plocka upp kvinnor

Hur flörtar man med en kassör? Alla våra tips

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Du har bott i samma stadsdel i flera år nu. Du kommer alltid att handla på samma ställe, i det här lilla snabbköpet som ligger några meter från tunnelbanestationen. Nu går du mekaniskt, som en robot som vet exakt var dess favoritmat är. Ingenting kan vara tråkigare än att shoppa på denna mini-marknad. Men det var tidigare. innan den här vackra kassören anländer där du har blinkat direkt. Hon hanterar streckkodsläsaren som ingen annan. Hon är alltid på gott humör. Hon ler alltid. Eftersom hon har varit här, sittande vid sitt kassaapparat, spenderar du mycket mer på denna mini-marknad. Bara, där har du det, du vet inte hur man flirtar med en kassör.

Du har ingen aning om hur du ska närma dig det. Det måste sägas att dina stunder med henne aldrig varar mer än 3 minuter, den tid som hon tillbringar alla dina saker i kassan. Vad kan du säga? Ska du inte berätta för honom om priset på purjolök, som har ökat sedan förra veckan? Dessutom är du verkligen obekväm att slå på kassan medan flera personer väntar bakom dig i raden. Det här är en situation som inte är uppenbar, det måste sägas att du inte hittar den sexigaste lekplatsen i världen.

Ja du har rätt, det är verkligen inte lätt att flirta i en stormarknad, särskilt när den stormarknaden är ditt måls arbetsplats. Detta är dock inte omöjligt. Andra kom dit före dig. Det finns dussintals historier om killar som blinkade på en kassör och slutade med henne.

Det är svårt, men inte omöjligt. Flirta med en kassör är lättare än att flirta med en vän, flirta med en kollega eller till och med flirta med en kvinna som redan är fångad. För detta kommer det att vara nödvändigt att veta hur man använder tålamod och särskilt att få på plats de bra teknikerna. För att veta hur man flirtar med en kassör, ​​måste du också veta hur man hindrar fällorna som väntar på dig … mellan hyllorna i snabbköpet. I resten av artikeln ger vi dig en uttömmande lista med tips för att se till att den här vackra brunetten som skannar dina yoghurt snart blir din reskamrat.

kassör

Bli regelbunden på den plats där hon arbetar!

Det är självklart att för att flörta med en kassör måste hon först upptäcka dig. Men som ni vet ser en kassör dussintals människor gå förbi varje dag. Om du inte har en exceptionell kroppsbyggnad eller redan har hittat ett sätt att bli märkt, är chansen att hon inte kommer ihåg dig.

För att hon ska märka dig måste du gå till hennes kassa flera gånger. Vid varje utcheckning har du mellan 3 och 10 minuters slag för att göra ett bra intryck. Vi förklarar hur man fortsätter i resten av artikeln.

Uppsidan, till skillnad från att slå på en försäljare i en underklädebutik, är att du kan komma tillbaka flera gånger i veckan utan att det låter konstigt.

Men bli inte den lokala sugaren

Ja, du måste komma lite oftare till minimarknaden (minst en gång i veckan). Du måste dock vara försiktig så att du inte överdriver det.

Slampor som dyker upp varje dag i veckan för att flörta med kassörerna, det finns några i alla stormarknader.

Fall inte in i denna kategori.

Om du försöker veta hur man flirtar med en kassör och du dyker upp varje dag, att du går till hennes kassör varje gång, att varje gång du ber henne om hennes nummer där du ger henne en komplimang framför alla, det kommer att bli alltför uppenbart och du kommer att ha en god chans att missa ditt skott.

Glöm inte att hon är på sin arbetsplats, det kommer inte att vara nödvändigt att vara aggressiv, det kommer att vara nödvändigt att skjuta upp.

Vi måste därför hitta rätt balans mellan «Att vara en kille som de andra som ibland kommer till snabbköpet» och «Att vara en kille som dyker upp varje timme i samma kassaapparat och som kommer ut med riktigt tunga skämt».

Arbeta med din takt, varje dag

Stormarknaden är den plats där du har råd att komma helt dåligt klädd, dåligt kammad eller med tvivelaktig hygien. Vanligtvis ligger snabbköpet bredvid dig och det är inte riktigt en social plats. Du är inte där för att träffa människor (utom i ditt fall).

Dessa vanor måste dock minskas. Nu när du har hittat någon som kapslar ditt hjärta vid kassan nummer 3 har du inte råd att dyka upp i pyjamas eller på en utekväll i snabbköpet.

Du vill inte att den framtida kärleken i ditt liv ska se dig i ett beklagligt tillstånd.

Nej, du vill vara på topp varje dag för att imponera på henne varje gång du skannar dina Danettes.

Det är en ny disciplin att förvärva, det kommer att vara nödvändigt att vara ren och välklädd varje gång du dyker upp i snabbköpet, även när det inte finns där.

Ibland komma med vänner

Gå inte alltid på stormarknaden på egen hand. Visa henne att du är en sällskaplig person och ibland umgås med dina vänner. Det finns många möjligheter att gå till snabbköpet med dina vänner. Du kan till exempel bestämma dig för att åka dit före en fest: du handlar tillsammans för de andra gästerna.

När du kommer med vänner till snabbköpet går du naturligtvis till kassan och agerar som om ingenting hade hänt. Skämt runt med dina vänner och visa att du är en avslappnad och avgående person.

Du kan till och med komma med en vän som kommer att spela rollen som medbrottsling. Om det är en nära vän kan du faktiskt hålla honom informerad om din förförelseplan. Den här personen kommer att kunna hjälpa dig, särskilt om du vill flörta medan du är blyg.

Till exempel, när du går till kassan, ha den här personen säg något som får dig att må bra. Till exempel kan hon säga något som «Aufaite, alla var imponerade av den sista målningen du målade» eller «Ser du vem det är Claire, den sista kvällen? Hon var helt kär i dig ”. Du förstår vad vi menar. Detta bör dock inte vara för överdrivet, annars kommer det att ha motsatt effekt.

Hur flörtar man med en kassör? Köp produkter som visar dig

Det säger sig självt, men du kommer inte att gå till kvinnans kassaapparat i ditt liv med en låda med kondomer, toalettpapper och en burk med rilletter.

Om du behöver dessa produkter i ditt dagliga liv rekommenderar vi att du köper dem i en annan närbutik lite längre bort.

Även om du tror något annat, kassörerna bedömer dig baserat på de produkter du köper. Så alla produkter som du skäms lite för bör undantas från den här listan.

Kolla istället mat som är hälsosam och visa att du tar hand om din hälsa. Köp protein, vegetarisk mat, god mat och badrumsprodukter som visar att du tar hand om dig själv.

Återigen, gå inte överbord heller. Inget behov av att passera för killen som är beroende av fitness eller killen som till varje pris vill visa alla att han är över de andra. Ta också några vanliga produkter. Uppenbarligen är det en bättre idé att köpa något lite dyrare för att visa att du har råd med det eller det du ägnar särskild uppmärksamhet åt din kost.

hur flörtar man

Slagfraserna som fungerar för dem som vill veta hur man flirtar med en kassör

Det kommer att bli nödvändigt att ta en första kontakt i taget. Detta är förmodligen den svåraste fasen.

Självklart, du kan inte be henne om hennes nummer så här framför alla när du aldrig har pratat med henne.

I verkligheten kommer det att vara nödvändigt att gå dit stegvis. du måste göra några kommentarer varje gång du går till kassan för att lämna ett bra intryck.

Ta det steg för steg, var på gott humör varje gång du checkar ut och gör en lätt, rolig eller snäll punkt. Bli den kunden hon tycker om att se varje dag.

Här är några exempel som kan hjälpa dig, du kan personifiera dem enligt personen framför dig.

Vi rekommenderar att du varierar de små fraserna varje gång du checkar ut.

  • Är dessa bananer från Mexiko bra? Har du smakat dem?
  • Det finns människor idag! En kampanj som jag saknade?
  • Jag kommer till din kassör hela tiden eftersom du är den snabbaste kassören
  • Stormarknaden mittemot säljer sina Actimels; planerar du att vedergälla?
  • Hon ser lite vresig ut din kollega i ansiktet

Hur flörtar man med en kassör? Var inte pinsam framför alla

Glöm aldrig att om du bara handlar, jobbar hon. Hon är på sin arbetsplats, så hon tvingas följa vissa regler och hon är förmodligen föremål för lite tryck.

Dessa är därför inte gynnsamma villkor för henne att känna sig bekväm och mottaglig för flörta. Tänk på att hon inte förväntar sig att bli hämtad av sina kunder alls (även om det måste hända en gång i taget, särskilt om hon är söt).

Således bör du aldrig vara aggressiv. Det är osannolikt att du är ensam i kassan, så du kan överväga det folket bakom dig kommer att höra vad du säger till dem. I verkligheten har du förmodligen inte chansen att ha en dialog med henne: det är lite som alla deltar.

Så gör henne inte obekväm med en ovälkommen komplimang. Undvik också att chatta i åldrar. Hon är på jobbet, hon vågar inte säga att du ska skynda dig och kunderna bakom dig kommer att vara helt otåliga. De kommer att lägga det på ryggen och det kommer att lägga press på hans dagliga belastning.

Var inte kunden som gör jobbet ännu svårare.

Spela det bra med de andra kassörerna

Vi lär dig ingenting, kassörerna pratar med varandra.

Så då och då är du välkommen att byta till en annan kassa och bli märkt också.

Innan du väljer den andra kassören som du också ska gå till, måste du identifiera vem som är kassörerna som den är nära.

Det är ganska enkelt, du måste bara se vem hon chattar med när hon har ett ledigt ögonblick.

När du väl har upptäckt hennes bästa vän bland kassörerna, gör också ett bra intryck framför henne (de goda kvalitetsprodukterna, det stolta utseendet, allt det där).

Du måste dock vara försiktig så att du inte låter som killen som flörtar med alla kassörerna. Annars kommer det att slå tillbaka och ditt nummer 1-mål är inte längre intresserat av dig.

Tanken är att kassör nummer 2 ska säga till kassör nummer 1 ungefär som: ”Hej, har du lagt märke till den stiliga mörkhåriga killen som kommer varje måndag? Det är inte dåligt, eller hur? Han tillbringar hela tiden vid din kassaapparat, jag tror att han gillar dig ”.

Bli det huvudsakliga diskussionsämnet mellan dessa två kassörerna och du har tagit ett stort steg framåt.

Ta reda på var de umgås efter jobbet

Slutligen måste du försöka ta reda på var kassörerna går när de har avslutat sitt arbete. Om de är vänner kommer de sannolikt att ta en drink tillsammans ibland efter jobbet.

Vi bör försöka ta reda på det utan att tycka vara en kille som följer dem. Om du kan träffa dem i en mer informell miljö blir det mycket lättare att plocka upp den som kapslar ditt hjärta.

Eller när du känner att du har skapat ett tillräckligt band och att en sexuell spänning gradvis löser sig mellan er, Du kan diskret ge honom ditt nummer på ett papper när du till exempel ger honom bankkortet för att betala.

Gör detta bara när du är säker på dig själv, var diskret.

Slutligen är det inte så komplicerat att veta hur man flirtar med en kassör.

Tänk inte att stormarknadens lekplats är ogynnsam. Först och främst kommer du att ha mycket mindre konkurrens än på dejtingsajter. Spelet spelas dock under en mycket längre period.

Det kommer därför att vara nödvändigt att gå steg för steg framåt, skapa ett starkt band av medverkan innan du går vidare till nästa steg.

Även om du befinner dig i en stormarknad måste du göra ditt bästa för att skapa sexuell spänning mellan er. Men gör henne aldrig obekväm. Kom ihåg att hon är i en arbetsmiljö och inte nödvändigtvis förväntar sig att bli hämtad.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply