Uncategorized

Hur kan du flirta på Badoo: hemligheten med att få flest datum

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Flörta på Badooi teorin är det enkelt, det är gjort för det. I verkligheten är saker lite annorlunda. Badoo är en gratis dejtingsajt, så det lockar många människor! Faktum är att plattformen har cirka 450 miljoner användare runt om i världen … Det är mycket konkurrens ! Naturligtvis finns det också många kvinnor på plattformen, men de är fortfarande en minoritet! Den största fördelen med Badoo är också dess största svaghet: antalet användare! Och ja, det finns många kvinnor att träffas, men också många män som vill göra detsamma!

Så, hur man ska gå och flirta på Badoo och lyckas faktiskt träffa människor? Genom att ta sig tid att göra saker rätt. Och det innebär att göra en ansträngning för att sticka ut från mängden. Detta är hela poängen i processen: att få dig att sticka ut!

Läs också: Vi testade Badoo: vår recension och detaljerade yttrande

Din profil på Badoo

hur man flörtar på badoo

Självklart, det är din profil som kommer att göra skillnad på en dejtingsajt som Badoo. När du skapar din profil är det nödvändigt att ta tid att göra det rätt. En profil som inte fungerar kostar utan tvekan många datum. Du måste därför ta dig tid att välja de foton du vill presentera och fylla i din profil.

Foton

Låt oss inse det, även om du har den mest exceptionella personligheten i världen, måste du fortfarande vara uppmärksam på hans foton. Det finns människor på Badoo, så det här är den första sorten som vi utför. Förresten, det är troligtvis hur du arbetar själv.

Var säker, du behöver inte vara en Apollo för att få uppmärksamhet. Å andra sidan är det nödvändigt välj foton som verkligen får dig att se bra ut, medan du verkligen ser ut som du. Så vi undviker gamla foton det datumet, annars riskerar du att orsaka besvikelse vid tidpunkten för mötet, och det är precis vad vi vill undvika!

Bra att veta :
Välj foton som verkligen representerar dig. Och vi pratar inte bara om det fysiska, dessa foton måste också spegla din personlighet: vi kan identifiera dina hobbyer, ditt sociala liv, din personlighetstyp.

Vi glömmer omedelbart bilderna tagna i en bil, selfies i badrummet, bilderna stuvade bakom glasögon och mössa och framför allt framför allt, vi undviker tröjalösa foton ! Tror du att du kan visa upp din skulpterade kropp? I verkligheten passerar du för en keke …

För att göra detta bra, välj först ett närbildsfoto av ditt ansikte och sedan ett foto i full längd av dig själv. Sedan kan du lägga till foton som återspegla din livsstil, eller ett roligt foto (som inte gör dig löjlig heller!).

din beskrivning

Det är uppenbarligen en mycket viktig del av din profil som kommer att avgöra om du är intresserad av kvinnor eller inte. Vi döljer det inte för dig, har en beskrivning som träffar märket, detta är inte uppenbart. Vad du har för att lyckas är markera dig utan att få dig att se pretentiös ut. Beskriv dina egenskaper utan att överdriva det. Att kompensera, prata om dina fel, men med humor. Självmedlidenhet är aldrig sexig! Försök fylla din profil med humör, det har alltid sin lilla effekt!

Skriv vad du letar efter exakt och ärligt. Det är ingen mening att locka kvinnor som inte passar dig.

Kortfattat :
Det misstag som många män gör är att vara nöjd med en vag beskrivning och samtidigt hålla sig till allmänna villkor. Ju mer vag och exakt du är, desto mindre vet vi vem du är och desto mer tappar vi intresset för dig. Det är ingen mening att fylla i din profil om det är att säga ingenting! Så vi undviker «älskar de finare sakerna i livet» och andra «letar efter möten och mer om affiniteter».

Kortfattat, vara specifik, original, och försök att ha lite humor och självspott!

Hur kontaktar man en kvinna på Badoo?

Där har du det, din profil är uppdaterad, du sticker ut på webbplatsen. Men det är inte över nu, det är dags att hantera interaktioner med kvinnorna på plattformen. Och återigen finns det fallgropar att undvika!

Slagfrasen

förföra en kvinna på Badoo

Hon är mycket viktig för att flörta på Badoo. Det är här första intryck du ger, och det är avgörande för resten av interaktionen. Faktum är att de flesta män gör misstaget att nöja sig med något extremt vardagligt som «Hej, hur mår du?» «. Bara, som vi har sett, är konkurrensen hård på Badoo. Och du måste ha en sak i åtanke: kvinnor är efterfrågade på plattformen. Vi måste därför anta att de får «frälsning». flera varje dag !

Så även här kommer det att bli nödvändigt stå ut. För utan det kanske kvinnor helt enkelt inte svarar dig. Så vad ska man göra?

Målet kommer att vara här för att vara kraftfull och original. För att göra detta, ta reda på personen innan du kontaktar dem, titta noga på deras profil och letar du efter vanliga punkter. Genom att hänvisa till det i ditt slagord kommer hon att veta att du tog dig tid att läsa hennes profil och att du tog dig besväret med att anpassa ditt meddelande. Så du menar att du är särskilt intresserad av det, och det är en mycket bra poäng.

Om du inte har någon inspiration, lägg till åtminstone hans förnamn i slagordet är det inte mycket, men det är redan det!

Konversationen

Fungerade ditt slagord? Bra ! Nu måste vi förändra testet!

Hela konsten att online dating är baserad på denna princip: du måste spendera så lite tid som möjligt på chatten. Detta innebär att målet inte är att lära känna varandra på Badoo, målet är att att möta, och det är då du verkligen kan upptäcka dig själv.

Konsten att prata på Badoo syftar till att väcka personens intresse, Du kommer inte att kunna få henne att bli kär i dig via chatt. Å andra sidan kan du få honom att vilja träffa dig och ge dig en chans.

Så precis som slagordet kommer vi att försöka gå rita information från flickans profil för att visa att vi är intresserade. Ta reda på och prata om alla saker du har gemensamt.

Vi måste komma ihåg vikten av balans i konversationen. Ställ frågor, vara intresserad, men dela också saker om dig själv. Målet är att ställa frågor utan att låta som inkvisitionen och att prata om dig själv utan att göra just det!

Bra att veta :
Satsa igen på humor. Men se upp, ingen beauf humor, inga sexistiska skämt eller sexuella skämt, det fungerar inte! Sätt dig i kvinnors skor på plattformen: de tröga filtren kan vara ganska strikta! På samma sätt, om du vill ge komplimanger, undvik att ge för många komplimanger för kroppen, är det på hans personlighet och hans intresseområden som det kommer att bli nödvändigt att satsa.

Kort sagt: hur man flirtar på Badoo?

Som du kan se, flörta på Badoo, det är inte så enkelt! Genom att sätta dig i skorna för kvinnor som ofta möts av många män dagligen bör du lyckas med gissa fällorna för att undvika : banalitet och tyngd.

Vi vet att Badoo kan vara ett ganska hänsynslöst universum, men med lite ansträngning borde du göra det lyckas få så många möten som möjligt. Naturligtvis finns det ingen inget mirakelrecept att veta hur man flirtar på Badoo, vissa meningar fungerar på den ena och inte på den andra utan med lite takt och originalitet, du har lagt alla chanser på din sida!

Läs också: Badoo och förfalskade bilder: hur man skyddar sig från skurkar?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply