plocka upp kvinnor

Hur kan du glömma ditt ex och gå vidare när du fortfarande älskar honom?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Att gå vidare när en kärlekshistoria slutar är ofta ett mycket svårt steg att ta. Det är svårt att uppnå detta utan att gråta och utan att ifrågasätta, lidandet kan vara sådant att du kan få svårt att fortsätta med ditt liv. Hur glömmer jag ditt ex när du fortfarande älskar honom? Det här är en svår fråga. Det enklaste svaret kan vara att du behöver tid.

För att hjälpa dig att komma igenom den här svåra tiden kommer vi att se till att dela med oss ​​av våra mest effektiva tips så att du kan glömma bort det och gå vidare.

Hur man glömmer ditt ex när du fortfarande älskar honom: ta dig tid efter en upplösning

När du skiljer dig från någon du har spenderat länge med är det nödvändigt att ta tid för dig själv efter separationen. Den här tiden kommer att vara användbar för dig att hitta dig själv och för att hantera all smärta du kan uppleva. För att bli bättre snabbt måste du följa dessa få regler:

Ta dig tid att låta din smärta rinna fritt

När du har ont måste du veta hur du accepterar smärtan och ta dig den tid som behövs för dig själv och gråta om du behöver det. Sätt inte några hinder, stanna hemma och till och med i sängen om det behövs. Du måste ta den tid du behöver för att ta itu med smärtan av ditt uppbrott. Beroende på folket och kärlekshistorierna kan det vara längre eller kortare.

Men för alla är detta ett steg som inte bör missas. Det är mycket viktigt att ge din smärta fria tyglar, att kunna sätta stopp för detta kapitel i ditt liv. Denna sorg kommer att vara nödvändig för att kunna gå vidare.

Om du försummar detta steg och inte tar dig tid att sörja din förlust kan du ha ont igen när du minst förväntar dig det. För att gå vidare måste lidandet kunna komma ut utan återhållsamhet. Ta med dig en vän om du inte vill gå igenom detta separationsstadium ensam!

Gå vidare.

Rensa dina tankar

För att sluta tänka på din tidigare historia måste du lägga undan alla minnen du kan ha gemensamt. Sortera ut och behåll bara vad som tillhör dig i dessa delade ögonblick. Det kan vara svårt att tänka av den personen och att lägga dina delade minnen åt sidan är ofta en svår uppgift. Men så snart du tänker på det, bör du se till att inte dröja kvar och tänka på andra saker snabbt.

Det finns ett antal sätt som du kan uppleva ditt sinne för att rensa detta tomrum. Titta på filmer, läs böcker, allt hjälper dig att tänka på något annat än ditt ex. Du kanske också vill se till att du är i närheten av vänner så att dessa tankar inte kommer att tänka dig.

Du kommer att se att när du går, kommer du att inse att du tänker mindre och mindre på den här personen. Tills du glömmer detaljer som besatt dig tidigare!

Ge honom tillbaka sina saker

Håll inte ditt exs saker hemma! För det första, om du inte längre är tillsammans är det inte din, och den här personen kanske vill få tillbaka sina saker. Dessutom kommer det att hjälpa dig att komma förbi någonting annat att se dessa saker dagligen. Hur fokuserar du på din nutid när allt påminner dig om ditt förflutna? Det är omöjligt!

Ledsagas av en älskad, sortera igenom vad som tillhör ditt ex och vad som är ditt. Om du bodde tillsammans kan det bli ännu svårare eftersom du förmodligen köpte saker tillsammans. Se till att eliminera och bli av med allt som kan påminna dig om den andra personen. Även om det är affärer som tillhör dig, men att den här personen till exempel kunde ha hjälpt dig att välja.

Det är enkelt, du får inte ha något kvar som får dig att tänka på ditt ex. Om du inte gör det här arbetet, vilket säkert kan vara svårt och kräver mycket ansträngning, blir det ännu svårare för dig att återhämta dig efter detta uppbrott. Du bör göra detta så snabbt som möjligt så att du kan bli av med dessa minnen och inte behöva tänka på ditt ex igen.

Försök inte gå för fort

När man lämnar ett långt förhållande försöker vissa människor gå för fort. Som vi sa tidigare är det nödvändigt att ta dig tid att sörja din historia, och du kan tillbringa långa dagar att gråta innan du mår bra igen!

Försök inte ta dessa steg för snabbt, ta dig tid att läka dig själv innan du återupptar dina vanor. Om du har ett upptaget jobb kan några lediga dagar vara till nytta. På samma sätt, om du hade planerat några datum eller middagar, tveka inte att avbryta dem om du inte känner dig redo att delta. Allt måste komma i tid när du mår bättre.

Gå inte ut varje kväll för att glömma din sorg med någon annan, annars kan dina skador komma tillbaka någon gång. Endast tiden kan låta dig glömma och gå vidare. Allt i god tid kommer du att se att du mycket snabbt kan återhämta dig efter detta brott om du inte rusar saker! Detta är det bästa råd det är möjligt att ge dig.

Gör inte allt för att hålla kontakten

Precis som vi rådde dig att bli av med vad som tillhör ditt ex är det också viktigt att avbryta all kontakt med den personen. Du ska inte fortsätta prata, sms eller träffa varandra. Även om det kan verka svårt måste du bryta upp helt så att du snabbt kan gå vidare. Detta är nödvändigt för att inte ständigt tänka på den här personen.

På samma sätt bör du undvika att titta på och följa henne på sociala medier. Blockera det från alla nätverk du använder. Viktigast är att inte spendera dina dagar och vänta på att han ska höra från honom, eller på ett meddelande från honom som ger dig hopp om hans känslor. Du måste gå vidare, den personen är inte längre en del av ditt liv. Berätta för dig själv en gång för alla!

Hur glömmer jag ditt ex?

Hur man glömmer ditt ex när du fortfarande älskar honom: gör allt för att snabbt bläddra igenom sidan

Förutom de råd vi just gav dig ville vi dela med dig några fler tips för att hjälpa dig att komma över ditt ex, om du fortfarande älskar honom. Det kan ta lite ansträngning, men snart kommer du att kunna vända sidan för gott utan att tvivla på det!

Hur man glömmer ditt ex när du fortfarande älskar honom: starta nya aktiviteter

Du kanske vill prova nya saker för att komma över ditt ex och gå vidare. Varför inte prova något du aldrig har gjort förut? Försök ta reda på vad du kanske gillar och skäm bort dig själv nu när du är ensam. Du kan upptäcka en ny passion av en slump!

Att starta nya aktiviteter gör att du kan se att du fortfarande kan ha det bra även utan den här personen. Så du får ha kul på egen hand, du behöver inte någon annan för att må bra! Det kommer att ge dig självförtroende, och det finns fler saker du kan prova.

Nu när du inte längre är i ett förhållande kan du prova vad du vill. Låt dig frestas av olika aktiviteter, du kommer verkligen inte ångra det! Du kommer inte tänka på något annat när du övar på de nya aktiviteterna.

Gör förändringar i ditt liv

Vad tycker du inte längre om i ditt liv? Ett uppbrott är den perfekta tiden att koppla av och ta ett steg tillbaka. Är du lycklig i ditt dagliga liv? Ditt jobb, staden där du bor, är det vad du vill ha? Även om det innebär att börja om från början kan du lika gärna göra de ändringar som kan vara nödvändiga för ditt välbefinnande. Detta gör att du kan andas igen och få en bra start.

Du kanske till och med kliar i ett nytt land om du känner för det! Du är fri, och ingen håller dig tillbaka. Gör vad du vill ! Du kommer att se, detta är väldigt befriande. Denna nya boendemiljö kommer att göra dig störst nytta. Du kan mycket snabbt njuta av ditt nya oberoende och återupptäcka vad världen har att erbjuda dig.

Du borde inte vara rädd för att ändra och prova nya saker. Det viktiga är din lycka! Gör vad som helst för att leva ett liv som du tycker mycket om, nu när du är ensam och att du är helt fri att göra dina val. Om något alltid har fått dig att drömma om men aldrig vågat ta steget, gå till det nu! Du borde inte ångra det.

Hur man glömmer ditt ex när du fortfarande älskar honom: gå ut och ha kul

Att ha det bra att rensa sinnet är alltid ett bra tips! När du har kul har du inte tid att tänka på något annat, och minnena från ditt ex kan flyga över huvudet mycket snabbt! Utan att inse det kommer du inte ens tänka på den personen längre.

Tveka inte att gå ut med dina vänner, i barer, nattklubbar, ha kul! Nu kan du gå ut när du vill, och när du vill, dra nytta! Du kommer säkert snabbt att tycka om denna nya vana.

Glöm snabbt ditt ex.

Ändra ditt utseende

Att göra skillnad från vem du brukade vara innan du gick ihop, genom att göra några fysiska förändringar kan hjälpa dig att må bra. Det är vad många människor bestämmer sig för när de separerar.

Ändra din klädstil, frisyr, skäm bort dig själv och förvandla dig själv! Prova vad som helst som kan ha kul och börja bra. Du är en ny person nu, varför inte uttrycka det i din egen stil? Det är ett bra sätt att börja om från början och sätta en tydlig barriär mellan dig innan och dig nu. Det kommer att göra dig största bra! Att bli en alfahane kan hjälpa dig att gå vidare.

Blockera ditt ex på sociala medier

Om du vill gå vidare finns det inget värre än att hålla ditt ex på sociala medier. Du kommer alltid att bli frestad att se vad hon blir, om hon är med någon annan och vad hon gör med sitt liv. Det kommer inte att göra dig bra, försök inte ta reda på det! Mellan er är det över, det är därför du inte borde behålla någon anslutning.

För mer bekvämlighet kan du blockera den här personen direkt från dina sociala nätverk. Så du blir inte frestad att titta på vad som blir av henne, och om hon kommer undan med det utan dig. Försök inte se när hon ansluter för att vänta på ett meddelande från henne, det är värdelöst om det inte är för att få dig att lida! På samma sätt bör du inte spionera på vänner eller familjens konton för att försöka se vad som händer med ditt ex.

Hur man glömmer ditt ex när du fortfarande älskar honom: träffa nya människor

Du har inte längre någon i ditt liv, varför inte ta tillfället i akt att träffa nya människor? Vägen är tydlig, du kan förföra den du vill! Var inte rädd för att ta steget. Detta gör att du kan ha det bra och kanske till och med träffa nya människor du kanske gillar.

Du kommer att se att tiden flyger när du är i gott sällskap! Målet är inte att ta en annan person som ersätter ditt ex, utan att ha kul och ha kul utan att ta huvudet.

Många kommer att vara tillgängliga och lyhörd för din sökning. Unna sig ! Vad har du att förlora i alla fall? Det är människor som kan vara väldigt intressanta och ge dig det stöd du behöver för att komma igenom denna svåra fas. För att veta hur man närmar sig en tjej, följ våra råd!

Återanslut med dina vänner

När du är i ett förhållande kan du tendera att isolera dig själv i en bubbla. Detta kan få oss att förlora kontakten med vissa människor, som ändå gav dig mycket. Tveka inte att återansluta till dessa människor! De kommer säkert gärna höra från dig igen och träffa dig igen.

För att inte tala om gamla vänner, kanske du också vill se din familj och nuvarande vänner oftare. Gå ut mer, bjud in dem till middag eller till och med för att titta på en film. Detta gör att du kan ha det bra tillsammans utan att tänka på något annat. Det kommer definitivt att göra dig bra.

Hur man glömmer ditt ex när du fortfarande älskar honom: ta dig tid för dig själv

Vad skulle du verkligen vilja? Ta dig tid att tänka på vad du gillar och vad du vill göra. Livet väntar på dig! Du kan göra vad du vill. Ta dig tid att vara ensam och utforska vad du kanske vill ha mest.

Om du vill spendera en dag på att göra annat än att läsa din bok, gör det! Ät när du vill, gå ut när du vill, låt dig leva. Du bör snabbt återfå din smak för celibat på detta sätt.

Föreställ dig inte att du kommer att komma ihop igen

Få denna idé ur huvudet en gång för alla! Om du gick ihop var det med goda skäl. Oavsett om separationen är relaterad till ditt behov eller ditt ex, finns det ingen väg tillbaka och gifta sig med den här personen igen. Sluta tänka på det, lägg den här historien åt sidan för gott!

Den här personen har säkert redan gått vidare på sin sida. Varför tillfoga dig själv dessa dåliga tider? Du måste få det ur huvudet mycket snabbt. Ni är inte längre tillsammans och ni måste gå vidare. Dina vänner och släktingar kan vara där för att påminna dig dagligen.

Hur glömmer jag ditt ex när du fortfarande älskar honom?

Hur man glömmer ditt ex när du fortfarande älskar honom: sluta föreställa dig vad som kunde ha hänt

Gör inte om filmen av din historia i ditt huvud. Även om ni var lyckliga tillsammans kan ni inte gå tillbaka. Och föreställ dig inte vad som kunde ha gjorts annorlunda. Din separation är nödvändigtvis motiverad av goda skäl. Tänk inte på vad din framtid kan ha blivit om du fortfarande var med ditt ex. Hur som helst kommer det inte att förändra det faktum att ni inte längre är tillsammans!

Upptäck den här artikeln: Hur vet man vad hon känner, mellan vänskap och kärlek?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply