plocka upp kvinnor

Hur flörtar man i gymnasiet för att förföra den tjej du gillar?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Du är en ung gymnasium och du kan inte sluta falla för lilla Amandine på första raden. Bara hon tittar inte ens på dig. Det måste sägas att du vill veta hur man flörtar med en tjej i gymnasiet. Du försökte den tuffa killen närmar sig, du försökte imponera på henne genom att svara illa på Madame Simone när hon frågade varför du inte hade gjort din trigonometri, men det fungerade inte.

Flörta med en tjej kan vara svårt för alla i alla åldrar. Du måste veta rätt tips för att veta hur man flirtar med en tjej. Det kan inte bara vara skrämmande, det kan också vara helt förvirrande (ja, vi hade alla krattor). Det är dock ännu mer skrämmande när du går på gymnasiet. … Eftersom du förmodligen har mycket mindre förtroende för dig själv än en 30 år gammal kille.

Beroende på din åldersgrupp har många människor du umgås med aldrig haft en relation med en tjej. När du går i gymnasiet är känslorna starkare, mer intensiva och du tar dessa saker lite för seriöst. Flörta med en tjej involverar riktiga sociala frågor: du tar vinden, det är synd framför alla dina vänner.

Sätt inte på dig själv. Du borde redan veta att genom att vara den trevliga och sällskapliga killen i klassen ökar du dina chanser att hitta en flickvän avsevärt.. Sedan finns det några sunt förnuftstips att tillämpa. Vi berättar mer i resten av artikeln.

Arbeta först med ditt utseende och stil

Det första steget i att veta hur man flirtar med en tjej i gymnasiet är att se attraktivt ut. De flesta tjejer vill inte ha en kille som luktar illa eller tydligt saknar stil (de kommer att vara skrattande för sina flickvänner). Gymnasieelever är kända för att inte alltid vara på sin hygien. Var inte den röriga tonåringen som bara tar en dusch i veckan. I så fall kommer du att kraftigt minska dina chanser att lyckas.

gymnasiet flicka flirta

Innan du tar hand om henne, ta hand om dig själv först.

Här är en liten lista med grundläggande tips att följa:

  • Tvätta tänderna efter varje måltid
  • Rengör öronen varje dag
  • Dusch varje dag
  • Använd kläder som passar dig
  • Strumpor och underkläder med hål ska undvikas
  • Inga sandaler eller extravaganta saker
  • Kopiera stilen på killen i klassen som alla tjejer är intresserade av
  • Använd kläder som du är bekväm i
  • Ha tuggummi med dig när du pratar med tjejer
  • Inga skrynkliga kläder.

Tänk på att du inte behöver morph helt för att flörta med en tjej. Men försök åtminstone att lukta gott och se presentabel ut, det är basen.

Hur flörtar jag med en tjej i gymnasiet? Visa honom att du är säker, att du är en alfahane

Flickor i gymnasiet gillar killar som är självsäkra. Detta är särskilt fallet när du vill närma dig en blyg tjej. De är i en ålder i sitt liv när de inte riktigt vet var de är, så de gillar att ha någon som är lugnande vid deras sida.

Hur kan du ge det intrycket? Det är ganska enkelt. Att göra ett försök att lära känna människorna i din klass kommer att uppmärksamma dig. Flickor kommer att tycka om dig om du kan bevisa att du kan interagera med andra, oavsett om det är med tjejerna eller pojkarna i din klass.

I själva verket spelar det ingen roll vilken grupp du befinner dig i – om du kan bevisa att du är gruppens naturliga ”alfahane” (förstår “ledaren”), kommer kvinnor att lockas till dig.

Att bli alfahane behöver inte betyda att man blir fotbollslags kapten. Ja, det är mycket troligt att kaptenen är alfahan i sin kompisgrupp, men han kommer inte vara den enda.

Varje social grupp i din gymnasium kommer att ha sin egen alfahane. Även schackklubben kommer att ha en alfa. Detta var förmodligen också fallet när du ville träffa tjejer på college.

aldrig haft flickvän

Så hur blir du en alfa-man? Den enklaste definitionen är gruppledarens definition. Han är personen med det högsta sociala värdet i denna grupp, den som alla lyssnar på och den som tjejerna först väljer bland alla andra medlemmar i gruppen.. Låter bra, eller hur?

Det är dock inte lätt att nå den speciella positionen i din grupp, speciellt när du måste möta alla andra utmaningar och hinder som gymnasiet medför. Alfa-manens ansvar är att leda sin grupp och vara ansvarig för sina beslut. Alfahannen har det sista ordet, men om något i gruppen går fel är han den som alla förhoppningar kommer att läggas på för att lösa problemet.

Du förstår. Även om det är lönsamt att vara alfa krävs det också mycket ansträngningar.

Du måste också vara mycket försiktig med dina handlingar som alfahane. Om du förnedras av en extern person (en lärare, en alfa från en annan grupp) kommer din grupp att förlora lite respekt för dig och kommer att vara mer tveksam att följa ditt exempel i framtiden.

Vad du måste komma ihåg:
Alfahannen i gruppen är alltid lugn, tar sig tid att fatta de bästa besluten, värderar sig framför allt och ryggar aldrig tillbaka från en utmaning.

Var inte blyg: Komplimentera det

Det är ingen hemlighet … Flickor älskar komplimanger. Var dock försiktig med att använda detta vapen med list och intelligens.

Om du har förtroendet att komplimangera henne, går du förbi alla dessa alltför blyga killar som aldrig kommer att prova någonting.

Bombardera henne inte med komplimanger. Genom att ständigt berätta för henne hur vacker hon är och hur vackert håret är … kommer du att förlora hennes intresse.

Du måste inse att en komplimang har en mycket starkare effekt när det är uppriktigt, och ännu viktigare, oväntat. Komplimentera där, men vid de mest oväntade tiderna.

Komplimentera inte bara utseendet. Visa att du är över den, att du inte är ytlig och att du också uppskattar hans intelligens och hans personlighet.

Det är ännu bättre om du inte är tydlig när du vill ge en komplimang. Var i grund och botten smartare och låt henne dra av komplimanger utan att du behöver ta upp dem direkt.

hur flirtar tjejer

Hur flörtar jag med en tjej i gymnasiet? Förbered bra diskussionsämnen

När du närmar dig en tjej, antingen i SVT-klass eller nära skåp, behöver du definitivt en bra konversationsbit.

Vad du har att säga är viktigt och hjälper dig att göra ett bra intryck. Flickor älskar killar som tar dem till nya platser, så har något att säga. Dessa saker är praktiska. Först kommer du inte att kunna improvisera, så förbered en bra konversationsbit innan du närmar dig en tjej på gymnasiet.

Hur man närmar sig det? Du kan be henne att hjälpa dig med en klassuppgift eller för en kommande tentamen. Det är ännu bättre om du är den som hjälper henne (om du ser att hon har svårt med sina matematiska övningar till exempel. Du kan ställa frågor till henne om hennes favoritlektioner eller vad hon gillar att göra. Utanför gymnasiet Att veta hur att flörta med en tjej i gymnasiet vet också hur man imponerar på henne.

Var inte för personlig eller för aggressiv i början. Indirekta metoder är bra när du inte är särskilt säker. Att använda en frontal strategi som «Jag har aldrig sett en så vacker flicka i hela skolan» kan göra henne obekväm. Därför, om du inte är tillräckligt säker eller inte känner henne alls, skulle en lättare strategi vara bättre.

Utöka din cirkel och hitta gemensamma vänner

Har du inte många vänner och du känner bara tjejerna i din klass? Gå till aktiviteter utanför skolan.

Under en dagstadie kan det vara svårt att träffa människor och prata med en ny tjej. Men om du registrerar dig för aktiviteter utanför skolan kan det vara lättare att hitta personer med liknande intressen som dina..

Utomhusaktiviteter gör det också möjligt för dig att umgås och få vänner. Det kan hjälpa dig att träffa tjejer. Hitta en efterklubbklubb som uppfyller dina intressen och inkluderar medlemmar av båda könen. Det är osannolikt att du kommer att träffa tjejer på ett fotbollslag eller på en boxningsklubb. Hitta klubbar som är lite mer lämpliga, till exempel bokklubben eller skidföreningen. Var försiktig, var inte den enda killen från den klassiska dansföreningen: alla kommer att veta att du är där för att flörta.

Fördelen med att träffa tjejer genom en klubb är att du automatiskt har något gemensamt. Så är inte fallet om du till exempel närmar dig en tjej på gatan. Om du ibland har svårt att föra en konversation, här kommer du att ha massor av saker att diskutera: nästa evenemang i klubben, hur hon spelar badminton etc.

Använd också dina vänner för att träffa nya tjejer. Det blir mycket lättare för dig: om du är vän med en av deras vänner, då är det som om du redan har «förvaliderats». Det är också mycket lättare för dig att presentera dig själv. Du är inte en främling som kommer från ingenstans.

hur får man vänner på gymnasiet

Skolan fortsätter också på sociala nätverk: prata med honom på Facebook!

Du behöver inte närma dig honom på gymnasiet – speciellt om du är en stor blyg person. Du kan också välja att lägga till dem som en vän på Facebook eller Instagram och starta konversationen i dessa nätverk.

Om du inte går på en enorm gymnasium eller bara i september, finns det en god chans att hon redan ser vem du är, eller åtminstone har du några vanliga sociala vänner. social.

Det är ännu bättre om du redan har pratat lite med henne på gymnasiet. Många människor möts i verkliga livet och förstärker det bandet på sociala medier. När du väl har lärt känna tjejerna i din skola, lägg till dem på Facebook, Twitter och mer.

Tänk dock på att inte överdriva det. Om du trakasserar en tjej på sociala medier kan hon ta det riktigt illa. Gillar till exempel inte alla deras statusar och kommenterar alla deras inlägg. Var lite smartare än så.

Var lätt, börja med några gillanden och några kommentarer här och där. Vänta tills du ser hur hon reagerar innan du startar konversationen. Gillar och kommentarer är valideringsverktyg som måste analyseras med stor noggrannhet. Om hon svarar positivt, börja en konversation och börja lära känna varandra. Du kan använda våra tips för att hitta fraser för att flörta med en tjej. Många människor känner sig mer avslappnade när de pratar online

Ignorera det inte i verkliga livet. Okej, du är väldigt blyg. Men om du berättar för henne om ditt liv på sociala medier men inte ens tittar på henne när du går i gymnasiet, blir hon arg på dig.

I slutändan krävs det mycket mod och självförtroende att veta hur man flörtar med en tjej i gymnasiet. Att prata med tjejerna på din gymnasium kan vara mycket skrämmande, särskilt när du befinner dig i en tid av ditt liv fylld av tvivel och osäkerhet. Bara det finns ännu hårdare saker, som att flirta med en tjej som redan har ett förhållande.

Många killar i gymnasiet skräms alltför mycket av tjejer. Börja med att arbeta med dina sociala färdigheter. Skaffa vänner, prata med klassen, gå med i idrottsklubbar. Lär dig hur du bygger en säker alfa-manlig bild.

Då blir du bättre på att prata och träffa nya människor. Ta en första kontakt med flickan du såg och fortsätt sedan prata med henne på sociala nätverk. Ta det steg för steg och ha inte bråttom. Om det inte fungerar, prova en annan tjej. Inget tryck, du har hela ditt liv framför dig.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply