plocka upp kvinnor

Hur man flörtar på kvällen: stegen till framgång

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Ganska bra tjejer är överallt och du vet aldrig var du kommer att vara när du träffar en. Vare sig på en fest, i en bar eller till och med bara att gå på gatan, det är viktigt att förbereda sig för varje möte. Om kvinnan i ditt liv anländer med ett stort leende kan du inte missa det. På kvällen tror du ofta att du ska träffa den här tjejen där. Men i motsats till vad du tycker, vet du fortfarande inte hur man flirtar på kvällen.

Nej, att torka ner med margaritas och små slag för att stränga ihop några frenetiska danssteg är inte den bästa tekniken för att flirta på kvällen. Ja, vi vet, det får dina vänner att skratta och din mamma sa att du dansar bra. Men det hjälpte dig aldrig att öka din kvot av Girls Brought Home.

Det imponerar inte på dem, som att prata högt med dem eller försöka fånga dem på dansgolvet. Flickor är vana vid att plockas upp på kvällen och de ger inte någon någon chans.

Flörta på kvällen är en konst som kräver tålamod och träning, det är reserverat för de bästa av oss. Det är ett strategispel där du måste veta hur du ska vara subtil och listig: motsatsen till vad du är när du sväljer din 6: e redbull-vodka. Vi berättar mer i resten av artikeln.

Hur flörtar jag på kvällen? Allt börjar med bra förberedelser hemma

Förbered dig innan du går på jakt. Först och främst: bära dina favoritkläder. Om du precis har köpt en ny skjorta, ta på den, den ger dig lite självförtroende.

Bär kläder som du är bekväm med och som får dig att känna dig säker och se till att du mår bra med dig själv.

Var bekväm … men inte för mycket (inga shorts eller flip flops, men behöver vi verkligen klargöra det?). Förberedelserna luktar också fantastiskt, så duscha, raka och sätta på din favorit eau de toilette.. Detta är viktigt. Dålig hygien = du kommer att skrämma bort dem alla.

Fysisk förberedelse kommer med psykologisk förberedelse. Medan du duschar och klär dig, lyssna på din favoritmusik … för att komma i feststemning. Det hjälper dig att släppa stress och motivera dig att gå ut och träffa tjejer.

Innan du kommer till festen, träffa några vänner (helst hemma) och börja umgås lugnt. Kom i skick. Ta några drinkar att koppla av innan du går till festen. Sätt på musik, spela spel, chatta, be dina vänner om råd om din outfit. Var försiktig så att du inte dricker för mycket! Det finns inget värre än att dyka upp helt sprängda på festen – de kommer aldrig att vilja ha dig om du gör det.

flörta på kvällen

Visa att du har förtroende för dig själv

Okej, du är här för att flörta. Okej, det har gått flera veckor sedan du senast kyssade en tjej. Okej, du hade några krattor de senaste gångerna du gick ut.

Det här är ingen anledning att förlora förtroendet och komma in med en nederlagsluft. Var säker på alla dina handlingar. Visa att du är en ledare och att du är bra i dina sneakers oavsett vad du gör. Bli uppmärksam genom att vara centrum för uppmärksamhet.

Var dock försiktig så att du inte passerar för spänningen i tjänsten. Om du gör något för att få uppmärksamhet kommer människor att märka det och du kommer att stöta på som en kille som inte litar på honom.

Att göra
  • Stå upp, säg hej och var vänlig med alla omkring dig.
  • Uppför dig som om du känner alla
  • Tala lugnt och intressera dig för andra
  • Göra skämt och ha lätta konversationer

Att undvika
  • Gör upptåg som bara roar dig
  • Håna öppet någon som är närvarande för att lägga ner dem
  • Tala högt och klipp av

Hur man flörtar på kvällen: missa inte de första kontakterna.

Det finns ingen andra chans för ett bra första intryck, så missa inte. Har du upptäckt en liten katt som du gillar? Gör subtil, lätt ögonkontakt. När du väl har mött hans blick, se inte bort som om du är generad; istället, låt henne bry sig om dig.
Var inte alltför påträngande och fortsätt ditt stirrande spel medan du går på andra yrken.

Gå inte efter kvällens konst och stirra på henne: det kan göra henne obekväm. Har du försökt möta hans blick i mer än två timmar, men ingenting hjälper? Glöm det, hon är nog inte intresserad

Närmar hon dig? Starta en konversation. Undvik irriterande eller för allvarliga motiv: håll dig lätt. Starta konversationen med en enkel fråga. Det är bättre att ha en personlig fråga snarare än något mycket generiskt. Var artig och gör inga sexuella anspelningar … de hatar det.

Om du dejtar i en klubb, starta inte konversationen på dansgolvet : hon kom antagligen inte till denna plats för att diskutera.

hur man flörtar

Hur ska jag agera med andra tjejer?

Ja, kvinnor älskar killar som andra kvinnor vill ha. De vill göra sina flickvänner avundsjuka och ha killen som alla sliter av. Var dock försiktig: det behöver inte betyda att du måste flirta med varje tjej på kvällen. Det kan slå tillbaka på dig.

Hur man beter sig på dansgolvet? När du har skapat en anslutning (som en titt eller en chatt) med en viss tjej kan du dansa med någon annan för natten. Var försiktig, begränsa dig till dans (flörta inte), annars förlorar du intresset för flickan du har i sikte.

Få ögonkontakt med målet (den första flickan) när du dansar. Visa henne att det är hon som alltid är närvarande i ditt huvud. Att dansa med andra kommer att låta henne veta att du är önskvärd för mer än en kvinna, men att dansa med alla andra kommer att låta henne veta att du är där för att hitta någon flicka.

När du är klar med din dans, återvänd till den ursprungliga flickan för att avsluta jobbet. Du har skapat en anslutning och du har bevisat för henne att du kan vara en önskvärd person. Nu är det dags att ta reda på om hon vill ha dig, henne.

Hur man daterar natten: använd komplimanger klokt

Komplimanger är alltid en bra idé. Var dock försiktig så att du inte ger en komplimang som skulle sakna poängen, annars tar du ett stort ögonblick av tystnad i ditt ansikte och du kommer att hata det.

Försök att bli vad flickan värdesätter i sig själv. Du borde veta att tjejer är villkorade för att undvika komplimanger. Detta kommer att göra henne mycket mer öppen för att acceptera en komplimang som hon instämmer med. Lägg märke till vad hon är stolt över, hur hon klär sig, står och pratar, och gratulera henne till dessa punkter. Nämnde hon omedelbart sina prestigefyllda studier? Komplimentera där på den punkten. Som ett annat exempel, om hon uppenbarligen är mycket angelägen om att dela en resa som hon har tagit med andra människor, kan du berätta för henne att du tycker att den resan verkligen såg ut som en enorm resa.

En annan teknik är att överväga att komplimangera henne för att lugna henne. Om du ser att hon förnekar sig själv på något, försäkra henne. Var försiktig, det här kan vara knepigt, så var försiktig. Om hon till exempel klagar över att hon hatar näsan, berätta för henne att du tycker att han är ganska söt.

Var försiktig, dina komplimanger måste vara ärliga. Om de ser falska ut kommer det att slå tillbaka på dig. Säg inte något dumt bara för att ge en komplimang.

Komplimentera hans personlighet. Det bästa att gratulera henne till är hennes personlighet. Det är något hon har viss kontroll över och det är något som är hennes inneboende snarare än något som ett plagg … som vanligtvis har väldigt lite att göra med henne och vem hon är. Och då kommer det att förändras från alla kommentarer från killar utan originalitet som komplimangerar henne för hennes kroppsbyggnad.

Behärska konversationskonsten

Innan du ens går till festen, tänk på några konversationsämnen. Ta bara lätta ämnen i konversationen. Saker som filmer som just släppts lockar vanligtvis många människor. och kan leda till djupare konversationer om du är intresserad av samma saker.

Fortsätt att visa att du har förtroende för dig själv. Det betyder inte att du är bättre än alla andra. Visa bara en aura av «Jag bryr mig inte vad någon tycker om mig». Även om du inte känner dig säker, spela den här rollen. Visa att du har breda axlar.

När hon pratar med dig, var intresserad av vad hon säger. Kom ihåg att ställa frågor när allt annat misslyckas. Människor gillar att prata om sig själva, särskilt kvinnor. Var försiktig så att du inte ställer för många personliga frågor, eftersom det kan skjuta upp henne. Fråga bara om deras intressen, yrke eller favorit typer av mat. Studsa tillbaka på vad hon säger, se henne i ögonen, ställ smarta frågor och låt henne prata. Du kan också prata om baren (läs vår artikel hur man flirtar i en bar) du befinner dig i.

Få henne att le. Ingenting slår ett gott sinne för humor för att locka tjejer. Ditt första mål bör vara att få henne att le. Det är en lätt teknik att få honom att utsöndra dopamin. Det kommer också att lämna ett starkt intryck på honom. Det är också en bra start att göra konversationen mer avslappnad. Du gör detta genom att skämta lätt när du startar en konversation. Gör konversationen rolig för att få deras intresse och starta attraktionsprocessen. Var försiktig, inga tvivelaktiga skämt.

Se till att du släpper tips under konversationen. Du vill veta så mycket som möjligt om henne, men du vill också visa dig själv i bästa ljus. Prata om ett ämne som gör dig passionerad och övertygande. När du pratar om något riktigt positivt visar du det bästa av dig själv. Om du brinner för musik, prata sedan om dina favoritband. Om du gillar att göra något, prata med henne om det, visa henne att du har personlighet.
Överdriv inte: Ge inte åsikter om saker du inte vet något om. Ditt mål är att imponera på flickan med din skicklighet, konversation och intelligens, inte din okunnighet.

Slutligen, glöm inte kroppsspråket. Titta i ögonen, sitta rakt och le varmt. När du gör dessa saker kommer hon att känna att du är «fokuserad» på henne. Korsa inte armarna, stämpla dina fötter, suck eller stön hörbart. Alla dessa tics är tecken på att du är uttråkad.

Se hur hon använder sin kropp.

Om hon ser dig i ögonen, rör lätt på din arm eller lutar mot dig medan du talar, kan du vara säker på att hon är intresserad.

Se till att projicera bra kroppsspråk också. Om hon ständigt stirrar i fjärran, leker med sin verra eller smycken eller ser undvikande ut, så är chansen att hon inte gillar dig. Om intrycket bekräftas, gå vänligt bort.

Slutligen, för att veta hur man flirtar på kvällen måste du veta hur man förbereder och analyserar rätt element. Missa inte de grundläggande råden: oklanderlig hygien, en lugn och självsäker attityd, lätta och intressanta samtal. Överdriv inte heller och se om personen framför dig är mottaglig (eller inte) för dina tekniker. För detta är kroppsspråk ett bra verktyg. Slutligen, om du ser att hon inte är intresserad, insistera inte och lycka till förrän senare.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply