plocka upp kvinnor

Hur man flörtar på en nattklubb: 100% framgångsmetoden

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Helgen kommer. Du går ut med dina vänner på en klubb i hopp om att få en bebis. Du köpte en Hugo Boss polotröja, du lämnar rummet och frisören har gett dig en toppklippning. Kanske kommer du att ha mycket kul, alla vackra flickor på dansgolvet faller i dina armar … eller inte. Hur flörtar jag i en klubb? Det är en fråga som du har ställt dig själv ett dussin gånger, särskilt på söndag morgon när du hade rakat dagen innan.

Det är sant, klubbar verkar vara det perfekta stället att träffa tjejer. Det finns redan ett antal tjejer som dricker och vill festa. Ingen känner varandra, du känner dig anonym, du känner att du kan ta risker. Det låter som en lekplats för en ungkarl som du. Det är en riktig lekplats, ja, men det är också ett fält fullt av fällor. Det är därför de flesta klubbarna inte kan göra mål.

Ja, klubbar är inte enkla lekplatser. Trots hur de visas på TV, i filmer och i musikvideor är klubbarna inte magiska tillflyktsorter där alla enkelt kan hitta en tjej att ta med sig hem. Det tar fortfarande lite extra ansträngning att träffa någon, även i denna miljö! Vi ger dig den ultimata guiden, steg för steg, för att göra pojken som jigglar mot DJ: n. Ikväll sover hon med dig.

Hur flörtar jag i en klubb? Innan någon tävling behöver du förberedelser.

Du vill se så bra ut som möjligt när du träffar tjejer, och det börjar med ditt fysiska utseende.

Lyckligtvis tar det inte mycket arbete att se ut som ett snyggt barn i en klubb: rengör dig ordentligt, borsta tänderna och bära rena, välklippta kläder. Ta på dig deodorant och, om du använder köln eller annan doft, var noga med att använda det med måtta (vad är värre än en kille som stinker efter aftershave på dansgolvet?). Föreställ dig att du ska träffa ett datum: du vill vara snygg, snygg, smutsfri och redo att imponera.

Klä dig i bekväma men snygga kläder. Klubbar är utan tvekan heta, mörka platser där det är lätt att simma.

Du vill se presentabel ut medan du fortfarande har friheten att röra dig, dansa och ha kul.

Kom dock ihåg att varje klubb är annorlunda – vissa har klädkod. Du kanske vill kolla på internet eller fråga en vän innan du åker. Försök att inte bära svart, eftersom svarta lampor har en vana att göra några osmickliga höjdpunkter (du går till mega spår av svett under armhålorna, förstår du). Överdriv inte det och lämna kostym och slips hemma. Detsamma gäller «Fuck Me I'm Famous» -t-shirt med paljetter. Om du ska någonstans avslappnad, inte över klänning! Att vara överklädd gör att det ser ut som om du försöker för hårt. Använd vanliga kläder som du gillar, se till att de är rena och av god kvalitet.

Försök inte spara på en frisyr. Det här är en av de första sakerna hon kommer att märka.

Ta med dig dina kompisar. Medan du inte vill tillbringa hela natten med att prata med människor du redan känner, gör det att ha vänner roligare och det ger dig möjlighet att prata med människor när du inte har något. andra att göra. De flesta går i klubbar med vänner, och om en av dina vänner ansluter till en tjej som har flickvänner introduceras också resten av gruppen. Bam, du närmar dig målet. Vdina kompisar är dina lagkamrater och de finns där för att hjälpa dig. Akta dig dock för din kompis som hamnar full hela tiden – han kan skämma dig framför den vackra Amandine du försöker ta hem. Välj vänner som får dig att se lite bättre ut.

Se upp för tävlingen: de kan redan vara på någon annans radar

Att hitta flickan att prata med kan vara den svåraste delen av processen, så fokusera.

Det kommer att bli nödvändigt att ha känslan av observationen min lilla vän. Vi ger dig några tips. Slå på den där flickan i baren. Hej en kvinna som sitter ensam vid ett bord eller vid kanten av dansgolvet. Fokusera på tysta områden där du kan ha en konversation. Vanligtvis är tjejerna de som är lite uttråkade och vill prata med någon.

I klubben är det mycket konkurrens. Nästan alla killar på klubben ser lika ut. De bär vackra skjortor och är där för att få poäng. Att stå mitt i en armé av kloner ökar inte dina chanser. Kan du vara killen som inte kommer hem ensam ikväll?

Flickor vill träffa en kille som sticker ut från mängden, inte en annan boloss med ett Gucci-bälte. Kom med en grupp vänner som du känner dig bekväm med. Visa att andra gillar att vara runt dig. De flesta kvinnor gillar killar som ser ut som ledare: sociala, smarta, någon med en viss humor. Om du har kul med andra människor, skrattar, har det bra, kommer hon säkert att märka det.

Du kan inte överskatta uppmärksamheten åt en kille utseende.

Att hitta potentiella partners i klubben baseras på mycket ytliga kriterier. Båda könen baserar sina bedömningar på första intryck, så se till att du gör ett bra intryck. Att ta hand om ditt utseende ger dig subtilt självförtroende, vilket är en av de mest attraktiva egenskaperna hos en man.

Starta en konversation med en kvinna i baren eller vid dansgolvet.

Hemligheten med att veta hur man flirtar på en klubb är inte alls en hemlighet – det börjar bara med en konversation. Se henne i ögonen, säg hej och presentera dig själv. Det kan låta skrämmande, men det är mycket lättare och mer effektivt, så överdriv det inte och prova slumpmässiga tillvägagångssätt. Att veta hur man flirtar på en klubb är lättare än man tror.

Om hon ler tillbaka eller verkar vara intresserad av att prata, lära känna henne lite och bjud in henne till dansgolvet. Även om det låter lite kliché är självförtroende verkligen det bästa sättet att träffa kvinnor.. Stå bara bredvid henne och börja prata – du är redan före 90% av de andra killarna som inte har kommit från sina platser.

Om du har problem med att prata eller ta reda på hur du ska träffa på en klubb är det bara att slå dansgolvet och börja dansa, vanligtvis med vänner. Återigen, detta visar bara att du har förtroende för dig själv och kan ha kul med dina vänner också. Flickorna uppskattar det.

När du dansar, leta (diskret) efter kvinnor som dansar ensamma eller i små grupper. Du vill inte stöta på dem (där du kommer att låta som svält), men alla kvinnor som letar efter en partner kommer sannolikt att ha ögonen i luften. Titta på de som «skannar» dansgolvet.

Om du dansar dåligt (som 90% av killarna), sväng bara i takt med trummorna. Smälta in i mängden och försök inte rörelser som du inte har behärskat. Om du inte rör dig för mycket borde du ha det bra.

Om en kvinna är i en grupp vänner, undviker ögonkontakt eller verkar upptagen med en annan man, gå din väg.

Många tjejer går till klubbar bara för att dansa med sina flickvänner, så slösa inte bort all din tid på att jaga en tjej som inte vill träffa killar.

Ibland kommer du att bli avvisad när du försöker inleda en konversation eller starta en liten salsa – men ta det inte personligen. En tjej kan ha en pojkvän, vill vara med sina vänner eller inte må bra. Avslag är oundvikligt, så fortsätt och hitta någon annan.

Var medveten om: hon vet att du är där för att jaga

Du är en jägare. Ingen tjej vill dock känna sig som «ditt byte».

Uppför dig inte som om du vill göra dig själv alla klubbflickor. Ta dig tid att observera alla tjejerna omkring dig. Om du vill ha kul, välj en tjej som vill ha samma sak. Att prata med många tjejer på en natt maximerar inte dina chanser! Chansen att flickorna kommer att märka att du pratar med alla andra är ungefär 100%.

Om en tjej avvisar dig kommer också alla som har sett dig avvisas att avvisa dig. Ingen vill vara ett «andra val» eller ett «tredje val»!

Också ett råd som är värt guld: alla vet att du går till klubben och letar efter tjejer och killar vill ofta ha en one night stand med vilken flicka som helst – ta hennes nummer när hon är. ensam. De flesta tjejer är rädda för att bli bedömda av sina vänner. För att lösa detta problem, var noga med att be henne om hennes nummer när hon är ensam. På så sätt blir hon mer avslappnad och kommer verkligen att svara positivt på dig.

hur man flörtar i en klubb

Hur flörtar jag i en klubb? Inget seriöst samtal

Du försöker inte ta reda på om flickan du pratar med kommer att vara kvinnan i ditt liv, du försöker bara bryta isen. Nämn något om lådan, din drink eller musiken. Kommentera DJ: s ansikte. Humor är ett av de bästa sätten att lära känna varandra och bryta isen. Därför visar ett skämt här och där att du är spontan, rolig och avslappnad. Undvik att prata om äktenskap, ditt ex eller långvariga åtaganden. Kom ihåg att flörta är tänkt att vara lätt och roligt, inte seriöst. Vi pratar inte heller politik, såvida vi inte vet hur vi ska hämta i en klubb.

Hur flörtar jag i en klubb? ge riktiga komplimanger.

Säg «du är den vackraste kvinnan jag någonsin har sett»? Det här suger, hon tror nog inte på dig. Om du gör det här vet du inte hur man flirtar på en klubb. Men om hon har vackra ögon, en riktigt elegant stil eller mördande hår, kan du berätta för henne. Det är mindre generiskt, det är mer specifikt, det är bättre.

Du vill inte regna komplimanger på henne, men en riktig hjärtlig, äkta, äkta komplimang kan gå långt.

Fokusera på henne, inte på andra tjejer

När du väl dansat med en tjej ska du hålla fast vid henne och inte leta efter en annan erövring med en bättre stamtavla. Det finns många anledningar, men det viktigaste … är att det suger att göra detta. Om du inte gillar flickan du dansar med, sluta dansa med henne och hitta någon annan – om inte, måste du fokusera 100% av din uppmärksamhet på henne och hennes söta lilla klänning.

En gyllene regel: Rör aldrig vid den först

Vissa tjejer vill öka intensiteten i denna lilla tango medan andra vill sakta ner den. Skynda dig inte, och viktigast av allt, börja inte ta tag i eller hålla i henne. Beroende på situationen finns det bekväma, icke-konfronterande platser på kroppen att sätta händerna på och låta henne diktera vad hon vill. Var dock medveten om att det här bara är förslag – du bör båda vara bekväma att sätta dig och hålla fast vid gränserna tillsammans.

Om hon gillar något är det bra – om hon vägrar det till och med lite måste du sluta. Tvinga aldrig. Om du leder henne på dansgolvet kan du hålla i handen eller placera din lätt på mitten av ryggen (inte på skinkorna, lämna det till de stora beaufsna).
Om du dansar ansikte mot ansikte kommer du förmodligen att börja med liten fysisk kontakt. Men att ta tag i hennes hand och ta den för en snabb, lekfull liten snurrning är ett bra sätt att överbrygga det klyftan.

flörta med en klubb

Undvik att bli full: lämna det till dem som inte litar på dem

Nej, alkohol ger inte vingar och ingen gillar berusningare. Det är inget fel med att ha 2 eller 3 drycker över natten, men du ska inte behöva knäcka huvudet för att prata med kvinnor. Du borde kunna föra en konversation med någon och dansa utan att snubbla, annars är det knullat.
Om du verkligen behöver alkohol för att övervinna din blyghet, försök att begränsa dig till en drink per timme.

Tillbringa inte hela natten med att träffa tjejer och ha det bra

Det är inte bara ett dåligt sätt att tillbringa en kväll, det fungerar inte. Om du har tillbringat kvällen på jakt och du inte kan, kommer du att förtvivla. Återigen, medan det låter lättare sagt än gjort, var säker, cool och lugn.

Du är här för att ha det bra, men du måste komma ihåg att du inte behöver en kvinna för att ha kul. Prata med dina vänner, chatta i baren och dansa när du vill dansa. Du kommer att bli förvånad över hur mycket detta personliga förtroende och avskildhet kan behaga.

Slutligen, ha en fantastisk tid oavsett om du träffar någon eller inte. Om du tillbringar kvällen med att flirta kommer det att lindra dina vänner och få dig att låta som en hungrig kille. I grund och botten har du allt att förlora. Viktigast är att ha kul att göra mötet enklare, eftersom du inte känner dig så nervös och har förtroendet att prata med andra. Låt det sägas, att ha kul ger en positiv energi.
Det är bra att vilja träffa tjejer när du går ut. Men om den enda anledningen till att du går på en nattklubb är att träffa berusade tjejer, kommer du besviken hem och med en betydande förlust av förtroende.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply