plocka upp kvinnor

Hur man flörtar med en tjej i sms: meddelandena som kommer att smälta henne!

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Det finns den här tjejen du gillar, och ni pratar med varandra via sms, men ni vill gå in i en förförelsefas, men ni vet inte hur man flörtar med en tjej via sms? För att hjälpa dig erbjuder vi några tips som kan vara mycket användbara för dig att få henne att bli kär på bara några dagar!

Kom ihåg samma sak att du måste gå långsamt, så att hon slappnar av lite efter lite vid din sida. Mycket snabbt bör ett band skapas mellan er två, vilket säkert gör att du kan gå längre i din berättelse!

Hur man flörtar med en tjej genom att skicka sms: välj rätt tid

Att flörta med en tjej du gillar via sms är det först och främst viktigt att komma igång i denna förförelse vid rätt tidpunkt. Om du känner att hon inte är tillgänglig kan det vara bra att ge henne tid att komma tillbaka till dig. Ta bara temperaturen, och om hon inte svarar, eller antyder, är det definitivt inte bra att börja en konversation med henne.

Dessutom bör du aldrig trakassera en tjej som inte svarar på dig, eller bara lite. Du vill börja en konversation med henne, men hon tar för lång tid att svara på dig. Det är ingen mening att skicka henne femton meddelanden för att återuppliva henne och fråga henne varför hon inte svarar på dig! Genom att göra det kommer du säkert att ha motsatt effekt från det du letar efter.

Lär dig hur du tar tillfället i akt och rätt ögonblick för att komma och prata med henne utan att trakassera henne eller kväva henne med dina meddelanden. Om hon är mycket upptagen med sitt dagliga liv kan det ta ett tag. Gör det för henne om du verkligen gillar henne! Om allt går bra mellan er kommer du inte ångra det.

15 tips för att skicka SMS till en tjej: vad du kan berätta för henne

Om du inte vet hur du smsar med henne har vi sammanställt en liten lista med tips bara för dig! Genom att applicera dem till bokstaven bör du mycket snabbt lyckas få henne att le, och detta kan göra att du gradvis kommer närmare. Med tiden kan hon känna mer och mer attraktion mot dig via meddelande, och det kan till och med få henne att vilja träffa dig på ett datum!

Det är upp till dig att komma till denna punkt genom att följa listan över de mest effektiva:

Hur man framgångsrikt flörtar med en tjej via sms.

Ta dig tid att lära känna henne

Det kan vara nödvändigt att inte gå direkt till förförelse utan snarare ta sig tid att lära känna den här tjejen du gillar genom att skicka sms. Om du inte vet mycket om henne är det dags att lära känna varandra. Ställ honom mer och mer personliga frågor, beroende på hans svar och hans engagemang i dem.

Du kan prata om filmerna du älskar, vad du älskar att göra dagligen eller om ditt jobb och allt som rör ditt liv. Om hon också är nyfiken kan hon göra detsamma på sin sida för att försöka lära känna dig genom dessa meddelanden. Detta är ett bra tecken för resten av dina diskussioner, det visar ett visst intresse från hans sida!

Men om du märker att hon svarar på några av dina frågor undvikande är det bättre att gå vidare och ändra ämne. Kanske betyder det att hon inte vill prata om dessa ämnen, eller att hon tycker att ni inte känner varandra tillräckligt bra för att hon ska kunna engagera sig på det här sättet. Välj frågor som inte kommer att vara för personliga till att börja med! Det kommer också att vara viktigt om du handlar på den bästa seriösa dejtingsidan.

Ansök dig själv i ditt sms!

För att behaga en tjej genom att skicka sms kommer det att vara mycket viktigt att ansöka dig själv när du skriver dem. Du borde inte ta dem lätt! En enkel «Hej, hur mår du?» Varje dag kommer du ingenstans med den här tjejen. Du måste visa mer originalitet och större ansträngningar för att få hans uppmärksamhet.

Så ta dig tid och tänk på dina fraser och vad du kan säga till henne. Den här tjejen måste känna att du är där för henne, och därför att du anstränger dig för att inleda konversationen och skicka henne konstruerade meddelanden, som borde intressera henne. Variera ämnena och hitta innovativa sätt att prata med honom!

Du bör också vara mycket försiktig med din stavning. Denna punkt är viktig för många flickor, som kommer att ägna särskild uppmärksamhet åt det när de läser dina meddelanden. Att ta några minuter extra för att korrekturläsa dina textmeddelanden innan du skickar dem borde inte skada dig!

Hur man textar en tjej: prata med henne när hon är ensam

För att kunna slå på en tjej genom att skicka sms kan det vara fördelaktigt att se till att starta konversationen när hon är ensam. Självklart kan hon svara på dig under sin arbetstid, när hon är omgiven av sina kollegor. Och även om hon hittar vänner kommer det inte att hindra henne från att skriva en text i tur och ordning. Hon kommer dock att vara kortare i sina meddelanden, och hon kan också lita mindre under dessa tider.

Om du verkligen vill kunna förföra henne måste du satsa allt på de ögonblick när hon befinner sig ensam. Det kan till exempel vara kväll. Hon kommer hem från jobbet, hon slappnar av efter en lång dag och tillbringar kvällen ensam i soffan eller i sängen och tittar på avsnitt av hennes favoritserie … Det är din tur! Nu är den perfekta tiden att komma och prata med honom. Du kommer att kunna ta en mer intim ton och diskutera mer personliga ämnen än under dagen. För att se hur långt det kan ta dig!

En sak är säker, vid denna tid på dagen kommer hon verkligen att känna sig mer bekväm att svara på dig, och hon kommer att öppna upp för dig mer än under dagen.

Plocka upp en flicka med sms.

Lämna tid mellan dina svar

Som vi sa tidigare är det ingen mening att trakassera henne genom ett meddelande. Tvärtom kan det vara fördelaktigt att ta tid mellan var och en av dina svar. På det här sättet visar du först och främst att du inte trycker på henne och att hon är fri att svara dig när hon vill. Hon kommer att kunna välja de lämpligaste tiderna på dagen och ta sig tid att skicka ett meddelande i tur och ordning.

På ett annat sätt, genom att göra detta kan du också visa henne att ingenting görs mellan er två. Du är inte vid hans fötter, du har ditt liv, dina aktiviteter och dina utflykter. Detta gör dig mindre tillgänglig vilket kan tilltala många tjejer! De kommer säkert att känna att de också måste visa dig att du intresserar dem, för att fånga din uppmärksamhet.

Skyll inte på honom med text

Hon svarar dig inte tillräckligt snabbt? Skickade hon inte ett meddelande till dig hela dagen? Hon går ut med vänner, utan att berätta för dig via meddelande, eller nämner hon inte sin kommande familjesemester? Du ska aldrig skylla honom för dessa ämnen genom att skicka sms. När allt kommer omkring byter du bara meddelanden, eller hur? Den här tjejen är inte skyldig dig någonting och agerar inte som om du är i ett förhållande när du bara smsar varandra. Hon är fri att göra vad hon vill, utan att någonsin meddela dig om hon vill!

Du bör inte skylla honom vare sig för hans sätt att svara dig eller på någon annan punkt … I ditt utbyte bör du alltid ha en positiv attityd. Det är ingen mening att vara besittande eller ha alltför höga förväntningar genom att skicka SMS. Tvärtom kan det mycket snabbt leda till att dina konversationer är slut!

Hur man flörtar med en tjej via sms: gör dina utbyten till en vana

För att flörta med en tjej genom att skicka sms måste du göra dina utbyten vana. Ni pratar med varandra varje dag, utan att ens inse det, det är en vana som alla andra. Detta gör att du kan behålla en obligation under dina dagar, vilket mycket snabbt kan göra det möjligt för dig att utveckla en obligation.

Du pratar om allt och ingenting samtidigt, och varje dag hör du från varandra. Om det här är en del av din vana kan du mycket snabbt inte klara dig utan dessa meddelanden, båda!

Hur man flörtar med en tjej av sms.

Ta itu med djupare ämnen

Förutom att berätta om ditt dagliga liv och kolla in det regelbundet, bör du också fördjupa dig i djupare ämnen. Om du känner att strömmen flyter mellan dig och att hon svarar positivt på dina textmeddelanden, gå till det!

Att diskutera ämnen som är viktiga för dig kan låta dig upptäcka åsikter och värderingar som du har gemensamt. Du kommer att lära känna den här tjejen på ett djupare sätt, och det gör att du kan komma ännu närmare.

Utan att prata om politik, kan du närma dig temat ekologi, eller ställa frågor om hennes liv och om var hon föreställer sig att leva senare … Hon kommer att förstå att du kan prata om vad som helst och att hans åsikt intresserar dig.

Få henne att skratta, men inte för mycket

Att få en tjej att skratta genom att skicka sms kan vara ett bra sätt att flörta med henne! Du måste dock välja skämt som får honom att le, och inte tvärtom. Var medveten om att detta inte alltid är lätt! Dessa skämt måste komma vid rätt tidpunkt, och de måste vara smakfulla för att få henne att skratta.

Av denna anledning bör du undvika macho skämt. Det finns goda chanser att det inte får henne att skratta, tvärtom! Dessutom kan ironin också vara svår att förstå med ett meddelande. Om hon inte fångar ditt sinne för humor kanske hon tror att du skrattar åt henne eller att du inte tar henne på allvar. Det här är definitivt inte det du letar efter!

Analysera inte hans meddelanden för mycket

Det är ingen mening att överanalysera de meddelanden som denna tjej skickar till dig, eller hennes svar på dina textmeddelanden. Hon uttrycker sig inte nödvändigtvis på samma sätt som du, det betyder inte att hon inte är intresserad av dig. Försök inte läsa mellan hans rader och analysera hans svarstid … Ta hans texter när de kommer och snarare ta dig tid att se till att du bygger en rik konversation!

Om du är intresserad kommer du att kunna märka det mycket snabbt utan att behöva gå igenom var och en av hans smsar under ett mikroskop. Hon kommer att vara mer öm, mer intresserad och du kan ta ett nytt steg i ditt förhållande. Det är upp till dig att se till att komma till denna punkt utan att oroa dig för mycket för hans svar! Du kommer att se att det inte alltid är lätt att avkoda en kvinnas textmeddelanden.

Hur flörtar jag med sms?

Hur man flörtar med en tjej via sms: undvik sexuella anspelningar från de första meddelandena

Även om hon lockar dig fysiskt och du vill gå längre med henne, bör du undvika sexuella anspelningar från dina första meddelanden. Hon kanske inte befinner sig i samma skede som du på den här sidan, och hon måste definitivt lära känna dig innan du tar det här steget!

Tvärtom kanske hon tror att det enda du vill göra med dessa texter är att sätta henne i din säng. Du vill inte lära känna henne mer, bara locka henne in en natt. Om detta inte är fallet, undvik denna typ av meddelande från ditt första utbyte.

Pressa henne att göra vad hon älskar

Den här tjejen kanske saknar självförtroende, och hon kan sms till dig. Hon tvivlar på vad hon ska göra, hon frågar din åsikt … Oavsett ämne bör du alltid se till att driva henne att göra vad hon gillar. Hon måste känna att du kör henne, inte tvärtom. Ditt mål bör vara att hon ska vara lycklig, och för att det ska hända måste hon kunna göra vad hon älskar.

Tryck henne för att gå ut, ha kul som hon tycker passar … Utan att spela rollen som vän. Låt henne förstå att du saknar henne, men att du vill ha hennes lycka!

Visa honom att du är där för att lyssna på honom

Vad som än händer är du där för att lyssna. En dålig dag ? Ett argument med en kollega eller en vän? Hon blir deprimerad efter dåliga nyheter? Om du känner att något är fel, låt henne känna att hon kan lita på dig med förtroende. Visa henne att du inte dömer henne och att du bara är där för att lyssna.

På det sättet kunde hon känna sig mer och mer bekväm runt dig. Och om detta är ömsesidigt är du på rätt väg!

Flörta med henne via text.

Hur man textar en tjej: hjälp henne att föreställa sig själv vid din sida

När du delar, om allt och ingenting samtidigt, hjälp henne att föreställa sig själv vid din sida. Du kan berätta för henne om en film som kommer ut på biograferna om några veckor, och att du kan se tillsammans … Låt henne föreställa sig om några år och nämna tanken att du kan träffas till middag regelbundet, eller att du kanske även bo på samma plats.

Genom att hjälpa henne att föreställa sig själv vid din sida gör du det klart för henne att du gillar henne. Om hon gillar dig också kan hon svara positivt på dessa meddelanden. Så småningom kan detta ge dig möjlighet att erkänna dina känslor för varandra.

Vänta tills hon börjar konversationen igen

Ibland är det bäst att vänta tills hon är den som startar konversationen igen. Som vi sa tidigare kan det inte skada dig att lämna lite mellanrum mellan dina meddelanden, tvärtom. Om du känner att du alltid är den som startar konversationen och håller ämnena varierade, lämna det åt honom!

Det kan också vara ett sätt att ta reda på vad hon tycker om dina utbyten. Om hon tar upp dig om ett nytt ämne, är chansen att hon gillar dem. Tvärtom, om hon inte längre ger dig nyheter om henne, kan du gå vidare.

Låt henne förstå att du gillar henne

Slutligen, om allt går bra mellan er och ni pratar om allt mer och mer ofta, kan ni bekänna sina känslor för henne. Dra nytta av en tid då hon befinner sig ensam, till exempel på kvällen. Gör det klart för henne att du gillar henne och att du vill se henne och fortsätt den här historien med henne.

Genom att spela kort på bordet kan du överraska henne på ett positivt sätt. När allt kommer omkring, bättre att försöka än att ställa frågan för alltid! Hon kan bli smickrad att du tar det första steget.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply