flirta på nätet

Hur hittar jag en flickvän (och behåller henne)?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Oavsett om du är en förförisk förförare eller inte, kommer det oundvikligen en tid då du är förvånad över ogle par som kysser på offentliga bänkar. Och sedan undrar vi hur man hittar en flickvän.

För att inte tala om att hitta kvinnan i ditt liv, kan sökandet efter en flickvän snabbt bli en strävan efter den heliga gralen. Kaamelott … Med andra ord vänder du dig i en ring. I den här artikeln kommer jag därför att fokusera på att svara på den berömda frågan, hur man hittar en flickvän?

Hur hittar jag en flickvän?

Hur man hittar en flickvän: förberedelse.

Inte så snabbt innan du vet hur du hittar en flickvän måste du först göra det lite inventering. Annars sprider du dig överallt.

Dating: är det rätt tid?

Jag vet, de verkar båda så glada att du vill! Men innan du byter till » tillsammans«, Du frågar Varför du vill para ihop. Är det lite infall, en önskan att göra Som alla ? Är du den enda av dina vänner som är singel och du tål inte ljuset längre? Eller tvärtom, du vill gå vidare, du känner att det är dags för dig bygga något tillsammans ? Var uppriktig med dig själv och gör detta lilla situationella inventering.

Om du känner att din önskan att hitta en flickvän är uppriktig och äkta, så gör status över dig själv. Att ha en flickvän ser inte bara ut två fria platser sida vid sida … Det är också och framför allt att investera emotionellt med någon. Om du letar efter en flickvän bara för att fylla ett tomrum existentiell, eller för att någon ska ge dig den kärlek du inte har till dig själv, riskerar du två saker.

Det första är att du lockar någon som du. Så om du är deprimerad av självkänsla i strumpor kommer du att träffa en tjej utsliten som inte har litar på henne. Det andra är att du går direkt till paret dysfunktionell : utan utbyte och utan evolution. Jag antar att du har hört detta ordstäv tidigare » att älska den andra, älska dig själv först«Jag vet, det låter kanske lite förenklat, men tanken är där. Bara för att du har en flickvän betyder det inte att du kommer att bli en uppfyllt och glad person. Det här är det motsatta. Om du är på humörigt humör rekommenderar jag att du först fokuserar på dig själv. Ett förhållande skulle riskera dig komplicera saker …

Jag letar efter en flickvän: ja, men vem?

Hitta en bra flickvän.

Om du undrar hur du hittar en flickvän, letar du efter något på på lång sikt. Så jag föreställer mig att du inte planerar att starta ett förhållande med förstahandlingen! Om ditt tankemönster är » Jag vill bara ha någon som älskar mig »Då var du inte särskilt uppriktig i föregående steg …

Fråga dig själv hur en tjej du vill ha ett datum med skulle se ut. Försök att föreställa dig det utan dig blockera med tankemönster som » Jag är liten, därför liten «eller» Jag är inte ett snyggt barn, så om det är drickbart är det redan bra«. Jag vet att många män tänker så och det är ett stort misstag! Förneka inte dig själv ingenting och tänk stort. Självklart, begränsa inte dig själv enligt fysiska kriterier, kom ihåg att du kommer att dela en del av ditt liv med den här personen. Så tänk på karaktärsdrag som lockar dig: gillar du orädda tjejer? Klok? Original? Traditionell?

Jag kan inte göra det här jobbet åt dig, det är upp till dig. Ta chansen att föreställa dig typen av relation Vad letar du efter. Ja, du vill ha en flickvän, men hur föreställer du dig själv tillsammans ? Limt / tätt eller snarare » alla har sitt eget liv och vi ser varandra på helgerna «? Tänk på det för det kommer att påverka vilken typ av tjej du letar efter … Gå inte in i ett förhållande med din rumskompis om du letar efter något mer » autonom«.

Säg adjö till ditt celibat!

Låt oss sammanfatta. Du är säker på att du vill ha ett riktigt förhållande och lite allvar. Du har en liten uppfattning om den perfekta flickvännen. På den mentala sidan är du redo, och resten ?

Du vill locka en kvinna in i ditt liv och du planerar att göra det genom att promenera runt halv rakad i jogging? Du föreställer dig att eftermiddagar kramar sig under täckena men du förvirrar regelbundet din säng och batteriet smutsiga kläder? Och du drömmer om att gå ut för två men du känner ingen restaurang vänlig i grannskapet ? Vi måste ändra allt detta! Flickan som åkte tidigt på morgonen hade inte tid att märka högen av disk i ditt kök. Såvida inte …

Om du undrar hur du ska ha en flickvän, har du nått en viss mognad. Det är ett nytt kapitel! Ta tillfället i akt så att den här nya vinden blir en frisk luft om flera aspekter av ditt liv. Ta ansvar: träna, äta bättre, lära dig att laga mat, vara lite mer ordnad, ta hand om ditt utseende … Om du vill kan du läsa min artikel som förklarar steg för steg hur man blir ett vackert barn.

Hur man hittar en flickvän: titta på rätt plats!

Det är det, där är du! Du är i startblocken : redo att rita dina meningar som får tjejer att knäcka, vara uppmärksamma på vänzonen och överträna till skit-testet. Och var planerar du att springa så?

Utanför?

Var hittar jag en flickvän?

Detta är svaret vi alla brukar tänka på först. Och sedan tänka på det, säger vi för oss själva att närma sig en flicka på gatan är kanske inte det enklaste. Och det är sant. Men ute är det inte bara på gatan mina kära vänner! Ha ett öppet sinne!

Det kan vara: i väntelinje på film, i en Parkera, i en låda, i ett bibliotek … även i en klädaffär! Det hindrar dig från att gå vilse andra våningen från Zara eller H&M? I själva verket kan du träffa människor dagligen. Du måste bara vara försiktig och förbeställd.

Det är säkert att om du står i linje med ögonen fästa din telefon, du kommer inte att märka den vackra blondinen bakom dig. Och om du är i månen, fast framför serietidningen på Fnac, kommer du att sakna brunetten som precis har gått ombord den sista Hulk … Synd, hon såg intressant ut.

Så från och med nu, öva mindfulness för närvarande, Stäng av din telefon och gå ut skaffa vänner. Fokusera på platser du skulle besöka i vanliga fall. Gå inte och hitta en bokmask om du har problem med att läsa ett SMS till slutet …

Mina kompisars vänner är potentiella flickvänner!

Den vänliga cirkeln! Inget mer logiskt, eller hur? Du kanske tror att du har funnits, men vi är aldrig säkra av en överraskning ! Så ge inte upp att gå ut med vänner bara för att du letar efter någon du inte redan känner till.

Tänk dig att en vän bestämmer att du ska presentera Julie, en vacker brunett som hon just träffade på jobbet? Eller Valérie, den avlägsna kusinen som bor i Italien? Om du vill kan du till och med berätta för dina vänner att du vill gå vidare, att du vill hitta en flickvän … Vissa kan ha någon att presentera dig. Jag vet att ordnade datum inte passar alla. Men ibland gör omständigheterna det svårt att träffa nya människor.

Annan vänkrets: arbetskollegor ! Men hej, det beror naturligtvis på ditt jobb. Om du arbetar för ett stort företag har du mycket att utforska. Å andra sidan, om du har skapat ett projekt med din bästa vän, minskas valen …

Var i alla fall noga med att respektera en viss moralkodex om du vill undvika besväret. Vi undviker: den bästa väns ex, en väns påstådda flickvän, en väns flickvän … Kort sagt, det här är bara råd.

Hur hittar jag en flickvän på en dejtingsajt?

Recensioner på dejtingsajter är blandade och vissa tycker att det är en sista utväg lösning. Men poängen är att det fungerar ganska bra! Naturligtvis måste du veta hur du gör det. Internetdating är ett kapitel av förförelse fullfjädrad. Det är inte så extremistiskt som att vilja flirta på engelska, men virtuell flirtning har sina små koder …

Till exempel måste du välja rätt webbplats. Vi känner alla till Tinder och vi vet alla att det inte är den perfekta plattformen för ett seriöst möte. Pionjären på detta område är snarare match. Dating på match är också särskilt förenklat eftersom registrerade medlemmar letar efter samma sak att ni. Då måste du veta hur du väljer ditt smeknamn, skriva en originalprofil och sedan veta hur man startar en konversation med mellanliggande skärmar. Det låter inte så, men att skriva ett första meddelande som träffar är inte ges till alla !

Men jag upprepar att jag tycker att det här är ett bra sätt att hitta en flickvän. Du vet åtminstone att tjejer letar efter samma sak som du är, och sedan kan du leta efter det hemifrån, tyst, utan krångel.

Jag hittade en flickvän, hur behåller jag henne?

hur man hittar en flickvän och behåller henne

Det är en av mänskliga tragedier : när du väl har vad du vill är du rädd för att förlora det! I slutändan handlar det inte bara om att hitta den tjej du gillar och bli kär. Hon måste fortfarande resten vid din sida ! Jag antar att du vet, ett förhållande är lite som ett körkort: du vet inte om det svåraste är att se henne eller den ha kvar… Visserligen är det lite annorlunda eftersom varje relation är unikt, men här är några vägar som borde hjälpa dig för att få din relation att hålla:

  • Respektera hans utrymme, behåll ditt. Ofta, och särskilt i början av ett förhållande, tenderar par att utveckla någon form av extrem symbios. De gör absolut allt tillsammans. Problemet är att detta mikrosystem kanske inte är självförsörjande så länge. Och när den ena av er vill ”ta avstånd lite”, kommer den andra att uppleva det som något extremt, nära separation.
  • Ta aldrig ett förhållande för givet. Om du ofta tänker att du har gjort allt, sagt allt, är det dags att göra något nytt! Eftersom det är mycket troligt att hon tycker samma sak i slutet. Gräva huvudet och hitta på något oväntat och skaka rutinen.
  • Skapa god kommunikation från början. För detta finns inga hemligheter: var uppriktig, även om obehagliga saker. Om du brukar prata om allt kommer det inte att finnas några tabu mellan dig och du kan undvika många konflikter.

Hur man hittar en flickvän: slutliga rekommendationer.

Vid den här tiden borde de som undrar hur man hittar en flickvän ha en idé ganska exakt av svaret. Men det finns några tips som jag skulle vilja ge dig innan jag åker på din jakt.

hur man hittar en flickvän: tips

# 1 Håll dig till din takt.

Du är verkligen otålig att hitta en flickvän, och jag förstår dig. Men ha inte bråttom heller, ge dig själv den tid du behöver och tvinga inte saker. Jag har känt män som ser ut som ensamma vargar dyker upp över natten på lite kattunge. Det är inte så att jag inte tror på kärlek vid första anblicken, men jag tycker att det är viktigt att du inte kastar dig själv vid första ankomsten.

Jag tror att om du måste provocera saker måste du också lära dig att inte tvinga dem. Alla saker händer i hans dagar, håll ögonen öppna men relatera inte till någon utan anledning …

# 2 Du måste smaka för att veta!

Bara för att du letar efter ett långvarigt förhållande betyder inte att du behöver packa om din förföringsutrustning. Tvärtom ! Och om du aldrig riktigt har flirtat, är det dags att komma igång! Ju mer du tränar, desto mer blir du bekväm med tjejerna. Och ju mer du kommer att känna din smak! Ibland har vi en felaktig bild av vad vi gillar och det är bara med erfarenhet att vi inser vad vi verkligen gillar.

Och då vet du bara om den här tjejen motsvarar dig en gång med henne! Och som jag sa till dig, vet du troligen några många innan du hittar rätt.

# 3 Håll ett öppet sinne.

Senaste tips: lås dig inte. Att veta vad du letar efter är bra, men ha ett brett och brett synfält. Kärlek kommer ofta när det förväntas det minsta och ibland fångar vi oss till och med älskar en helt annan person än vi trodde.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply