plocka upp kvinnor

Hur man flirtar med en säljare: de viktigaste tipsen

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

En dag, medan du gick ner på huvudgatan i din stad, gick du in i den här butiken som du har varit i mer än femtio gånger redan. Förutom den här gången hade något förändrats. Energin verkade mer positiv och varm. Du tittade runt, hade de bytt belysning? Hade de bytt färg på väggarna? Nej det var inte det. I verkligheten var det helt enkelt en ny försäljare. Det måste sägas att denna försäljare var otrolig, med ett anmärkningsvärt leende och en avväpnande uppförande. Du ville bara prata med henne, ta reda på vem hon var, känna doften på hennes nacke och göra henne till kvinnan i ditt liv. Bara du har ingen aning om hur man flörtar med en försäljare.

Hur ska det tas fram? För att du inte närmar dig en säljare som du närmar dig en tjej på ett klassiskt sätt. Måste vi fråga henne vet hon var storleken L rutiga boxershorts är? Måste vi fråga honom hans förnamn? Måste vi be honom om hans telefon? Ska du fråga henne om hon är singel eller om någon redan följer med henne i hennes liv? Ska vi prata med andra kollegor istället? Måste vi le till honom? Ska vi hellre komma tillbaka imorgon? Du har ingen aning, du är mer blyg flirtig.

Att veta hur man flirtar med en säljare är inte lätt eftersom du inte har mycket tid. Dessutom är det inte en plats för flirta. Här är du inte i en bar eller i en restaurang. Här har du inte alkohol som hjälper dig. Här har du inte killen som spelar fiol, som blinkar till dig och som sakta skapar en romantisk atmosfär. Nej, du är i en butik. Och hon är på sin arbetsplats. Så du är desperat, du vet inte hur du gör det.

Var säker, det finns flera tekniker för att veta hur man flirtar med en försäljare. Det finns massor av killar före dig som har tagit bort det. Det finns massor av killar som precis råkade gå in i en butik och gå ut med kvinnan i sitt liv. Dessa killar, de följde tipsen som finns i resten av artikeln. De uppmärksammade också alla fällor som nämns nedan. Vi inbjuder dig att göra detsamma så att den här lilla brunetten lämnar med ditt telefonnummer

flirtar

Hur flörtar jag med en säljare? Ta dina vanor i hans butik!

Okej, naturligtvis beror allt på vilken typ av butik du befinner dig i. Om du befinner dig i en damunderkläderbutik och var där för att köpa en stygg liten outfit till din flickvän, då är den knullad. Du har verkligen mycket liten chans att lyckas träffa den här försäljaren.

Om du är på apotek och har kommit för att köpa medicin mot diarré eller för erektil dysfunktion, blir det också mycket svårt.

Det finns många andra typer av butiker som är svåra för. Om du befinner dig i en butik som säljer kryddor kommer du inte att dyka upp där varje dag. I dessa fall är det nödvändigt att spela i ett skott.

Men det finns massor av butiker du kan komma till minst en gång varannan vecka utan att det ser konstigt ut.. Vi inbjuder dig att göra det, så kommer hon att märka dig. Dessutom är det mycket mindre aggressivt än att be om hans nummer vid första anblicken. Killarna som lyckas flirta är killarna som är mest tålmodiga

Men dyker inte upp varje dag

Du måste dock vara försiktig så att du inte är den helt läskiga killen som dyker upp i butiken varje dag. Detta är särskilt fallet om det är en butik som säljer produkter du inte behöver dagligen (vem dyker upp i en lampaffär mer än en gång i månaden?)

Så hur många gånger måste du komma per månad, per vecka? Det kommer att ta genomsnittet mellan en gång i månaden och antalet gånger en vanlig skulle komma till den här butiken? Om det är en butik som säljer dagligvaror kan du dyka upp en eller två gånger i veckan. om det är en butik som säljer kläder, kommer den bara varannan vecka. Vi ger dig, i en annan artikel, några tips för att flirta med en kassör.

Kom inte för mycket annars kommer det att märkas och du kommer att stöta på en skuggig kille.

försäljare

Visa att du verkligen är intresserad av vad butiken säljer

Det måste vara en butik som har lite intresse för dig, eller åtminstone förfalskar du det. Om du dyker upp tre gånger i veckan till en butik som säljer elektroniska batterier men spenderar tid på att kolla in försäljningskvinnan, låter du som en pervers och du har ingen chans att gå längre.

Så om det verkligen är en butik som säljer elektroniska batterier, måste du göra en förevändning för att säga att du ofta behöver dessa jävla elektroniska batterier eller åtminstone att du brinner för den här typen av verktyg (även om det inte är riktigt sexigt) . När du går till den här butiken måste du ställa frågor om de olika artiklarna, försök att inleda konversationen.

Ställ naturligtvis smarta frågor och lär dig lite om vilken typ av produkt. Fråga inte vad som är skillnaden mellan en skärm och en platt skärm: vi ser omedelbart att du inte bryr dig om svaret och att du är där för att flörta.

Hur flörtar jag med en säljare? Köp produkter som visar dig

Om det är en butik som säljer olika typer av produkter, måste du välja de produkter som gör att du sticker ut mest.

Ta exemplet med en stormarknad. Du kommer inte att visa dig framför denna försäljare med ett paket toalettpapper, ett paket kondomer och en burk XXL-rilletter. Vi ritar inte en bild för dig, men den är inte särskilt sexig.

Välj istället produkter som visar dig … som hälsosam kvalitetsmat. Ät vegetariska, ekologiska livsmedel. Den typ av saker som hunks äter. Det kommer att visa att du är uppmärksam på din kroppsbyggnad och att du är någon som bryr sig om vad han lägger på sin tallrik. (som tjejer alltid uppskattar).

Även om du har en stram budget, undvik bara att köpa billiga produkter: detta visar att du inte har mycket ekonomiska medel. Det är osannolikt att han gillar det.

Slagfraserna som fungerar för dem som vill veta hur man flörtar med en säljare

Vid ett eller annat tillfälle måste du göra konversationen. Du är i en butik och du är där för att köpa (eller åtminstone det är vad hon tycker). Dra fördel av denna ursäkt för att hitta relevanta fraser.

Försök att använda ett slagord som är lätt och humoristiskt samtidigt.

Du vill visa att du är någon som vet hur man har humor och som tar livet lätt.

Det är ännu bättre om du kan vara lite sarkastisk.

Här är några idéer som hjälper dig:

  • Dessa bambulampor ser bra ut, är de gjorda av pandor?
  • Ser jag snygg ut med den här polotröjan där jag helst inte skulle köpa den?
  • Jag är ett stort fan av klassisk musik, har du den senaste Matt Pokora-CD: n?
  • Jag har läst praktiskt taget alla matematik- och antika litteraturböcker, har du en speciellt för mig?
  • Var kan vi köpa samma polotröja som du har med dig?
  • Jag hittade inte priset för att ha ditt telefonnummer?
  • Jag vet att det inte är du som tar hand om den här avdelningen men jag ville inte prata med din kollega som verkar lite grinig

Var försiktig, hon är på sin arbetsplats!

Kom ihåg att om du bara handlar i någon butik är hon på sin arbetsplats.

Så hon är inte här för att bli plockad. Det är lite detsamma när du försöker flirta med din kollega.

Det är där för att arbeta och samla in hans lön. Hon kan vara lite under press och därför inte särskilt mottaglig för dina framsteg.

Tumregeln är att aldrig skämma honom, speciellt om det finns kollegor eller klienter i närheten.

Gör henne inte obekväm med en felplacerad komplimang eller ett lite tveksamt skämt. Om du vill skapa stunder av bindning, vänta tills hon är ensam och prata med henne.

Prata inte heller med honom i timmar. Hon har antagligen något annat att göra och om hon stannar för länge med en klient kommer hennes chef sannolikt att skälla ut henne. Du vill inte vara den person som är ansvarig för detta.

Hur flörtar jag med en säljare? Bli en teaser och en medbrottsling

Vi vet mycket väl att ramarna för en butik inte är det sexigaste stället att flörta med någon. Det här är ingen anledning att hamna i helt monotona och tråkiga samtal. Okej, du kommer inte ge någon komplimang till den första meningen. Undvik dock att fundera över ämnet elektroniska batterier eller babyblöjor för länge.

Försök att läsa hans kroppsspråk. Om du har intrycket att hon gillar dig, försök att bli lite mer retande och lite mer delaktig. Du kan ha roligt tillsammans med en av hennes medarbetare eller en kund som är i en annan avdelning (var alltid väldigt trevlig, du vill inte se föraktfull ut)

Om du försöker flirta med henne i flera steg (dvs att komma tillbaka till butiken flera gånger), försök sätta upp ett litet skämt mellan er som ni plockar upp varje gång.

Skaffa vänner med kollegor (men flörta inte med dem!)

Du behöver inte spela den här delen själv. Du har också andra säljkvinnor som hjälper dig, utan att hon ens inser det.

Försök att göra ett gott intryck framför andra säljare så att hon märker dig också. Detta är perfekt om de kommer till ditt mål (deras kollega) och pratar om dig i glödande termer. Var dock försiktig så att du inte flörtar med dem annars skickar du till killen som försöker skriva en säljare till varje pris och vad som helst.

Det kommer att slå tillbaka på dig.

Ta reda på var de umgås efter jobbet

Det är liten chans att du kommer att fånga henne mellan hyllorna i hennes butik.

Vid ett eller annat tillfälle måste du försöka se henne utanför butiken. Du kan antingen be henne om hennes nummer, Facebook eller Instagram och sedan erbjuda henne ett datum.

Men om du är alldeles för blyg kan du också försöka ta reda på var hon går ut med sina kollegor när jobbet är klart.

Det är förmodligen i en närliggande bar eller restaurang. Du kan försöka titta. Du behöver bara sitta diskret på en plats inte långt från affären när stängningstiden närmar sig. Upprepa operationen flera gånger så ser du att de en dag kommer att ta en drink på en närliggande plats.

Du kan bestämma dig för att gå med på detta ställe med några vänner, och om du har pratat med säljaren tidigare kan hon komma och närma dig dit.

I slutändan är det inte så komplicerat att flirta med en försäljare. Det är mycket lättare än att flirta med en vän eller flirta med en kvinna som redan har tagit. Strategin att införa beror på vilken typ av butik den ligger i.

Om det är i en butik där du inte har någon anledning att sätta foten igen, kommer det att bli nödvändigt att «attackera» direkt. Närma dig och försök att närma dig det med en av slagfraserna som nämns ovan. Ställ in en retande och vänlig atmosfär.

Om det är en matbutik eller en som du kan gå till flera gånger i veckan utan att det är konstigt, spela sedan spelet på lång sikt. Kom tillbaka, klädd väl varje gång och försök att sticka ut (diskret) varje gång. Gör dig omtyckt av andra kollegor utan att flirta med dem.

Slutligen försök att träffa henne på en plats som inte är hennes arbetsplats och använd klassiska flirttekniker. Lycka till !

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply