plocka upp kvinnor

Hur man flirtar i en bar: steg för steg-metoden

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Att veta hur man flirtar vid en bar är avgörande om du vill börja göra små poäng. Det är inte något naturligt och det kommer att kräva lite övning. Ett litet misstag kan helt förstöra dina chanser, så följ våra råd till punkt och pricka. Du måste följa en specifik steg-för-steg-formel för att närma dig en tjej i en bar ordentligt. Du kan inte bara gå upp till henne och fråga henne om hon vill komma hem, det fungerar inte (om du inte är riktigt lycklig).

Att närma sig en tjej tar tid och ansträngning, särskilt om hon är vacker.. Om du tror att du bara kan stå upp och be henne ta några drinkar med dig, har du död fel. Det finns ett protokoll att följa för att göra dina ansträngningar värda det. I själva verket finns det till och med några saker som du absolut inte borde göra om du vill lyckas (till exempel blåsa ditt röda vin andedräkt i ansiktet).

Varför är tjejer så svåra att närma sig i barer? Om du tycker att tjejer är svåra att närma sig och ta hem, har du rätt. Kvinnor är svåra att närma sig – speciellt när du är i en bar. Du vet redan varför hon är där eller ens om … hennes hjärta redan är tagit. Hon kan till exempel ha en rolig utekväll med vänner och se dina framsteg som ett intrång. Alla dessa saker kan göra tjejer så svåra att förstå och närma sig. Hon kanske också vill göra flickan svår.

Hur som helst, kom inte bara från ingenstans och inled ett vardagligt samtal. Det misslyckas nästan alltid (medge att du har gjort det tidigare). Läs istället våra tips och tricks för att närma dig en tjej i en bar. Var noga med att komma ihåg att alla tjejer är olika. Det betyder att du kan behöva justera din strategi beroende på vilken kvinna du försöker följa.

bar flirt

Först, gå inte till en bar om du är trasig.

Om du inte har pengar att spendera kommer du inte att känna dig säker och du kommer att bli stressad över att spendera pengarna. Om du inte har pengarna behöver du bara hitta en annan social händelse där du inte har något att spendera. Du kan träffa tjejer på bageriet, i en park eller på college (eller på jobbet) om din budget är stram. Naturligtvis är dessa platser mindre gynnsamma för att flirta men hej … du är trasig. Spendera inte dina pengar i baren om du har ansvar du kämpar för att uppfylla, som att betala dina räkningar eller betala hyra.

Välj en stapel som har högre sannolikhet för att ha ensamstående kvinnor

Du måste vara strategisk när du väljer en bar för att träffa ensamstående kvinnor, eftersom inte alla staplar skapas lika när det gäller ensamstående kvinnors täthet.

Atmosfären i en bar ovanför en klubb bidrar ofta till att träffa singlar med sin avslappnade miljö och billigare priser.

Det finns tre typer av barer:
stadsdel barer : det här är din lokala pub eller PMU, med en massa stamgäster och bekanta ansikten. Även om dessa barer kan vara roliga med dina kompisar på helgerna eller efter jobbet, kanske de inte är bra för att flörta med tjejer. Om du går mycket till baren i ditt grannskap känner du förmodligen alla som driver den. Och det är mycket sällsynt att en ensam kvinna riktar nässpetsen dit.
trendiga barer : Dessa barer är kända platser för att gå ut i stadens centrum eller för att ta Instagram-bilder, de är ofta trånga på helgerna. Medan dessa barer ofta är fyllda med människor, nya och bekanta, kan det vara svårare att få en flickas uppmärksamhet i denna miljö, särskilt i en stor folkmassa. Dessutom är det troligt att alla vackra barn i stan redan är där.
mysiga barer och avslappnad : Dessa barer anses vara lite low-end, med billiga dryck specialerbjudanden och en avslappnad atmosfär. Du kommer dock säkert att upptäcka att dessa barer är en av de bästa platserna att träffa ensamstående kvinnor, eftersom människorna i baren förmodligen är mindre självmedvetna och har blivit vana vid att umgås i farten.

Att läsa också: hur flirta på kvällen?

Hur man flirtar i en bar: få ögonkontakt med den tjej du vill prata med

Ett bra sätt att låta en tjej veta att du gillar dig är naturligtvis att göra några stirrande spel (varning: farligt spel). Se till att du inte stirrar på den länge, annars låter du som tjänstejunkien.

Men ge inte upp för tidigt. Hon kanske inte märker dig första gången, men bli inte avskräckt. Se till att du är i hans syn och försök att «fånga» henne när hon ser i din riktning.

Hur dekrypteras?
Om en tjej ser dig i ögonen men hennes ansikte förblir styv, förvirrad, äcklad eller uttryckslös, är chansen att hon inte gillar dig alls. Tryck inte för hårt. Om en tjej ser dig i ögonen mer än två eller tre gånger i rad, finns det en stor chans att hon är intresserad av dig. Om du tycker att detta är fallet, gå till nästa steg.

Le och se om hon ler tillbaka.

Inte alla leenden betyder samma sak. Den typ av leende du letar efter är ett autentiskt, heltandigt leende, det slags leende som visar att du är lite smickrad, vet du. Flickor ler oftare när de ser en kille de gillar.

Var försiktig, vissa kvinnor ler bara till andra för att inte verka hotfulla eller artiga, dessa typer av leenden bör inte tas med för en inbjudan.

Dessutom kommer ditt leende att göra dig mer tillgänglig. Det är som att öppna dörren till ett potentiellt möte.

Kom ihåg att läsa hans kroppsspråk. Är armarna korsade, undviker hon kontakt med ögonen eller drar sig ifrån dig? Vi har dåliga nyheter: det här är tecken som visar att hon inte är intresserad av dig.

En kvinna som vill vara närmare dig får ofta en mer upprätt hållning med knäna riktade åt dig. Rör hon vid håret? Det är snarare ett bra tecken.

Hur man flirtar i en bar: köp en drink för henne och hennes vänner

Spela hunken och fånga verkligen hans uppmärksamhet genom att skicka några drinkar till sitt bord … eller erbjuda att betala för sin drink i baren (du vet, som i filmerna).

Var försiktig, var noggrann: titta på vad hon redan dricker innan du beställer något (eller fråga bartendern vad hon dricker). Ge honom inte en stor familj Ricard om hans sak är grapefruktros. Istället bör du beställa samma eller något liknande från honom.

Erbjud sina vänner några drinkar. Detta kommer att visa honom att du kan vara uppmärksam på hans företag och att du inte försöker imponera på honom.

Var försiktig, kom ihåg att en flicka inte är skyldig någon av hennes uppmärksamhet bara för att du köpte en drink. Köp en drink för att varna henne för din närvaro och visa dig att hon intresserar dig, men inte som en ursäkt för att agera aggressivt (gör aldrig det)

Ta modet i båda händerna och presentera dig själv

Om hon accepterar din drink kan du ta det som ett tecken på att hon är öppen för diskussion. Andas djupt (allt kommer att bli bra) och ta modet att gå fram till henne och presentera dig själv.

Prata lite om dig själv (du behöver inte visa hela ditt CV) och ställa frågor till honom. Var avslappnad i din introduktion, låter inte som den fasta killen som bara gjorde en ansträngning för livet.

Håll stark ögonkontakt när du pratar med henne (det betyder att du har självförtroende) och undvik också att prata för mycket med vänner.

Lite förfärliga komplimanger för hennes fysiska utseende är riskabla, det kan göra henne obekväm. Om du kommer för att träffa henne är det uppenbart att du gillar henne fysiskt. Tjäna hennes tjänst genom att visa entusiasm för hennes hobbyer, intressen eller andra ämnen som tas upp under en konversation.

Kom ihåg att ägna särskild uppmärksamhet åt henne, men isolera henne inte.

Visa henne att du kan prata med hennes vänner och vara trevlig, men få henne att känna att hon är den du är intresserad av. Försök att göra ditt bästa för att ge det särskild uppmärksamhet, men gör det aldrig på ett aggressivt sätt.
När du pratar med sina vänner, var noga med att komplimangera henne, särskilt på ett icke-sexuellt sätt (gör det aldrig). Om det blir lugn i konversationen eller om människor delar upp sig i enskilda grupper, ta tillfället i akt att prata med honom individuellt (men återigen, var inte alltför påträngande – passera inte för den svältande killen.).

hur man flörtar i en bar

Hur man flirtar i en bar: erbjuda att spela dart med henne.

Vi rekommenderar starkt att du gör en rolig aktivitet tillsammans (för att få honom att utsöndra endorfin), som att spela biljard eller kasta dart.

Om baren erbjuder arkadspel, utmana det och sätt upp en vänlig tävling.

Att göra en rolig aktivitet tillsammans kan hjälpa till att bryta isen och få er att slappna av och njuta av varandras sällskap.

Men hon kanske föredrar att sitta ner och chatta med dig för några fler drinkar, snarare än att spela ett spel eller göra en aktivitet. Detta är också att veta hur man flirtar i en bar. Du kan föreslå ett lite coolt drickspel som du kan spela. Vi döljer det inte för dig: det är lite sorgligt att spela två, så bjud in några vänner. Det kan vara ett roligt sätt att lära känna varandra och ha kul på ett avslappnat sätt. Låt henne inte dricka för mycket: det är inte bra och du får skål.

Ställ inte ribban för högt och undvik frustration

För dem som lider av social ångest kan det vara terapeutiskt att träffa nya människor. Förväntningar kan dock skapa ytterligare stress eftersom du letar efter vissa resultat. Istället för att idissla om vad du ska göra när du går ut, försök att vara lugn och ha kul.

Sätt dig inte målet att absolut ta en tjej hem, annars kommer du att rensa och pröva alla tjejer i baren. Det är säkert misslyckande.

För vissa människor kan situationer med ett starkt socialt sammanhang, som barer eller klubbar, lätt överväldiga (till och med panik). Om du är så, prova mindre sociala aktiviteter (bokklubbar, vandringsklubbar etc.) innan du börjar jaga i barer.

Hur man flirtar i en bar: bara ha lätta och informella konversationer

För att lyckas bör du fokusera på att prata med tjejen du är intresserad av. Inget behov av att prata om terrorism eller Macrons mandat. Försök istället att hålla humöret ljust eller ha det roligt, skämta, medan du spelar ett spel eller dricker mer (med måtta).

Tveka inte att upprepa sina uttalanden och reflektera över hans svar. Det kommer att visa att du är uppmärksam på vad hon säger och hon kommer att gilla det.

Hur man flirtar i en bar: Ta reda på om hon är singel och potentiellt intresserad.

Vid den här tiden vet du förmodligen redan om hon är intresserad, men att fråga om hon är singel är ett tydligt tecken på att du vill ta saker längre.

Om hon säger nej eller verkar obekväm när du ställer henne frågan, är det stor chans att den är död.

Du kan också försöka läsa hans kroppsspråk hela natten för att få en känsla för hans avsikter. Lägg märke till om hon behåller ögonkontakt med dig, skrattar åt dina skämt och visar öppet kroppsspråk. Om hon skrek hela natten, borde du förmodligen ha gått tidigare.

Läs också: hur man flirtar på en nattklubb?

Ta ett steg framåt och se hur hon reagerar.

När du är säker på att hon är singel och eventuellt intresserad kan du vidta åtgärder. Vilken typ av rörelse du gör beror på dina avsikter. Om du letar efter en övernattning kan du nämna att din lägenhet inte är långt borta eller att ni båda kan ta en drink hemma för att avsluta natten. Var dock försiktig: hon förstår tydligt att du är där för fysisk kontakt.

Om du letar efter något längre – eller om du inte tror att hon är den typ som går och lägger sig den första natten – ge henne din telefon och säg att du vill träffa henne igen.

Du kan bli mer intim med henne genom att lägga handen på midjan eller röra vid håret eller ansiktet. Gör det bara om hon verkar intresserad av dig och visar positivt kroppsspråk.

Om hon säger nej eller verkar obekväm med ditt förslag, ta ett steg tillbaka och be om ursäkt. Berätta för honom att du tolkade hans avsikter felaktigt och att du respekterar hans beslut (du behöver inte vandra på stycken och stycken. Försök aldrig tvinga en tjej eller övertyga henne om att komma hem med dig.

Hur man flirtar i en bar: tvinga inte saker och känn dig inte besegrad.

Det kommer att vara fester när ingen kvinna vill ha dig. Var inte desperat och lär dig lärdomarna av ditt misslyckande i dessa fall. Koppla av och inse att du inte kommer att lyckas varje kväll. Istället för att bli upprörd, gå hem och gör något du verkligen älskar. Ingen kille visar 100% framgång.

Slutligen, för att veta hur man flirtar i en bar, måste du gå steg för steg. I varje steg är det viktigt att göra en gest, men det är lika viktigt att analysera de reaktioner som detta orsakar. Varje steg är en validering (eller inte) för att gå till nästa steg.

Om du till exempel ler mot den tjej du gillar men hon ler inte tillbaka till dig, kanske det inte är värt att köpa en drink för henne. Gå tillbaka och hitta ett annat mål. Å andra sidan, om du köper en drink för henne, som hon accepterar och tackar dig, kan du närma dig och presentera dig själv (skynda dig inte). Hur som helst, skär aldrig hörn eller gör saker aggressivt – tjejer hatar det. Visa att du är tålamod och att hon förtjänar lite tid och ansträngning innan du kan hämta henne. Så du vet hur man flirtar i en bar.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply