plocka upp kvinnor

Hur hittar jag rätt ämne för konversation med en tjej?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Många väljer nu dejting online för att hitta kärleken. Det är sant att mötet i verkligheten kan tyckas allt svårare mellan mobiltelefoner och våra hektiska scheman. Således är dessa plattformar för singlar ofta den perfekta platsen att träffas och att starta en diskussion med människor som är som du. Men vet du vilket samtalsämne du ska välja med en tjej?

Även när du träffar i verkligheten kan samtalsämnen vara ett problem för dig. Vad kan du prata om? Vad skulle den här personen vilja höra? Även om strömmen går bra mellan er är det viktigt att dina diskussioner också är rika så att ni kan lära känna varandra. Är du inte säker på vilket ämne du ska ta itu med den tjejen du gillar? Vi ger dig våra tips för att starta det bästa samtalet.

Ämne för konversation med en tjej: vikten av diskussion

Oavsett vem du gillar, diskussionen betyder alltid. Detta utbyte mellan två personer gör att du kan lära känna varandra, att upptäcka dig själv enligt ämnena. När du utbyter kan du kommunicera känslor, känslor, mycket information som kommer att säga mer om dig. Detta är perfekt om vi vill lära känna och förstå dig. För att komma närmare någon måste vissa saker sägas. Så det är perfekt att känna till några punkter som kan hjälpa dig att starta konversationen om du inte vet vilket ämne du ska ta upp med en tjej.

Naturligtvis kommer de här ämnena förstås naturligt för dig, och du behöver inte tänka på vad du vill säga. Orden kommer att flöda av sig själva om du gillar den här personen, och det finns ett bra flöde mellan er två.

Starta en diskussion med en tjej.

Dessutom är alla olika, och du kanske tycker att vissa ämnen tilltalar din partner mer än andra. Om du känner att hon inte gillar att prata om saker, byt ämne och låt henne komma tillbaka till dig när hon känner sig redo att prata om det. På detta sätt kommer du att göra allt så att hon känner sig bekväm med dig och att hon kan lita på.

Även när ett förhållande är väl etablerat kan dessa frågor och samtalsämnen ge dig något nytt i ditt förhållande och låta dig förändras från det vanliga. Alla kan dra nytta av bra samtalsämnen!

Ämne för konversation med en tjej: att lära känna henne

Beroende på scenen i ditt förhållande kan olika ämnen diskuteras med den person du gillar. Först bör du börja en diskussion som gör att du kan lära känna den här personen. Titta inte för långt och ställ henne frågor när de uppstår, bara för att lära känna henne.

Detta gör att du kan förstå hennes karaktär, men också att upptäcka mer om hennes förflutna, liksom vad hon är just nu. Vi erbjuder dig en lista med ämnen som du kan täcka om detta ämne, men som sagt, det här är bara leads. Det är bäst att låta ämnena komma naturligt, för att göra konversationen så trevlig som möjligt.

Grunden: studier, yrke, karriär

Först och främst är det alltid fördelaktigt att komma tillbaka till grunderna, faktainformation, som gör att du kan upptäcka den här människans liv och hans resa utan att gå in på hans känslor. Har hon studerat? Och i så fall hur länge och om vilket ämne? Vad är hans yrke? Hur länge har hon tränat det? Detta borde uppta dig redan några minuter!

Dessa baser är användbar information att veta, även om de inte tillåter dig att helt upptäcka den här personen. Detta är åtminstone information om hennes liv och hennes dagliga liv, som hjälper dig att bättre förstå henne.

Prata med en tjej.

Vad hon älskar framför allt

Denna fråga är mycket bredare, och du kan bli förvånad över dess svar! Det kan samtidigt omfatta ett ögonblick hon älskar, en måltid, en känsla … Allt! Att ta reda på vad hon gillar mest hjälper dig att förstå henne mer. Utöver det kan du använda den här informationen för att göra henne lycklig när du vill!

Ofta ger denna fråga också mat för utveckling. Till exempel, om hennes svar är «ta en promenad i naturen», kan du fortsätta fråga henne om hon föredrar att vara ensam eller följeslagare, i vilket land, under vilken säsong … Hon kommer att prata om något som hon gillar och som gör henne mår bra. nöje, så hon kommer gärna att säga mer om det.

Och utan att hon inser det kommer hon att avslöja sig inför dina ögon! Du kan analysera hans svar för att lära dig mycket information, som han kanske har missat. Detta är en mycket användbar teknik för att ge uttryck fria tyglar!

Hans bästa barndomsminne

Barndomen är en speciell tid för många människor. Vanligtvis är detta ögonblick i livet på det bästa, i sällskap med en familj, i en miljö som vi gillar. Så du har verkligen många barndomsminnen också, varav de flesta kan vara lyckliga.

Utöver det, när du tar upp dessa minnen, får det dig att må bra. Du känner dig lugn, du pratar om dig själv utan att inse det. Detta kan låta dig skapa ett lugnt klimat med den tjej du väljer. Hon kan släppa taget och gå vilse genom att berätta dessa glada minnen. Detta kan få henne att glömma din närvaro, eller var hon är!

Hans favoritband och andra frågor

Varför inte ta upp de frågor du kan ställa dig själv när du var yngre, om varandras preferenser? Det är ett mycket trevligt sätt att tillbringa ett första möte i gott sällskap!

Gör dig bekväm, med en varm kopp kaffe i handen eller en annan drink efter eget val. Gör er två bekväma att chatta. Och starta den här listan med «du föredrar», om det ämne du väljer. Dessa barnsliga frågor kan till och med låta andra djupare glida! Här är de frågor du kan ställa för att hjälpa dig:

  • Hans favoritmusik
  • Hans favoritfärg
  • En favoritsäsong
  • Hennes favoritartist
  • Hans favoritfilm

Och många andra ! Som ett riktigt Proust-frågeformulär kommer du gradvis att förstå henne och definiera vad hon gillar. Det här är bra för att lära känna någon, och det kan också vara mycket användbart i framtiden. Tveka inte att ställa frågor som kan verka för enkla eller till och med barnsliga, du kan bli förvånad över hans svar!

Ett samtalsämne med en tjej.

Ämne för konversation med en tjej: hennes värsta skam

Efter listan med «favoriter», listan över «värsta». Det viktiga med dessa frågor är att se till att inte väcka känslor som är för obehagliga, vilket skulle göra personen som står framför dig obekväm. För att undvika att gå in i alltför djupa frågor tidigt i konversationen, fokusera på ofarliga ”värsta”, inte dåliga minnen, som kan ha skadat personen.

Hans värsta skam är ofta en rolig tid att ta itu med! Det här minnet får dig båda att skratta, och det kommer utan tvekan att hjälpa till att lätta stämningen. Om du är orolig för att den här personen kanske inte vill dela sitt svar, dela ditt först. Detta kommer att lugna henne, så att hon kan skämma bort sig utan tabu!

Är hon mer det eller snarare det?

Detta spel är perfekt när du börjar ett förhållande med någon. Det gör att du kan känna till en mängd information, med korta svar, utan krångel. Den här typen av konversation är perfekt om du chattar via SMS. Du kan skicka en första fråga till honom, till exempel «morgon eller kväll?» Och vänta på hans svar. Om hon förstår principen i det här spelet kommer hon att svara dig med en fråga i tur och ordning! Du kommer att kunna utbyta länge om detta ämne.

Det kan till och med vara ett förförelsesspel mellan er, när man inte vågar prata med den här personen om hur man mår. Ställ henne oskyldiga frågor sedan djupare frågor, hon kommer att svara med några ord, vilket kommer att bevara mysteriet!

Du kommer att se att du snabbt kommer att ta det här spelet. När det utvecklas kommer du att kunna ställa frågor till henne om ämnen som är viktiga för dig och försöka ta reda på vad hon tycker om dig med några ord.

Du kanske också är intresserad av: Hur man närmar sig en flicka framgångsrikt?

Ämne för konversation med en tjej: vad hon föreställer sig

Ett annat samtalsämne som du kan ta upp med en tjej är hennes framtid. Hennes vision om livet, vad hon föreställer sig och vad hon vill bli. Du kommer att kunna se om hon inkluderar dig i sina planer! Denna typ av frågor kommer säkert att ge henne eftertanke, och hon svarar gärna på dig.

Det är alltid trevligt att en person visar intresse för oss genom att ställa frågor om vad vi föreställer oss i livet. Detta kommer att visa henne att hon intresserar dig och att du vill ta reda på henne. En bra poäng om ditt mål är att förföra henne!

Hennes drömmar för framtiden

Vilka är hans största drömmar för framtiden? Denna fråga låter dig ta reda på vad hon strävar efter att bli. Detta omfattar olika punkter:

  • Staden där hon skulle vilja bo
  • Jobbet hon skulle vilja do
  • Vem hon vill vara med
  • Hans framtida aktiviteter och passioner

Alla dessa frågor hjälper dig att ta reda på vad hon gillar och vad hennes mål är. På detta sätt kan du trycka henne mot dem eller se till att inkludera dig själv i framtiden. Det kommer också att informera dig, att veta om den här personen motsvarar dig vacker och väl, och om hans önskemål för framtiden kan kombineras med dina.

Ämne för konversation med en tjej: resa.

Ämne för samtal med en tjej: vart hon vill resa

Vilka är hennes resedrömmar? Detta ämne är också mycket trevligt att diskutera. Vem gillar inte att prata om resor och önskan att åka utomlands? På så sätt får du veta vad hennes favoritstad är eller den plats hon helst skulle vilja besöka. Är det snarare ett varmt land eller ett kallt land? Föredrar hon på sina resor att vila på en strand, gå på museer eller gå i djungeln?

Alla dessa frågor kan också vara av särskilt intresse om du vill överraska honom med en vistelse utomlands! Du kommer att upptäcka vad som kan göra henne lycklig och vara fri att överraska henne när du vill.

Listan över saker hon vill göra i sitt liv

En lista, eller en topp 5, över vad hon skulle vilja göra i sitt liv. Handlingarna, de stunder som hon absolut vill upptäcka, de saker hon vill prova innan hon dör. Du kan till och med ta tillfället i akt att inkludera dig själv i den här listan och erbjuda dig att göra en av hans önskningar uppfyllda med dig!

Om det handlar om fallskärmshoppning, håll fast! Genom att dela ett så starkt minne gemensamt kommer den här tjejen verkligen inte att kunna glömma dig när som helst snart. En bra poäng när du gillar någon!

Hans idealdag

Vad är hennes ideala typ av dag i framtiden? Till exempel om 5 eller 10 år. Var ser hon sig själv? Vad föreställer hon sig att hon gör? Be honom beskriva sin idealdag inom en snar framtid. Detta gör det också möjligt för dig att gruppera tidigare frågor, nämligen vad hon föreställer sig att göra, med vem etc.

Detta är ofta en fråga som vi vill tänka på. Det är alltid intressant att tänka på vad man vill bli. För att bygga upp hennes självförtroende kan du än en gång börja med dig själv och lita på utan rädsla. Detta kommer att visa henne att hon är fri att göra detsamma när hennes tur kommer.

Ämne för konversation med en tjej: djupare frågor

Nu när du har täckt grunderna med den här tjejen kan du komma in på några djupare frågor som är av särskilt intresse för dig. Dessa frågor är inte längre bara för att ta reda på vem den personen är. De låter dig till och med projicera dig själv med det, att lugna dig själv och se till att det motsvarar dig och att du delar gemensamma synpunkter på ämnen som berör dig.

Detta är dock ofta frågor som du inte borde ställa vid det första mötet. Spara dem när du har lärt dig att upptäcka dig själv mer för att inte göra henne obekväm!

Vad tycker hon om äktenskapet

Denna första fråga är mycket allvarlig och det kan ta tid att tänka. Svaret kan överraska dig eller till och med göra dig besviken om det inte är vad du förväntar dig! Så när du chattar med någon borde du inte ha några speciella förväntningar på vad de ska berätta för dig. Låt henne vara hon själv!

Beroende på din egen tro kan du fråga hennes åsikt om äktenskapet eller något annat ämne som är viktigt för dig. Du kommer att kunna dela dina känslor och förklara dina synpunkter på detta sätt.

Upptäck en tjej.

Vad är hans djupaste rädsla

Återigen, det här är inte en fråga som vi råder dig att ställa henne i början av ditt förhållande. För att hon ska våga svara på dig utan tabu måste du redan ha lärt känna dig själv. Hon borde veta att hon kan öppna upp och lita på dig, och att du inte kommer att döma henne.

Även om det inte alltid är trevligt att prata om din rädsla är det också ett sätt att ta reda på vad som är gömt i en person. Det kommer säkert att ta upp andra relaterade frågor, minnen, stunder. Och det kan göra honom störst nytta att få dem ur sinnet!

Ämne för konversation med en tjej: den kvalitet hon gillar mest

Oavsett om det är hennes hem eller någon annans, vilken kvalitet tycker hon mest om. För att inte tala om det fysiska, ett karaktärsdrag som för henne skulle vara det viktigaste. Om hon inte vet vad hon ska säga, börja med den kvalitet som berör dig personligen. Vänlighet, ömhet, lyssnande … Du kommer att kunna avgöra vad du bör vara uppmärksam på i hans närvaro!

Om hans svar är humor, gör dig själv till skämt! Denna valda kvalitet kommer också att avslöja vad som krävs för att må bra med någon.

Vad hon förväntar sig av en man

Slutligen, tveka inte att fråga henne vad hon förväntar sig av en man. Den här frågan är perfekt om du vill sätta oddsen i din favör för att behaga honom och se till att ditt förhållande kan vara över tiden!

Notera hans svar. Utan att gå så långt att anpassa sig till hennes önskningar kan du notera vad som är viktigt för henne och göra de ansträngningar som krävs för att behaga henne. Alla dessa punkter gör att du kan hålla en aktiv och intressant konversation med den person du gillar!

Upptäck den här artikeln: Hur man berättar om man är kär: dessa tecken som aldrig bedrar

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply