flirta på nätet

Hur fungerar Tinder Select, detta VIP-alternativ på dejtingsidan?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Har du någonsin hört talas om Tinder Select? Du känner förmodligen redan Tinder, den mest använda dejtingsajten i världen. Den senare lanserade nyligen Tinder Select. Detta är ett Tinder-utrymme reserverat för kändisar, eller personer som är särskilt populära på dejtingsidan.

Men hur kan du vara en del av det själv? Vi kommer att förklara detta för dig senare, samtidigt som vi ger oss vår åsikt om Tinder.

Tinder Select: vad är dess princip?

På Tinder kan vem som helst anmäla sig. Det finns därför många profiler, från alla ursprung, och med olika förväntningar på deras forskning. Med detta stora antal abonnenter kan det vara svårt att hitta rätt passform. Dessutom, om du är en känd person, eller om din kropp trivs mycket på webbplatsen, kan du översvämmas av meddelanden från beundrare över hela Sverige. Så svårt att hitta kärlek, du kan snabbt bli uttråkad av denna oändliga mängd meddelanden!

Varför inte samla människor som du i ett privilegierat utrymme, reserverat för VIP? Så du kan umgås med kändisar eller prata med människor som du som är trötta på att bli trakasserade av meddelanden när som helst på dygnet. Du kommer därför att ha tid att bläddra i profilerna på din fritid, och detta kan till och med tillåta dig att stöta på människor som ser ut som du och som du kan tänka dig en kärleksaffär med.

Denna princip för VIP-dejting är inte ny. Även om Tinder är tillgänglig för alla, baserar andra webbplatser sin verksamhet på en restriktiv registrering, för människor som har en viss kroppsbyggnad, en viss egenskap och till och med ett visst yrke. Det kan vara frestande att vilja komma in i dessa privata klubbar, även om det inte alltid är möjligt.

Tinder Select.

Hur loggar jag in på Tinder Select?

Om du redan är på Tinder kommer du säkert att ha märkt S som nu kan hittas högst upp på skärmen på Tinder-sidan. Vad betyder det? Det öppnar dörrarna för några handplockade medlemmar, till en exklusiv webbplats, gjord för de privilegierade. Du kommer därför att förstå att inte alla kan komma åt denna mycket utvalda Tinder. Men vad krävs mer än de andra för att bli VIP-medlem?

Först och främst, om du är en känd person, kan Tinder Select erbjudas direkt till dig. För personligheter eller mycket viktiga personer som finns på detta VIP-område kan Tinder Select till och med erbjuda dig att bjuda in dina vänner till plattformen! De är verkligen människor som är som du och som letar efter samma sak som du.

Om du inte är någon av dessa kan du fortfarande sticka ut och få en inbjudan att gå med på plattformen om du är en mycket uppskattad medlem. För det är det nödvändigt att multiplicera matcherna och liknande! En högt värderad person kan beviljas denna VIP-åtkomst. Du måste därför lägga allt på din sida för att uppnå detta.

Varifrån kommer detta behov av en privat gemenskap?

Behovet av att utveckla en sådan webbplats kan tyckas mycket överraskande för dig. Men som vi sa tidigare kan dessa handplockade människor behöva mer integritet än på en webbplats som samlar människor från alla samhällsskikt.

Förutom kända personer kan de också vara människor med en bra situation, VD, rika människor och deras vänner … Dessa senare vill inte nödvändigtvis blanda sig med andra medlemmar i Tinder. Deras förväntningar är olika, och de föredrar att träffa människor från sin bakgrund som kommer att ha samma livsstil som dem. På så sätt ser de till att de människor som vill träffa dem är äkta, att de inte gör det för sin berömmelse eller för sina pengar!

Detta är förståeligt, även om man kan känna sig avvisad från sådana privata grupper. Det är därför vi kanske föredrar andra dejtingsajter, som endast är avsedda för personer med dessa kriterier. På Tinder kan vem som helst se att det finns en VIP-webbplats med samma namn, men endast 1% av Tinder-communityn kan komma åt den. Detta får dig nödvändigtvis att vilja veta vad som gömmer sig där!

Inbjudan på Tinder Select.

Våra tips för att bli Tinder Select-medlem

Vill du också ge dig ut på äventyret och upptäcka denna privata klubb för att träffa vackra människor? Det kan ta mycket ansträngning, men det är fortfarande möjligt om du fokuserar på din profil! Av denna anledning har vi sammanställt en lista med tips som kan hjälpa dig att bli privat medlem också.

Slutmålet med dessa tips är att öka din synlighet, liksom din popularitet på dejtingsidan. Vi måste märka dig! Låt oss ta reda på hur man uppnår detta.

Ta dig tid att förbereda din profil

Om du vill vara en del av Tinder Select i tur och ordning måste du lägga mycket arbete på din profil. Du kommer inte att kunna ta det här steget lätt, alla detaljer måste tänkas vara tillfredsställande och för att göra dig unik bland samhället!

Således måste du utveckla en unik Tinder-beskrivning som passar dig. Ta dig tid att tänka på det. Du kan använda humor eller berätta anekdoter om dig själv. Ta din bästa penna för att göra det och se upp för stavfel! Din beskrivning ska vara perfekt, varken för lång eller för kort för att vara tilltalande.

Du måste också fylla i alla informationsfält som du begär. Ditt jobb, din typ av forskning, vad du gillar hos en man eller en kvinna … Det kommer att visa att du är inblandad i forskningen och att du gör allt för att hitta kärlek. Din profil kommer att ses av många människor, det är viktigt att göra allt för att göra den populär bland så många som möjligt!

Bli VIP-medlem.

Välj ett profilfoto som ger dig en fördel

Förutom din beskrivning och de olika delarna av din profil är din profilbild också mycket viktig. Det är till och med avgörande på en webbplats av detta slag! Detta beror på att det är det första andra användare kommer att titta på när de erbjuds din profil. Vissa människor ser inte längre, om de inte gillar profilbilden byter de till en annan profil utan att se tillbaka!

Du bör därför se till att hitta en profilbild som särskilt ser ut till din fördel. Det måste dock vara du i ditt bästa ljus. Om du inte har ett sådant foto, tveka inte att be dina vänner att ta ett nytt för dig. Du kommer att kunna lägga alla chanser på din sida för att göra fantastiska möten och bli medlem i Tinder Select i din tur!

Fler matcher för att öka din Elo-poäng

Vad är Elo-poängen? Det är väldigt enkelt, det handlar om din popularitet på Tinder. Om du inte är en känd person är det den här poängen som gör att du kan komma in i den privata gruppen av Tinder Select. Du måste göra allt för att få en hög poäng. Men hur kan man förbättra det?

För detta kan alla råd vi just har gett dig vara användbara. De låter dig markera din profil för att öka chanserna att tilltala andra användare. Du måste också öka antalet matchningar. Gilla gärna profilerna och vänta tills användarna svarar på dig i tur och ordning!

Ju fler matcher du har på Tinder, desto mer kan din popularitet öka. Så ta hänsyn till detta för att snabbt bli en av VIParna!

Logga in på Tinder Select.

Gör ditt dagliga liv spännande för andra medlemmar!

Tinder Select-medlemmar är ofta kändisar eller människor med pengar, vars dagliga liv uppenbarligen är ovanliga. Upprepade resor, ansvarsfullt arbete, fester, en häpnadsväckande garderob … Allt detta gör dessa medlemmar till VIP-personer.

För att vara en del av denna lilla krets av abonnenter måste du också visa att ditt liv är spännande. Markera dina resor eller dina utflykter, dröm de andra medlemmarna! Detta gör att du kan skilja dig från dem, och du kan ha turen att få en inbjudan att bli medlem i tur och ordning.

Som du kanske har sett i den här artikeln, är denna gemenskap endast för en viss typ av människor. Även om det finns många tips för att förbättra din profil och vinna popularitet, vet vi inte riktigt hur du ska vara en del av denna gemenskap, och det kan ta lång tid och mycket ansträngning för dig.

Av denna anledning, om du vill vara en del av en krets av vissa medlemmar, är det bättre att vända sig till en annan webbplats för att hitta människor som är som du och som du kan registrera dig fritt på. Detta gör att du kan göra vackra möten som i sin tur ser ut som du!

Upptäck den här artikeln: Tinder reviderar algoritmen för dess applikation, för bättre matchningar?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply