta på Tinder, ja. Men han kan vara din bästa allierade, liksom din värsta fiende. Detta är desto mer sant när du använder ironin och sarkasmen. Det finns andra verktyg som fungerar bra, som komplimanger, så länge de är subtila och väl placerade. Men den som fungerar bäst letar förmodligen efter gemensamma drag. Faktiskt handlar flörta framför allt om att hitta ett gemensamt territorium där du kan komma överens med personen framför dig.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply